Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6675717 Napisano: 21.01.2020 12:35:02
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

szczupak napisał(a):

a z tej Milki w Biedrze to  coś mało osób wygrała z tych 2 pozostałych dni ..
po pierwszym dniu kilka osób się pochwaliło, a teraz,  tak mi się wydaje, coś kiepsko

Pewnie się nie chwalą bo zaraz by mieli 10 maili pt. Jak to zrobilas, jaki wierszyk, pochwal się emotka

Albo "Przecież wygrałaś kartę w ubiegłym roku po co teraz grałaś nie znasz umiaru czemu nie dasz szansy innym?!" emotka

Hahaha ja rok temu wygrałam w Starach i teraz też próbuje. Póki co jedno zgłoszenie wysłałam  ale jeszcze pewnie ze 3 wyśle. A co tam. Nie znam umiaru emotka

takaja86

#6675718 Napisano: 21.01.2020 12:35:30
A może po wszystkim ktoś po prostu chciałby tylko wiedzieć czy jego odpowiedz była choć w połowie zbliżona do tej wygranej? 
0 0

joan

#6675720 Napisano: 21.01.2020 12:39:39
pikawka napisał(a):

Hahaha ja rok temu wygrałam w Starach i teraz też próbuje. Póki co jedno zgłoszenie wysłałam  ale jeszcze pewnie ze 3 wyśle. A co tam. Nie znam umiaru  emotka

O Ty bezduszny hurtowniku, wstydziłabyś się! Za pokutę pójdziesz natychmiast do sklepu i wydasz 200 zł na produkty konkursowe, a paragony z zakupów spuścisz w toalecie emotka

andii

#6675721 Napisano: 21.01.2020 12:39:49
pioge7 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Milce "Wygraj z naszymi" przychodzi na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  

jeśli chodzi o loterię, gdzie do wygrania są stówki co godzinę to nie, nic nie przychodzi, jedynie jak wygrasz, dostajesz emaila, ale jak nie trafisz w bramkę to nie dostaje się emaila

Dziękuję  emotka  ... jestem przeczulona na punkcie potwierdzeń i wolałam się upewnić, pozdrawiam emotka

proszę emotka
tak samo ja emotka teraz w c4 pisało, że dostanie się potwierdzenie na emaila a nic nie przyszło.... buu emotka

a w c4 to o który konk/loterię ci chodzi ?
0 0

Agnes

#6675722 Napisano: 21.01.2020 12:40:20
takaja86 napisał(a):

A może po wszystkim ktoś po prostu chciałby tylko wiedzieć czy jego odpowiedz była choć w połowie zbliżona do tej wygranej? 

albo zostawić ja sobie i potem przerobić na inny konkurs
.....
1 pikawka 0

pikawka

#6675723 Napisano: 21.01.2020 12:41:44
takaja86 napisał(a):

A kto by nie chciał tego wiedzieć... jak czytam MDW i widzę, że ktoś wygrał jakaś extra nagrodę czy główna to też mnie ciewosc zżera jaki wierszyk, jaki styl. W kilku agencjach nigdy nie trafiłam i z chęcią bym usłyszała wskazówki. No ale uczyć się trzeba na swoim doświadczeniu. Co zrobić. ..
Każdy chce wygrać...po to gramy! 

pikawka

#6675724 Napisano: 21.01.2020 12:42:57
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hahaha ja rok temu wygrałam w Starach i teraz też próbuje. Póki co jedno zgłoszenie wysłałam  ale jeszcze pewnie ze 3 wyśle. A co tam. Nie znam umiaru  emotka

O Ty bezduszny hurtowniku, wstydziłabyś się! Za pokutę pójdziesz natychmiast do sklepu i wydasz 200 zł na produkty konkursowe, a paragony z zakupów spuścisz w toalecie emotka

Hhahahaahahhahaah hahahahaah hahahahahahahaha
1 joan 0

katrin1

#6675747 Napisano: 21.01.2020 13:23:11
Wyjaśni mi ktoś co oznacza nagroda w postaci: moc energii GP? emotka
1 kreatia 0

cudaczek121

#6675750 Napisano: 21.01.2020 13:26:16
szczupak napisał(a):

a z tej Milki w Biedrze to  coś mało osób wygrała z tych 2 pozostałych dni ..
po pierwszym dniu kilka osób się pochwaliło, a teraz,  tak mi się wydaje, coś kiepsko

Grałam 16 stycznia i nic nie wygrałam.Niestety w żadnej edycji tego konkursu, także tej zeszłorocznej, nic nie wygrałam.Nie kochają mnie tam, niestety.
0 0

nanajka81

#6675751 Napisano: 21.01.2020 13:29:18
katrin1 napisał(a):

na obrazku jest jakis samochodzik, latarka, chyba power bank?, akumulatory/baterie i jeszcze jedna chyba latarka?
1 jacu007 0

katrin1

#6675752 Napisano: 21.01.2020 13:32:32
nanajka81 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

na obrazku jest jakis samochodzik, latarka, chyba power bank?, akumulatory/baterie i jeszcze jedna chyba latarka?

pamiętam, że poprzednio ktoś umieszczał fotki tych nagród z gazety, można je gdzieś zobaczyć na forum?
0 0

bezaczek7

#6675809 Napisano: 21.01.2020 15:31:50
Zapytanie mam o wasze bombonierki, tez mieliscie folijke boczna rozerwana a druga w ogole odklejona z widocznym sladem po niej? Wrocilam sie na stacje, a tam mi pan pokazal w ogole bez naklejek druga bombonierke. Ktos sie po drodze poczestowal, czy wasze tez tak? emotka  jaka jest zawartosc? U mnie 25 cukierkow. Wiem, ze darowanemu w zeby... ale ciekawi mnie to emotka
0 0

maverick

#6675811 Napisano: 21.01.2020 15:34:28
bezaczek7 napisał(a):

Zapytanie mam o wasze bombonierki, tez mieliscie folijke boczna rozerwana a druga w ogole odklejona z widocznym sladem po niej? Wrocilam sie na stacje, a tam mi pan pokazal w ogole bez naklejek druga bombonierke. Ktos sie po drodze poczestowal, czy wasze tez tak?  emotka  jaka jest zawartosc? U mnie 25 cukierkow. Wiem, ze darowanemu w zeby... ale ciekawi mnie to emotka

1.Nagrodami w Konkursie są urodzinowe bombonierki zawierające 30 sztuk czekoladek firmy WAWEL o smaku malaga, tiki taki i kasztanki, zwanych dalej łącznie:
„Bombonierkami”.emotka
1 bezaczek7 0

bluszczowelove

#6675812 Napisano: 21.01.2020 15:35:34
bezaczek7 napisał(a):

Zapytanie mam o wasze bombonierki, tez mieliscie folijke boczna rozerwana a druga w ogole odklejona z widocznym sladem po niej? Wrocilam sie na stacje, a tam mi pan pokazal w ogole bez naklejek druga bombonierke. Ktos sie po drodze poczestowal, czy wasze tez tak?  emotka  jaka jest zawartosc? U mnie 25 cukierkow. Wiem, ze darowanemu w zeby... ale ciekawi mnie to emotka

Nie wiem ile u mnie było bo mąż już zjadł. Folijki po bokach były całe i trudno było je odkleić. Na moje oko było ok 30 cukierków emotka
1 bezaczek7 0

bezaczek7

#6675813 Napisano: 21.01.2020 15:38:02
maverick napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

1.Nagrodami w Konkursie są urodzinowe bombonierki zawierające 30 sztuk czekoladek firmy WAWEL o smaku malaga, tiki taki i kasztanki, zwanych dalej łącznie:
„Bombonierkami”. emotka

No to sie ktos poczestowal na sto pro emotka  dziekuje za odpowiedz.
0 0

Gość: zaneta165

#6675815 Napisano: 21.01.2020 15:40:07

maverick napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

„Bombonierkami”. emotka

1 maverick 0

maverick

#6675816 Napisano: 21.01.2020 15:40:51
bezaczek7 napisał(a):

maverick napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

„Bombonierkami”. emotka

ale weź pod uwagę to, że ktoś nie był bardzo chytry bo zjadł tylko 5sztemotka

pioge7

#6675817 Napisano: 21.01.2020 15:59:01
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Milce "Wygraj z naszymi" przychodzi na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  

jeśli chodzi o loterię, gdzie do wygrania są stówki co godzinę to nie, nic nie przychodzi, jedynie jak wygrasz, dostajesz emaila, ale jak nie trafisz w bramkę to nie dostaje się emaila

Dziękuję  emotka  ... jestem przeczulona na punkcie potwierdzeń i wolałam się upewnić, pozdrawiam emotka

proszę emotka
tak samo ja emotka teraz w c4 pisało, że dostanie się potwierdzenie na emaila a nic nie przyszło.... buu emotka

a w c4 to o który konk/loterię ci chodzi ?

schwarzkopf co trzeba było schaume kupić.
Do wygrania bony po 50 zł i coś jeszcze. Nazwa NOWY ROK NOWA JA
1 andii 0

caramela

#6675818 Napisano: 21.01.2020 15:59:51
Mam pytanie, czy można już kupować hochland promocyjny czy lepiej czekać do dnia rozpoczęcia loterii? 
0 0

goniurka

#6675819 Napisano: 21.01.2020 16:00:18
Jakaś sprawdzona rada na konkurs Fantazji? Próbuję od początku konkursu i nic emotka   
0 0