Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bianka33

#6727111 Napisano: 05.09.2020 18:30:18
basku napisał(a):

kupiłam pastę na konkurs https://www.e-kon...ur.html#.X1O8MdbgrL9

teraz patrzę, że tam jest lista c4 a mojego sklepu tam nie ma emotka
myślicie, że jest sens posyłać zgłoszenie emotka czy paragon do kosza, nie znam tej agencji, zresztą nieważne chyba jaka agencja czy uznają paragon jak jest z c4 ale takiego, którego nie ma wpisanego w ich załączniku? emotka

Nie dostałam kiedyś od Karlsbadu nagrody za ponad 3 tysiące, bo się zapomniałam i kupiłam w C4, którego nie było na liście. Trudno się dziwić, ja nawaliłam, nie radzę zgłaszać takiego paragonu.
0 0

fiona25

#6727130 Napisano: 05.09.2020 20:54:03
A ja mam pytanie do konkursowych wyjadaczy , czy Karlsbad należy do szacownego grona agencji, która życzy sobie oryginalny paragon, przesłany pocztą?
Niefortunnie umieściłam produkt dotyczący konkusu Karlsbadowego na tym samym paragonie z produktem innej agencji, która życzy sobie oryginał  emotka
I teraz sie zastanawiam, czy prosić o odesłanie paragonu na wszelki wypadek i modlić się żeby wrócił gdyby coś Karlsbadowego miało wpaść, czy niekoniecznie  emotka
Od dawien dawna każdy konkursowy produkt miałam na osobnym paragonie ,ale taką suszę zaliczyłam przez długi czas,że przestałam wierzyć w dwie wygrane z jednego paragonu...w sumie nadal w nie nie wierzę (zwłaszcza od tej agencji - nie lubią mnie emotka ) , ale wierzę w pecha i złośliwość rzeczy martwych ,stąd moje rozterki wieczorne  emotka
0 0

fiona25

#6727132 Napisano: 05.09.2020 21:18:31
superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

A ja mam pytanie do konkursowych wyjadaczy , czy Karlsbad należy do szacownego grona agencji, która życzy sobie oryginalny paragon, przesłany pocztą?
Niefortunnie umieściłam produkt dotyczący konkusu Karlsbadowego na tym samym paragonie z produktem innej agencji, która życzy sobie oryginał  emotka
I teraz sie zastanawiam, czy prosić o odesłanie paragonu na wszelki wypadek i modlić się żeby wrócił gdyby coś Karlsbadowego miało wpaść, czy niekoniecznie  emotka
Od dawien dawna każdy konkursowy produkt miałam na osobnym paragonie ,ale taką suszę zaliczyłam przez długi czas,że przestałam wierzyć w dwie wygrane z jednego paragonu...w sumie nadal w nie nie wierzę (zwłaszcza od tej agencji - nie lubią mnie emotka ) , ale wierzę w pecha i złośliwość rzeczy martwych ,stąd moje rozterki wieczorne  emotka

Konkretny regulamin powinien dac odpowiedz, bo na nagrody dzienne moze wystarczyc mail + scan, ale na główną dokumenty wydrukowane + paragon wyslany pocztą.

Regulamin sprawdziłam i tam  właśnie wyszukałam info o konieczności dostarczenia oryginału, ale już nie raz zdarzało mi się, że mimo tego zapisku , jak przyszło co do czego wystarczył skan więc miałam nadzieję,że moze i ta agencja ma takie "niepisane" zwyczaje. Chyba na wszelki wypadek załączę kopertę i poproszę o zwrot paragonu  emotka  W każdym razie dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

prosiaczek

#6727135 Napisano: 05.09.2020 21:25:16
fiona25 napisał(a):

Najczęściej chce oryginał 
0 0

fiona25

#6727137 Napisano: 05.09.2020 21:26:45
prosiaczek napisał(a):

fiona25 napisał(a):

emotka dziękuję , dobrze czasem zapytać doświadczonych  emotka
0 0

ditomaso

#6727163 Napisano: 06.09.2020 00:02:29
Haribo,Grześki,Prymat,Płatki Nestle bramki mają czynne 24 h?
0 0

garyman

#6727167 Napisano: 06.09.2020 07:59:02
ditomaso napisał(a):

Haribo,Grześki,Prymat,Płatki Nestle bramki mają czynne 24 h?

Tak
1 ditomaso 0

venix

#6727169 Napisano: 06.09.2020 08:15:05
fiona25 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

fiona25 napisał(a):

emotka dziękuję , dobrze czasem zapytać doświadczonych  emotka

Taka informacja jest zamieszczona w regulaminie. Gdy spisuję sobie dane konkursu/loterii zwracam na to uwagę, a potem robiąc zakupy łączę tak, by mieć jeden oryginał i resztę skanów. Chociaż też mi się zdarza chwila zwątpienia i kupuję kilka na raz. W ten sposób przepadły mi już 4 (na szczęście małe) nagrody. 2x odesłałam kopie i nie został uwzględnione, a 2x nie odesłałam danych, bo liczyłam na więcej. 
1 fiona25 0

violka88

#6727172 Napisano: 06.09.2020 08:46:07
Mam takie pytanie dotyczące loterii wielkie wygrywanie E
- skąd wiadomo który paragon wygrał? Wysyłacie im wszystkie wysłane paragony?
III stopień karta- wysyłamy mailem, wiec zastanawiam się czy najpierw do nich nie napisać który paragon wysłać, a Wy jak robicie ?
0 0

adriannaa

#6727186 Napisano: 06.09.2020 10:55:54
Jak Karlsbad podchodzi do weryfikacji paragonów?
Mam na paragonie jeden produkt, który nie jest do końca dobrze opisany i zastanawiam się czy np zadzwonią w tej sprawie żeby wyjaśnić czy od razu napiszą, że po ptakach
0 0

pikawka

#6727187 Napisano: 06.09.2020 11:02:39
violka88 napisał(a):

III stopień karta- wysyłamy mailem, wiec zastanawiam się czy najpierw do nich nie napisać który paragon wysłać, a Wy jak robicie ?

Ja bym dla pewności wysłała wszystkie emotka
1 violka88 0

venix

#6727188 Napisano: 06.09.2020 11:13:03
violka88 napisał(a):

Jeżeli Ci się dobrze zmieszczą na zdjęciu to wszystkie i sami sobie wybiorą
1 violka88 0

domika

#6727190 Napisano: 06.09.2020 11:18:48
Czy przychodzi zwrotka z konkursu Palmolive w carrefur ?
Z tej samej agencji ten sam numer przyszła tego nie emotka
https://www.e-kon...-moim-partnerem.html
0 0

sylwika76

#6727191 Napisano: 06.09.2020 11:24:51
czy z Pepsi/Lay's C4 przychodzi powiadomienie na @ czy tylko na stronce się wyświetla???
0 0

FBewa36

#6727196 Napisano: 06.09.2020 11:56:57
domika napisał(a):

Czy przychodzi zwrotka z konkursu Palmolive w carrefur ?
Z tej samej agencji ten sam numer przyszła tego nie emotka
https://www.e-kon...-moim-partnerem.html

Mi żadna zwrotka nie przyszła z palmolive
1 domika 0

bibeck

#6727203 Napisano: 06.09.2020 12:36:16
"Finish Biedronka", przychodzą Wam dzisiaj zwrotki SMS?
0 0

jokan

#6727208 Napisano: 06.09.2020 13:18:01
Jak wysyłać smsa, gdy można wysłać do 400 znaków, a telefon zamienia na mmsa? Kiedyś przez to musiałam skracać smsa. Czy to kwestia telefonu? Podpowie ktoś?
0 0

nataliii

#6727210 Napisano: 06.09.2020 13:22:37
bibeck napisał(a):

"Finish Biedronka", przychodzą Wam dzisiaj zwrotki SMS?

Przed chwilą wysłałam i też nie mam.
1 bibeck 0

delvitto

#6727212 Napisano: 06.09.2020 13:34:02
jokan napisał(a):

Jak wysyłać smsa, gdy można wysłać do 400 znaków, a telefon zamienia na mmsa? Kiedyś przez to musiałam skracać smsa. Czy to kwestia telefonu? Podpowie ktoś?

może to właśnie kwestia telefonu, jak mówisz? Nowsze smartfony chyba tak robią "z urzędu", ale na starych, tych przedpotopowych modelach, raczej można pisać do woli. Mam kilka takich starych telefonów, i gdy wysyłałam epistoły, zawsze było ok. Może jest jakiś sposób, by w ustawieniach smartfona coś zrobić, by nie zmieniał w mmsy, ale tu trzeba kogoś kto się zna.

bianka33

#6727216 Napisano: 06.09.2020 13:47:40
Czy w agencji Afekt są ograniczenia na dom?
0 0