Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xpac

#6673995 Napisano: 15.01.2020 19:18:22
jokan napisał(a):

xpac napisał(a):

Po prostu pracownicy sobie wzieli i tyle 1 kod 1 bombonierka - kody sa unikalne przypisane do ilosci bombonierek

ale skad mieli kody?

Nie mieli:) zajumali bombonierki po prostu emotka
1 jokan 0

Gość: barszcz

#6674000 Napisano: 15.01.2020 19:27:24
Nie straszczcie..moja stacja zniknęła ze strony, a bombonierę właśnie odebrałam.Nie ma co pisać scenariuszy, bo co stacja to inaczej
0 0

harnas

#6674003 Napisano: 15.01.2020 19:31:18
xpac napisał(a):

kermit napisał(a):

To jak to rozumieć? Jeśli  stacji nie ma na   liście to znaczy, że nie ma już co jechać po bombonierkę, czy " pula została wyczerpana" oznacza, że wydano już vouchery w ilości odpowiadającej liczbie bombonierek na stacji?
Wątek RMF jest niestety zablokowany da osób bez 3 konkursów

To dodaj pare konkursów do bazy to nie boli emotka  jak nie ma juz na liscie to znaczy ze pula wyczerpana, jak masz voucher to nagrode dostaniesz

nie wprowadzaj w błąd, przedzwoniłem na stację z pytaniem czy coś się zmieniło i czy była dostawa, kierowniczka odpowiedziała mi, że dostali jedynie 10 pudełek, a drugie tyle osób odesłali z kwitkiem, więc kod wcale nie równa się temu, że dostaniesz bombonierkę, co stacja to obyczaj
0 0

jokan

#6674004 Napisano: 15.01.2020 19:34:33
xpac napisał(a):

jokan napisał(a):

xpac napisał(a):

Po prostu pracownicy sobie wzieli i tyle 1 kod 1 bombonierka - kody sa unikalne przypisane do ilosci bombonierek

ale skad mieli kody?

Nie mieli:) zajumali bombonierki po prostu emotka

no przecież to takie oczywiste emotka - ja chyba przed odbiorem zadzwonię czy są? po co się mam fatygować?emotka emotka
0 0

gizoon

#6674009 Napisano: 15.01.2020 19:59:44
Zapowiedź konkursu Rafaello. Nie zgłaszam do bazy bo nie ma jeszcze regulaminu i aktualnej strony internetowej, a nie lubię zgłaszać coś niekompletnie. Narazie na stronie www.podarujraffaello.pl dane z poprzedniej edycji.

Zdjęcie ze sklepu:
Raffaello

pokrzywa30

#6674013 Napisano: 15.01.2020 20:09:23
Moja stacja zniknęła ze strony już pierwszego dnia ale właśnie dzwoniłam i pan powiedział że są bombonierki i czekają na osoby z voucherami  emotka

jokan

#6674015 Napisano: 15.01.2020 20:30:13
pokrzywa30 napisał(a):

Moja stacja zniknęła ze strony już pierwszego dnia ale właśnie dzwoniłam i pan powiedział że są bombonierki i czekają na osoby z voucherami  emotka

ciekawe ile dawali na stację, bo ktos pisal wlasnie, ze na jego stacji tyko 1 rzucili emotka emotka
0 0

delfinka101

#6674017 Napisano: 15.01.2020 20:48:23
harnas napisał(a):

nie wprowadzaj w błąd, przedzwoniłem na stację z pytaniem czy coś się zmieniło i czy była dostawa, kierowniczka odpowiedziała mi, że dostali jedynie 10 pudełek, a drugie tyle osób odesłali z kwitkiem, więc kod wcale nie równa się temu, że dostaniesz bombonierkę, co stacja to obyczaj

Ty nie wprowadzaj w błąd.Jeżeli masz voucher to jest dla ciebie bombonierka a jak mówią, że jej nie ma to trzeba do RMF zgłosić i oni to sprawdzą. Stacja znika gdy rozdadzą ilość bombonierek przypadających na stację. Jeżeli na danej stacji przyznali już 10 bombonierek to wtedy stacja znika ale jak widać, może się coś zmienić bo w Toruniu znikły wszystkie a dzisiaj znowu się pojawiły.
0 0

harnas

#6674019 Napisano: 15.01.2020 20:50:53
delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

Ty nie wprowadzaj w błąd.Jeżeli masz voucher to jest dla ciebie bombonierka a jak mówią, że jej nie ma to trzeba do RMF zgłosić i oni to sprawdzą. Stacja znika gdy rozdadzą ilość bombonierek przypadających na stację. Jeżeli na danej stacji przyznali już 10 bombonierek to wtedy stacja znika ale jak widać, może się coś zmienić bo w Toruniu znikły wszystkie a dzisiaj znowu się pojawiły.

nie wiem po co takie pierdoły piszesz ... RMF odpisuje, że to sprawdzi i na tym się kończy, dosyłają bombonierki, ale nie masz pewności, że się załapiesz na szczęśliwą pulę, generalnie akcja  ich przerosła
0 0

delfinka101

#6674021 Napisano: 15.01.2020 20:53:58
harnas napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

nie wiem po co takie pierdoły piszesz ... RMF odpisuje, że to sprawdzi i na tym się kończy, dosyłają bombonierki, ale nie masz pewności, że się załapiesz na szczęśliwą pulę, generalnie akcja  ich przerosła

Pierdoły to ty piszesz. Do wygrania jest 30 tysięcy bombonierek  i tyle jest tez kodów.Ani mniej ani więcej. Nie dają więcej kodów niż jest bombonierek.Skoro napisali CI ze to sprawdzą to sprawdzą w godzinę tego nie ogarną. 
0 0

anialistopad

#6674027 Napisano: 15.01.2020 21:17:16
Ja byłam dzis odebrać bombonierkę i wspomniałam o brakach bombonierek na innych stacjach pomimo tego .ze ma się kod. Kierownik się zaśmiał i powiedział,ze pracownicy pewnie sobie wzięli ,bo oni dostali ileś tam  i tyle maja wydać ludziom

synk

#6674028 Napisano: 15.01.2020 21:28:07
a ja nie wygrałem emotka - próbowałem na 2 stacje, na całą rodzinę...i NULA
0 0

harnas

#6674029 Napisano: 15.01.2020 21:31:01
delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

Pierdoły to ty piszesz. Do wygrania jest 30 tysięcy bombonierek  i tyle jest tez kodów.Ani mniej ani więcej. Nie dają więcej kodów niż jest bombonierek.Skoro napisali CI ze to sprawdzą to sprawdzą w godzinę tego nie ogarną. 

te bombonierki rozdają kobieto w całej Polsce, na stacjach orlenu jest może z 10% tej puli, nie pogrążaj sięjuż bardziej emotka
0 0

monia0303

#6674032 Napisano: 15.01.2020 21:34:15
Ja byłam dzisiaj odebrać bombonierkę i pani powiedziała ze jeszcxe żadne nie dojechały na ta stacje.
0 0

magisterek

#6674034 Napisano: 15.01.2020 21:34:58
delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

harnas napisał(a):

Na stacje jest tylko kilka tysięcy bombonierek! Z tej puli 30 000! RMF w sumie rozda tyle ich, a rozdaje nie tylko na stacjach! Na stronie jest tylko mały procent, dla tych którzy nie będą w większych miastach podczas prowadzonych eventów promocyjnych. Stacje dostały po kartonie czekoladek i tyle wydadzą, jeśli po 7 lutym nie zgłosi się nikt z voucherem to dopiero wtedy pracownicy mogą sobie je zjeść heheh. 

edzia21

#6674035 Napisano: 15.01.2020 21:36:08
Pytam z czystej ciekawości: czy jest tutaj jeszcze jakiś szczęśliwiec, który tak jak ja ma wy...walone na te wszystkie bombonierki RMF i nawet nie otworzył strony konkursowej? emotka - czuję się wyjątkowo.

pikawka

#6674036 Napisano: 15.01.2020 21:39:20
edzia21 napisał(a):

Pytam z czystej ciekawości: czy jest tutaj jeszcze jakiś szczęśliwiec, który tak jak ja ma wy...walone na te wszystkie bombonierki RMF i nawet nie otworzył strony konkursowej?  emotka - czuję się wyjątkowo.

Tak ja mam je w du...e emotka  jak juz się rzucać to na grube ryby a nie płotkiemotka  poza tym wolę ptasie mleczkoemotka

soulfly

#6674039 Napisano: 15.01.2020 21:43:37
edzia21 napisał(a):

Pytam z czystej ciekawości: czy jest tutaj jeszcze jakiś szczęśliwiec, który tak jak ja ma wy...walone na te wszystkie bombonierki RMF i nawet nie otworzył strony konkursowej?  emotka - czuję się wyjątkowo.

Nie jesteś osamotniona emotka  

edzia21

#6674040 Napisano: 15.01.2020 21:45:34
Super, zawsze raźniej emotka
0 0

Gość:

#6674042 Napisano: 15.01.2020 21:47:38
soulfly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie jesteś osamotniona emotka  

Ile emocji potrafi wywołać 30 cukierków. Jest radość, złość, gniew, strach, niepewność.
0 0