Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

paula3010

#6760109 Napisano: 21.01.2021 15:41:35
magdalena-chili napisał(a):

paula3010 napisał(a):

mia napisał(a):

paula3010 napisał(a):

Loteria Haribo - pisze że zakupu trzeba dokonać w Sklepie Promocyjnym. Ale ja w regulaminie nie widzę jakie to sklepy . Tylko ciągle, że zakup produktu Haribo w Sklepie Promocyjnym. Ktoś coś ? 

https://podarujzradoscia.pl/

Czasem warto czytać komentarze pod konkursem... emotka

O jakie komentarze pod konkursem chodzi ?
To dziękuję za odpowiedź. I wybaczcie, że nie ogarnełam emotka

gdy czytasz na tej stronie info o konkursie, to jest zakładka "komentarze" - i tam z reguły znajdziesz dużo cennych informacji - dzięki Szanownym Koleżankom!  emotka  hmm, i niekiedy Kolegom emotka  
edit: i to najczęściej najważniejsze informacje, których często nie ma w opisie konkursu...

To dzięki, nie zwróciłam na to uwagi, że coś takiego wgl jest  emotka

0 0

agakaz2

#6760154 Napisano: 21.01.2021 17:21:55
już rozumiem dlaczego  tak mało wpisów mamy w mdw
szkoda się chwalić emotka
0 0

pini

#6760156 Napisano: 21.01.2021 17:27:33
agakaz2 napisał(a):

szkoda się chwalić  emotka

No cóż, tak o niej napisałaś, że I ja miałam ochotę do Ciebie napisać... mogę?emotka
1 agakaz2 0

Gość: ejulek59

#6760158 Napisano: 21.01.2021 17:31:05
agakaz2 napisał(a):

Czym się dziwić? Jeśli dziękujesz komuś za wskazówki sama insynuujesz, że jest jakaś metoda. Niektórzy chcą poznać tą tajemną metodę. Nie gram o
piniatę, bo nie potrzebuję ale bez sensu jest takie "drażnienie",
trzeba było pochwalić się wygraną a podziękować na pw!

agakaz2

#6760159 Napisano: 21.01.2021 17:35:46
ejulek59 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Czym się dziwić? Jeśli dziękujesz komuś za wskazówki sama insynuujesz, że jest jakaś metoda. Niektórzy chcą poznać tą tajemną metodę. Nie gram o
piniatę, bo nie potrzebuję ale bez sensu jest takie "drażnienie",
trzeba było pochwalić się wygraną a podziękować na pw!

Ale wskazówki nie dostałam na pw tu na forum pełno osób pisało po prostu czytam między wierszami
0 0

trampek,

#6760164 Napisano: 21.01.2021 17:56:12
Podpowie ktoś jak wugar pibiate próbowałam kilka razy i nic ️ piszecie eymownake czy coś onego chciałam wygrać 1 na urodziny 

FBmagdalena17

#6760166 Napisano: 21.01.2021 18:03:10
agusiac87 napisał(a):

Czy Underground odpisal komukolwiek w temacie konkursu MK Cafe Selgros?
Nie działał im formularz, więc odesłałam dane mailem, ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Ktoś coś wie? Komuś już wysłali nagrode?

Nie dostałam nagrody, nie odpisali mi też. Dane wysłałam na meila emotka
0 0

mia

#6760167 Napisano: 21.01.2021 18:07:30
@trampek, napisał(a):

Podpowie ktoś jak wugar pibiate próbowałam kilka razy i nic ️ piszecie eymownake czy coś onego chciałam wygrać 1 na urodziny 

emotka To jest tekst roku. You made my day! emotka
A w wolnej chwili możesz przetłumaczyć.  Albo wysłać do Smolara na konkurs (gra słów na bank jest). emotka

rozczochrana-bobrzyca

#6760173 Napisano: 21.01.2021 18:40:49
Piniaty to są teraz jak Heńki 2.0- mityczne i trudne do zdobycia emotka  

Gość: kermit

#6760177 Napisano: 21.01.2021 18:48:47
@trampek, napisał(a):

Ja podpowiem. Z moich obserwacji wynika, że biorą pod uwagę wyłącznie zgłoszenia napisane w języku polskim.

KuntaKinte

#6760179 Napisano: 21.01.2021 18:55:37
kermit napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Ja podpowiem. Z moich obserwacji wynika, że biorą pod uwagę wyłącznie zgłoszenia napisane w języku polskim.

Poryczałam się ze śmiechu emotka  D

smocyca

#6760191 Napisano: 21.01.2021 19:43:04
@trampek, napisał(a):

Tekst do działu : Popraw sobie humor
MEGA!!!!!! Ryczę ze śmiechu emotka emotka emotka

fiona25

#6760194 Napisano: 21.01.2021 19:49:58
smocyca napisał(a):

@trampek, napisał(a):

A ja myślę,ze pisząc w tym stylu w niektórych konkursach główna pewna  emotka  Taka refleksja spowodowana dyskusją na temat wyników niektórych konkursów... emotka

Kiciunia21

#6760195 Napisano: 21.01.2021 19:50:43
Boże kochany...
Pomyślałam, że ,,wugar pibiate" to łacińska nazwa zwierzęcia, np. osłaemotka  Albo powiedzenie typu: ,,jak krowie na rowie"...
Ale ktoś chciał zabłysnąć wiedzą i ładniej ubrać to w słowa emotka

smocyca

#6760200 Napisano: 21.01.2021 19:59:05
fiona25 napisał(a):

smocyca napisał(a):

A ja myślę,ze pisząc w tym stylu w niektórych konkursach główna pewna  emotka  Taka refleksja spowodowana dyskusją na temat wyników niektórych konkursów... emotka

Coś jest na rzeczy, bo i uwagę tekst przyciągnął, i przeczytałam kilka razy, i dyskusja rozgorzała, i nagle większość się ożywiła emotka
No i @trampek, żeby było jasne nie krytykuję, po prostu rozwaliłaś system; a "pibiaty" też nie umiem wygrać..
0 0

agusiac87

#6760211 Napisano: 21.01.2021 21:06:01
FBmagdalena17 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Nie działał im formularz, więc odesłałam dane mailem, ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi.

do jutrzejszego dnia wg regulaminu mają czas na wysyłkę, napisałam im wczoraj maila, że dane zostały wysłane mailem i kiedy można się spodziewać weryfikacji i czy wysyłka nagród nastąpi w terminie, ale brak odpowiedzi.

Czy ktoś ma nr tel do UG  bo na ich stronie w zakładce kontakt  nie ma numeru tel, bardzo proszę o wiadomość na PW jeśli ktoś ma do UG nr telefonu
0 0

patyk

#6760212 Napisano: 21.01.2021 21:15:09
agusiac87 napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

do jutrzejszego dnia wg regulaminu mają czas na wysyłkę, napisałam im wczoraj maila, że dane zostały wysłane mailem i kiedy można się spodziewać weryfikacji i czy wysyłka nagród nastąpi w terminie, ale brak odpowiedzi.

Czy ktoś ma nr tel do UG  bo na ich stronie w zakładce kontakt  nie ma numeru tel, bardzo proszę o wiadomość na PW jeśli ktoś ma do UG nr telefonu

Ja wysłałam normalnie dane przez formularz i też nie ma odpowiedzi jeszcze o weryfikacji. A wiem że formularz przeszedł do nich, bo od razu była zwrotka potwierdzająca wprowadzenie danych. 
Nie zdziwię się jak np jutro zapuka kurier z nagrodą bez wcześniejszego info. Już tak bywało. 
0 0

Matka-Polka

#6760226 Napisano: 21.01.2021 22:04:09
Dobry wieczór czy ktoś podpowie,jak wygrać piniate?  Będę wdzięczny za wskazówki,rady:) pozdrawiam.
0 0

xpac

#6760231 Napisano: 21.01.2021 22:11:46
annnoniii napisał(a):

Dobry wieczór czy ktoś podpowie,jak wygrać piniate?  Będę wdzięczny za wskazówki,rady:) pozdrawiam.

Hej hej, tam jest losowanie, codziennie pisałem kompletne bzdury, 2-3 słowa i dzisiaj wpadło, także nie patrz na jakość tylko na ilość 

asantesana

#6760232 Napisano: 21.01.2021 22:15:25
@trampek, napisał(a):

Ja piszę coś onego, ale jeszcze nie wygrałam, więc nie podpowiem emotka