Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#6773375 Napisano: 02.04.2021 01:20:37
visserarthur napisał(a):

"W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs"- czasem mam wrażenie, że niektórzy specjalnie sieją zamęt, by zniechęcić konkurencję...

Wrażenie jest jak najbardziej mylne, ale całe szczęście, że to tylko wrażenie, a nie oskarżenie. Niemniej poczułam się wywołana do tablicy, a że szkoły zamknięte, to i ja odpowiem online, jak to w pandemii. Nie zniechęcam, daleka jestem od tego, raczej pomagam każdemu jak mogę i nie postrzegam Was jako konkurencji, a kolegów i koleżanki z forum i cieszę się z Wami z każdej Waszej wygranej, choćby skarpetki, i zawsze gratuluję zwycięzcom. Każdy raz wygrywa, raz nie, co los (lub łaskawy organizator) da i szczęście przyniesie. Bardziej jestem chyba ostrożna niż podstępna, a że nie gram hurtowo, to dlatego moje pytanie brzmiało: "A jesteście pewni, że one na 100% biorą udział (te małe)? Nie sieję zamętu, pytam na poważnie, czy ktoś wygrał i ma pozytywną weryfikację." Sama o tym zamęcie wspomniałam, żeby nikt mnie o niego nie posądził, no i proszę... mam za swoje.
Ja zgłosiłam dwie normalne, duże kawy w słoiku (i nie wygrałam), ale ile można kupić dużych, rozpuszczalnych, jak się ma ekspres? Więcej nie potrzebuję i stąd to pytanie, żadnego podstępu ani chytrości, może po prostu ktoś ma już potwierdzoną wygraną za taką malutką kawę i zechce odpowiedzieć. I owszem, czytałam regulamin, że wszystkie produkty biorą udział, ale mimo to zadałam to pytanie, bo ... już sama nie wiem dlaczego, po prostu zadałam pod wpływem chwili, jak czytałam dyskusję forumowiczów.  Jeśli zdenerwowałam visserarthur to przepraszam, nie było to celowe, jestem pokojowo nastawiona do każdej istoty żywej, a już przed Świętami to 200% normy.

visserarthur

#6773376 Napisano: 02.04.2021 01:29:10
Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku).

misiamarysia

#6773377 Napisano: 02.04.2021 01:35:54
visserarthur napisał(a):

Moja wypowiedź dotyczyła ogólnie forumowych zagrywek, a odnosząc się do tego, co napisałaś, to skoro udział biorą produkty marki Jacobs, to nawet gdyby ktoś dostał negatywną weryfikację (z powodu zakupu małej kawy), to byłoby to niezgodne z tym zapisem.
Ps: Oni chyba o weryfikacji nie informują- przynajmniej ja nic takiego nie mam (a wygrana za kawę w słoiku).

To jutro jednak kupię taką malutką, "pomogę szczęściu". Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

@gnieszk@

#6773379 Napisano: 02.04.2021 07:56:38
misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

To jutro jednak kupię taką malutką, "pomogę szczęściu". Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Przyznam, że ja niby gram na te małe (bez powodzenia), ale tez jakoś nie jestem przekonana na 100%... Również byłabym wdzięczna, gdyby któryś z forumowiczów potwierdził, że na taką saszetkę dostał poprawną weryfikację (bądź nagrodę na konto). Mamy ostatnio przykład z Salatino, że z agencjami różnie bywa. W regulaminie nic nie było o tym, że paragon musi być z danego etapu, oni twierdzili, że jednak tak, po czym zmienili sobie nagle regulamin i tyle.

atyde25

#6773380 Napisano: 02.04.2021 08:20:33
Ja gram na saszetki z Żabki te z likierem bo są pięknie opisane Jacobs.Ale nie wygrałam akurat nimi a kasa zanim z Jacobsa będzie na kontach to i 3miechy czuję,że miną.Wątpię by na bieżąco wpłacali.Do tego nie ma info po odesłaniu formularza i paragonu czy ok czy nie.

samuraj

#6773381 Napisano: 02.04.2021 09:12:31
Śmiało możecie grać na te małe saszetki.Pytałem i dostałem odpowiedź "Każdy produkt Jacobs bierze udział w loterii"

kajeczka

#6773385 Napisano: 02.04.2021 10:12:12
aendrius1 napisał(a):

Czy na Pyszne.pl można do 1 zamówienia dodać np 2 kody promocujne czy tylko 1 zamówienie=1 kod?

1 kod w zamówieniu  emotka
0 0

visserarthur

#6773390 Napisano: 02.04.2021 10:44:30
@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Przyznam, że ja niby gram na te małe (bez powodzenia), ale tez jakoś nie jestem przekonana na 100%... Również byłabym wdzięczna, gdyby któryś z forumowiczów potwierdził, że na taką saszetkę dostał poprawną weryfikację (bądź nagrodę na konto). Mamy ostatnio przykład z Salatino, że z agencjami różnie bywa. W regulaminie nic nie było o tym, że paragon musi być z danego etapu, oni twierdzili, że jednak tak, po czym zmienili sobie nagle regulamin i tyle.

Regulaminu loterii nie da się ot tak zmienić, także nie ma obaw
0 0

Gość:

#6773404 Napisano: 02.04.2021 11:58:28
Czy przychodzą Wam dzisiaj potwierdzenia na maila zgłoszeń do loterii Nutelli?
0 0

@gnieszk@

#6773407 Napisano: 02.04.2021 12:09:13
Andzik napisał(a):

Czy przychodzą Wam dzisiaj potwierdzenia na maila zgłoszeń do loterii Nutelli?

Tak.
0 0

ptaszyna

#6773414 Napisano: 02.04.2021 12:30:22
visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Regulaminu loterii nie da się ot tak zmienić, także nie ma obaw

Salatino zmieniło regulamin w trakcie trwania konkursu. Początkowo na stronie konkursu był zamieszczony regulamin bez informacji, że zakup produktów promocyjnych ma być dokonany w konkretnym etapie. Prowadziłam z nimi korespondencję na ten temat, ale i tak obstają przy swoim. Według nich nagroda mi się nie należy, bo nie spełniam warunków. Co prawda to tylko buff, więc nie ma o co walczyć:) Ale nie podoba mi się takie podejście agencji, która dokonuje zmian w trakcie, w dodatku na niekorzyść uczestników i jeszcze nie widzi w tym nic niestosownego.
Niesmak po Salatino pozostanie mi na długo;)

visserarthur

#6773415 Napisano: 02.04.2021 12:37:58
"Salatino zmieniło regulamin w trakcie trwania konkursu. Początkowo na stronie loterii był zamieszczony regulamin bez informacji..."- Brałaś udział w konkursie, czy loterii emotka

Edit: Widzę, że edytowałaś, więc nie mieszaj pojęć, bo ja o LOTERII pisałem.
0 0

ptaszyna

#6773421 Napisano: 02.04.2021 14:00:13
visserarthur napisał(a):

"Salatino zmieniło regulamin w trakcie trwania konkursu. Początkowo na stronie loterii był zamieszczony regulamin bez informacji..."- Brałaś udział w konkursie, czy loterii  emotka

Edit: Widzę, że edytowałaś, więc nie mieszaj pojęć, bo ja o LOTERII pisałem.

Tak, to prawda, edytowałam, bo faktycznie pomyliłam dwa pojęcia.
A czy regulamin konkursu może być zmieniony w trakcie?
Nie jestem prawnikiem i nie wiem, więc pytam, bo bardzo mnie to zaskoczyło.
0 0

szprotka

#6773452 Napisano: 02.04.2021 17:47:08
Z których dni przyszly do was kody pyszne.pl z coli?
0 0

moskala22

#6773453 Napisano: 02.04.2021 18:15:46
szprotka napisał(a):

Ja mam z 29.03
0 0

olabas

#6773454 Napisano: 02.04.2021 18:19:47
moskala22 napisał(a):

szprotka napisał(a):

Ja mam z 29.03

Ja wygrałam 24 i 30 i nic nie mam emotka
0 0

kajeczka

#6773461 Napisano: 02.04.2021 18:42:45
u mnie kod z 27.03 emotka
0 0

szprotka

#6773464 Napisano: 02.04.2021 18:55:46
U mnie przyszły tylko z 1 dnia. 
0 0

tkostek30

#6773477 Napisano: 02.04.2021 20:54:25
czy z Ale Pitny przychodzi zwrotka na maila?
0 0

tkostek30

#6773491 Napisano: 02.04.2021 23:08:28
superloser napisał(a):

tkostek30 napisał(a):

czy z Ale Pitny przychodzi zwrotka na maila?

Nie szkoda Ci kasy w to wtapiac?

i tak kupuję to co mi szkodzi...
0 0