Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

calineczka333

#6763150 Napisano: 04.02.2021 20:47:31
wiesia30 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Tylko 9 bonów od Wawel na forum? Albo wszystkich jeszcze nie powiadomili albo to było losowanie że żadne z moich naprawdę dobrych zgłoszeń nie wygrało.  emotka

Ja też odnoszę takie wrażenie i liczę, że nie wszystkich powiadomili emotka

mój zięć wygrał stówkę, u mnie nic emotka

U mnie w rodzinie tez 4 bony - dwa u teściowej i 2 u brata (podobno nie miał powiadomienia o zgłoszeniu) Ja nie miałam szczęścia, ale no biorąc pod uwagę ze było ich 100 a zgłoszeń pewnie tysiące, część osób  się nie pochwaliła, to i tak sporo na forum i u znajomych/rodziny osób forum

agaluna

#6763159 Napisano: 04.02.2021 21:30:05
suziii napisał(a):

Pytanie  do osób, które na wizażu wygrywają - jak Wy to robicie? Ja biorę udział w prawie każdym teście i nie dostałam się jeszcze nigdy.. Jaki jest klucz do wygranej?

Według mnie nie ma klucza. Ja zawsze piszę zwyczajnie, bez żadnych rymowanek i raz na jakiś czas coś wpadnie. 
0 0

ZetZ

#6763162 Napisano: 04.02.2021 21:39:41
agaluna napisał(a):

suziii napisał(a):

Pytanie  do osób, które na wizażu wygrywają - jak Wy to robicie? Ja biorę udział w prawie każdym teście i nie dostałam się jeszcze nigdy.. Jaki jest klucz do wygranej?

Według mnie nie ma klucza. Ja zawsze piszę zwyczajnie, bez żadnych rymowanek i raz na jakiś czas coś wpadnie. 

Kiedyś tu była dyskusja na ten temat i ktoś pisał, że tam trzeba dodać trochę recenzji kosmetyków, wtedy ma się większą szansę przy wyborze zgłoszeń konkursowych emotka

visserarthur

#6763182 Napisano: 05.02.2021 01:52:38
monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Pisałam do Fortuny z pytaniem czy dotarło moje zgłoszenie i odpisali:
"Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia w bazie konkursu wysłane w dniu
23-01-2021 o godz. 18:11 z adresu [email protected]".
Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało. 

zapytajcie o treść zgłoszenia konkursowego.... emotka ciekawe czy tu też będą tacy "kreatywni" jak z godzinami emotka

Jacy z was konkursowicze, że Wawel niezaalarmowany... Już któryś raz czytam, że jakieś głupoty ludziom odpisują...
0 0

ewela83

#6763183 Napisano: 05.02.2021 05:42:19
W LOIN należy wskazać Wybór Nagrody II Stopnia (jeden wzór):Nag Wzór nr 1 -
Wzór nr 2 –. Który jest który?
0 0

trampek,

#6763194 Napisano: 05.02.2021 09:49:35
Czy milka Tesco informują na bieżącą czy na koniec konkursu. 
0 0

FBmarta22

#6763197 Napisano: 05.02.2021 10:02:10
@trampek, napisał(a):

Czy milka Tesco informują na bieżącą czy na koniec konkursu. 

Regulamin nie gryzie....
19. Rozstrzygnięcia Konkursu dokona Komisja Konkursowa powołana przez Organizatora. Wyłonienie Laureatów Konkursu nastąpi w trakcie niepublicznych obrad Komisji Konkursowej dnia 15 marca 2021r. w siedzibie Organizatora Konkursu.

Na końcu.
0 0

rozczochrana-bobrzyca

#6763199 Napisano: 05.02.2021 10:09:21
Co idzie gls dzisiaj?
0 0

valnieta

#6763202 Napisano: 05.02.2021 10:10:41
DO OSOB, KTÓRE CHCĄ SPRZEDAĆ MASZYNĘ JAGERMEISTER
na grupach facebookowych gastronomicznych bardzo wiele osób chce kupić tą maszynę, więc jeśli chcecie sprzedać polecam tam dodać ogłoszenie emotka
0 0

zielonaszpilka

#6763204 Napisano: 05.02.2021 10:41:06
visserarthur napisał(a):

monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało. 

zapytajcie o treść zgłoszenia konkursowego.... emotka ciekawe czy tu też będą tacy "kreatywni" jak z godzinami emotka

Jacy z was konkursowicze, że Wawel niezaalarmowany... Już któryś raz czytam, że jakieś głupoty ludziom odpisują...

A z czym chcesz pisać do Wawela? Łatwo zauważyć, że zgadza się wszystko oprócz godziny wysłania, która jest przesunięta o godzinę wcześniej. To jedyny problem, że ich zegar jest ustawiony na godzinę wcześniej, bo to znaczy, że zgłoszenia wysłane między północą a godziną pierwszą po zakończeniu konkursu też się u nich łapały jako regulaminowe. Z dwojga złego lepiej w tę stronę, niż gdyby zegar był ustawiony godzinę później i nie łapali by zgłoszeń wysłanych między 23 a północą w ostatnim dniu (co się zdarza czasami w innych konkursach). Należałoby poinformować Fortunę o błędnych ustawieniach ich zegara. 
0 0

katrin1

#6763205 Napisano: 05.02.2021 10:46:44
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

monkakk napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

A kiedy wyslalas?

A z czym chcesz pisać do Wawela? Łatwo zauważyć, że zgadza się wszystko oprócz godziny wysłania, która jest przesunięta o godzinę wcześniej. To jedyny problem, że ich zegar jest ustawiony na godzinę wcześniej, bo to znaczy, że zgłoszenia wysłane między północą a godziną pierwszą po zakończeniu konkursu też się u nich łapały jako regulaminowe. Z dwojga złego lepiej w tę stronę, niż gdyby zegar był ustawiony godzinę później i nie łapali by zgłoszeń wysłanych między 23 a północą w ostatnim dniu (co się zdarza czasami w innych konkursach). Należałoby poinformować Fortunę o błędnych ustawieniach ich zegara. 

Sytuacja się wyjaśniła, nasze zgłoszenie dotarły do Fortuny, więc nie ma o co robić burzy. Mieli pewnie masę zgłoszeń, więc nie pozostaje nic innego jak pogodzić się z kolejną porażką u tej agencji:/ A ja i co wybierali to już ich słodka tajemnica;)

Monika11

#6763212 Napisano: 05.02.2021 11:03:21
Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?
0 0

aurorcia

#6763213 Napisano: 05.02.2021 11:04:55
Monika11 napisał(a):

Czy z Winiar przejdzie paragon z napisem majonez dekoracyjny, czy muszę lecieć po pieczątkę ?

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać.emotka
1 Monika11 0

anialistopad

#6763215 Napisano: 05.02.2021 11:08:48
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie był majonez Winiary i nie przeszło, musiałam po pieczątkę jechać. emotka

Przejdzie ja tak miałam . Napisali do mnie to im odpisałam,że dekoracyjny jest tylko 1 majonez i wysłałam im fotę majonezu i jest oki. Odpisali,że nie muszę iść po pieczątkę
1 Monika11 0

mrmax

#6763217 Napisano: 05.02.2021 11:11:06
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ta agencja ma wyjątkowego pier***ca na punkcie pieczątek, bardzo lubią utrudniać proces weryfikacji, a nagrody wysyłają możliwie najpóźniej, raz informują o weryfikacji,  raz nie, potem nagle potrafią zaatakować znienacka z taką prośbą. Podobno z cashbackiem z Listerine też robią spory cyrk, z paragonami z rossmanna, gdzie nie ma info o pojemności butelek, więc jak gracie na konkurs, to od razu gnajcie po specjalne wydruki albo pieczątki. Jak dla mnie robią wszystko, by nie wydać nagród.
1 aurorcia 0

visserarthur

#6763224 Napisano: 05.02.2021 11:35:36
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie na paragonie z Biedronki z poprzedniej loterii MajonezWinary500ml i przeszło- może o te 500 chodziło, bo innego Majonezu Winiary o takiej pojemności chyba nie ma
1 Monika11 0

beatar1

#6763225 Napisano: 05.02.2021 11:37:09
visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

U mnie na paragonie z Biedronki z poprzedniej loterii MajonezWinary500ml i przeszło- może o te 500 chodziło, bo innego Majonezu Winiary o takiej pojemności chyba nie ma

Mi dekoracyjny nie przeszedł musiałam iść po pieczątkę 
0 0

aendrius1

#6763226 Napisano: 05.02.2021 11:38:08
visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W tej edycji chcą pieczatke i podpis pracownika emotka  I tu pytanie dlaczego i w jakim celu ktoś z pracowników ma udostepniać swoje nazwisko na paragonie??
0 0

margobb

#6763228 Napisano: 05.02.2021 11:46:39
Wyniki Burna podawane są na bieżąco? 
0 0

visserarthur

#6763229 Napisano: 05.02.2021 11:49:34
aendrius1 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W tej edycji chcą pieczatke i podpis pracownika emotka  I tu pytanie dlaczego i w jakim celu ktoś z pracowników ma udostepniać swoje nazwisko na paragonie??

Hmm, jest taki zapis w regulaminie? Ctrl+F i nie widzę... To chyba trzeba dokonać zmasowanego ataku na infolinię konsumencką Winiary, bo nie widzę, by był inny majonez Winiary 500 ml... Jak mnie poproszą, to im napiszę, że wstyd, że nie znają asortymentu Klienta.
0 0