Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zabcia0410

#6736053 Napisano: 13.10.2020 20:33:52
monkakk napisał(a):

anaesth napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak Wam nie działa to na kompie CTRL + F i wpisujcie swoje dane. Pokaże czy jesteście w wynikach.

Nie ma... emotka A oni wysyłali jakieś potwierdzenie otrzymania dokumentów, albo informowali o weryfikacji? Bo niczego nie dostałam. Czekam na kartę.

Też nic nie dostałam.

a jakiej przeglądarki używacie,bo u mnie nigdzie nie działa
0 0

monkakk

#6736054 Napisano: 13.10.2020 20:35:41
zabcia0410 napisał(a):

monkakk napisał(a):

anaesth napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak Wam nie działa to na kompie CTRL + F i wpisujcie swoje dane. Pokaże czy jesteście w wynikach.

Nie ma... emotka A oni wysyłali jakieś potwierdzenie otrzymania dokumentów, albo informowali o weryfikacji? Bo niczego nie dostałam. Czekam na kartę.

Też nic nie dostałam.

a jakiej przeglądarki używacie,bo u mnie nigdzie nie działa

Wysłałam Ci listę na PW. NA forum nie będę wklejać danych.
0 0

antylopia

#6736057 Napisano: 13.10.2020 20:49:38
pikawka napisał(a):

Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 
Nie pamiętam, czy przy zgłoszeniu wydylslo się paragon? 

odesłałam tak jak prosili czyli tylko dane
1 pikawka 0

pikawka

#6736060 Napisano: 13.10.2020 21:08:06
antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Konkurs Martini. 
Czy odsyłacie dane tylko mailem? Bez paragonu i żadnych oświadczeń? Dostałam od nich wczoraj 2 maile i w drugim napisali, że proszą o dane na maila. 

Dziękuję 
0 0

misiamarysia

#6736062 Napisano: 13.10.2020 22:15:41
pikawka napisał(a):

antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Konkurs Martini. 

Dziękuję 

Ja również tylko dane
1 pikawka 0

basku

#6736067 Napisano: 13.10.2020 22:52:21
basku napisał(a):

czy ktoś mógłby mi wysłać na @ oświadczenie, które należy odesłać im pocztą na ten zestaw kucharka emotka nie mogę otworzyć regulaminu ;/

bo prócz tego formularza z linku, trzeba wysłać im coś pocztą? tak?

Czy ktoś pomoże? 
0 0

jokan

#6736072 Napisano: 13.10.2020 23:20:56
basku napisał(a):

basku napisał(a):

czy ktoś mógłby mi wysłać na @ oświadczenie, które należy odesłać im pocztą na ten zestaw kucharka emotka nie mogę otworzyć regulaminu ;/

Czy ktoś pomoże? 

daj maila na priv
1 basku 0

sylwika76

#6736075 Napisano: 14.10.2020 00:21:03
soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy wszyscy, którzy wygrali w loterii Jacobs Barista są uwzględnieni na stronie w zwycięzcach?  Czy tylko moich wygranych brak???  emotka  Wygrane pod koniec loterii.

Nie

moich też nie ma wygrana z  29.09.20emotka
0 0

anialistopad

#6736077 Napisano: 14.10.2020 03:29:00
W loterii Nestle jest rezerwa, bo nie mogę się doczytać w regulaminie? 
0 0

jokan

#6736093 Napisano: 14.10.2020 08:49:23
anialistopad napisał(a):

W loterii Nestle jest rezerwa, bo nie mogę się doczytać w regulaminie? 

tej nowej, czy z kamerkami?
0 0

venix

#6736096 Napisano: 14.10.2020 08:54:03
Piszę, tu , bo nie jestem pewna, a muszę , bo się uduszę. 
Na adres mojej teściowej przyszła paczka   prawdopodobnie laptop z vanish Tesco emotka

izkak

#6736098 Napisano: 14.10.2020 09:10:33
-Violka- napisał(a):

Na adres mojej teściowej przyszła paczka   prawdopodobnie laptop z vanish Tesco  emotka

Gratki! emotka  A wiadomo może jaki kurier wozi nagrody z tego konka? emotka  
0 0

beatha77

#6736099 Napisano: 14.10.2020 09:12:42
sylwika76 napisał(a):

soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy wszyscy, którzy wygrali w loterii Jacobs Barista są uwzględnieni na stronie w zwycięzcach?  Czy tylko moich wygranych brak???  emotka  Wygrane pod koniec loterii.

Nie

moich też nie ma wygrana z  29.09.20 emotka

Moich też nie ma. Zrobili wszystkich w balona. Z 1000 nagród doliczyłam się 300 laureatów. Reszta pójdzie dla organizatorów. Grałam paragonem ze Stokrotki na którym nie ma opcji, żeby było słowo Barista albo jego skrót. Skrótów Stokrotka nie używa a słowo określające konkretny produkt było by gdzieś heeen w nazwie na paragonie co jest nie możliwe z racji krótkiej ilości liter określających produkt. Miałam właśnie pisać do nich reklamacje.  Pewnie jest wielu których tak załatwili. Sądziłam, że jeśli organizują loterię w konkretnych sieciach to jakoś to zostanie zweryfikowane. Zawiodłam się a teraz muszę pić tą kawę i nawet kasa się za nią nie zwróci. emotka
0 0

venix

#6736101 Napisano: 14.10.2020 09:17:42
izkak napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Na adres mojej teściowej przyszła paczka   prawdopodobnie laptop z vanish Tesco  emotka

Gratki! emotka  A wiadomo może jaki kurier wozi nagrody z tego konka? emotka  

Nie wiem niestety 
1 izkak 0

nomen

#6736104 Napisano: 14.10.2020 09:24:37
Hej, dostałam wczoraj wygraną bluzę z Kubusia (Back to school) jednak nie da się jej ubrać - bo ma za mały otwór na głowę... Czy ktoś ma jeszcze podobny problem? Czy Smolar uznaje takie reklamacje ?
0 0

basku

#6736105 Napisano: 14.10.2020 09:37:12
jokan napisał(a):

basku napisał(a):

basku napisał(a):

Czy ktoś pomoże? 

daj maila na priv

już mam, dziękuję emotka
1 jokan 0

monkakk

#6736106 Napisano: 14.10.2020 09:37:59
beatha77 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

Nie

Moich też nie ma. Zrobili wszystkich w balona. Z 1000 nagród doliczyłam się 300 laureatów. Reszta pójdzie dla organizatorów. Grałam paragonem ze Stokrotki na którym nie ma opcji, żeby było słowo Barista albo jego skrót. Skrótów Stokrotka nie używa a słowo określające konkretny produkt było by gdzieś heeen w nazwie na paragonie co jest nie możliwe z racji krótkiej ilości liter określających produkt. Miałam właśnie pisać do nich reklamacje.  Pewnie jest wielu których tak załatwili. Sądziłam, że jeśli organizują loterię w konkretnych sieciach to jakoś to zostanie zweryfikowane. Zawiodłam się a teraz muszę pić tą kawę i nawet kasa się za nią nie zwróci.  emotka

A ja myślę, że ciut przesadzasz emotka  Zbyt dużo ludzi czeka na wpisanie na listę, moje paragony były dobrze opisane a i w regulaminie mają czas na weryfikację  począwszy od dodania pierwszego Zgłoszenia przez Uczestnika do dnia 1 grudnia 2020 r.  Warto zajrzeć w niego  emotka

A moje pytanie nie miało na celu wywołania burzy, tylko zorientowania się czy jest ktoś w podobnej sytuacji co ja. 
2 madllen, venix 0

sabinka71

#6736108 Napisano: 14.10.2020 09:41:39
monkakk napisał(a):

beatha77 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

Nie

Moich też nie ma. Zrobili wszystkich w balona. Z 1000 nagród doliczyłam się 300 laureatów. Reszta pójdzie dla organizatorów. Grałam paragonem ze Stokrotki na którym nie ma opcji, żeby było słowo Barista albo jego skrót. Skrótów Stokrotka nie używa a słowo określające konkretny produkt było by gdzieś heeen w nazwie na paragonie co jest nie możliwe z racji krótkiej ilości liter określających produkt. Miałam właśnie pisać do nich reklamacje.  Pewnie jest wielu których tak załatwili. Sądziłam, że jeśli organizują loterię w konkretnych sieciach to jakoś to zostanie zweryfikowane. Zawiodłam się a teraz muszę pić tą kawę i nawet kasa się za nią nie zwróci.  emotka

A ja myślę, że ciut przesadzasz emotka  Zbyt dużo ludzi czeka na wpisanie na listę, moje paragony były dobrze opisane a i w regulaminie mają czas na weryfikację  począwszy od dodania pierwszego Zgłoszenia przez Uczestnika do dnia 1 grudnia 2020 r.  Warto zajrzeć w niego  emotka

A moje pytanie nie miało na celu wywołania burzy, tylko zorientowania się czy jest ktoś w podobnej sytuacji co ja. 

Mnie też nie ma na liście i pisałam do nich i mam odpowiedź  że paragon zweryfikowany pozytywnie

3dominika3

#6736206 Napisano: 14.10.2020 12:58:55
Cześć emotka  czy ktoś z „naszych” wygrał coś w konkursie z Kurczakiem Sielskim Sianokosy? emotka
0 0

asper01

#6736207 Napisano: 14.10.2020 13:01:05
3dominika3 napisał(a):

Cześć emotka  czy ktoś z „naszych” wygrał coś w konkursie z Kurczakiem Sielskim Sianokosy? emotka

yhy