Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6783731 Napisano: 25.05.2021 15:10:59
misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

...i nie będzie grania na chomiki  emotka

Szkoda, że nie działa wstecz dla już zaszczepionych.

Działa emotka  każdy może wziąć udział, z tego co widziałam "kątem oka" emotka  

misiamarysia

#6783732 Napisano: 25.05.2021 15:12:26
edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Właśnie doczytałam, że dla zaszczepionych też emotka

avanti99

#6783736 Napisano: 25.05.2021 15:36:20
misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

ja nie biore udzialu, jakos sobie daruje, chyba agencja mi nie pasuje  emotka

reniii

#6783740 Napisano: 25.05.2021 15:48:51
avanti99 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

A co to za agencja? Nie chce mi się tego szukać.
0 0

3dominika3

#6783763 Napisano: 25.05.2021 16:47:59
slomkab napisał(a):

Czy Lindt informował? moze być priv

Tu nie widziałam żadnych info, ale chyba już troche późno więc zakładam, że zwycięzcy zostali już poinformowani emotka
0 0

edzia21

#6783764 Napisano: 25.05.2021 16:49:52
reniii napisał(a):

avanti99 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

To raczej była "przenośnia" w odniesieniu do "szanownego" organizatora...emotka

reniii

#6783779 Napisano: 25.05.2021 17:49:15
edzia21 napisał(a):

reniii napisał(a):

avanti99 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

kreatia napisał(a):

To raczej była "przenośnia" w odniesieniu do "szanownego" organizatora... emotka

Nie zatrybiłam wcześniej. Dzięki. Nie będę w tym uczestniczyć, bo nie zamierzam się szczepić.
2 kasiulaa, nkba 0

Claudia77

#6783786 Napisano: 25.05.2021 18:04:37
olywka napisał(a):

Czy w loterii "Wybierz Majonez dekoracyjny, wybierz nagrody" po odesłaniu danych, powinien przyjść jakiś maila zwrotny, że je przyjęli? 

a co to za konkurs, mogę prosić link?
0 0

olywka

#6783789 Napisano: 25.05.2021 18:24:01
Claudia77 napisał(a):

olywka napisał(a):

Czy w loterii "Wybierz Majonez dekoracyjny, wybierz nagrody" po odesłaniu danych, powinien przyjść jakiś maila zwrotny, że je przyjęli? 

Ten konkurs już bardzo dawno temu się zakończył, mowa o tym: 
https://www.e-kon...wybierz-nagrody.html

Niby do 28 czerwca mają czas na wysyłkę przelewów emotka  ale od marca brak jakiejkolwiek informacji sprawia, że zaczynam się martwić czy wszytsko przebiega Oki emotka  stąd pytanie czy ktoś dostał wiadomość w związku z pozytywnym przyjęciem bądź otwrzymaniem oświadczenia i paragonu emotka  
0 0

beatha77

#6783790 Napisano: 25.05.2021 18:25:37
wiesia30 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

samuraj napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Tchibo za jaki ostatnio dzień słał kody na 100 zł, znajoma wygrała 19 V i nie ma do tej pory a podobno słali na bieżąco emotka

U mnie brak z 13

Piszcie do nich - u mojego meza nie było smsa z kodem i okazało się, że najprawdopodobniej ma jakaś blokadę na takie smsy. Dziś zadzwonił pan z agencji i wyjaśnił wszystko. Przesłał tez wszystko jeszcze raz 

ja też dzwoniłam

Ja nie miałam wygranej informowanej 11.05. Nie było mnie też na liście laureatów. Pisałam emaila i też dzisiaj pan zadzwonił, że się tak zdarza i za chwilę mi prześle potrzebne dane do wypłaty. Może mają tego dużo i nie ogarniają
1 wiesia30 0

Claudia77

#6783797 Napisano: 25.05.2021 18:54:05
olywka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olywka napisał(a):

Niby do 28 czerwca mają czas na wysyłkę przelewów emotka  ale od marca brak jakiejkolwiek informacji sprawia, że zaczynam się martwić czy wszytsko przebiega Oki emotka  stąd pytanie czy ktoś dostał wiadomość w związku z pozytywnym przyjęciem bądź otwrzymaniem oświadczenia i paragonu emotka  

a ok, dzięki, bo widziałam gdzieś nowy konk z winiary i nie mogę znaleźć...chyba, że mam omamy.))
0 0

samuraj

#6783800 Napisano: 25.05.2021 19:09:57
domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

jest emotka ale loteria hmmm dziwna hehe

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia

joasiunia

#6783819 Napisano: 25.05.2021 20:51:55
Czy w konkursie Wedla w ITM można używać polskich znaków, gdy wysyłam zgłoszenie przez formularz? Bo wpisałam z rozpędu, a teraz się zastanawiam, czy aby na pewno... emotka
0 0

domika

#6783822 Napisano: 25.05.2021 21:00:08
joasiunia napisał(a):

Czy w konkursie Wedla w ITM można używać polskich znaków, gdy wysyłam zgłoszenie przez formularz? Bo wpisałam z rozpędu, a teraz się zastanawiam, czy aby na pewno...  emotka

Dziwnie jest to ujęte w regulaminie - trochę niejednoznacznie emotka
1 joasiunia 0

tereniagno

#6783829 Napisano: 25.05.2021 21:45:59
olywka napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olywka napisał(a):

Też czekam na przelew z marca, ale nadal cisza. Nic jeszcze nie przelali emotka
0 0

cudaczek121

#6783833 Napisano: 25.05.2021 22:15:47
samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia   A jak oni zamierzają zweryfikować, czy ktoś się faktycznie zaszczepil? Będą komus kazali okazać zaświadczenie o byciu zaszczepionym?

0 0

visserarthur

#6783835 Napisano: 25.05.2021 22:28:46
cudaczek121 napisał(a):

samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia   A jak oni zamierzają zweryfikować, czy ktoś się faktycznie zaszczepil? Będą komus kazali okazać zaświadczenie o byciu zaszczepionym?

Chyba w systemie pacjent.gov.pl będą mieli takie info. Osobiście loteria do szczepienia mnie nie zachęci, jakoś nie mam przekonania do czegoś robionego na szybcika (te szczepionki)
2 joan, nkba 0

cudaczek121

#6783842 Napisano: 25.05.2021 23:35:20
Ja wychodzę z zalozenia, że lepiej się zaszczepić niz tego nie zrobic. Chociaż np. mojej mamy dyrektorka z pracy twierdzi, że wszyscy, którzy się zaszczepia, umra w ciągu 3 lat, ha,ha. 10 czerwca przyjmę 2 dawkę Pfizeera, więc co mi szkodzi- wezmę udział w loterii dla zaszczepionych tak czy owak:)

aleks1983

#6783852 Napisano: 26.05.2021 06:04:58
Czy znajdzie się to jakaś dobra Duszyczka która tłumaczy mi jak to jest z tymi monetami i Bonami z Żywca?Wygrałam pięć monet i bon 20 zł na allegro dostałam maila z prośbą o wypełnienie formularza czyli miałamwpisać imię i nazwisko.
i jak to teraz jest? wypełniłam formularz i oni prześlą mi jakiś kod na maila czy od razu uzupełniaja konto z allegro?
0 0

@gnieszk@

#6783854 Napisano: 26.05.2021 06:23:22
aleks1983 napisał(a):

Czy znajdzie się to jakaś dobra Duszyczka która tłumaczy mi jak to jest z tymi monetami i Bonami z Żywca?Wygrałam pięć monet i bon 20 zł na allegro dostałam maila z prośbą o wypełnienie formularza czyli miałamwpisać imię i nazwisko.
i jak to teraz jest? wypełniłam formularz i oni prześlą mi jakiś kod na maila czy od razu uzupełniaja konto z allegro?

Wyślą na maila. Nie mieliby jak dodać do Twojego konta.
0 0