Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gosiaczeq

#6718248 Napisano: 27.07.2020 13:14:01
czy w chesterze mozna wygrac kilka maskotek na ten sam adres, nazwisko?
0 0

rufus

#6718275 Napisano: 27.07.2020 15:17:34
gosiaczeq napisał(a):

czy w chesterze mozna wygrac kilka maskotek na ten sam adres, nazwisko?

Mozna.

a ja zapytam czy mozna za 1 dzien kilka razy? emotka
0 0

cherry_coke

#6718374 Napisano: 27.07.2020 22:56:02
Czy ktoś kojarzy do kiedy są ważne karty z Bref do Biedronki? Będę wdzięczna za pomoc
0 0

Gość: kermit

#6718375 Napisano: 27.07.2020 22:59:10
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś kojarzy do kiedy są ważne karty z Bref do Biedronki? Będę wdzięczna za pomoc

Nie brałam udziału więc nie wiem, ale jeśli to jest zwykła karta podarunkowa to saldo i datę ważności sprawdzisz tu
https://kartypodarunkowe.biedronka.pl/

kiedystobylo

#6718397 Napisano: 28.07.2020 08:35:27
Cześć. Chciałabym zapytać o konkursy promocyjne i zapisy w regulaminach, które mówią: zwycięzca zostanie powiadomiony o wygranej przez rozmowę telefoniczną lub SMS lub mail. I wszystko ok, dopóki nie pojawia się dopisek: po podjęciu ilus tam prób połączenia tel. uważa się je za nieudane. I niestety nie ma zapisu, że będą podejmowane inne próby kontaktu (SMS, mail), albo ja przynajmniej nie umiem tego wywnioskować.
Całe wakacje jestem poza zasięgiem telefonicznym i nie wiem w sumie czy w ogóle brać udział, skoro i tak się do mnie nikt nie dodzwoni i nagroda (którą jakimś cudem bym wygrała) by przepadła... Głównie chodzi mi o konkurs Hebe (Nav) i Odido. 

Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam, że jako świeżak pytam się czasem o rzeczy oczywiste. Po prostu to, co oczywiste, nie dla każdego jest od razu tak zrozumiałe. Dopiero się uczę konkursowania i poruszania się na forum... (To tak w nawiązaniu do pewnych głosów, które się tu pojawiły). Dzięki za pomoc emotka
0 0

magie1982

#6718399 Napisano: 28.07.2020 08:38:10
kiedystobylo napisał(a):

Cześć. Chciałabym zapytać o konkursy promocyjne i zapisy w regulaminach, które mówią: zwycięzca zostanie powiadomiony o wygranej przez rozmowę telefoniczną lub SMS lub mail. I wszystko ok, dopóki nie pojawia się dopisek: po podjęciu ilus tam prób połączenia tel. uważa się je za nieudane. I niestety nie ma zapisu, że będą podejmowane inne próby kontaktu (SMS, mail), albo ja przynajmniej nie umiem tego wywnioskować.
Całe wakacje jestem poza zasięgiem telefonicznym i nie wiem w sumie czy w ogóle brać udział, skoro i tak się do mnie nikt nie dodzwoni i nagroda (którą jakimś cudem bym wygrała) by przepadła... Głównie chodzi mi o konkurs Hebe (Nav) i Odido. 

Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam, że jako świeżak pytam się czasem o rzeczy oczywiste. Po prostu to, co oczywiste, nie dla każdego jest od razu tak zrozumiałe. Dopiero się uczę konkursowania i poruszania się na forum... (To tak w nawiązaniu do pewnych głosów, które się tu pojawiły). Dzięki za pomoc emotka

Nav i Fortis piszą raczej maile lub sms.

izkak

#6718400 Napisano: 28.07.2020 08:41:08
kiedystobylo napisał(a):

Jeśli chodzi o Nivea Hebe, to weź udział przez formularz na stronie www. Dla zgłoszeń przez stronę powiadomienie jest mailowe, zresztą Nav zazwyczaj wysyła smsy  (chyba tylko raz do mnie z czymś dzwonili). Jeśli Fortis OdiDo z Cola to tam też polecą eski/maile emotka

Kiciunia21

#6718401 Napisano: 28.07.2020 08:42:17
Czy z Pepsi Shell przychodzi powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia?
0 0

magdalena-chili

#6718402 Napisano: 28.07.2020 08:43:44
kiedystobylo napisał(a):

Różne agencje różnie informują, czasem ta sama agencja informuje mailem, a przy innym konkursie za pomocą SMS. Trzeba wziąć też pod uwagę, że tam też pracują ludzie, którzy muszą ogarnąć regulaminy, organizację, szczegóły konkursu, wyłanianie zwycięzców (organizacja komisji), informację zwycięzców, weryfikację paragonów i organizację i wysyłkę nagród. Plus telefony i maile od konkursowiczów. Myślę, że o połowie spraw nie wspomniałam. Więc dzwonienie przez 3 tygodnie za zwycięzcą to jednak byłoby już za wiele. Bierzemy udział w konkursach, to pilnujemy telefonów emotka a na pocieszenie dodam, że moje doświadczenie (pewnie inni na forum mają swoje doświadczenia) wskazuje, że częściej jednak jest wysyłany SMS lub mail, nawet w przypadku głównych. 

termitek99

#6718403 Napisano: 28.07.2020 08:46:02
Kiciunia21 napisał(a):

Tak, ale np. WP ostatnio nawala i nic nie przychodzi
0 0

Kiciunia21

#6718406 Napisano: 28.07.2020 08:51:46
termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Kurczę... A na go2 ktoś ma?
0 0

anaesth

#6718432 Napisano: 28.07.2020 10:37:17
Kiciunia21 napisał(a):

U mnie wpadło do SPAMu (gmail) - jak to zwykle bywa ze zwrotkami od Avanti emotka
0 0

FBmarta22

#6718433 Napisano: 28.07.2020 10:41:06
anaesth napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

U mnie wpadło do SPAMu (gmail) - jak to zwykle bywa ze zwrotkami od Avanti emotka

Kurcze teraz sprawdziłam i na Interii też wylądowało w spamie, a wp w ogóle nie dostało emotka
0 0

estrelitta

#6718434 Napisano: 28.07.2020 10:41:39
Kiciunia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Na o2, go2 nie przychodzą zwrotki, ale zgłoszenia do nich docierają - sprawdzone telefonicznie

termitek99

#6718438 Napisano: 28.07.2020 10:57:37
estrelitta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Na o2, go2 nie przychodzą zwrotki, ale zgłoszenia do nich docierają - sprawdzone telefonicznie

Cóż z tego, jak informacja o ewentualnej wygranej też może nie dotrzeć....
0 0

prosiaczek

#6718439 Napisano: 28.07.2020 10:59:52
termitek99 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

to Avanti? to do Ciebie zadzwoną jak im nie odpowiesz na 7 ponaglających mejli o wygranej emotka
protip: wysyłaj z innej skrzynki emotka
0 0

koala33

#6718446 Napisano: 28.07.2020 11:22:23
termitek99 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Też miałam brak potwierdzenia na o2, ale mail o wygranej przyszedł normalnie, także spokojnie.
0 0

zabcia0410

#6718464 Napisano: 28.07.2020 11:54:18
Czy dostawaliście zwrotki na maila z konkursu pedigree w biedronce?
0 0

magisterek

#6718467 Napisano: 28.07.2020 11:55:49
Czy w konkursie Smakujesz Wygrywasz, gdzie są do kupienia 4 Piwa, jak się okaże, że wygrałem piwa, to hasła wysyłane w aktualnym etapie, nie będą już brane pod uwagę? Bo zgodnie z regulaminem można wygrać tylko jedna nagrodę emotka  Szkoda, że nie dopisali, że danego stopnia! 
0 0

adriannaa

#6718468 Napisano: 28.07.2020 12:01:00
zabcia0410 napisał(a):

Czy dostawaliście zwrotki na maila z konkursu pedigree w biedronce?

Ja nie dostałam
0 0