Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

amastowa

#6732117 Napisano: 28.09.2020 13:03:29
-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

dostałam własnie sms z Konkursu vanish od agencji Addicters, i nie wiem czy to rezerwa z Tesco czy rozwiązany ITM, czy ktoś może wie?

Itm ma jeszcze czas do 7.10,  coś by to było szybko. 
I nikt inny się nie chwali 

czyli chyba rezerwa Tesco

Najlepiej się jeszcze z nimi skontaktować,  bo tutaj to każdy mądry emotka  

zdecydowsnie Tesco, do mnie też dzisiaj napisali, a w ITM nie brałam udziału.
1 venix 0

FBmarta22

#6732118 Napisano: 28.09.2020 13:04:04
-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

dostałam własnie sms z Konkursu vanish od agencji Addicters, i nie wiem czy to rezerwa z Tesco czy rozwiązany ITM, czy ktoś może wie?

Najlepiej się jeszcze z nimi skontaktować,  bo tutaj to każdy mądry  emotka  

Tylko, że w ITM nie było konkursu Vanisha, tylko "Superbohaterowie prania" z wieloma innymi markami (w przeciwieństwie do Tesco, gdzie był tylko Vanish) i nikt przy zdrowych zmysłach nie podpisał by tego "Konkurs Vanish"
1 venix 0

olunka

#6732124 Napisano: 28.09.2020 13:14:21
FBmarta22 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

Tylko, że w ITM nie było konkursu Vanisha, tylko "Superbohaterowie prania" z wieloma innymi markami (w przeciwieństwie do Tesco, gdzie był tylko Vanish) i nikt przy zdrowych zmysłach nie podpisał by tego "Konkurs Vanish"

w Tesco był Vanish i Calgon, a konkurs sie nazywał "Back to School", dlatego miałam watpliwosci
1 venix 0

venix

#6732126 Napisano: 28.09.2020 13:24:57
olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

napisali Konkurs vanish - a tak sie nie nazywa ani jeden ani drugi konkurs

Tak pisali w Tesco . Ale nie wiadomo jak itm 
1 olunka 0

venix

#6732127 Napisano: 28.09.2020 13:26:17
FBmarta22 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

olunka napisał(a):

Brak im kreatywności emotka
0 0

pioge7

#6732140 Napisano: 28.09.2020 14:15:02
Znalazł ktoś info o konkursie Predator w sklepach? 
na tyle sklepów nigdzie nie było a nie wiem czy kupować w pierwszym lepszym czy jednak oni mają jakąś listę sklepów, której nie chcą ujawnić ?
0 0

samuraj

#6732153 Napisano: 28.09.2020 14:55:38
flinta_13 napisał(a):

Czy grzeski przewidują losowanie nie wydanych nagród??

tak, bodajże I stopnia
1 flinta_13 0

Claudia77

#6732154 Napisano: 28.09.2020 14:58:56
itm - do wartości paragonu nie wlicza się wyrobów np. alkoholowych - czyli: odliczam to od kwoty całkowitej i wpisuję np. 100-20 czyli 80 zł, czy podaję końcową wartość 100?
0 0

sylwijka

#6732159 Napisano: 28.09.2020 15:09:47
Konkurs ALMETTE zgłosiłam kod na stronce, a tam napis: KOD ZOSTAŁ WYKORZYSTANY ! Dzwoniąc do Firmy, prosili abym wysłała kod + paragon listem poleconym do weryfikacji i będzie brał udział w konkursie nagrody głównej. Dlaczego ja mam ponieś koszty? Chciałam wysłać emaila zeskanowanego kodu, ale niestety regulamin na to nie pozwala. Zamiast wysłać list polecony to wolę kupić 2 serki, chociaż straciłam zaufanie do tej firmy. Piszę abyście wiedzieli jak się taka sytuacja komuś zdarzy.
1 atyde25 0

FBmagdalena21

#6732195 Napisano: 28.09.2020 16:19:14
Czy ktos wie do kiedy mozna realizować bony paliwowe wygrane w konkursie Monster Mule Zabierz Monstera w trase
0 0

renatak0

#6732200 Napisano: 28.09.2020 16:34:06
Kolejny raz nie dotarł mi sms od Smolara a w wynikach jest: GRATULUJEMY , ciekawe czy to wina operatora (nie dochodzą na nju czy Smolara)Kurcze nie zawsze sprawdzam na stronie wyniki.Nie mam pojęcia ile nagród przez to mnie ominęło
1 mia 0

pikawka

#6732202 Napisano: 28.09.2020 16:43:22
renatak0 napisał(a):

Kolejny raz nie dotarł mi sms od Smolara a w wynikach jest: GRATULUJEMY , ciekawe czy to wina operatora (nie dochodzą na nju czy Smolara)Kurcze nie zawsze sprawdzam na stronie wyniki.Nie mam pojęcia ile nagród przez to mnie ominęło

Miałam taka sytuację i raczej problem leży po stronie agencji. 2 tyg wcześniej w innym konkursie smolara normalnie dostałam smsa o wygranej a potem już SMS w innym konkursie nie dotarł a też wygrałam. 
1 renatak0 0

edzia21

#6732203 Napisano: 28.09.2020 16:55:27
pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Miałam taka sytuację i raczej problem leży po stronie agencji. 2 tyg wcześniej w innym konkursie smolara normalnie dostałam smsa o wygranej a potem już SMS w innym konkursie nie dotarł a też wygrałam. 

Raczej sieć, a nie agencja emotka
0 0

pikawka

#6732204 Napisano: 28.09.2020 16:59:33
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

To trochę dziwne, że raz dostałam raz nie. Jakby blokada była to żaden by nie dotarł, chyba emotka
0 0

la-princessa

#6732207 Napisano: 28.09.2020 17:05:03
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

To trochę dziwne, że raz dostałam raz nie. Jakby blokada była to żaden by nie dotarł, chyba  emotka

Mi ostatnio przyszedł od Smolara pod wieczór, chyba jakiś zagubiony z sieci, bo jednego dostałam normalnie ze wszystkimi na forum, a ten drugi, z tą samą nagrodą, doczłapał się na wieczór. Więc też podejrzewam sieć. Czasami prywatne esemesy też mi nie dochodzą albo przychodzą z opóźnieniem. 
1 pikawka 0

pikawka

#6732209 Napisano: 28.09.2020 17:08:28
la-princessa napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

To trochę dziwne, że raz dostałam raz nie. Jakby blokada była to żaden by nie dotarł, chyba  emotka

Mi ostatnio przyszedł od Smolara pod wieczór, chyba jakiś zagubiony z sieci, bo jednego dostałam normalnie ze wszystkimi na forum, a ten drugi, z tą samą nagrodą, doczłapał się na wieczór. Więc też podejrzewam sieć. Czasami prywatne esemesy też mi nie dochodzą albo przychodzą z opóźnieniem. 

Tylko ja dowiedziałam się o wygranej ze strony smolara po 2 tyg od wyników.. Kurde o tyle dobrze, że można u nich sprawdzić gorzej z innymi agencjami....już w głowie mam te cenne nagrody, które przepadły  emotka emotka

Ale fakt, przy konkursie nagród fest smsa o hamaku dostałam dobre  2 godziny od reszty. Już myślałam, że się nie udało a nagle sms. 
0 0

rettib

#6732211 Napisano: 28.09.2020 17:19:00
Czy w loterii Haribo przychodzi jakiś mail po wysłaniu zgłoszenia? Internet w telefonie zawiesił mi się chwilowo podczas wysyłania zgłoszenia i pojawiło się tylko niebieskie pole... (choć wyskoczyło, że paragon „zgłoszony” gdy probowalam drugi raz) 
0 0

halliday

#6732215 Napisano: 28.09.2020 17:23:19
sylwijka napisał(a):

Konkurs ALMETTE zgłosiłam kod na stronce, a tam napis: KOD ZOSTAŁ WYKORZYSTANY ! Dzwoniąc do Firmy, prosili abym wysłała kod + paragon listem poleconym do weryfikacji i będzie brał udział w konkursie nagrody głównej. Dlaczego ja mam ponieś koszty? Chciałam wysłać emaila zeskanowanego kodu, ale niestety regulamin na to nie pozwala. Zamiast wysłać list polecony to wolę kupić 2 serki, chociaż straciłam zaufanie do tej firmy. Piszę abyście wiedzieli jak się taka sytuacja komuś zdarzy.

Jak teraz wyniki o 1000zł są od razu po zagraniu, to ktoś może zrobić zdjęcie całej palety i zgłaszać, a po wygraniu pojechać kupić, ten wygrany. Tylko musi schować paletę tych serków gdzieś niżej aby nikt nie wykupił.
0 0

agakaz2

#6732217 Napisano: 28.09.2020 17:44:09
rettib napisał(a):

Czy w loterii Haribo przychodzi jakiś mail po wysłaniu zgłoszenia? Internet w telefonie zawiesił mi się chwilowo podczas wysyłania zgłoszenia i pojawiło się tylko niebieskie pole... (choć wyskoczyło, że paragon „zgłoszony” gdy probowalam drugi raz) 

jak nagroda rzeczową to nie
0 0

rettib

#6732218 Napisano: 28.09.2020 17:45:07
agakaz2 napisał(a):

rettib napisał(a):

jak nagroda rzeczową to nie

To znaczy? Bo nie wiem, co teraz emotka
0 0