Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katake

#6729734 Napisano: 17.09.2020 11:34:45
Czy wiecie jak z analizą paragonów z konkursu Wielkie Pranie. Wielkie wygrywanie? Nie doczekałam się odpowiedzi, który paragon jest wygrany, więc wysłałam skan 3 zgłoszonych i teraz mają problem z czytelnością jednego z nich (paragon z Kaufa trochę przyblakł, ale moim zdaniem jak byk widać, że kapsułki E). Może to akurat nie ten wygrany paragon, ale czy muszą mieć skan wszystkich zgłoszonych? I czy ewentualnie wyciągał ktoś z Was kiedyś kopie paragonu z Kaufa?
0 0

anialistopad

#6729735 Napisano: 17.09.2020 11:36:11
dwaburekoty napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

Czy ktoś czeka na kartę Bref Lewiatan i dziś jej nie dostał, lub nie ma info od GLS?

ja

Ja nie mam karty i nie mam info od gls, a wiem na pewno, że paragon zweryfikowali pozytywnie
0 0

Claudia77

#6729765 Napisano: 17.09.2020 13:23:07
katake napisał(a):

Czy wiecie jak z analizą paragonów z konkursu Wielkie Pranie. Wielkie wygrywanie? Nie doczekałam się odpowiedzi, który paragon jest wygrany, więc wysłałam skan 3 zgłoszonych i teraz mają problem z czytelnością jednego z nich (paragon z Kaufa trochę przyblakł, ale moim zdaniem jak byk widać, że kapsułki E). Może to akurat nie ten wygrany paragon, ale czy muszą mieć skan wszystkich zgłoszonych? I czy ewentualnie wyciągał ktoś z Was kiedyś kopie paragonu z Kaufa?

kopie paragonu dostaniesz bez problemu w BOK u nich
1 katake 0

danaaa

#6729766 Napisano: 17.09.2020 13:25:55
katake napisał(a):

W Kauflandzie wydają Paragon zastępczy, gdzie produkty są dokładnie opisane.
W moim Kauflandzie otrzymuję go bez problemu.
0 0

izak1000

#6729767 Napisano: 17.09.2020 14:05:22
A w sprawie aktywacji kart bref z lewiatana to trzeba dzwonić na infolinię chociaż jest nr pin w zalaczeniu.. 
0 0

visserarthur

#6729770 Napisano: 17.09.2020 14:16:07
izak1000 napisał(a):

A w sprawie aktywacji kart bref z lewiatana to trzeba dzwonić na infolinię chociaż jest nr pin w zalaczeniu.. 

Co z tego, że jest pin, jak karta zablokowana. Nie da się zapłacić bez aktywacji- wypróbowane na Allegro
0 0

pikawka

#6729772 Napisano: 17.09.2020 14:25:27
visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Co z tego, że jest pin, jak karta zablokowana. Nie da się zapłacić bez aktywacji- wypróbowane na Allegro

Do aktywacji na infolinii chcą wszystkie dane....pesel, nr dowodu, adres.... wwwwrrrrr emotka
0 0

magdalena-chili

#6729773 Napisano: 17.09.2020 14:31:08
pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Do aktywacji na infolinii chcą wszystkie dane....pesel, nr dowodu, adres.... wwwwrrrrr emotka

a można było zamiast produkować kolejny plastik i płacić za 150 przesyłek kurierskich + druk papieru do podpisania (+toner), po prostu puścić ludziom przelewy na rachunek... tym bardziej że nie ma 50pln do dyspozycji, tylko 49 w najlepszym razie emotka ale nie czepiam się, trzeba się cieszyć z wygranej emotka
edit: przesada z tymi wymaganymi danymi. 

izak1000

#6729776 Napisano: 17.09.2020 14:36:50
magdalena-chili napisał(a):

pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a można było zamiast produkować kolejny plastik i płacić za 150 przesyłek kurierskich + druk papieru do podpisania (+toner), po prostu puścić ludziom przelewy na rachunek... tym bardziej że nie ma 50pln do dyspozycji, tylko 49 w najlepszym razie emotka ale nie czepiam się, trzeba się cieszyć z wygranej emotka
edit: przesada z tymi wymaganymi danymi. 

Dziękuję...a już myślałam, że uda mi się ominąć te wszystkie bankowe procedury.️
0 0

androm

#6729784 Napisano: 17.09.2020 14:51:29
pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

też się zdziwiam, przecież to karta, którą się wyrzuca i tyle
1 pikawka 0

halliday

#6729786 Napisano: 17.09.2020 14:57:38
visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a może tylko jest blokada na zakupy online, w sklepach stacjonarnych może da się zapłacić bez rejestracji?
0 0

magdalena-chili

#6729787 Napisano: 17.09.2020 14:57:55
androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

może przy okazji bank wydawca sobie bazę potencjalnych klientów powoli dobudowuje (nieładnie, oj nieładnie), swoją drogą ciekawe jak się to ma do RODO, jak oni te dane będą przetwarzać 

domika

#6729810 Napisano: 17.09.2020 16:03:04
androm napisał(a):

pikawka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Tylko w Citi Handlowym jest taka kosmiczna procedura.
Kiedyś miałam karte na 200 zł i dokładnie to samo. Aktywacja karty na 5 tys z Fa polegała na 2 kliknięciach w sieci, a 50zł na spędzeniu kilkunastu minut na infolinii i podaniu wszystkich danych osobowych emotka

Gość: delvitto

#6729848 Napisano: 17.09.2020 19:37:45
z jednego telefonu 2 zgłoszenia do winiary, 1 wygrało, to mam im odesłać foto 2 paragonów, czy tylko te zwycięskie? A ktoś może doczytał się, ile razy może wygrać 1 osoba?
0 0

samuraj

#6729849 Napisano: 17.09.2020 19:41:38
delvitto napisał(a):

z jednego telefonu 2 zgłoszenia do winiary, 1 wygrało, to mam im odesłać foto 2 paragonów, czy tylko te zwycięskie? A ktoś może doczytał się, ile razy może wygrać 1 osoba?

ten paragon co wygrał i na osobę 10 wygranych emotka
1 maverick 0

#6729851 Napisano: 17.09.2020 19:48:17
samuraj napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziękuję bardzoemotka
a czy możesz jeszcze powiedzieć, czy tylko pierwszą stronę stronę oświadczenia mam im wysłać? Bo druga to wiem, że nie, bo to na główną, no ale potem są jeszcze inne oświadczenia, i one mogą dotyczyć obydwóch oświadczeń?
0 0

samuraj

#6729853 Napisano: 17.09.2020 19:55:17
delvitto napisał(a):

samuraj napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziękuję bardzo emotka
a czy możesz jeszcze powiedzieć, czy tylko pierwszą stronę stronę oświadczenia mam im wysłać? Bo druga to wiem, że nie, bo to na główną, no ale potem są jeszcze inne oświadczenia, i one mogą dotyczyć obydwóch oświadczeń?

tak tylko pierwsza, dokładnie 20 str.Ja tak wysłałem i dziś dostałem pozytywna weryfikacje emotka

0 0

#6729855 Napisano: 17.09.2020 19:59:11
samuraj napisał(a):

tak tylko pierwsza

ponownie dziękuję emotka
1 samuraj 0

szaradzista1

#6729884 Napisano: 17.09.2020 21:30:47
W loteriadzie w wynikach dominuje rodzin G., z różnymi imionami, ale np.Zbigniew G. wygrał auto i wiele innych rzeczy. Czy tacy szczęściarze,
czy właściciele kolektur? Jak uważacie?
0 0

zielonaszpilka

#6729886 Napisano: 17.09.2020 21:39:49
szaradzista1 napisał(a):

W loteriadzie w wynikach dominuje rodzin G., z różnymi imionami, ale np.Zbigniew G. wygrał auto i wiele innych rzeczy. Czy tacy szczęściarze,
czy właściciele kolektur? Jak uważacie?

A może by tak zadać to pytanie w jednym wątku zamiast w trzech? emotka

A co Ty na to, że osób z nazwiskami na K. jest wśród zwycięzców dwa razy więcej niż osób z nazwiskami na G.? emotka  Osób z nazwiskami na B. też jest więcej niż tych na G. I tych na P. i M. również emotka
1 nkba 0