Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#6780000 Napisano: 09.05.2021 08:16:06
ditomaso napisał(a):

w jakich sklepach można znaleźć produkty Gosi?

Ja znalazlam w malym sklepiku i w ITM, jedną sztukę w Sparze. 
1 ditomaso 0

dwaburekoty

#6780001 Napisano: 09.05.2021 08:19:08
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktokolwiek wygral gre planszowa z zozoli? Widze same wpisy o doladowaniach. Inna sprawa czy ktokolwiek gral o planszowke, czy wszyscy wola doladowanie.

7 pudeł na grę
1 bezaczek7 0

moskala22

#6780003 Napisano: 09.05.2021 08:42:17
bezaczek7 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

w jakich sklepach można znaleźć produkty Gosi?

Ja znalazlam w malym sklepiku i w ITM, jedną sztukę w Sparze. 

Znalazłam w Stokrotce, Lewiatanie, DC, Groszku 
1 ditomaso 0

bezaczek7

#6780006 Napisano: 09.05.2021 08:56:59
Jeszcze jedno pytanie bym miala. Nie doczytalam, ze w zywcu DC 1 zgloszenie na dobe emotka  i poslalam 2. Swoja droga, do kazdego przyszlo mi podziekowanie z informacja o przyjeciu emotka  nie pamietam ktory wysylalam jako pierwszy. Czy dobrze kombinuje, ze jesli posle oba jeszcze raz, to ten pierwszy prawidlowo przyjety, jego dubel odrzuca, a ten drugi, odrzucony , powinni teraz przyjac? emotka emotka
0 0

atanerka

#6780007 Napisano: 09.05.2021 09:54:06
margobb napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy ktokolwiek wygral gre planszowa z zozoli? Widze same wpisy o doladowaniach. Inna sprawa czy ktokolwiek gral o planszowke, czy wszyscy wola doladowanie.

Ja grałam, niestety lipa.

Ja z 10 zgłoszeń o planszowke i nic
1 bezaczek7 0

jokan

#6780018 Napisano: 09.05.2021 11:36:35
Czy z Delicji była przewidziana rezerwa, wie ktoś może? Regulamin mi się nie otwiera a robię porządek z paragonami. Poza tym nie widać kto wygrał główną, a losowanie już było...emotka
0 0

fineessa

#6780043 Napisano: 09.05.2021 15:22:19
agakaz2 napisał(a):

zmienili zasady  i wygląd strony

Czyli teraz nie ma bramek a jest losowanie?
0 0

halliday

#6780047 Napisano: 09.05.2021 16:04:41
agakaz2 napisał(a):

czyli co dokładnie zmienili?
0 0

bonawentura23

#6780053 Napisano: 09.05.2021 16:16:50
bezaczek7 napisał(a):

Jeszcze jedno pytanie bym miala. Nie doczytalam, ze w zywcu DC 1 zgloszenie na dobe  emotka  i poslalam 2. Swoja droga, do kazdego przyszlo mi podziekowanie z informacja o przyjeciu  emotka  nie pamietam ktory wysylalam jako pierwszy. Czy dobrze kombinuje, ze jesli posle oba jeszcze raz, to ten pierwszy prawidlowo przyjety, jego dubel odrzuca, a ten drugi, odrzucony , powinni teraz przyjac?  emotka emotka

Niestety też nie doczytałam i zgłosiłam 2 paragony jednego dnia. Próbowałam później zgłosić te same paragony mając nadzieje, że przyjmie mi ten odrzucony paragon i niesttey dwukrotnie pojawił się komunikat że paragony już zostały przyjęte. Niestety przepadło..
1 bezaczek7 0

anialistopad

#6780054 Napisano: 09.05.2021 16:18:49
bonawentura23 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jeszcze jedno pytanie bym miala. Nie doczytalam, ze w zywcu DC 1 zgloszenie na dobe  emotka  i poslalam 2. Swoja droga, do kazdego przyszlo mi podziekowanie z informacja o przyjeciu  emotka  nie pamietam ktory wysylalam jako pierwszy. Czy dobrze kombinuje, ze jesli posle oba jeszcze raz, to ten pierwszy prawidlowo przyjety, jego dubel odrzuca, a ten drugi, odrzucony , powinni teraz przyjac?  emotka emotka

Niestety też nie doczytałam i zgłosiłam 2 paragony jednego dnia. Próbowałam później zgłosić te same paragony mając nadzieje, że przyjmie mi ten odrzucony paragon i niesttey dwukrotnie pojawił się komunikat że paragony już zostały przyjęte. Niestety przepadło..

O jakim konkursie piszecie,bo nie mogę rozszyfrować?
0 0

bonawentura23

#6780056 Napisano: 09.05.2021 16:21:40
anialistopad napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

O jakim konkursie piszecie,bo nie mogę rozszyfrować?
ŻYWIEC lekki z Dc, Stokrotki, Itm

0 0

agakaz2

#6780060 Napisano: 09.05.2021 16:57:23
halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie wiem
ostatnio zgłaszałam kod o 6 lub 7 ra o teraz od 10 dopiero.
może tak w niedziele jest
a i wygląd strony jest inny
0 0

anialistopad

#6780061 Napisano: 09.05.2021 17:01:09
agakaz2 napisał(a):

halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie wiem

Przed chwilą wysyłałam jest normalnie po staremu
0 0

agakaz2

#6780062 Napisano: 09.05.2021 17:05:14
anialistopad napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie wiem

taki mam formularz 

wcześniej wygladal na telefonie inaczej
0 0

stefania7

#6780066 Napisano: 09.05.2021 17:33:30
agakaz2 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

halliday napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie wiem

taki mam formularz 

wcześniej wygladal na telefonie inaczej

Na tym screenie jest wszystko napisane emotka

W godzinach 10-22 są bramki, po za tym czasem wysyłacie zgłoszenie tylko to nagród miesięcznych.
0 0

bezaczek7

#6780069 Napisano: 09.05.2021 18:18:42

bezaczek7 napisał(a):

No to lipa. Ale zeby Smolar taki numer wywinal? Zamiast komunikatu, ze dany nr juz zglosil sie dzis, to po prostu przyjecie i jeszcze mylny komunikat na maila, ze przyjete, zamiast ze odrzucone? emotka  wierzyc mi sie nie chce...

emotka coz, za niedoczytanie sie placi. Jeszcze loteria z piwem, ktorego nie lubie (szeroko pojmowanego piwa) i myslalam, ze opchne, a na razie sie nie udalo emotka
0 0

ktosiek1

#6780071 Napisano: 09.05.2021 19:01:07
jokan napisał(a):

Czy z Delicji była przewidziana rezerwa, wie ktoś może? Regulamin mi się nie otwiera a robię porządek z paragonami. Poza tym nie widać kto wygrał główną, a losowanie już było... emotka

Głowna pewnie w rękach organizatora skoro większość zgłoszeń to wirtualne paragony od właścicieli sklepikow emotka
0 0

halliday

#6780077 Napisano: 09.05.2021 19:26:33
ktosiek1 napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy z Delicji była przewidziana rezerwa, wie ktoś może? Regulamin mi się nie otwiera a robię porządek z paragonami. Poza tym nie widać kto wygrał główną, a losowanie już było... emotka

Głowna pewnie w rękach organizatora skoro większość zgłoszeń to wirtualne paragony od właścicieli sklepikow emotka

przecież w gellwe było pewnie podobno, a jakoś wydali wszystkie 3 samochody.
0 0

visserarthur

#6780081 Napisano: 09.05.2021 20:03:42
wraithbeauty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

jokan napisał(a):

O co chodzi z tymi wirtualnymi paragonami?

Można rzec "nieistniejącymi"
0 0

madllen

#6780084 Napisano: 09.05.2021 20:42:43
halliday napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

jokan napisał(a):

przecież w gellwe było pewnie podobno, a jakoś wydali wszystkie 3 samochody.

O ile pamięć mnie nie myli to tam był zupełnie inny mechanizm tj. normalne losowanie a nie bramki...