Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maverick

#6731153 Napisano: 23.09.2020 14:35:02
wiesia30 napisał(a):

malgol napisał(a):

bogna77 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

czy ktoś dostał pozytywną weryfikację z winiar (email wysłany w pon)?

No właśnie nie. Mail wysyłałam w niedzielę i do dzisiaj cisza (wcześniej dostawałam na drugi dzień).

za wygraną z 17.09, mail o pozytywnej weryfikacji przyszedł wczoraj

nie mam nawet z pierwszego dnia

pół godziny temu dostałem @ pozytywną weryfikację na wygraną z dnia 17.09 - onet
1 wiesia30 0

visserarthur

#6731155 Napisano: 23.09.2020 14:42:25
dala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

Karma Felix dotarła i do mnie - kurier DPD

I do mnie. Jak wam kurier to wydał, jak na przesyłce i w systemie mają, że są dokumenty zwrotne, a takowych nie ma...?

Mój kurier wypisał odręcznie dokument zwrotny, podpisałam go, że odebrałam przesyłkę.

No bo u mnie problem, kurier wydał mi przesyłkę, miałem mu później podrzucić dokument zwrotny, ale okazało się, że go nie ma (dziwne już było dla mnie to, że na zewnątrz nie było dokumentu, przecież Unique nigdy nie wkłada do przesyłki)... No i problem, bo przesyłka już odebrana, więc zwrócić nie można, kurier że jakąś karę finansową dostanie za niedostarczenie dokumentu, w Unique niby zgłosili do Dpd, że taką pomyłkę zrobili, ale w Dpd nikt nic nie wie... Tak to bym olał, ale kurier w porządku i bezproblemowy.
0 0

faworek

#6731171 Napisano: 23.09.2020 15:26:49
visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

I do mnie. Jak wam kurier to wydał, jak na przesyłce i w systemie mają, że są dokumenty zwrotne, a takowych nie ma...?

Mój kurier wypisał odręcznie dokument zwrotny, podpisałam go, że odebrałam przesyłkę.

No bo u mnie problem, kurier wydał mi przesyłkę, miałem mu później podrzucić dokument zwrotny, ale okazało się, że go nie ma (dziwne już było dla mnie to, że na zewnątrz nie było dokumentu, przecież Unique nigdy nie wkłada do przesyłki)... No i problem, bo przesyłka już odebrana, więc zwrócić nie można, kurier że jakąś karę finansową dostanie za niedostarczenie dokumentu, w Unique niby zgłosili do Dpd, że taką pomyłkę zrobili, ale w Dpd nikt nic nie wie... Tak to bym olał, ale kurier w porządku i bezproblemowy.

czy u Was wymagali nr dowodu osobistego? Mój kurier powiedział, że nie wyda mi przesyłki bez nr dowodu, bo kontaktował się z agencją i tak mu kazali. Nie odebrałam przesyłki, bo takie wrażliwe dane to miało się podać przy głównej...
0 0

la-princessa

#6731174 Napisano: 23.09.2020 15:37:12
faworek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

czy u Was wymagali nr dowodu osobistego? Mój kurier powiedział, że nie wyda mi przesyłki bez nr dowodu, bo kontaktował się z agencją i tak mu kazali. Nie odebrałam przesyłki, bo takie wrażliwe dane to miało się podać przy głównej...

Mi wydał karmę bez problemu. Odbierałam o wiele cenniejszą nagrodę z tej agencji i nigdy nie chcieli nr dowodu. 
1 faworek 0

faworek

#6731175 Napisano: 23.09.2020 15:41:59
la-princessa napisał(a):

faworek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dala napisał(a):

Mi wydał karmę bez problemu. Odbierałam o wiele cenniejszą nagrodę z tej agencji i nigdy nie chcieli nr dowodu. 

Czyli to złośliwość kuriera, też mi się wydawało nieprawdopodobne, żeby mu tak nakazali.
0 0

visserarthur

#6731181 Napisano: 23.09.2020 15:56:22
Może chciał wypełnić to oświadczenie o braku dokumentów zwrotnych i tam była jakaś rubryka dotycząca dowodu osobistego, bo w protokołach Unique nigdy nie ma czegoś takiego, tym bardziej tutaj, gdzie tylko karma wygrana.
0 0

faworek

#6731199 Napisano: 23.09.2020 16:38:40
visserarthur napisał(a):

Może chciał wypełnić to oświadczenie o braku dokumentów zwrotnych i tam była jakaś rubryka dotycząca dowodu osobistego, bo w protokołach Unique nigdy nie ma czegoś takiego, tym bardziej tutaj, gdzie tylko karma wygrana.

najpierw mówił, że z agencji chcieli nr dowodu, potem tłumaczył, że z DPD. A DPD powiedziało, że nie powinien wymagać od nas takich rzeczy. Od pewnego czasu jest problematyczny.
0 0

halliday

#6731201 Napisano: 23.09.2020 16:39:10
monia0303 napisał(a):

Jakie dane podawało się w Lechendy w Dino? Tylko nr. telefonu, email i nr. paragonu?

nie, numeru telefonu się nie podawało.
Podawała się E-mail oraz numer paragonu i numer kasy + odpowiedź na pytanie.
1 monia0303 0

halliday

#6731203 Napisano: 23.09.2020 16:40:47
mandarynka16 napisał(a):

Kojarzycie co się podowalo przy zgłoszeniu Familijne ? 

numer paragonu
data zakupu
kwota
ilość produktów
imię
nazwisko
0 0

mandarynka16

#6731208 Napisano: 23.09.2020 17:00:39
halliday napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Kojarzycie co się podowalo przy zgłoszeniu Familijne ? 

numer paragonu
data zakupu
kwota
ilość produktów
imię
nazwisko

Dzięki:)
0 0

zwyciezczyni

#6731229 Napisano: 23.09.2020 18:57:04
UWAGA! Szybka zabawa i ciekawostka dla tych, do których dzwoniło dziś T-mobile!
Jest pytanie: czy chcieli PESEL, kliknij w ten link, żeby odpowiedzieć anonimowo emotka  wkleję potem wyniki.
Uszczegóławiając: dzwonili do mnie, peselu nie chcieli i się zastanawiam, czy o wyższe nagrody chcieli pesel, czy np. tylko główna z peselem szła emotka  czekam dziś do północy, jutro wkleję wynik emotka  Ktoś ze mną ciekawy?

0 0

anaesth

#6731232 Napisano: 23.09.2020 19:02:48
zwyciezczyni napisał(a):

Uszczegóławiając: dzwonili do mnie, peselu nie chcieli i się zastanawiam, czy o wyższe nagrody chcieli pesel, czy np. tylko główna z pesele  

Skoro tak, to świadczyłoby to o tym, że obdzwonili wszystkich w jeden dzień... Jeszcze się łudziłam, że zostawili sobie siódemki na jutro. Dzięki za sprowadzenie na ziemię emotka
0 0

zwyciezczyni

#6731233 Napisano: 23.09.2020 19:04:25
anaesth napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

Uszczegóławiając: dzwonili do mnie, peselu nie chcieli i się zastanawiam, czy o wyższe nagrody chcieli pesel, czy np. tylko główna z pesele  

Skoro tak, to świadczyłoby to o tym, że obdzwonili wszystkich w jeden dzień... Jeszcze się łudziłam, że zostawili sobie siódemki na jutro. Dzięki za sprowadzenie na ziemię emotka

nie powiedziane, ale jestem ciekawa dziś, do jutra nie wytrzymam emotka  liczę też, że nie wszystko stracone.
0 0

e-e

#6731234 Napisano: 23.09.2020 19:08:18
Czy w stocku moge najpierw puścić zgłoszenie a później zrobić zakup? czy Paragon musi być z datą przed zgłoszeniem? Czytam czytam i nie ogarniam....ktoś podpowie ?:)
0 0

Gość: scofield

#6731236 Napisano: 23.09.2020 19:12:45
Kurcze kupilem jakas promocyjna nutella 350g + 10% i na paragonie pisze nutella 385, zglaszaliscie takie ? nie ma do wyboru takiej gramatury emotka
0 0

niewyspanamama

#6731243 Napisano: 23.09.2020 19:37:06
moze ktoś gra w konku Dino-Nestle wprowadza uśmiech (albedo) i pomoże...
wyslałam męża na zakupy kupił produkty jeden produkt nestle i 1 garbera (łaczna suma powyzej 15 zl bo trzeba bylo za min 15 kupic)
paragon nijak się ma do zakupionych produktów... nie ma na nim ani nazwy nestle  emotka  ani gerber emotka  sa typu : kaszka wanil. , słoiczek ryż,kur,march... warto wgl na taki paragon grać ? trzeba po pieczatke lecieć spowrotem ?? czy oni sami to zweryfikują ... ktoś coś ??  jak na to albedo patrzy ?
0 0

zielonaszpilka

#6731244 Napisano: 23.09.2020 19:42:19
niewyspanamama napisał(a):

wyslałam męża na zakupy kupił produkty jeden produkt nestle i 1 garbera (łaczna suma powyzej 15 zl bo trzeba bylo za min 15 kupic)
paragon nijak się ma do zakupionych produktów... nie ma na nim ani nazwy nestle  emotka  ani gerber emotka  sa typu : kaszka wanil. , słoiczek ryż,kur,march... warto wgl na taki paragon grać ? trzeba po pieczatke lecieć spowrotem ?? czy oni sami to zweryfikują ... ktoś coś ??  jak na to albedo patrzy ?

Wszystkie opisy w Dino takie są. Slij emotka  Albedo samo zweryfikuje.
0 0

ditomaso

#6731247 Napisano: 23.09.2020 19:48:28
Kinder Bueno którego dnia ma ogłaszać wyniki za I etap ?
0 0

niewyspanamama

#6731248 Napisano: 23.09.2020 19:48:36
zielonaszpilka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Wszystkie opisy w Dino takie są. Slij emotka  Albedo samo zweryfikuje.

Bardzo dziękuję za pomoc emotka  
0 0

magisterek

#6731249 Napisano: 23.09.2020 19:49:04
zwyciezczyni napisał(a):

anaesth napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

nie powiedziane, ale jestem ciekawa dziś, do jutra nie wytrzymam emotka  liczę też, że nie wszystko stracone.

W zimowym konkursie T-Mobile dzwonili do mnie dosyc pozno i nie chcieli wtedy PESELU i wygralem Samsunga J4+ wiec 
wartosc nagrody chyba nie była aż taka aby PESEL wymagac. Zawsze mowią, jak dzwonią, że nagrody nie są przypisane, otóż uważam, że są! I wiadomo, że m wczesniej do kogoś zadzwonią tym nagroda lepsza. Ci bez PESELU na bank mają iPhony 7!
Osobiście lubię Brainstorm bo u nich hasłem i grą słów można się wykazać i doceniają to w przeciwieństwie do agencji, które lubują się w rymach częstochowskich emotka  bez górnolotnego fajnego przekazu! Ot poszła baba na jagody, schłodziła Pepsi w strumyku pełnym rwącej wody