Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6760389 Napisano: 22.01.2021 15:36:22
pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Myślałam że klocki:( to nie wiem co bo na nic innego nie czekam. 

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 
0 0

pikawka

#6760391 Napisano: 22.01.2021 15:44:15
pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów? 
0 0

nanajka81

#6760392 Napisano: 22.01.2021 15:45:51
rena-cz napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru?  emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też.

Ja wygrałam w ostatnim etapie, kod doszedł grubo po świętach, rozmiarów już wtedy nie było z tego co chciałam, więc taka nagroda, że niech to chudy Mojżesz... 

Pisałam do sklepu od razu, jak przyszedł ten kod i pytałam, kiedy mają dostawy, bo jeśli bon ma termin jakoś tak właśnie do końca września, to może oni jeszcze nie będą mieli nowych swetrów, a teraz nie ma tam praktycznie już żadnych rozmiarów i wyboru. Niestety milczą.

Dzisiaj napisałam do nich Maila u już mam odpowiedź. Nowe dostawy planują około września. Bon do 1 października. Jednak odpisali, że przedłużają ważność do końca roku. Więc na kolejne święta wystroję się w nową kolekcję  emotka

powodzenia emotka Ja tam wolę od razu zużywać takie rzeczy bo potem albo zapominam albo okazuje się że kod nie działa albo w sklepie nadal jest nic. Trochę nie przemyśleli tej nagrody - początkowo chciałam sweter ale nie było w czym wybrać bo wszystkie 139 zł, dopłacać 40 zł to przesada.
0 0

agniehaha89

#6760394 Napisano: 22.01.2021 15:46:33
Czy z konkursu Kinder z piniatami przychodzi jakieś potwierdzenie na e-mail po wysłaniu zgłoszenia?
0 0

onlyrybka

#6760395 Napisano: 22.01.2021 15:47:36
agniehaha89 napisał(a):

Czy z konkursu Kinder z piniatami przychodzi jakieś potwierdzenie na e-mail po wysłaniu zgłoszenia?

Nie przychodzi.
0 0

agniecha1985

#6760396 Napisano: 22.01.2021 15:47:53
agniehaha89 napisał(a):

Nie
0 0

agniehaha89

#6760397 Napisano: 22.01.2021 15:48:29
onlyrybka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Nie przychodzi.

dzięki !
0 0

pioge7

#6760398 Napisano: 22.01.2021 15:50:49
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka

E nie. Nie zamawiałem jeszcze
na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino
Plecak johnie Walker czy hak się to tam pisze 
więc coś z tego albo jakaś niespodziewajka  emotka  
0 0

agniecha1985

#6760399 Napisano: 22.01.2021 15:54:56
pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino

Jak dla mnie to klocki, mąż ma SMS a w nic innego napewno nie grał emotka
0 0

pikawka

#6760404 Napisano: 22.01.2021 16:02:17
agniecha1985 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino

No właśnie ja też tylko klocki
0 0

rena-cz

#6760405 Napisano: 22.01.2021 16:05:21
nanajka81 napisał(a):

rena-cz napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru?  emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też.

Ja wygrałam w ostatnim etapie, kod doszedł grubo po świętach, rozmiarów już wtedy nie było z tego co chciałam, więc taka nagroda, że niech to chudy Mojżesz... 

Pisałam do sklepu od razu, jak przyszedł ten kod i pytałam, kiedy mają dostawy, bo jeśli bon ma termin jakoś tak właśnie do końca września, to może oni jeszcze nie będą mieli nowych swetrów, a teraz nie ma tam praktycznie już żadnych rozmiarów i wyboru. Niestety milczą.

Dzisiaj napisałam do nich Maila u już mam odpowiedź. Nowe dostawy planują około września. Bon do 1 października. Jednak odpisali, że przedłużają ważność do końca roku. Więc na kolejne święta wystroję się w nową kolekcję  emotka

powodzenia emotka Ja tam wolę od razu zużywać takie rzeczy bo potem albo zapominam albo okazuje się że kod nie działa albo w sklepie nadal jest nic. Trochę nie przemyśleli tej nagrody - początkowo chciałam sweter ale nie było w czym wybrać bo wszystkie 139 zł, dopłacać 40 zł to przesada.

Też tak uważam,tylko zostały drogie, albo bez rozmiarów. Więc może jeszcze cos przecenia, albo wydam to pod koniec roku na coś nowego. 
0 0

olunka

#6760416 Napisano: 22.01.2021 17:15:14
mam pytanie do tych co wygrali scrabble, po odesłaniu danych na jednym mailu mam informacje zwrotna, że dane wpłynęly a na drugim - nie, czy ktos tez tak ma?
0 0

notta

#6760417 Napisano: 22.01.2021 17:20:16
olunka napisał(a):

mam pytanie do tych co wygrali scrabble, po odesłaniu danych na jednym mailu mam informacje zwrotna, że dane wpłynęly a na drugim - nie, czy ktos tez tak ma?

u mnie na dwa maile - dwa potwierdzenia. Poczekaj jeszcze może z dzień czy dwa i może doślą emotka
0 0

assal

#6760418 Napisano: 22.01.2021 17:20:56
Olunka: Jaka poczta? U mnie problem znów z jedną pocztą na gazeta.pl - mam maile w wysłanych, trzy agencje mi piszą, że nic ode mnie nie mają emotka
0 0

olunka

#6760420 Napisano: 22.01.2021 17:23:59
[quote=
assal napisał(a):

Olunka: Jaka poczta? U mnie problem znów z jedną pocztą na gazeta.pl - mam maile w wysłanych, trzy agencje mi piszą, że nic ode mnie nie mają  emotka

ivanotta] Olunka: Jaka poczta? U mnie problem znów z jedną pocztą na gazeta.pl - mam maile w wysłanych, trzy agencje mi piszą, że nic ode mnie nie mają  emotka na wp nie mam, a wygrana wczesniej, na o2 - dzisiaj odesłane i dzisiaj zwrotka, gdzie napisac,czy doszło, bo szkoda, żeby przepadło
0 0

assal

#6760421 Napisano: 22.01.2021 17:28:47
Olunka: Zerknij do regulaminu, powinien być jakiś mail. Brak potwierdzenia może oznaczać brak danych u nich w systemie. Tak miałam z 50 zł z Winiar - nagroda nie dotarła emotka
0 0

notta

#6760427 Napisano: 22.01.2021 17:34:55
olunka napisał(a):

[quote=

assal napisał(a):

Olunka: Jaka poczta? U mnie problem znów z jedną pocztą na gazeta.pl - mam maile w wysłanych, trzy agencje mi piszą, że nic ode mnie nie mają  emotka

ivanotta] Olunka: Jaka poczta? U mnie problem znów z jedną pocztą na gazeta.pl - mam maile w wysłanych, trzy agencje mi piszą, że nic ode mnie nie mają  emotka

na wp nie mam, a wygrana wczesniej, na o2 - dzisiaj odesłane i dzisiaj zwrotka, gdzie napisac,czy doszło, bo szkoda, żeby przepadłoja mam wszystkie poczty na gmailu.. inne jakoś mnie nie przekonują
0 0

visserarthur

#6760428 Napisano: 22.01.2021 17:35:49
maryam napisał(a):

fantagiro napisał(a):

dostaliście wszystkie przelewy od Unique One  z "Loteria pełna złotych" ??

Ja czekam jeszcze emotka

Mi jeszcze jednego brakuje
1 maryam 0

pioge7

#6760447 Napisano: 22.01.2021 19:05:52
agniecha1985 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino

Już się wyjaśniło emotka  
zbieg okoliczności. Smsy praktycznie w tym samym czasie
u was z Wrocławia (Amooco) u mnie z Łodzi emotka  
przepraszam za wprowadzenie w bład

ivanotta napisał(a):

olunka napisał(a):

u mnie na dwa maile - dwa potwierdzenia. Poczekaj jeszcze może z dzień czy dwa i może doślą  emotka

Wygrane w tym samym dniu, wysłane dane w tym samym dniu na dwie gry 
potwierdzenie przyszło w poniedziałek, drugie we środę. 
wiec spokojnie trzeba poczekać emotka  
0 0

alaalicja

#6760456 Napisano: 22.01.2021 20:49:26
Hej...Nestle loteria...

poratuje ktoś oświadczeniem dla wygranych Scrabbli? Nie potrafię tego na telefonie zrobić ;(

Ślicznie proszę :)
0 0