Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

inska

#6763125 Napisano: 04.02.2021 18:17:45
glamlady88 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Tylko 9 bonów od Wawel na forum? Albo wszystkich jeszcze nie powiadomili albo to było losowanie że żadne z moich naprawdę dobrych zgłoszeń nie wygrało.  emotka

Ja też odnoszę takie wrażenie i liczę, że nie wszystkich powiadomili emotka

10 , mąż też wygrał a jego nie ma na forum więc nie wpisze do mdw
0 0

wiesia30

#6763126 Napisano: 04.02.2021 18:17:52
glamlady88 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Tylko 9 bonów od Wawel na forum? Albo wszystkich jeszcze nie powiadomili albo to było losowanie że żadne z moich naprawdę dobrych zgłoszeń nie wygrało.  emotka

mój zięć wygrał stówkę, u mnie nic emotka
0 0

suziii

#6763127 Napisano: 04.02.2021 18:24:53
Pytanie  do osób, które na wizażu wygrywają - jak Wy to robicie? Ja biorę udział w prawie każdym teście i nie dostałam się jeszcze nigdy.. Jaki jest klucz do wygranej?
0 0

pikawka

#6763136 Napisano: 04.02.2021 19:00:53
koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Pisałam do Fortuny z pytaniem czy dotarło moje zgłoszenie i odpisali:
"Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia w bazie konkursu wysłane w dniu
23-01-2021 o godz. 18:11 z adresu [email protected]".
Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało. 

monkakk

#6763146 Napisano: 04.02.2021 20:33:36
pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało. 

zapytajcie o treść zgłoszenia konkursowego.... emotka ciekawe czy tu też będą tacy "kreatywni" jak z godzinami emotka
0 0

calineczka333

#6763150 Napisano: 04.02.2021 20:47:31
wiesia30 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

mój zięć wygrał stówkę, u mnie nic emotka

U mnie w rodzinie tez 4 bony - dwa u teściowej i 2 u brata (podobno nie miał powiadomienia o zgłoszeniu) Ja nie miałam szczęścia, ale no biorąc pod uwagę ze było ich 100 a zgłoszeń pewnie tysiące, część osób  się nie pochwaliła, to i tak sporo na forum i u znajomych/rodziny osób forum

agaluna

#6763159 Napisano: 04.02.2021 21:30:05
suziii napisał(a):

Pytanie  do osób, które na wizażu wygrywają - jak Wy to robicie? Ja biorę udział w prawie każdym teście i nie dostałam się jeszcze nigdy.. Jaki jest klucz do wygranej?

Według mnie nie ma klucza. Ja zawsze piszę zwyczajnie, bez żadnych rymowanek i raz na jakiś czas coś wpadnie. 
0 0

ZetZ

#6763162 Napisano: 04.02.2021 21:39:41
agaluna napisał(a):

suziii napisał(a):

Według mnie nie ma klucza. Ja zawsze piszę zwyczajnie, bez żadnych rymowanek i raz na jakiś czas coś wpadnie. 

Kiedyś tu była dyskusja na ten temat i ktoś pisał, że tam trzeba dodać trochę recenzji kosmetyków, wtedy ma się większą szansę przy wyborze zgłoszeń konkursowych emotka

visserarthur

#6763182 Napisano: 05.02.2021 01:52:38
monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

A kiedy wyslalas?

zapytajcie o treść zgłoszenia konkursowego.... emotka ciekawe czy tu też będą tacy "kreatywni" jak z godzinami emotka

Jacy z was konkursowicze, że Wawel niezaalarmowany... Już któryś raz czytam, że jakieś głupoty ludziom odpisują...
0 0

ewela83

#6763183 Napisano: 05.02.2021 05:42:19
W LOIN należy wskazać Wybór Nagrody II Stopnia (jeden wzór):Nag Wzór nr 1 -
Wzór nr 2 –. Który jest który?
0 0

trampek,

#6763194 Napisano: 05.02.2021 09:49:35
Czy milka Tesco informują na bieżącą czy na koniec konkursu. 
0 0

FBmarta22

#6763197 Napisano: 05.02.2021 10:02:10
@trampek, napisał(a):

Czy milka Tesco informują na bieżącą czy na koniec konkursu. 

Regulamin nie gryzie....
19. Rozstrzygnięcia Konkursu dokona Komisja Konkursowa powołana przez Organizatora. Wyłonienie Laureatów Konkursu nastąpi w trakcie niepublicznych obrad Komisji Konkursowej dnia 15 marca 2021r. w siedzibie Organizatora Konkursu.

Na końcu.
0 0

rozczochrana-bobrzyca

#6763199 Napisano: 05.02.2021 10:09:21
Co idzie gls dzisiaj?
0 0

valnieta

#6763202 Napisano: 05.02.2021 10:10:41
DO OSOB, KTÓRE CHCĄ SPRZEDAĆ MASZYNĘ JAGERMEISTER
na grupach facebookowych gastronomicznych bardzo wiele osób chce kupić tą maszynę, więc jeśli chcecie sprzedać polecam tam dodać ogłoszenie emotka
0 0

zielonaszpilka

#6763204 Napisano: 05.02.2021 10:41:06
visserarthur napisał(a):

monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

A kiedy wyslalas?

Jacy z was konkursowicze, że Wawel niezaalarmowany... Już któryś raz czytam, że jakieś głupoty ludziom odpisują...

A z czym chcesz pisać do Wawela? Łatwo zauważyć, że zgadza się wszystko oprócz godziny wysłania, która jest przesunięta o godzinę wcześniej. To jedyny problem, że ich zegar jest ustawiony na godzinę wcześniej, bo to znaczy, że zgłoszenia wysłane między północą a godziną pierwszą po zakończeniu konkursu też się u nich łapały jako regulaminowe. Z dwojga złego lepiej w tę stronę, niż gdyby zegar był ustawiony godzinę później i nie łapali by zgłoszeń wysłanych między 23 a północą w ostatnim dniu (co się zdarza czasami w innych konkursach). Należałoby poinformować Fortunę o błędnych ustawieniach ich zegara. 
0 0

katrin1

#6763205 Napisano: 05.02.2021 10:46:44
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

A kiedy wyslalas?

A z czym chcesz pisać do Wawela? Łatwo zauważyć, że zgadza się wszystko oprócz godziny wysłania, która jest przesunięta o godzinę wcześniej. To jedyny problem, że ich zegar jest ustawiony na godzinę wcześniej, bo to znaczy, że zgłoszenia wysłane między północą a godziną pierwszą po zakończeniu konkursu też się u nich łapały jako regulaminowe. Z dwojga złego lepiej w tę stronę, niż gdyby zegar był ustawiony godzinę później i nie łapali by zgłoszeń wysłanych między 23 a północą w ostatnim dniu (co się zdarza czasami w innych konkursach). Należałoby poinformować Fortunę o błędnych ustawieniach ich zegara. 

Sytuacja się wyjaśniła, nasze zgłoszenie dotarły do Fortuny, więc nie ma o co robić burzy. Mieli pewnie masę zgłoszeń, więc nie pozostaje nic innego jak pogodzić się z kolejną porażką u tej agencji:/ A ja i co wybierali to już ich słodka tajemnica;)

Monika11

#6763212 Napisano: 05.02.2021 11:03:21
Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?
0 0

aurorcia

#6763213 Napisano: 05.02.2021 11:04:55
Monika11 napisał(a):

Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać.emotka
1 Monika11 0

anialistopad

#6763215 Napisano: 05.02.2021 11:08:48
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać. emotka

Przejdzie ja tak miałam . Napisali do mnie to im odpisałam,że dekoracyjny jest tylko 1 majonez i wysłałam im fotę majonezu i jest oki. Odpisali,że nie muszę iść po pieczątkę
1 Monika11 0

mrmax

#6763217 Napisano: 05.02.2021 11:11:06
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać. emotka

ta agencja ma wyjątkowego pier***ca na punkcie pieczątek, bardzo lubią utrudniać proces weryfikacji, a nagrody wysyłają możliwie najpóźniej, raz informują o weryfikacji,  raz nie, potem nagle potrafią zaatakować znienacka z taką prośbą. Podobno z cashbackiem z Listerine też robią spory cyrk, z paragonami z rossmanna, gdzie nie ma info o pojemności butelek, więc jak gracie na konkurs, to od razu gnajcie po specjalne wydruki albo pieczątki. Jak dla mnie robią wszystko, by nie wydać nagród.
1 aurorcia 0