Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agnike

#6736004 Napisano: 13.10.2020 18:05:32
I u mnie Jacobs nie działa emotka ..ani na kompie ani na telefonie ani na tablecie...:/ 
0 0

fiona25

#6736005 Napisano: 13.10.2020 18:05:50
marta-ziolkowska napisał(a):

hey! chciałabym sie Was poradzic odnosnie konkursu Loteria "Nutella kocha weekend", wygralam toster i 1 i 2 etapie, ale gdy chcialam odeslac dane po raz drugi wyswietlil sie komunikat ze dane juz byly podane. Gdy na liscie zwyciezcow mnie nie bylo skontaktowalam sie z oraganizatorem, ale kazali znowu wypelnic formularz. Znowu ten sam komunikat. Znowu kontakkt z oraganizatorem - nagroda mi sie nie nalazy bo nie wypelnilam formularza. Napisalam ponownie, ale brak odpowiedzi. Napisalam na fb do Nutelli, ale nie ma odpowiedzi. co radzicie? ktos mial podobny problem?

Kurcze, w tej loterii wygrałam raz ,ale w poprzedniej trafiłam toster dwa razy,tydzień po tygodniu i nie było żadnego problemu z odesłaniem drugi raz tych samych danych. Jakbym chciała odesłać drugi raz formularz z tego samego maila, to faktycznie był komunikat ,że dane już były wysłane, ale kiedy wysyłałam formularz z drugiego maila, nie było żadnego problemu. A może po prostu złożysz reklamację? Powinnaś chyba kontaktować się z agencją a nie z Nutellą. 
0 0

pikawka

#6736007 Napisano: 13.10.2020 18:12:21
monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy wszyscy, którzy wygrali w loterii Jacobs Barista są uwzględnieni na stronie w zwycięzcach?  Czy tylko moich wygranych brak???  emotka  Wygrane pod koniec loterii.

A gdzie sprawdzisz wyniki ? Ja na stronie nie mogę przesunąć ani w dół ani w górę tej listy z danymi 

https://www.loteriajacobs.pl/zwyciezcy
Nie sprawdzasz przypadkiem na telefonie? Na kompie działa bez problemu.

Tak. Na telefonie  emotka  zaraz zobaczę na tablecie 
0 0

monkakk

#6736008 Napisano: 13.10.2020 18:17:28
pikawka napisał(a):

monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy wszyscy, którzy wygrali w loterii Jacobs Barista są uwzględnieni na stronie w zwycięzcach?  Czy tylko moich wygranych brak???  emotka  Wygrane pod koniec loterii.

A gdzie sprawdzisz wyniki ? Ja na stronie nie mogę przesunąć ani w dół ani w górę tej listy z danymi 

https://www.loteriajacobs.pl/zwyciezcy
Nie sprawdzasz przypadkiem na telefonie? Na kompie działa bez problemu.

Tak. Na telefonie  emotka  zaraz zobaczę na tablecie 

Jak Wam nie działa to na kompie CTRL + F i wpisujcie swoje dane. Pokaże czy jesteście w wynikach.
1 pikawka 0

anaesth

#6736016 Napisano: 13.10.2020 18:30:14
monkakk napisał(a):

Jak Wam nie działa to na kompie CTRL + F i wpisujcie swoje dane. Pokaże czy jesteście w wynikach.

Nie ma... emotka A oni wysyłali jakieś potwierdzenie otrzymania dokumentów, albo informowali o weryfikacji? Bo niczego nie dostałam. Czekam na kartę.
0 0

monkakk

#6736017 Napisano: 13.10.2020 18:31:41
anaesth napisał(a):

monkakk napisał(a):

Nie ma... emotka A oni wysyłali jakieś potwierdzenie otrzymania dokumentów, albo informowali o weryfikacji? Bo niczego nie dostałam. Czekam na kartę.

Też nic nie dostałam.
0 0

29renata

#6736019 Napisano: 13.10.2020 18:33:48
moskala22 napisał(a):

Czy UniqueOne wysyła informację o negatywnej weryfikacji paragonu? Ewentualnie czy ktoś ma maila z pozytywną werfikacją z późniejszej  wygranej w loterii Winiary, a z wcześniejszej nie ma (mam z 23.09 ale nie mam z 19.09)?

Czy ktoś coś wie na ten temat? Ja nie potwierdzenia z 25.09.
0 0

edzia21

#6736022 Napisano: 13.10.2020 18:42:49
29renata napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy UniqueOne wysyła informację o negatywnej weryfikacji paragonu? Ewentualnie czy ktoś ma maila z pozytywną werfikacją z późniejszej  wygranej w loterii Winiary, a z wcześniejszej nie ma (mam z 23.09 ale nie mam z 19.09)?

Czy ktoś coś wie na ten temat? Ja nie potwierdzenia z 25.09.

Również nie mam z 19.09. 
0 0

soulfly

#6736025 Napisano: 13.10.2020 18:50:04
monkakk napisał(a):

Nie
0 0

DAIKOKU

#6736029 Napisano: 13.10.2020 19:04:57
[quote=
fiona25 napisał(a):

hey! chciałabym sie Was poradzic odnosnie konkursu Loteria "Nutella kocha weekend", wygralam toster i 1 i 2 etapie, ale gdy chcialam odeslac dane po raz drugi wyswietlil sie komunikat ze dane juz byly podane. Gdy na liscie zwyciezcow mnie nie bylo skontaktowalam sie z oraganizatorem, ale kazali znowu wypelnic formularz. Znowu ten sam komunikat. Znowu kontakkt z oraganizatorem - nagroda mi sie nie nalazy bo nie wypelnilam formularza. Napisalam ponownie, ale brak odpowiedzi. Napisalam na fb do Nutelli, ale nie ma odpowiedzi. co radzicie? ktos mial podobny problem?

Kurcze, w tej loterii wygrałam raz ,ale w poprzedniej trafiłam toster dwa razy,tydzień po tygodniu i nie było żadnego problemu z odesłaniem drugi raz tych samych danych. Jakbym chciała odesłać drugi raz formularz z tego samego maila, to faktycznie był komunikat ,że dane już były wysłane, ale kiedy wysyłałam formularz z drugiego maila, nie było żadnego problemu. A może po prostu złożysz reklamację? Powinnaś chyba kontaktować się z agencją a nie z Nutellą. 

pikawka]

0 0

DAIKOKU

#6736030 Napisano: 13.10.2020 19:06:34
tak, pojawiła się taka sytuacja u partnera. Wczoraj napisał informacje, że nie działa link i prosi o skorygowanie. Dziś już elegancko poszło. W emailu z gratulacjami jest email.
0 0

DAIKOKU

#6736032 Napisano: 13.10.2020 19:07:25
...chyba nie tak opisałam info... sprawa powyżej dotyczy linku z Nutelli

mama2006

#6736034 Napisano: 13.10.2020 19:10:25
anaesth napisał(a):

monkakk napisał(a):

mnie też nie ma, z 22.09 emotka
0 0

titinunu

#6736036 Napisano: 13.10.2020 19:15:37
kumulacja napisał(a):

Co ustalamy w sprawie konkursu Aperol jako rekompensatę za złamanie RODO?

No właśnie. Niezła zadyma szykuje się. Cała masa maili wypłynęła i co prawnie z tym robić?
1 kumulacja 0

kreatia

#6736037 Napisano: 13.10.2020 19:18:10
titinunu napisał(a):

kumulacja napisał(a):

No właśnie. Niezła zadyma szykuje się. Cała masa maili wypłynęła i co prawnie z tym robić?

napiszecie coś więcej? nie brałam udziału, ale jestem ciekawa emotka
0 0

titinunu

#6736039 Napisano: 13.10.2020 19:27:09
kreatia napisał(a):

titinunu napisał(a):

kumulacja napisał(a):

napiszecie coś więcej? nie brałam udziału, ale jestem ciekawa  emotka

takie kwiatki... No! Szanowni Organizatorzy konkursu Aperol w Lidlu...Nagrodziliście jak leci laureatów?? Nie czytając treści zgłoszeń konkursowych???To jeszcze pełne listy z mailami wysłaliście WSZYSTKIM?> Po wysłaniu danych, otrzymał każdy pełna listę maili osób co wygrali kieliszki.
1 kumulacja 0

kreatia

#6736040 Napisano: 13.10.2020 19:31:54
titinunu napisał(a):

kreatia napisał(a):

titinunu napisał(a):

kumulacja napisał(a):

napiszecie coś więcej? nie brałam udziału, ale jestem ciekawa  emotka

takie kwiatki... No! Szanowni Organizatorzy konkursu Aperol w Lidlu...Nagrodziliście jak leci laureatów?? Nie czytając treści zgłoszeń konkursowych???To jeszcze pełne listy z mailami wysłaliście WSZYSTKIM?> Po wysłaniu danych, otrzymał każdy pełna listę maili osób co wygrali kieliszki.

no, faktycznie, niezła wtopa
1 titinunu 0

kumulacja

#6736047 Napisano: 13.10.2020 20:17:51
titinunu napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Głośnik i butelka dla każdego emotka A co z innymi nagrodami, tymi "lepsiejszymi"?
1 titinunu 0

pikawka

#6736048 Napisano: 13.10.2020 20:21:19
Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 
Nie pamiętam, czy przy zgłoszeniu wydylslo się paragon? 
0 0

titinunu

#6736050 Napisano: 13.10.2020 20:25:08
kumulacja napisał(a):

titinunu napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Głośnik i butelka dla każdego emotka A co z innymi nagrodami, tymi "lepsiejszymi"?

Nie widziałam, aby ktoś chwalił się. Może jeszcze czytają zgłoszenia? emotka
1 kumulacja 0