Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fineessa

#6772672 Napisano: 29.03.2021 19:56:46
visserarthur napisał(a):

kalinea napisał(a):

Chciałam wziac udział w nadchodzącym konkursie z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmannie ale mój szwagier pracuje w Rossmannie (mieszkamy razem) i nie wiem czy w takiej sytuacji moge wziac udział? Napisałam do Smolara ale nie odpisał.

O szwagrach tam nic nie napisali. Mam nadzieję, że nie tłumaczyłaś, dlaczego mieszkasz ze szwagrem  emotka

Haha rzeczywiście mogą mieć zagadkę emotka

fiona25

#6772675 Napisano: 29.03.2021 20:26:12
banka-manka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Chciałam wziac udział w nadchodzącym konkursie z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmannie ale mój szwagier pracuje w Rossmannie (mieszkamy razem) i nie wiem czy w takiej sytuacji moge wziac udział? Napisałam do Smolara ale nie odpisał.

Myślę,ze odpiszą ... ja na początku miałam wątpliwości czy mogę do zdjęcia użyć dziecka i odpisali dość szybko...
Moim zdaniem szwagier to nie rodzina , ale oczywiście mogę się mylić  emotka

I jak, pozwolili ,użyć’ dziecka mimo zapisu w regulaminie? 

Absolutnie nie pozwolili  emotka  nawet tyłem - ja albo nikt  emotka  W sumie tak myślałam, ale chciałam się upewnić, bo czasem "osoba trzecia" w regulaminach bywa po prostu osobą spoza rodziny...

pikawka

#6772689 Napisano: 29.03.2021 21:16:15
Zagrodowy. Czy opis do zdjęcia robikudvie długi? Nie widzę nigdzie ilości znakow....
0 0

mama-l-k-m

#6772694 Napisano: 29.03.2021 21:38:28
pikawka napisał(a):

Zagrodowy. Czy opis do zdjęcia robikudvie długi? Nie widzę nigdzie ilości znakow....

Nie, max 160 znaków.
1 pikawka 0

la-princessa

#6772698 Napisano: 29.03.2021 22:32:02
Nie wiem - śmiać się czy płakać patrząc na te nowe konkursy. Żeby wygrać obieraczkę do warzyw trzeba kupić produkt, ugotować coś z niego, zrobić kreatywne zdjęcie i jeszcze wypromować markę na swoich social mediach... Oni naprawdę robią z konkursowiczów tanią siłę roboczą. emotka  Taką obieraczkę kupię sobie za 5 zł.

rozczochrana-bobrzyca

#6772700 Napisano: 29.03.2021 22:42:15
la-princessa napisał(a):

Nie wiem - śmiać się czy płakać patrząc na te nowe konkursy. Żeby wygrać obieraczkę do warzyw trzeba kupić produkt, ugotować coś z niego, zrobić kreatywne zdjęcie i jeszcze wypromować markę na swoich social mediach... Oni naprawdę robią z konkursowiczów tanią siłę roboczą.  emotka  Taką obieraczkę kupię sobie za 5 zł.

Najzabawniejsze jest, że można jeszcze tego nie wygrać... . 

notta

#6772702 Napisano: 29.03.2021 22:49:10
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

la-princessa napisał(a):

Nie wiem - śmiać się czy płakać patrząc na te nowe konkursy. Żeby wygrać obieraczkę do warzyw trzeba kupić produkt, ugotować coś z niego, zrobić kreatywne zdjęcie i jeszcze wypromować markę na swoich social mediach... Oni naprawdę robią z konkursowiczów tanią siłę roboczą.  emotka  Taką obieraczkę kupię sobie za 5 zł.

Najzabawniejsze jest, że można jeszcze tego nie wygrać... . 

najzabawniejsze jest to, że ludzie się o to zabijają  emotka

aespe

#6772704 Napisano: 29.03.2021 22:58:32
margobb napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy w konkursie Duck / Pronto "Wysprzątaj dom  i sprzątnij nagrody" wygrał ktoś z Was na te same dane drugi raz? Niby tak zachęcają do udziału, ale się zastanawiam, czy nagradzają to samo nazwisko (i imię) ponownie. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Mnie się nie udało wygrać na te same dane... a na te, które wcześniej nie wygrały, skuteczność miałam dużą.

0 0

masza

#6772706 Napisano: 29.03.2021 23:37:15
fiona25 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Myślę,ze odpiszą ... ja na początku miałam wątpliwości czy mogę do zdjęcia użyć dziecka i odpisali dość szybko...

Absolutnie nie pozwolili  emotka  nawet tyłem - ja albo nikt  emotka  W sumie tak myślałam, ale chciałam się upewnić, bo czasem "osoba trzecia" w regulaminach bywa po prostu osobą spoza rodziny...

kot moze być?emotka
0 0

ReneK

#6772708 Napisano: 29.03.2021 23:56:53
No właśnie ciekawe co z kotem albo psem emotka
0 0

olik

#6772716 Napisano: 30.03.2021 01:59:39
masza napisał(a):

fiona25 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kalinea napisał(a):

kot moze być? emotka

0 0

fiona25

#6772725 Napisano: 30.03.2021 08:14:52
masza napisał(a):

fiona25 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kalinea napisał(a):

kot moze być? emotka

A wiesz,że przeszło mi to przez myśl  emotka  Myślę,ze może , u mnie problem w tym,że mój kot ma nadpobudliwość ruchową - zrobić mu zdjęcie ,to tylko we śnie można. Nie mówiąc już o tym,żeby usiadł tam gdzie ja bym chciała  emotka
1 masza 0

agni5h

#6772748 Napisano: 30.03.2021 10:39:30
W związku z tym, że dopiero rozpoczynam przygodę z konkursami ( byłam na forum wcześniej, ale tylko dlatego,że czasem kupowałam różne rzeczy wygrane przez konkursowiczów) chciałam zapytać ile powinnam czekać aż Smolar potwierdzi mi, że wysłany paragon z Intermarche i moja deklaracja jest ok z konkursu,, Z eksperckim..."
0 0

asantesana

#6772749 Napisano: 30.03.2021 10:45:11
Czy jest ktoś, kto nie dostał wczoraj bonu do Auchan od Albedo? 
0 0

pikawka

#6772753 Napisano: 30.03.2021 11:19:22
agni5h napisał(a):

W związku z tym, że dopiero rozpoczynam przygodę z konkursami ( byłam na forum wcześniej, ale tylko dlatego,że czasem kupowałam różne rzeczy wygrane przez konkursowiczów) chciałam zapytać ile powinnam czekać aż Smolar potwierdzi mi, że wysłany paragon z Intermarche i moja deklaracja jest ok z konkursu,, Z eksperckim..."

No to różnie z tym potwierdzeniem. Musisz czekać. Nie pamiętam czy ktoś pisał, że już dostał, chyba nie. 
0 0

gizoon

#6772789 Napisano: 30.03.2021 13:25:28
superloser napisał(a):

termitek99 napisał(a):

asper01 napisał(a):

superloser napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy Vanish spray jest ok na biedronkowy konkurs?

Regulamin ma tabelke z produktami  emotka

Czy ta tabelka była od początku regulaminu?;/ Wg mnie nie ;/

Są 2 różne regulaminy.
Tu jest bez tabelki: 
https://www.vanis...ptyLegalDocumentPage

A tam sie chyba paragon dodaje w zgloszeniu, wiec regulamin wzgledny jest  emotka

Ja zgłaszam ze sprayem. Najwyżej odrzucą zgłoszenie.  Na stronie konkursu jest regulamin bez wskazanych produktów. Natomiast na stronie agencji jest regulamin z produktami. Gdyby nie Wy oczywiście bym o tym nie wiedział emotka
0 0

kreatia

#6772822 Napisano: 30.03.2021 15:49:41
hmmm skoro dzwonią drugi raz z t-mobile, to pewnie obdzwaniają tylko pierwszą 20tkę? Oby reszta poszła mailem (i smsem)

magalan83

#6772855 Napisano: 30.03.2021 16:35:46
Zrobiłam zakupy w Rossmann, nie zeskanowałam z aplikacji kodu emotka już  nie mogę wziac udziału w potrząsaniu emotka  z tego paragonu? Zawsze wcześniej trzeba zeskanować kod? Orientuje się ktoś?
0 0

magalan83

#6772861 Napisano: 30.03.2021 16:45:25
superloser napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Zrobiłam zakupy w Rossmann, nie zeskanowałam z aplikacji kodu emotka już  nie mogę wziac udziału w potrząsaniu emotka  z tego paragonu? Zawsze wcześniej trzeba zeskanować kod? Orientuje się ktoś?

Podstawowym przeslaniem tej akcji jest wymuszenie instalowania aplikacji i uzywanie jej przy kasie emotka
I chyba musi byc aktywne łącze z netem, bo bez neta sam skrin karty, punktow "pomoc dla kobiet" nie naliczy  emotka  wiec jedynie mozesz zwrocic i nabic ponownie emotka

Yhy dziękuje za wiadomość, na szczęście to nie były zakupy pod konkurs emotka
0 0

martunik3

#6772864 Napisano: 30.03.2021 16:53:17
Dziś nadane pocztexem, co to może być ? 
0 0