Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asia85644

#6675912 Napisano: 21.01.2020 19:37:43
goniurka napisał(a):

Jakaś sprawdzona rada na konkurs Fantazji? Próbuję od początku konkursu i nic emotka   

Myślę,że cierpliwość i szczęście ;d  Pierwszego dnia wysłałam zgłoszenie ,gdzie na prawdę się napracowałam ,tzn wycinałam literki,kleiłam ,makijaż ,wystrój i nie wygrałam ,ktoś wysłał podobne zgłoszenie i wygrał. Na drugi dzień ,wzięłam hamak , koc ,herbatę ,książkę i zrobiłam jedno zdjęcie (całość zajęła mi 5 minut ) i się udało:) .Myślę,że oni mają masę tych zgłoszeń ,klikają na przykładowe i jeśli są fajne to wybierają a innych nie przeglądają,dlatego graj dalej w końcu musi się udać,przecież jest jeszcze tyle etapów i naród:)

1 goniurka 0

misiamarysia

#6675917 Napisano: 21.01.2020 19:46:18
kordula84 napisał(a):

Hej czy ktoś grał w Absolucie  Szwedzki z natury? Konkurs do 19.01 na stronie piszą że zakończony i gratulują wygranym a jak do nich napisałam to odpisali że laureaci zostali powiadomieni wg regulaminu. Ja się pytam  w jeden dzień?

No to dość dziwne, rzeczywiście jest tam na stronie konkursu, że zwycięzcom gratulują, ale ponad 150 nagród i NIKT z forum??? Wg. regulaminu mieli powiadamiać do 14 dni od zakończenia. Ja również wysyłałam 19 moje zgłoszenie.
0 0

pikawka

#6675930 Napisano: 21.01.2020 20:02:00
misiamarysia napisał(a):

kordula84 napisał(a):

Hej czy ktoś grał w Absolucie  Szwedzki z natury? Konkurs do 19.01 na stronie piszą że zakończony i gratulują wygranym a jak do nich napisałam to odpisali że laureaci zostali powiadomieni wg regulaminu. Ja się pytam  w jeden dzień?

No to dość dziwne, rzeczywiście jest tam na stronie konkursu, że zwycięzcom gratulują, ale ponad 150 nagród i NIKT z forum??? Wg. regulaminu mieli powiadamiać do 14 dni od zakończenia. Ja również wysyłałam 19 moje zgłoszenie.

W jeden dzień przeanalizował zgłoszenia i już zdążyli powiadomić.... zalatuje przekręcikiememotka
0 0

nswe69

#6675931 Napisano: 21.01.2020 20:05:03
pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kordula84 napisał(a):

W jeden dzień przeanalizował zgłoszenia i już zdążyli powiadomić.... zalatuje przekręcikiem emotka

coś z wódką już było podobnego kilka miesięcy temu...
0 0

termitek99

#6675932 Napisano: 21.01.2020 20:05:37
pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kordula84 napisał(a):

W jeden dzień przeanalizował zgłoszenia i już zdążyli powiadomić.... zalatuje przekręcikiem emotka

Ta informacja chyba pojawiła się o godzinie 24 w nocy z niedzieli na poniedziałek automatycznie. W poniedziałek rano widziałem już komunikat.

misiamarysia

#6675933 Napisano: 21.01.2020 20:08:17
nswe69 napisał(a):

pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kordula84 napisał(a):

coś z wódką już było podobnego kilka miesięcy temu...

Jestem ostatnią osoba, która snuje teorie spiskowe, ale rzeczywiście dziwnie, przy takiej ilości nagród nikt z forum nawet butelki Absoluta nie wygrał ? Ostatnio wkurzyłam się na "Banderasa", bo u Karlsabada nigdy nie wygrywam i na pewno mieli mnóstwo zgłoszeń z Milki, ale tutaj??? Tyle nagród i takie tempo??? I żadnej listy???

0 0

grazia1981

#6675936 Napisano: 21.01.2020 20:10:15
Co wysyłacie na cheetos? Zupełnie nie mam pomysłu ????
0 0

kordula84

#6675940 Napisano: 21.01.2020 20:20:45
Jak zobaczyłam info to napisałam do nich a oni dali taką odpowiedz    
„Dzień dobry, zwycięzcy zostali poinformowani zgodnie z zapisami w regulaminie:) Pozdrawiamy!” No to im odpisałam że niezły expres w 1 dzień . Ogólnie wyjazd w dniach 12-16 luty a do 6 potwierdzenie wyjazdu ale żeby w 1 dzień? Mam nadzieje że to jakaś mało poinformowana osoba mi napisała i ,że jednak plecak wpadnie 
1 pikawka 0

pikawka

#6675949 Napisano: 21.01.2020 21:05:05
T mobile konkurs. Mają wg. regulaminu 60 dni na rozstrzygnięcie. Czy rok temu tez był podobny? I ktoś orientuje się po jakim czasie były wyniki? 
0 0

kreatia

#6675950 Napisano: 21.01.2020 21:06:17
pikawka napisał(a):

T mobile konkurs. Mają wg. regulaminu 60 dni na rozstrzygnięcie. Czy rok temu tez był podobny? I ktoś orientuje się po jakim czasie były wyniki? 

Długo, długo jeszcze emotka  nie spieszą się zbytnio. 
1 pikawka 0

anaesth

#6675961 Napisano: 21.01.2020 21:36:33
pikawka napisał(a):

Nie pamiętam, po jakim czasie były wyniki, ale dokopałam się do wypowiedzi z forum z których wynika, że dzwonili do laureatów nagród rzeczowych przez około tydzień (okolice 21-27 sierpnia), a dopiero bodaj 9 czy 10 września wstawili listę laureatów i przyznanych nagród (jak dzwonią, to nie mówią co się wygrało). We wrześniu też szły smsy z informacją o wygranym doładowaniu. Także tak to sobie rozwlekają w czasie emotka
1 pikawka 0

mario74

#6675970 Napisano: 21.01.2020 22:24:37
jak myślicie smyk już cały pozamiatany? myślałem ze to pewniak emotka
0 0

FBbeata7

#6675981 Napisano: 22.01.2020 07:13:30
goniurka napisał(a):

Jakaś sprawdzona rada na konkurs Fantazji? Próbuję od początku konkursu i nic emotka   

Mam pomysł, zrób zdjęcie z turbanem na głowie i nogami na biurku , z Fantazją w ręku, sama bym takie zrobiła, ale nie mam modelki,  Fantazja musi być widoczna na pierwszym planie, sylwetka w ,, mocnym punkcie"- wujek google podpowie o co chodzi i nie używasz lampy, tylko jak najładniejsze światło zastane, czyli np. słoneczne.A poza tym to pewnie losują, więc liczysz na szczęście - tyle.
1 goniurka 0

bluszczowelove

#6675983 Napisano: 22.01.2020 07:18:45
FBbeata7 napisał(a):

goniurka napisał(a):

Mam pomysł, zrób zdjęcie z turbanem na głowie i nogami na biurku , z Fantazją w ręku, sama bym takie zrobiła, ale nie mam modelki,  Fantazja musi być widoczna na pierwszym planie, sylwetka w ,, mocnym punkcie"- wujek google podpowie o co chodzi i nie używasz lampy, tylko jak najładniejsze światło zastane, czyli np. słoneczne.A poza tym to pewnie losują, więc liczysz na szczęście - tyle.

Ja też wysłałam chyba z 30 zdjęć zanim wygrałam. Moje zdjęcie wybrali bo było inne niż reszta. Jak robisz z kocykiem i książką - to musisz je mieć super dobre jakościowo. Przynajmniej tak mi się wydaje. Choć do teraz jak przeglądam galerię to nie wiem w czym tak naprawdę gustują emotka
0 0

pikawka

#6675994 Napisano: 22.01.2020 09:01:25
Nimm2/mamba c4. Czy zamupu mozna dokonac w c4 express? W reg. jest napisane dowolny sklep sieci Carrefour... wiec ?
0 0

prosiaczek

#6676002 Napisano: 22.01.2020 09:19:47
pikawka napisał(a):

Nimm2/mamba c4. Czy zamupu mozna dokonac w c4 express? W reg. jest napisane dowolny sklep sieci Carrefour... wiec ?

Ktoś pisał, że w Carrefour express ilustrowany widział ulotki. No i  dowolny to dowolny. A co Ty dzieci tak niezdrowo karmić będziesz ;) 
0 0

soulfly

#6676012 Napisano: 22.01.2020 10:03:51
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ktoś pisał, że w Carrefour express ilustrowany widział ulotki. No i  dowolny to dowolny. A co Ty dzieci tak niezdrowo karmić będziesz ;) 

Wszystkie C4 biorące udział w Loterii są w oddzielnym pliku na stronie. 
0 0

magisterek

#6676017 Napisano: 22.01.2020 10:13:55
pikawka napisał(a):

Do 3 marca mają czas, obstawiam, że ok 10 lutego będą dzwonić, a do marca ukaże się lista.

anaesth

#6676020 Napisano: 22.01.2020 10:22:33
magisterek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Do 3 marca mają czas, obstawiam, że ok 10 lutego będą dzwonić, a do marca ukaże się lista.

A nie do 3 kwietnia? Wg regulaminu 60 dni roboczych. emotka
1 kreatia 0

pikawka

#6676029 Napisano: 22.01.2020 10:37:04
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Werters dla mamusi mamba dla dzieci emotka  lubią gumy i czasem kupuję emotka