Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aguagu

#6718565 Napisano: 28.07.2020 16:55:24
jokan napisał(a):

pini napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o konkurs Lato to przygoda Fa to jest ogólnopolski czy Auchan? Czy to są dwa rozne konkursy?

Wiem na pewno o ogólnopolskim.

a skad to pytanie? widzialas plakat? Bo np. w Intermarche tez jest plakat, a konkurs jest ogolnopolski

https://latotoprzygoda.pl/konkurswsieci
1 jokan 0

as32572

#6718567 Napisano: 28.07.2020 17:01:55
Czy są już te promocyjne paczki Cheetos w sklepach?
0 0

moskala22

#6718568 Napisano: 28.07.2020 17:05:07
aguagu napisał(a):

jokan napisał(a):

pini napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam pytanie o konkurs Lato to przygoda Fa to jest ogólnopolski czy Auchan? Czy to są dwa rozne konkursy?

a skad to pytanie? widzialas plakat? Bo np. w Intermarche tez jest plakat, a konkurs jest ogolnopolski

Ten konkurs jest od 29 lipca jeśli dobrze widzę 
0 0

cherry_coke

#6718573 Napisano: 28.07.2020 17:46:52
Czy zgłaszał ktoś zwrot z garniera z rossmanna przy zakupie z rabatem -20% za listę +? Jaką kwotę za dezodorant wpisujecie w formularzu?
0 0

rare85

#6718581 Napisano: 28.07.2020 18:11:26
cherry_coke napisał(a):

Czy zgłaszał ktoś zwrot z garniera z rossmanna przy zakupie z rabatem -20% za listę +? Jaką kwotę za dezodorant wpisujecie w formularzu?

Mam to samo. W regulaminie jest taki zapis: "każdy Uczestnik, który dokonał prawidłowo Zgłoszenia, jest uprawniony do otrzymania zwrotu równowartości ceny brutto za Produkt wskazany na Paragonie" - i też nie wiem co z tym rabatowym fantem zrobić
0 0

Frama

#6718594 Napisano: 28.07.2020 18:47:32
rare85 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Mam to samo. W regulaminie jest taki zapis: "każdy Uczestnik, który dokonał prawidłowo Zgłoszenia, jest uprawniony do otrzymania zwrotu równowartości ceny brutto za Produkt wskazany na Paragonie" - i też nie wiem co z tym rabatowym fantem zrobić

Chyba nie sprawdzają dokładnie, bo raz wpisałam kwotę przed rabatem, następnym razem po rabacie i obie przelali. (dwie różne osoby/konta). 
1 rare85 0

edzia21

#6718602 Napisano: 28.07.2020 19:29:56
Działa Wam strona konkursu PEPSI Shell??
0 0

fellow

#6718603 Napisano: 28.07.2020 19:31:42
edzia21 napisał(a):

Nie, a właśnie chciałam puścić zgłoszenie...
0 0

malmika

#6718604 Napisano: 28.07.2020 19:35:28
edzia21 napisał(a):

U mnie to samo.. Może to tylko chwilowe.. 
0 0

edzia21

#6718605 Napisano: 28.07.2020 19:36:06
zazdrosnica napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, a właśnie chciałam puścić zgłoszenie...

Również się za to zabrałam...i klops

EDIT. już chyba działaemotka
0 0

ladyinred

#6718606 Napisano: 28.07.2020 19:40:38
moskala22 napisał(a):

aguagu napisał(a):

jokan napisał(a):

pini napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ten konkurs jest od 29 lipca jeśli dobrze widzę 

O ten mi chodziło. On jest przy tym głównym linku, ale inna w zakładka. Regulamin tez jest i przyznam, ze die zgubiłam, bo nie wychwycilam informacji, ze to Auchan. A chciałam w końcu dokonać 1 zgłoszenia ????
0 0

karkocka

#6718608 Napisano: 28.07.2020 19:52:48
as32572 napisał(a):

Czy są już te promocyjne paczki Cheetos w sklepach?

widziałam w Biedronce
0 0

zielonaszpilka

#6718612 Napisano: 28.07.2020 20:04:51
loser9 napisał(a):

Mam pytanie do wytrwałych konkursowiczów. W pedigree brandcomm zgłaszać można było kilkakrotnie. Zgłosiłam z maila dwa paragony na dwa nazwiska - moje i mamy. Wygrałam hulajnogę i ... niewiem które dane podać w formularzu i jaki nr paragonu. Mogę do nich napisać z zapytaniem czy jak to ustalić !? ????

w formularzu jest tak

Imię i nazwisko:Dostarcz powyższe dokumenty w terminie do 14 sierpnia 2020 r. (decyduje data doręczenia do siedziby Organizatora)pocztą, kurierem lub osobiście na adres: Brandcomm Polska, Słomińskiego 15/510, 00-195 Warszawa Adres e-mail, z którego dokonano zgłoszenia:Numer telefonu komórkowego:Numer zgłoszonego paragonu:Adres pocztowy do wysyłki nagrody:

wystarczy ze wpisze obojetnie jakie imię nazwisko ? 
Mail
oczywiscie wiem jaki , niewiem który paragon. Czy imię i naziwsko musi być takie jak zgłoszone ? Jak to widzicie !? emotka  dziękuje z góry za pomoc 

Przede wszystkim nie robisz tak, że zgłaszasz jednego maila do dwóch różnych nazwisk. Mogą Cię za to zdyskwalifikować. Jeden mail, jeden numer telefonu i jedno nazwisko. Bez miksowania w jednym konkursie. Teraz nie wiem co powinnaś zrobić, żeby Cię nie zdyskwalifikowali. Nie wiem czy pisanie do nich to dobry pomysł. Ja bym pewnie zapakowała oba paragony w kopertę i podała swoje dane licząc na to, że się nie zorientują, że drugie zgłoszenie wysłałam na kogoś innego albo nie będzie ich to obchodziło;)
3 mia, loser9, nkba 0

edzia21

#6718613 Napisano: 28.07.2020 20:08:06
zielonaszpilka napisał(a):

loser9 napisał(a):

Mam pytanie do wytrwałych konkursowiczów. W pedigree brandcomm zgłaszać można było kilkakrotnie. Zgłosiłam z maila dwa paragony na dwa nazwiska - moje i mamy. Wygrałam hulajnogę i ... niewiem które dane podać w formularzu i jaki nr paragonu. Mogę do nich napisać z zapytaniem czy jak to ustalić !? ????

w formularzu jest tak

Imię i nazwisko:Dostarcz powyższe dokumenty w terminie do 14 sierpnia 2020 r. (decyduje data doręczenia do siedziby Organizatora)pocztą, kurierem lub osobiście na adres: Brandcomm Polska, Słomińskiego 15/510, 00-195 Warszawa Adres e-mail, z którego dokonano zgłoszenia:Numer telefonu komórkowego:Numer zgłoszonego paragonu:Adres pocztowy do wysyłki nagrody:

Mail
oczywiscie wiem jaki , niewiem który paragon. Czy imię i naziwsko musi być takie jak zgłoszone ? Jak to widzicie !? emotka  dziękuje z góry za pomoc 

Przede wszystkim nie robisz tak, że zgłaszasz jednego maila do dwóch różnych nazwisk. Mogą Cię za to zdyskwalifikować. Jeden mail, jeden numer telefonu i jedno nazwisko. Bez miksowania w jednym konkursie. Teraz nie wiem co powinnaś zrobić, żeby Cię nie zdyskwalifikowali. Nie wiem czy pisanie do nich to dobry pomysł. Ja bym pewnie zapakowała oba paragony w kopertę i podała swoje dane licząc na to, że się nie zorientują, że drugie zgłoszenie wysłałam na kogoś innego albo nie będzie ich to obchodziło;)

Zawsze można podejść taktycznie i zapytać jedynie o numer paragonu, który wygrał...oczywiście, jeśli wpadłaś na to, żeby gdzieś zapisać który numer paragonu podajesz do konkretnych danych.

loser9

#6718614 Napisano: 28.07.2020 20:14:27
edzia21 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

loser9 napisał(a):

w formularzu jest tak

Mail

Zawsze można podejść taktycznie i zapytać jedynie o numer paragonu, który wygrał...oczywiście, jeśli wpadłaś na to, żeby gdzieś zapisać który numer paragonu podajesz do konkretnych danych.

A widzicie , ja nie doświadczona i uczę się dopiero a tak bardzo chciałam wygrać dla syna te hulajnogę. Może napisze z zapytaniem o który paragon chodzi i wtedy się domyśle jakoś. No głupia jestem , wiem - ale co zrobić. Będę mądrzejsza. Myśle żeby spytać o numer paragonu ... niewiem taktycznie czy lepiej mail czy dzwonić. 
0 0

ananaska

#6718615 Napisano: 28.07.2020 20:23:14
Cześć, gdzie sprawdzę jaką nagrodę wygrałam w Descreet? Dostałam tylko e- maila, że wygrałam bez podania co to jest...
0 0

pikawka

#6718616 Napisano: 28.07.2020 20:30:13
ananaska napisał(a):

Cześć, gdzie sprawdzę jaką nagrodę wygrałam w Descreet? Dostałam tylko e- maila, że wygrałam bez podania co to jest...

Oni nie podają rodzaju.
Tylko przy głównej piszą emotka
Jak przyjdzie to Się dowiesz emotka
1 ananaska 0

edith

#6718621 Napisano: 28.07.2020 20:48:04
Nie udało mi się wygrac w Pedigree...nie ukrywam , że bardzo liczyłam na hulajnogę bo zdjęcie wg mnie było bardzo fajne  emotka Czy ktoś się pochwali na pw jakie zdjęcia wygrały? Jesrem bardzo ciekawa co wygrało.. emotka
0 0

ananaska

#6718625 Napisano: 28.07.2020 21:03:24
edith napisał(a):

Nie udało mi się wygrac w Pedigree...nie ukrywam , że bardzo liczyłam na hulajnogę bo zdjęcie wg mnie było bardzo fajne  emotka Czy ktoś się pochwali na pw jakie zdjęcia wygrały? Jesrem bardzo ciekawa co wygrało.. emotka

ja nawet pożyczyłam psa od mamy hehe Moje zdjęcie według mnie też było super, ale niestety nie udało się wygrać...
1 edith 0

sasaaabp

#6718652 Napisano: 29.07.2020 00:08:15
czy z pepsi shell przychodziły zwrotki? bo niestety u mnie nic nie przyszło
0 0