Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6704014 Napisano: 19.05.2020 21:45:56
Oral b c4 ktory numer mam podac w zgloszeniu? Transakcji czy numer wydruku ?
0 0

doo

#6704036 Napisano: 20.05.2020 01:00:36
dwaburekoty napisał(a):

shanea napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Czy ktoś rozwiązał problem wysyłki prawidłowego paragonu z Żubrówki, gdy wysyłało się kilka zgłoszeń?

Po zalogowaniu się musisz kliknąć -> Moje konto -> Twoje głoszenia 

ok, ale tam mam wszystkie zgłoszenia. skąd mam wiedzieć które wygrało?

W poprzedniej edycji zrobiłam zbiorcze zdjęcie wszystkich paragonów, które zgłosiłam i nagroda dotarła
0 0

helcia85

#6704038 Napisano: 20.05.2020 06:36:03
W jaki sposób trzeba przesłać paragon i oświadczenie z BRef? Nie dosłyszałam, bo prowadziłam samochód. Mailowo czy pocztą?
0 0

ashanti

#6704039 Napisano: 20.05.2020 06:51:39
helcia85 napisał(a):

W jaki sposób trzeba przesłać paragon i oświadczenie z BRef? Nie dosłyszałam, bo prowadziłam samochód. Mailowo czy pocztą?

Na pewno mailowo, tylko nie jestem pewna adresu - info@albedomarketing.pl  może ktoś potwierdzić ?
1 nariam 0

nikos

#6704040 Napisano: 20.05.2020 07:17:22
ashanti napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Na pewno mailowo, tylko nie jestem pewna adresu - info@albedomarketing.pl  może ktoś potwierdzić ?

Tak, na tego maila, do 26 maja jest czas  emotka

bezaczek7

#6704046 Napisano: 20.05.2020 08:11:08
Wez wode wygraj nagrode, zestawy te male, wszyscy juz dostali?
0 0

helcia85

#6704063 Napisano: 20.05.2020 09:49:44
Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam emotka

pioge7

#6704067 Napisano: 20.05.2020 09:56:52
helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Oj nie tylko ty tak masz. emotka  
0 0

jokan

#6704072 Napisano: 20.05.2020 10:04:58
pioge7 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Oj nie tylko ty tak masz. emotka  

właśnie też wyciskam siódme poty, żeby coś logicznego napisać emotka emotka
0 0

takaja86

#6704089 Napisano: 20.05.2020 10:40:57
Czy ktoś już rozwikłal zagadke z avon? Ja dostałam odpowiedź że zgłoszenie jest dodane gdy zdjęcie w galerii się pojawi problem w tym, że ta galeria się od dawna nie zmieniła więc oni sugerują żeby powtórnie wysłać zgłoszenie, wysyłam wysyłam i dalej nic. Na maile nie odpowiadają A konkurs się wnet kończy. 
0 0

samuraj

#6704090 Napisano: 20.05.2020 10:42:52
bezaczek7 napisał(a):

Wez wode wygraj nagrode, zestawy te male, wszyscy juz dostali?

Ja już z rezerwy dostałem z 2 tyg temu pop coś tam  emotka
1 bezaczek7 0

katake

#6704091 Napisano: 20.05.2020 10:46:36
takaja86 napisał(a):

Czy ktoś już rozwikłal zagadke z avon? Ja dostałam odpowiedź że zgłoszenie jest dodane gdy zdjęcie w galerii się pojawi problem w tym, że ta galeria się od dawna nie zmieniła więc oni sugerują żeby powtórnie wysłać zgłoszenie, wysyłam wysyłam i dalej nic. Na maile nie odpowiadają A konkurs się wnet kończy. 

Nadal nic. Na messengerze odpowiedzieli żeby pisać pod ten adres z regulaminu, ale tam zero odpowiedzi. Niebardzo wiem jak ich zmolestować. Zrobiłam sobie printscreena komunikatu, że formularz przyjęty. Co z tego jak tam nie ma z kim rozmawiać
0 0

takaja86

#6704093 Napisano: 20.05.2020 10:51:34
katake napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Nadal nic. Na messengerze odpowiedzieli żeby pisać pod ten adres z regulaminu, ale tam zero odpowiedzi. Niebardzo wiem jak ich zmolestować. Zrobiłam sobie printscreena komunikatu, że formularz przyjęty. Co z tego jak tam nie ma z kim rozmawiać

Ja wczoraj wysłałam do nich kilka maili niestety odpowiedzi brak. Kupiłam te nie tanie wcale produkty a teraz nie wezmę udziału w konkursie bo im strona nie działa to jakaś kpina.
0 0

anaesth

#6704095 Napisano: 20.05.2020 11:03:19
helcia85 napisał(a):

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka
0 0

jokan

#6704097 Napisano: 20.05.2020 11:15:36
anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

masz jeszcze szansę wygrać w Brefie w Biedronce emotka - ja właśnie nad tym siedzę...masakra są te pytania konkursowe....
0 0

kiedystobylo

#6704098 Napisano: 20.05.2020 11:21:38
Powiedzcie mi, jak to jest: 
jeśli się (bardzo hipotetycznie) wygra w jednym konkursie u Albedo i wysyła też zgłoszenie na ich inny konkurs, to jest jeszcze szansa wygrać (ten sam numer telefonu)? Starają się wybierać nowe osoby? Zastanawiam się, czy wysyłać na Bref Biedronka ze swojego numeru telefonu, bo kilka dni zgłaszałam się na ,,zainspiruj się z E". Nie lubię pożyczać telefonu od męża emotka
0 0

assal

#6704101 Napisano: 20.05.2020 11:31:26
Kiedystobylo: Gram ze swojego. Albo mam miesiącami serię, że co konkurs u nich wpada mi nagroda, albo się miesiącami rozmijam z nimi. Nie obwiniam numeru telefonu - zmienia się osoba oceniająca, muszę jej gust znów wyłapać emotka

nikos

#6704104 Napisano: 20.05.2020 11:35:22
kiedystobylo napisał(a):

jeśli się (bardzo hipotetycznie) wygra w jednym konkursie u Albedo i wysyła też zgłoszenie na ich inny konkurs, to jest jeszcze szansa wygrać (ten sam numer telefonu)? Starają się wybierać nowe osoby? Zastanawiam się, czy wysyłać na Bref Biedronka ze swojego numeru telefonu, bo kilka dni zgłaszałam się na ,,zainspiruj się z E". Nie lubię pożyczać telefonu od męża emotka

Spokojnie możesz słać  emotka  jeśli wstrzelisz się w gust, wygrasz koleiny raz na ten sam numer  emotka

agnes111

#6704105 Napisano: 20.05.2020 11:38:27
Czy dostaliście na e-mail potwierdzenie otrzymania danych albo info o weryfikacji z konkursu "Poczuj wiosnę" w Hebe?
0 0

zezowaty_kot

#6704106 Napisano: 20.05.2020 11:39:39
kiedystobylo napisał(a):

Nie ma  z tym problemu, ja większość nagród z Albedo wygrałam na mój numer, a  korzystam z niego od wielu lat. emotka