Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#6702134 Napisano: 10.05.2020 15:45:37
Czy mieliście już przelewy z C4 Colgate?
0 0

Gość: kermit

#6702139 Napisano: 10.05.2020 16:55:11
zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Uparłam się na Warkę i w związku z tym przeszukałam profil na facebook-u. Ludzie wstawiają swoje wygrane zgłoszenia. Gdyby ktoś też chciał poczytać.

Warka mnie zgrzewa, udziału nie biorę, ale poczytać było warto! emotka emotka

A i proponuję od razu dla chętnych (darmo!):
Ślę ci mężu miły w darze, Warkę w cudnym zgrzewki wymiarze. Bo gdy piwko z kija leje się do ryja, brzuszek rośnie nam radośnie, a dusza śpiewa o wiośnie!
Plus jeszcze parę błędów można dodać, dla okrasy. Wietrzę duże szanse wygranej. emotka

Taaa widziałam te nagrodzone wpisy... Dlatego chociaż wygrałam kilka razy i uważam, że moje zgłoszenia są dużo lepsze (a jakże;) emotka to nie mam złudzeń, że oni to czytają emotka  ale mi po prostu byłoby wstyd, gdyby znajomy dostał karton ze słabą dedykacją... albo z dedykacją z błędami emotka

Nie wątpię, że Twoje były lepsze (całkiem serio).Smutne jest to, że nie miało to żadnego znaczenia.

xxdesiree

#6702171 Napisano: 10.05.2020 20:26:37
emotka emotka halliday napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy to prawda, że np. na pocztę tlen.pl czy wp.pl może być problem z powiadamianiem o wygranej przez komisję, że ewentualne maile mogą nie dochodzić?

to zależy od poczty, gdyż mogą uznać dużo mail od danego adresu jako spam i nie dostarczą ci tej wiadomości, albo trafi do spamu. Ale w niektórych konkursach można zauważyć że np o2.pl nie dostarcza wiadomości z konkursu po tym ze na innym mailu dochodzi wiadomość z potwierdzeniem zgłoszenia, a np na o2.pl taki mail nie przychodzi i zapewne mail o wygraniu także nie dojdzie. 

To mnie nastraszyliście, bo całe życie mam pocztę na tlenie i już liczę ile maili o wygranej mogło mi przepaść. emotka emotka  
Choć sama nigdy raczej nie zauważyłam żadnych problemów z dochodzeniem zwrotek po zgłoszeniu
0 0

mstelmas11

#6702175 Napisano: 10.05.2020 20:59:49
Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ?
0 0

pioge7

#6702180 Napisano: 10.05.2020 21:08:18
kermit napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Uparłam się na Warkę i w związku z tym przeszukałam profil na facebook-u. Ludzie wstawiają swoje wygrane zgłoszenia. Gdyby ktoś też chciał poczytać.

Ślę ci mężu miły w darze, Warkę w cudnym zgrzewki wymiarze. Bo gdy piwko z kija leje się do ryja, brzuszek rośnie nam radośnie, a dusza śpiewa o wiośnie!
Plus jeszcze parę błędów można dodać, dla okrasy. Wietrzę duże szanse wygranej. emotka

Taaa widziałam te nagrodzone wpisy... Dlatego chociaż wygrałam kilka razy i uważam, że moje zgłoszenia są dużo lepsze (a jakże;)  emotka to nie mam złudzeń, że oni to czytają emotka  ale mi po prostu byłoby wstyd, gdyby znajomy dostał karton ze słabą dedykacją... albo z dedykacją z błędami  emotka

Nie wątpię, że Twoje były lepsze (całkiem serio).Smutne jest to, że nie miało to żadnego znaczenia.

To w tym konkursie idzie się na ilośc a nie jakość?
to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia emotka  
0 0

mczarna

#6702186 Napisano: 10.05.2020 21:49:17
Odnośnie Warki, kupilam Radler 0% i pod zawleczką jest kod. To stare piwo,czy coś się szykuje? 
0 0

#6702189 Napisano: 10.05.2020 22:25:13
pioge7 napisał(a):

kermit napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Taaa widziałam te nagrodzone wpisy... Dlatego chociaż wygrałam kilka razy i uważam, że moje zgłoszenia są dużo lepsze (a jakże;)  emotka to nie mam złudzeń, że oni to czytają emotka  ale mi po prostu byłoby wstyd, gdyby znajomy dostał karton ze słabą dedykacją... albo z dedykacją z błędami  emotka

To w tym konkursie idzie się na ilośc a nie jakość?
to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia emotka  

A jak myślisz? Wyniki są zaraz następnego dnia. Zgłoszeń multum, bo udział bez kosztów. Szanse na to, że ktoś to czyta są marne. A biorąc pod uwagę co wygrywa tym bardziej watpię.
1 pioge7 0

dwaburekoty

#6702190 Napisano: 10.05.2020 22:34:19
A widzieliście dedykację z barką? Piękna była! I moim zdaniem zasłużyła w pełni na wygraną!
0 0

zielonaszpilka

#6702191 Napisano: 10.05.2020 22:42:09
dwaburekoty napisał(a):

A widzieliście dedykację z barką? Piękna była! I moim zdaniem zasłużyła w pełni na wygraną!

Nie widziałam. Gdzieś można przeczytać?
0 0

zielonaszpilka

#6702192 Napisano: 10.05.2020 22:43:19
superloser napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Ale to nie jest trunek dla elit, ino dla szarych mas. Mas, ktora nie ma matury z polskiego ani kasy na “siorbane napoje” - tylko leje dla procentow w krwiobiegu 6zeta litr.

Superloser, zgadnij którym Smerfem byś był emotka
0 0

#6702193 Napisano: 10.05.2020 22:45:31
dwaburekoty napisał(a):

Nie nie widziałam. Ale tak jak pisałam - wygrywają pewnie i piękne. Problem w tym, że prawdopodobnie wygrywają nie dlatego, że takie są, tylko dlatego, że ktoś je wylosował.

dwaburekoty

#6702197 Napisano: 10.05.2020 23:03:24
Ale włosy po piwnej płukance są mięciutkie jak nigdy emotka .

zielonaszpilka

#6702201 Napisano: 10.05.2020 23:33:16
superloser napisał(a):

Superloser, wzgadnij którym Smerfem byś był  emotka

Wiem, ze chcesz byc zlosliwa I zablysnac ale to nie moja bajka ... 

A Warka inwestuje w kolejnych uzaleznionych  emotka

absolutnie nie zamierzałam być złośliwa, nie gniewaj się Smerfie emotka  na zgodę możemy się napić emotka  jak ani Smerfy ani Warka to nie Twoja bajka to może sok z gumijagód? emotka
1 nataszka 0

edzia21

#6702203 Napisano: 11.05.2020 02:28:28
mundek2004 napisał(a):

Czy mieliście już przelewy z C4 Colgate?

nie

kreatia

#6702217 Napisano: 11.05.2020 08:23:28
pioge7 napisał(a):

to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia  

najmniejszego. tu się śle codziennie to samo i w dużych ilościach. ponoć tak najprościej wygrać emotka  ponoć, bo ja nie gram.
0 0

jokan

#6702227 Napisano: 11.05.2020 09:11:31
mstelmas11 napisał(a):

Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ?

była ale zniknęła, przynajmniej tu nic nie ma https://www.farbyjedynka.pl/loteria, chyba najlepiej do nich napisać i się wypytać
0 0

zaczytana-pola

#6702228 Napisano: 11.05.2020 09:15:11
jokan napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

była ale zniknęła, przynajmniej tu nic nie ma https://www.farbyjedynka.pl/loteria, chyba najlepiej do nich napisać i się wypytać

https://loteriajedynka.pl/

as32572

#6702230 Napisano: 11.05.2020 09:25:18
jokan napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Zniknęla podobnie jak ta Hellmans i Knorr, ktora pojawila sie tylko w gazetce emotka
0 0

pioge7

#6702237 Napisano: 11.05.2020 09:36:17
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

najmniejszego. tu się śle codziennie to samo i w dużych ilościach. ponoć tak najprościej wygrać emotka  ponoć, bo ja nie gram.

Dziękuję za informacje emotka  w takim razie od dziś ich bombarduje emotka  
1 kreatia 0

bluszczowelove

#6702239 Napisano: 11.05.2020 09:38:24
pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dziękuję za informacje emotka  w takim razie od dziś ich bombarduje emotka  

Potwierdzam, ja codziennie wysyłałam 6-8 zgłoszeń aż udało mi się trafić. I wygrał najgorszy rym :/ 
1 pioge7 0