Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aleks1983

#6783855 Napisano: 26.05.2021 06:27:29
superloser napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Czy znajdzie się to jakaś dobra Duszyczka która tłumaczy mi jak to jest z tymi monetami i Bonami z Żywca?Wygrałam pięć monet i bon 20 zł na allegro dostałam maila z prośbą o wypełnienie formularza czyli miałamwpisać imię i nazwisko.
i jak to teraz jest? wypełniłam formularz i oni prześlą mi jakiś kod na maila czy od razu uzupełniaja konto z allegro?

A w jaki sposob dodales/as swoje konto Allegro do loterii Żywca?

właśnie nie dodałam tylko adres mailowy i myślałam,ze może na podstawie Adresu nadają ale teraz już widzę ,że nie;)
0 0

aleks1983

#6783856 Napisano: 26.05.2021 06:28:35
@gnieszk@ napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Czy znajdzie się to jakaś dobra Duszyczka która tłumaczy mi jak to jest z tymi monetami i Bonami z Żywca?Wygrałam pięć monet i bon 20 zł na allegro dostałam maila z prośbą o wypełnienie formularza czyli miałamwpisać imię i nazwisko.
i jak to teraz jest? wypełniłam formularz i oni prześlą mi jakiś kod na maila czy od razu uzupełniaja konto z allegro?

Wyślą na maila. Nie mieliby jak dodać do Twojego konta.

A Wysyłają z jakimś opóźnieniem? bo w zeszłym roku kody przychodziły praktycznie automatycznie po wygranej a teraz -wczoraj wygrana ,a dzisiaj jeszcze  nic nie mam
0 0

agawa78

#6783857 Napisano: 26.05.2021 06:36:05
samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

jest emotka ale loteria hmmm dziwna hehe

Pierwsza loteria w której nie będę brał udziału!Powodzenia

Ajja będę, i pierwszy raz mam nadzieję że konkurencja będzie naprawdę duża. Wtedy i tak wygramy wszyscy

nanajka81

#6783858 Napisano: 26.05.2021 06:49:49
agawa78 napisał(a):

samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wiem czy jest w zapowiedziach, bo nie mam dostępu - ale można dodać emotka   emotka

Ajja będę, i pierwszy raz mam nadzieję że konkurencja będzie naprawdę duża. Wtedy i tak wygramy wszyscy

a to dla tych co nie chcą się szczepić czy też tych którzy się zaszczepili?
0 0

reniii

#6783859 Napisano: 26.05.2021 07:19:55
nanajka81 napisał(a):

agawa78 napisał(a):

samuraj napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a to dla tych co nie chcą się szczepić czy też tych którzy się zaszczepili?

Zapewne głównym założeniem było zachęcenie ludzi do szczepień, ale ci zaszczepieni już poczuli się wykluczeni, dlatego obecnie loteria jest dla wszystkich, którzy byli lub będą zaszczepieni. Powodzenia. 
1 nanajka81 0

rettib

#6783876 Napisano: 26.05.2021 08:46:33
A ja mam pytanie konkursowe, bo jestem chodzącym znakiem zapytania emotka  Czy Wy także dostaliście ponowne zaproszenie do konkursu od pyszne.pl
Poprzednie dostałam około 1,5h po zamówieniu i od razu wysłałam zgłoszenie. A wczoraj w nocy przyszło kolejne zaproszenie  emotka  Więc.... co teraz? U Was też tak było? emotka
0 0

caramela

#6783879 Napisano: 26.05.2021 08:54:56
wraithbeauty napisał(a):

superloser napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja wychodzę z zalozenia, że lepiej się zaszczepić niz tego nie zrobic. Chociaż np. mojej mamy dyrektorka z pracy twierdzi, że wszyscy, którzy się zaszczepia, umra w ciągu 3 lat, ha,ha. 10 czerwca przyjmę 2 dawkę Pfizeera, więc co mi szkodzi- wezmę udział w loterii dla zaszczepionych tak czy owak:)

No niestety na antyszczepionkowców czasem nie ma rady emotka  Ich teoria jest tak samo prawdziwa jak teoria że ziemia jest płaska. Ludzie się szczepią różnymi szczepionkami od dziesiątek lat i jakoś żyją. Tym bardziej ze to właśnie szczepionki pozwoliły wyeliminować kilka strasznych chorób np. Polio. Dlatego ludzie inteligentni się szczepią, a ludzie prymitywni żyją w jakimś przekonaniu i tylko powielają durne plotki emotka

Kiedys byla teoria, ze nikotyna nie uzaleznia a GMO to przyszlosc... 

Gratulacje, świetne porównanie... 
1 ikropka 0

vazzz

#6783884 Napisano: 26.05.2021 09:05:11
wraithbeauty napisał(a):

Ale zauważyłeś że w szpitalach na COVID umierają tylko niezaszczepieni?

A skąd te dane? Akurat znam osobę, która zmarła dwa tygodnie temu mimo, że była zaszczepiona.
Pisanie, że ludzie którzy się nie chcą szczepić są prymitywni jest przesadą.
I co trzeba mieć w głowie- jeśli ja daję Ci łapkę w dół za określenie "prymitywni" a Ty wyszukujesz moje posty na forum i przy wielu z nich dajesz łapkę w dół ot tak dla zasady?

FBewa36

#6783887 Napisano: 26.05.2021 09:16:57
W konkursie nestle marvel te małe paczuszki wchodzą?
0 0

samuraj

#6783888 Napisano: 26.05.2021 09:18:53
wraithbeauty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja wychodzę z zalozenia, że lepiej się zaszczepić niz tego nie zrobic. Chociaż np. mojej mamy dyrektorka z pracy twierdzi, że wszyscy, którzy się zaszczepia, umra w ciągu 3 lat, ha,ha. 10 czerwca przyjmę 2 dawkę Pfizeera, więc co mi szkodzi- wezmę udział w loterii dla zaszczepionych tak czy owak:)

No niestety na antyszczepionkowców czasem nie ma rady emotka  Ich teoria jest tak samo prawdziwa jak teoria że ziemia jest płaska. Ludzie się szczepią różnymi szczepionkami od dziesiątek lat i jakoś żyją. Tym bardziej ze to właśnie szczepionki pozwoliły wyeliminować kilka strasznych chorób np. Polio. Dlatego ludzie inteligentni się szczepią, a ludzie prymitywni żyją w jakimś przekonaniu i tylko powielają durne plotki emotka

Chłopie,dlaczego obrażasz ludzi porównując ich do prymitywnych?Chcesz się szczepić preparatem przygotowanym w kilka miesięcy to się szczep...Naogladałeś się pudła i wierzysz w każde ich słowo.
Szanuj zdanie innych

zielonaszpilka przepraszam,to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź na ten temat

zielonaszpilka

#6783890 Napisano: 26.05.2021 09:22:51
Idźcie sobie na WC, a nie tu śmiecicie wątek emotka

faworek

#6783893 Napisano: 26.05.2021 09:26:41
Czy w Los Mejores jest ograniczenie na gospodarstwo? nie widzę zapisu, ale wolę się upewnić emotka
0 0

caramela

#6783896 Napisano: 26.05.2021 09:36:51
wraithbeauty napisał(a):

superloser napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

superloser napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kontrolujesz ludzi ich wlasnym strachem ... ot, glupie memy faktu nie zmienia.
Ktos miliardy zarobil, a co w organizmie... coz, nawet Sklodowska miala swoje lab szczury  emotka
Gates od lat szykowal sie na pandemie... teraz czekamy na syntetyczne beef burgery od Billa.

Ale zauważyłeś że w szpitalach na COVID umierają tylko niezaszczepieni? emotka
zresztą kto nie chce nie musi się szczepić, papierosy ludzie też palą mimo że jest napis PALENIE ZABIJA.

ja wierzę że szczepionka coś jednak daje. W sumie popatrz na USA i Izrael tam wszystkich szczepią Pfizerem i czy to są głupie narody? Nie wydaje mi się, warto brać z nich przykład.

szanuję wolność wyboru ludzi, lecz nie cierpię antyszczepionkowców, którzy nic mądrego w życiu nie wymyślili, a nagle stają się ekspertami od szczepionek.

Podziwiam, naprawdę nie chciało by mi do każdego zapytania/postu kogoś z forum dawać łapkę w dół, ale właśnie takim zachowaniem pokazujesz, że jesteś istnym zaprzeczeniem tego co sam piszesz. Dorosła, inteligentna osoba szanuje zdanie innych, szanuję to że ktoś może mieć swój wybór. I tak jak osoby wyżej, pytam skąd masz dane? Dam przykład, znajoma koleżanki po szczepieniu, dostała zakrzepu i zmarła, a kilka dni wcześniej się szczepila i była zdrowa.

atanerka

#6783902 Napisano: 26.05.2021 10:01:48
caramela napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

superloser napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

superloser napisał(a):

wraithbeauty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kontrolujesz ludzi ich wlasnym strachem ... ot, glupie memy faktu nie zmienia.
Ktos miliardy zarobil, a co w organizmie... coz, nawet Sklodowska miala swoje lab szczury  emotka
Gates od lat szykowal sie na pandemie... teraz czekamy na syntetyczne beef burgery od Billa.

Ale zauważyłeś że w szpitalach na COVID umierają tylko niezaszczepieni? emotka
zresztą kto nie chce nie musi się szczepić, papierosy ludzie też palą mimo że jest napis PALENIE ZABIJA.

ja wierzę że szczepionka coś jednak daje. W sumie popatrz na USA i Izrael tam wszystkich szczepią Pfizerem i czy to są głupie narody? Nie wydaje mi się, warto brać z nich przykład.

szanuję wolność wyboru ludzi, lecz nie cierpię antyszczepionkowców, którzy nic mądrego w życiu nie wymyślili, a nagle stają się ekspertami od szczepionek.

Podziwiam, naprawdę nie chciało by mi do każdego zapytania/postu kogoś z forum dawać łapkę w dół, ale właśnie takim zachowaniem pokazujesz, że jesteś istnym zaprzeczeniem tego co sam piszesz. Dorosła, inteligentna osoba szanuje zdanie innych, szanuję to że ktoś może mieć swój wybór. I tak jak osoby wyżej, pytam skąd masz dane? Dam przykład, znajoma koleżanki po szczepieniu, dostała zakrzepu i zmarła, a kilka dni wcześniej się szczepila i była zdrowa.

Takich przykładów jest więcej, tylko nie mówią o tym w tv, a i w Internecie też nie na głównychstronach.
Znam conajmniej kilka przykładów osób,  które były zaszczepione 2 dawkami Pfizer, a pomimo to po 2 miesiącach zarazily się i wkrótce zmarły.
Osoby te przebywały w ośrodku Dps, gdzie wszyscy pensjonariusze byli zaszczepieni. Już mówi się że będzie trzeba zacząć podawac trzecia dawkę...
Niby najlepsza szczepionka, ale nie uratowała ani przed zarazeniem ani przed śmiercią.
Zawsze do tej pory szczepilam się,  ale na to nie zamierzam. 
I myślę, że każdy dorosły człowiek powinien sam podjąć decyzję wraz z konsekwencjami szczepienia bądź jego braku. Po co obrażać? Skoro żyjemy jeszcze w wolnym kraju to i miejmy prawo do własnych decyzji 

olunka

#6783903 Napisano: 26.05.2021 10:03:47
mam pytanie odnośnie tych szalików, a konkretnie odsyłania danych, czy faktycznie trzeba podawac te wszystkie informacje jak imie ojca, pesel, dane z dowodu???
0 0

asiam

#6783904 Napisano: 26.05.2021 10:07:17
FBewa36 napisał(a):

W konkursie nestle marvel te małe paczuszki wchodzą?

W regulaminie brak informacji o gramaturze. Jeżeli tylko nazwa produktu się zgadza to uważam, że tak.
0 0

asiam

#6783906 Napisano: 26.05.2021 10:09:54
Mam pytanie odnośnie loterii Żywiec. Czy monety można sumować przy zakupach? Czy można przy jednym zakupie wykorzystać i wygrane monety i voucher z Żywca ? I jeszcze jedno pytanie czy kod SMART wykorzystuję ja jako sprzedawca by udostępnić kupującym przesyłkę za darmo przy zakupach za 40,00 zł.?
0 0

samuraj

#6783908 Napisano: 26.05.2021 10:10:55
olunka napisał(a):

mam pytanie odnośnie tych szalików, a konkretnie odsyłania danych, czy faktycznie trzeba podawac te wszystkie informacje jak imie ojca, pesel, dane z dowodu???

To tylko chyba w przypadku jak byś chciała zaświadczenie o wygranej
0 0

olunka

#6783909 Napisano: 26.05.2021 10:10:56
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

A gdzie to masz?

weszłam na telefonie w tego linka co podali do uzupełnienia danych i w szoku jestem, jak zostawiłam puste to nie przepuszcza
0 0

olunka

#6783910 Napisano: 26.05.2021 10:12:17
samuraj napisał(a):

olunka napisał(a):

To tylko chyba w przypadku jak byś chciała zaświadczenie o wygranej

uff, z rozpędu zaznaczyłam wszystkie zgody i takie cos mi wyskoczylo, juz jest okemotka