Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ditomaso

#6678061 Napisano: 29.01.2020 11:24:43
gizoon napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kinder.Wczoraj rejestrowałem paragon na atrakcje A i dostałem maila że wszystko Ok i mam jedno zgłoszenie,dzisiaj ponowiłem czynność i sądziłem że będzie mail iż mam już dwa zgłoszenia A była treść że jedno zgłoszenie. Nie powinno być to zsumowane?

Nie

czyli aby grać o nagrodę główną trzeba naraz wbić 5 paragonów czy jednak system zalicza że będzie 5 paragonów gdyż zsumuje je ?
0 0

fiona25

#6678062 Napisano: 29.01.2020 11:27:38
ditomaso napisał(a):

gizoon napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kinder.Wczoraj rejestrowałem paragon na atrakcje A i dostałem maila że wszystko Ok i mam jedno zgłoszenie,dzisiaj ponowiłem czynność i sądziłem że będzie mail iż mam już dwa zgłoszenia A była treść że jedno zgłoszenie. Nie powinno być to zsumowane?

Nie

czyli aby grać o nagrodę główną trzeba naraz wbić 5 paragonów czy jednak system zalicza że będzie 5 paragonów gdyż zsumuje je ?

zsumuje je , piszą,że musisz mieć 5 w tygodniu, możesz 5 za jednym razem ,ale nie musisz...
1 ditomaso 0

FBewa36

#6678096 Napisano: 29.01.2020 12:09:27
Co to za konkurs pringels? Nie mogę go znaleźć
0 0

agakaz2

#6678098 Napisano: 29.01.2020 12:12:04
FBewa36 napisał(a):

Co to za konkurs pringels? Nie mogę go znaleźć

https://www.e-kon...es.html#.XjFoYB7Tk0M

zapewne ten zakończony
0 0

magdalena-chili

#6678100 Napisano: 29.01.2020 12:12:54
Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

joan

#6678105 Napisano: 29.01.2020 12:18:16
magdalena-chili napisał(a):

Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

Co do Belvity, to nie wiem.

Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę emotka

Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych.
0 0

samuraj

#6678106 Napisano: 29.01.2020 12:18:21

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkęemotka

magdalena-chili

#6678114 Napisano: 29.01.2020 12:26:24
samuraj napisał(a):

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkę emotka

no właśnie, domyślam się, że tak też gracie, dlatego tak mnie to zastanawia... 
0 0

magdalena-chili

#6678118 Napisano: 29.01.2020 12:29:39
joan napisał(a):

Co do Belvity, to nie wiem.

Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę emotka

Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych.

absolutnie nie porównuję. I oczywiście kumam różnicę pomiędzy jednym a drugim - pytanie zasadnicze brzmi "czemu nikt z Was nie wygrywa" (patrz odpowiedź Misiaczka/Samuraja) w (loteriach) bramkowych, bo to, że ja z moimi 10 śmiesznymi zgłoszeniami nie mam farta (a w śliwce udało się "aż" 2 razy na 6 zgłoszeń), to jakoś nie budzi mojego wielkiego zdziwienia. 
0 0

samuraj

#6678121 Napisano: 29.01.2020 12:34:04
Jak dobrze pamiętam w velevet dziennie było 10x100 i udało mi się na 50+ paragonów 2razy ustrzelić a w milce brak farta albo coś jest nie tak z tymi bramkami

tylko,że milka jest bardziej popularna niż chusteczki i dlatego może ciężko coś ustrzelić ;/
0 0

mama-l-k-m

#6678122 Napisano: 29.01.2020 12:35:56
samuraj napisał(a):

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkę emotka

Siostra 1 paragonem trafiła 100 zł  bo jej mówiłam że jak kupi coś z Milki to poproszę fotkę paragonu albo sama niech zagra i zagrała emotka

joan

#6678123 Napisano: 29.01.2020 12:35:58

absolutnie nie porównuję. I oczywiście kumam różnicę pomiędzy jednym a drugim - pytanie zasadnicze brzmi "czemu nikt z Was nie wygrywa" (patrz odpowiedź Misiaczka/Samuraja) w (loteriach) bramkowych, bo to, że ja z moimi 10 śmiesznymi zgłoszeniami nie mam farta (a w śliwce udało się "aż" 2 razy na 6 zgłoszeń), to jakoś nie budzi mojego wielkiego zdziwienia. 

Jak to mówią: "Pieniądz lubi ciszę." Akcje typu bez ograniczeń w nagrodach finansowych są przeznaczone dla osób dysponujących sporą ilością gotówki, co leży znudzona i tylko czeka, żeby ją zainwestować w konki emotka Nie spodziewam się wpisów milkowych laureatów na forum, to będzie raczej rzadkość. Oczywiście pojawią się jacyś laureaci, pewnie Mariolka wygra jednym zgłoszeniem emotka Ale mówiąc szczerze: za wysokie progi na nasze nogi emotka

magdalena-chili

#6678125 Napisano: 29.01.2020 12:36:29
samuraj napisał(a):

Jak dobrze pamiętam w velevet dziennie było 10x100 i udało mi się na 50+ paragonów 2razy ustrzelić a w milce brak farta albo coś jest nie tak z tymi bramkami :

ale tak jak dobrze napisałeś - na forum ludzie się chwalili... nawet w tym princepolo, już nie mówiąc o velvet (na którego jestem obrażona emotka
1 samuraj 0

cinamoon

#6678142 Napisano: 29.01.2020 12:54:56

samuraj napisał(a):

Jak dobrze pamiętam w velevet dziennie było 10x100 i udało mi się na 50+ paragonów 2razy ustrzelić a w milce brak farta albo coś jest nie tak z tymi bramkami :

ale tak jak dobrze napisałeś - na forum ludzie się chwalili... nawet w tym princepolo, już nie mówiąc o velvet (na którego jestem obrażona emotka

Ja w belviecie na samym początku wygrałam. Potem już nic. 

rufus

#6678148 Napisano: 29.01.2020 12:58:48

samuraj napisał(a):

A to nie jest tak, że bramki grzegrzółki wyglądają w ten sposób że wygrywa pierwsze zgłoszenie po danej godz, a w IQ marketing mają ramy czasowe?
Wydaje mi sie, ze w velvet, hortex, skyr było wiele wygranych choć tych nagród było mniej.

nswe69

#6678199 Napisano: 29.01.2020 14:56:05
Dzień dobry!

Ta wiadomość jest skierowana do laureatów nagrody I stopnia (konsola) w loterii "50 lat marki Tic Tac".
Informujemy, że w przypadku nagrody I stopnia (konsola Nintendo) obowiązuje 12-miesięczna gwarancja (licząc od 1 września 2019) u dystrybutora Nintendo w Polsce, firmy x-kom.pl.

agata17134

#6678202 Napisano: 29.01.2020 15:04:36
Czy z nestle " wygraj krowę z mlekiem" po weryfikacji formularza zgłoszenia i paragonu dostaje się jakieś info na maila? 
0 0

anula18

#6678203 Napisano: 29.01.2020 15:07:20
Z ktorego etapu informuja Capitana Jacka?
0 0

katrin1

#6678204 Napisano: 29.01.2020 15:09:00
Jak mieliście opisane wasze paragony Nivea toddies? U mnie: nivea płyn. Uznają czy nie?
0 0

kreatia

#6678206 Napisano: 29.01.2020 15:10:52
anula18 napisał(a):

Z ktorego etapu informuja Capitana Jacka?

z ostatniego zakończonego, tj. 4, z pytaniem dot. muzyki
1 anula18 0