Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kiedystobylo

#6704107 Napisano: 20.05.2020 11:43:42
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi emotka
0 0

anaesth

#6704109 Napisano: 20.05.2020 11:49:05
jokan napisał(a):

anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

masz jeszcze szansę wygrać w Brefie w Biedronce emotka - ja właśnie nad tym siedzę...masakra są te pytania konkursowe....

Tam są tylko pieniądze do wygrania, a ja pieniędzy nie wygrywam emotka A szafka z chemią domową pęka w szwach emotka No ale pewnie się skuszę i jedno, symboliczne zgłoszenie poślę emotka
0 0

pioge7

#6704111 Napisano: 20.05.2020 11:49:54
anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

Ja pisałem o muzyce i nic emotka  
0 0

zezowaty_kot

#6704113 Napisano: 20.05.2020 11:51:53
Haribo - dziś udało mi się wysłać, miałam komunikat na stronie, że dziękują za udział, ale nie przyszła mi zwrotka na maila. Czy macie maile? emotka
0 0

jokan

#6704114 Napisano: 20.05.2020 11:52:15
pioge7 napisał(a):

anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ja pisałem o muzyce i nic emotka  

moze chodzi o lokowanie produktu w wypowiedzi? ja w C4 nie grałam, gram w Biedrze....
0 0

ewunia

#6704142 Napisano: 20.05.2020 13:06:10
Czy wasze kody do Zalando z konkursu Red's działają?
(chciałam doładować konto i kod jest błędny)
0 0

katake

#6704143 Napisano: 20.05.2020 13:08:17
AVON- odpowiedź, którą dostałam na maila:
Jeśli po przesłaniu zgłoszenia pojawił się komunikat na zielonym pasku z podziękowaniem, to oznacza, że zgłoszenie trafiło do systemu.
Galeria na stronie nie jest regularnie odświeżana i nie pokazuje wszystkich zgłoszeń, a tylko wybrane losowo przez system. Więc jeśli zdjęcia nie ma w galerii to nie oznacza, że nie jest przyjęte.
1 izkak 0

takaja86

#6704144 Napisano: 20.05.2020 13:09:58
katake napisał(a):

AVON- odpowiedź, którą dostałam na maila:
Jeśli po przesłaniu zgłoszenia pojawił się komunikat na zielonym pasku z podziękowaniem, to oznacza, że zgłoszenie trafiło do systemu.
Galeria na stronie nie jest regularnie odświeżana i nie pokazuje wszystkich zgłoszeń, a tylko wybrane losowo przez system. Więc jeśli zdjęcia nie ma w galerii to nie oznacza, że nie jest przyjęte.

Ja też przed chwilą dostałam taka odpowiedź  emotka
1 izkak 0

niewyspanamama

#6704151 Napisano: 20.05.2020 13:38:01
Ktoś wie i pomoże? UDało się w "E", zakupu dokonałam w Laboo ale w sklepie partnerskim …. czy taki paragon jest ok ?? Czy partnerskie też biora udział bo nigdzie informacji nie widze... Nie ma tam na nim żadnej informacji że to LABOO emotka emotka emotka dojdą sami że sklep jest okej ? Miał ktoś taki podobny przypadek ?
0 0

jokan

#6704152 Napisano: 20.05.2020 13:46:56
niewyspanamama napisał(a):

Ktoś wie i pomoże? UDało się w "E", zakupu dokonałam w Laboo ale w sklepie partnerskim …. czy taki paragon jest ok ?? Czy partnerskie też biora udział bo nigdzie informacji nie widze... Nie ma tam na nim żadnej informacji że to LABOO emotka emotka emotka dojdą sami że sklep jest okej ? Miał ktoś taki podobny przypadek ?

a jest na ich liscie?
0 0

aempe

#6704153 Napisano: 20.05.2020 13:54:50
Co mogli wysłać z Białegostoku?
0 0

kukuleczka

#6704165 Napisano: 20.05.2020 14:37:24
Warka już się skonczyla, widziałam że ktoś wrzucał przykładowe wygrane odpowiedzi.
Coś mignelo mi przed oczami, że trzeba było słać o odpowiednich godzinach?

Tak z czystej ciekawości- bo już zabawa zakończona- jaki byl sposób na Warkę? Tutaj byly osoby które wygrywały kilkanaście razy, na fb widziałam również takie osoby, z czego jedna napisała "rozgryzłam system" wklejając zdjecie 4 kartonów..
Może być na priv

P.s. piszę z telefonu, a na nim strona nie dziala mi dobrze wiec ciezko mi przeszukać cały wątek emotka  
Dzięki emotka
0 0

misiamarysia

#6704167 Napisano: 20.05.2020 14:46:27
aempe napisał(a):

Co mogli wysłać z Białegostoku?

Wino?
0 0

@gnieszk@

#6704169 Napisano: 20.05.2020 14:49:38
kukuleczka napisał(a):

Warka już się skonczyla, widziałam że ktoś wrzucał przykładowe wygrane odpowiedzi.

Tak z czystej ciekawości- bo już zabawa zakończona- jaki byl sposób na Warkę? Tutaj byly osoby które wygrywały kilkanaście razy, na fb widziałam również takie osoby, z czego jedna napisała "rozgryzłam system" wklejając zdjecie 4 kartonów..
Może być na priv

P.s. piszę z telefonu, a na nim strona nie dziala mi dobrze wiec ciezko mi przeszukać cały wątek emotka  
Dzięki emotka

Też chętnie bym się dowiedziała emotka

pikawka

#6704170 Napisano: 20.05.2020 14:52:10
@gnieszk@ napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Może być na priv

Dzięki emotka

A kto by nie chciał emotka
0 0

bluszczowelove

#6704171 Napisano: 20.05.2020 14:52:26
@gnieszk@ napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Może być na priv

Dzięki emotka

Ja wygrałam raz... i to dużym fartem emotka  potem jeszcze wysyłałam ale nic z tego. Też się chętnie dowiem jaki był sposób emotka  

ilona162

#6704175 Napisano: 20.05.2020 15:43:45
Czy ktoś z was reklamował kiedyś/oddawał na gwarancję nagrodę wygraną w los mejores?
0 0

edzia21

#6704176 Napisano: 20.05.2020 15:44:57
ilona162 napisał(a):

Czy ktoś z was reklamował kiedyś/oddawał na gwarancję nagrodę wygraną w los mejores?

tak emotka  - pw
0 0

agusiac87

#6704179 Napisano: 20.05.2020 15:46:49
czy Bref Carrefour już zakończył informowanie? emotka   na 100 zestawów nawet zestaw nie wpadł ?
0 0

estrelitta

#6704181 Napisano: 20.05.2020 15:48:52
agusiac87 napisał(a):

czy Bref Carrefour już zakończył informowanie? emotka   na 100 zestawów nawet zestaw nie wpadł ?

Tak, wczoraj były na koniec smsy
1 agusiac87 0