Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#6718653 Napisano: 29.07.2020 00:14:23
sasaaabp napisał(a):

czy z pepsi shell przychodziły zwrotki? bo niestety u mnie nic nie przyszło

Przychodziły. Moje trafiały do spamu.
0 0

sylzab2294

#6718655 Napisano: 29.07.2020 06:23:38
zielonaszpilka napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Nie na każdą pocztę przychodziły...
Ale zgłoszenia były dostarczone do organizatora, bo zostało to z nimi potwierdzone.
0 0

zielonaszpilka

#6718676 Napisano: 29.07.2020 09:38:33
Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Ale zgłoszenia były dostarczone do organizatora, bo zostało to z nimi potwierdzone.

Ale generalnie powinny przyjść. Regularnie jest problem ze zwrotkami na niektórych pocztach, nie wiem czemu nie pozakładacie sobie poczty gdzieś, gdzie tego problemu nie ma;)
2 anaesth, yonex 0

wrrrryyy

#6718680 Napisano: 29.07.2020 09:55:44

Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Ale generalnie powinny przyjść. Regularnie jest problem ze zwrotkami na niektórych pocztach, nie wiem czemu nie pozakładacie sobie poczty gdzieś, gdzie tego problemu nie ma;)

A na której poczcie nigdy nie ma problemu ze zwrotkami?

mama-l-k-m

#6718681 Napisano: 29.07.2020 09:57:49
edith napisał(a):

Nie udało mi się wygrac w Pedigree...nie ukrywam , że bardzo liczyłam na hulajnogę bo zdjęcie wg mnie było bardzo fajne  emotka Czy ktoś się pochwali na pw jakie zdjęcia wygrały? Jesrem bardzo ciekawa co wygrało.. emotka

Koleżanka wygrała naturalnym zdjęciem. Leży na trawie a pies przez nią przeskakuje. Robiłam jej to zdjęcie. Na zdjęciu produkt konkursowy emotka  

zielonaszpilka

#6718683 Napisano: 29.07.2020 10:01:48
wrrrryyy napisał(a):

Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Ja na Gmailu nie mam problemu.
1 wrrrryyy 0

katrin1

#6718688 Napisano: 29.07.2020 10:13:29

wrrrryyy napisał(a):

Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Ja na Gmailu nie mam problemu.

Ja na wp nie mam potwierdzenia emotka
0 0

kiedystobylo

#6718693 Napisano: 29.07.2020 10:31:22
Nivea Hebe: jak dodawaliscie zgłoszenia przez internet, to mieliście na stronie jakieś potwierdzenie typu: dziękuję za zgłoszenie. Mnie od razu przenosiło do jakiegoś newslettera i nie wiem, czy poszło zgłoszenie emotka
0 0

FBmarta22

#6718694 Napisano: 29.07.2020 10:33:29
kiedystobylo napisał(a):

Nivea Hebe: jak dodawaliscie zgłoszenia przez internet, to mieliście na stronie jakieś potwierdzenie typu: dziękuję za zgłoszenie. Mnie od razu przenosiło do jakiegoś newslettera i nie wiem, czy poszło zgłoszenie emotka

Jeśli poszło, na e-maila powinno przyjść potwierdzenie, temat : Wkręciłaś się w Konkurs NIVEA

szczupak

#6718704 Napisano: 29.07.2020 10:45:14
FBmarta22 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Jeśli poszło, na e-maila powinno przyjść potwierdzenie, temat : Wkręciłaś się w Konkurs NIVEA

a czy z tego hebe-nivea to informują na bieżąco, czy wszystko razem na koniec?
0 0

notta

#6718707 Napisano: 29.07.2020 10:48:35
szczupak napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

a czy z tego hebe-nivea to informują na bieżąco, czy wszystko razem na koniec?

kojarzę, że w regulaminie mówi się o tym że komisja zbiera się raz na koniec konkursu 
0 0

asantesana

#6718723 Napisano: 29.07.2020 11:13:31
Kurcze, co z wysyłką past z konkursu Parodontax w Auchan? emotka  Smolar raczej był terminowy, a powinny być wysłane do 27.07. Wyjeżdżam i znów paczki będą krążyć po sąsiadach, bo nic nie może iść tak jak powinno... 
0 0

jokan

#6718724 Napisano: 29.07.2020 11:16:35
asantesana napisał(a):

Kurcze, co z wysyłką past z konkursu Parodontax w Auchan? emotka  Smolar raczej był terminowy, a powinny być wysłane do 27.07. Wyjeżdżam i znów paczki będą krążyć po sąsiadach, bo nic nie może iść tak jak powinno... 

ostatnio bony do decathlona tez wyslal po terminie (wprawdzie 1 dzien ale...), ja pisalam do organizatorow z prosba aby wyslyali mi nagrody po pewnej dacie, bo tez mnie nie bedzie,  zobaczymy czy sie ustosunkuja pozytywnie do tego....

lager

#6718736 Napisano: 29.07.2020 11:58:51
rare85 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Konkurs odido, specjalnie go szukałam, widnieje na mapce Google, szyld nazwa inna, na szybach że odido, w sklepie trochę jakby odido trochę inny, ogólnie nie wiadomo, do tego na paragonie też brak info czy to odido, nie wspomnę że o paragon musiałam się prosić, i teraz skąd mam wiedzieć że ten sklep jest na pewno odido? Można to gdzieś sprawdzić?

Ja zawsze pytam sprzedawcy emotka  a tu masz stronę odido https://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep

Ta lista jest nieaktualna niestety, tzn trzeba jeździć i pytać - bo np w Łodzi ul. Tuszyńska - to jest Barber a nie sklep odidodidiodio

Dlatego ja zawsze szukam na googlach a potem pytam sprzedawców emotka  bo z tymi sieciowymi sklepami typu odido, groszek, abc to nigdy nic nie wiadomo emotka a mapie jest, w rzeczywistości nie ma albo odwrotnie.

Czyli jak na mapie jest, na stronie jest, w rzeczywistości jest to już chyba nie trzeba się pytać sprzedawcy? - bo jak poproszę siostrę o zakup to głupio żeby jeszcze wypytywała czy to na pewno ten sklep emotka

Na dodatek paragony pięknie opisane, no idealnie! 3x napój gazowanyemotka
0 0

FBewa36

#6718737 Napisano: 29.07.2020 11:58:59
jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

ostatnio bony do decathlona tez wyslal po terminie (wprawdzie 1 dzien ale...), ja pisalam do organizatorow z prosba aby wyslyali mi nagrody po pewnej dacie, bo tez mnie nie bedzie,  zobaczymy czy sie ustosunkuja pozytywnie do tego....

Leżaczki somersby też były z opóźnieniem wysłane więc ogólnie chyba nie nadążają

joan

#6718768 Napisano: 29.07.2020 12:49:30

Może dlatego, że od lat zwrotki od Avanti każdorazowo docierały? To pierwszy mój konkurs bez zwrotki emotka Ale JEŚLI zgłoszenia Pepsi / Shell otrzymano, a laureat się nie odezwie, Avanti będzie dzwoniło; do mnie kiedyś dzwonili w sprawie koszylki Lay's (którą zwyczajnie odpuściłam).

loser9

#6718774 Napisano: 29.07.2020 13:15:09
Czy ma ktoś dziś problem z rejestrowaniem kodów loteriady Lotto ? Wrzuciłam 10 kodów i żaden nie pojawia się na moim koncie w liście wpisanych kodów , mimo ze każdorazowo wyskoczył komunikat o przyjęciu kodu. 
0 0

blanca

#6718775 Napisano: 29.07.2020 13:26:39
loser9 napisał(a):

Czy ma ktoś dziś problem z rejestrowaniem kodów loteriady Lotto ? Wrzuciłam 10 kodów i żaden nie pojawia się na moim koncie w liście wpisanych kodów , mimo ze każdorazowo wyskoczył komunikat o przyjęciu kodu. 

Pojawią się w losowaniu 11 sierpnia.
1 loser9 0

mia

#6718776 Napisano: 29.07.2020 13:27:43
Odido:
U mnie sklep jest tam gdzie ma być, nawet z szyldem, paragony pięknie opisane 3 x Coca-Cola 0,5l, ale cena do zabicia... Jak na stacji benzynowej. emotka
0 0

nataliii

#6718779 Napisano: 29.07.2020 13:31:50
W ODIDO można kupić te małe puszki Coca Cola,prawda?
Bo dla mnie ta ich lista dość nieczytelna, 
0 0