Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mamimamu

#6795844 Napisano: 18.07.2021 15:37:16
vivi napisał(a):

nataliii napisał(a):

pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

paulas napisał(a):

Konkurs z piwami w Żabce, podpowie ktoś czy zakładka konkursowa pojawia się dopiero po dokonaniu zakupu piwa z listy? Nie widzę informacji o konkursie w aplikacji.

W appce trzeba zjechać na sam dół prawie i jest info o Party Bro

A muszę kupić to piwo i podać aplikację? Czy wystarczy sam paragon? Nie mam zabki emotka

Musi być aplikacja. Paragonu wogole nie chcą. Przychodzi powiadomienie o wygranej z aplikacji wiec nie polecam wyłączać powiadomień emotka  trzeba się przemęczyć bo dużo bzdur wysyłają emotka

A odpowiedź piszecie z polskimi znakami czy bez? długość odpowiedzi nie ma limitu? nie ma nic na ten temat w regulaminie...

O to samo chciałam zapytać: formularz i regulamin nie wskazują limitu znaków - czy ktoś mógłby to potwierdzić emotka
0 0

pawelkoo

#6795846 Napisano: 18.07.2021 15:52:45
mamimamu napisał(a):

vivi napisał(a):

nataliii napisał(a):

pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

paulas napisał(a):

Konkurs z piwami w Żabce, podpowie ktoś czy zakładka konkursowa pojawia się dopiero po dokonaniu zakupu piwa z listy? Nie widzę informacji o konkursie w aplikacji.

A muszę kupić to piwo i podać aplikację? Czy wystarczy sam paragon? Nie mam zabki emotka

Musi być aplikacja. Paragonu wogole nie chcą. Przychodzi powiadomienie o wygranej z aplikacji wiec nie polecam wyłączać powiadomień emotka  trzeba się przemęczyć bo dużo bzdur wysyłają emotka

A odpowiedź piszecie z polskimi znakami czy bez? długość odpowiedzi nie ma limitu? nie ma nic na ten temat w regulaminie...

O to samo chciałam zapytać: formularz i regulamin nie wskazują limitu znaków - czy ktoś mógłby to potwierdzić emotka

agnesita

#6795886 Napisano: 19.07.2021 08:11:18
W Smakowitej te dane podajemy w wiadomości zwrotnej? W e-mail nie jest to jasno określone a w regulaminie jest, że pocztą, ale zupełnie inaczej jest o oświadczeniu, w jednym przypadku, że pocztą, w drugim, że przez kuriera i już nic nie wiem... 
0 0

kuleczkar

#6795887 Napisano: 19.07.2021 08:12:15
Czy w Lidl Bonduelle jest limit znaków? W regulaminie nie ma o tym wzmianki, ale może ktoś wie jak amooco podchodzi do zgłoszeń sms? 
0 0

ktosiek1

#6795889 Napisano: 19.07.2021 08:43:17
pawelkoo napisał(a):

mamimamu napisał(a):

vivi napisał(a):

nataliii napisał(a):

pikawka napisał(a):

ditomaso napisał(a):

paulas napisał(a):

Za to po kliknieciu w  baner z zasadami konkursu w aplikacji pytanie było opisz swoją bro ekipę. Natomiast już po wyborze piwa w polu na odpowiedź pytanie brzmiało już opisz idealne bro party.... To samo w regulaminie.....
0 0

mamimamu

#6795890 Napisano: 19.07.2021 08:43:56
Jak wysyłacie zgłoszenie przez stronę na konkurs Colian w Intermarche (Lato mamy, nagrody zgarniamy):
tak jak w regulaminie, czyli Colian.numer paragonu.odpowiedź,
czy tak jak w tej żółtej podpowiedzi pod okienkiem na odpowiedź, czyli: Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź?
0 0

pati12b

#6795902 Napisano: 19.07.2021 09:33:45
mamimamu napisał(a):

Jak wysyłacie zgłoszenie przez stronę na konkurs Colian w Intermarche (Lato mamy, nagrody zgarniamy):
czy tak jak w tej żółtej podpowiedzi pod okienkiem na odpowiedź, czyli: Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź?

Ja tak jak w regulaminie. I zapisałam go sobie na dysku na podkładkę.
0 0

mamimamu

#6795903 Napisano: 19.07.2021 09:44:23
pati12b napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Ja tak jak w regulaminie. I zapisałam go sobie na dysku na podkładkę.

Dzięki za odp emotka  Też uważam, że regulamin ma większą siłę sprawczą, ale myślałam, że może ktoś już o to pytał organizatora. W takim razie też puszczam bez numeru kasy emotka  
dzięki za podpowiedź ze ściągnięciem regulaminu na dysk   emotka emotka
0 0

notta

#6795974 Napisano: 19.07.2021 13:35:03
Ktos w aplikacji inpostu ma tez az 4 paczki od agencji Kore?
0 0

Afrodyta72

#6795979 Napisano: 19.07.2021 13:43:28
Witam.Czy mógłby mi ktoś pomóc ? Wygrałam bon do Intermarche za 300 zł ale nie mogę odesłać paragonu i zdjęcia oświadczenia.taki adres jest w regulaminie.loteria.intermarsche@uniqueone.pl.   cały czas mi wracają wiadomości ,że nie prawidłową domena ,o co chodzi ?
0 0

agaluna

#6795982 Napisano: 19.07.2021 13:52:32
ewa1112 napisał(a):

Witam.Czy mógłby mi ktoś pomóc ? Wygrałam bon do Intermarche za 300 zł ale nie mogę odesłać paragonu i zdjęcia oświadczenia.taki adres jest w regulaminie.loteria.intermarsche@uniqueone.pl.   cały czas mi wracają wiadomości ,że nie prawidłową domena ,o co chodzi ?

Może dlatego, że masz intermarsche zamiast intermarche? emotka  Lepiej kopiować adresy niż przepisywać
1 joan 0

mamuska085

#6795992 Napisano: 19.07.2021 14:37:11
Czy wszyscy już dostali piwa od Żabki? Bo czekam i czekam, a pisałam do nich ale nie mam odpowiedzi  emotka
0 0

madllen

#6795994 Napisano: 19.07.2021 14:44:43
mamuska085 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali piwa od Żabki? Bo czekam i czekam, a pisałam do nich ale nie mam odpowiedzi   emotka

Ja nie dostałam. Nie pisałam. Cierpliwie czekam...

nataliii

#6795999 Napisano: 19.07.2021 14:58:25
madllen napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Czy wszyscy już dostali piwa od Żabki? Bo czekam i czekam, a pisałam do nich ale nie mam odpowiedzi   emotka

Na mnie piwa-Desperados przyszły!
Na męża Capitan Jack -nie!
0 0

madllen

#6796000 Napisano: 19.07.2021 15:00:25
nataliii napisał(a):

madllen napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Ja czekam na Somersby  emotka
0 0

nataliii

#6796002 Napisano: 19.07.2021 15:02:31
madllen napisał(a):

nataliii napisał(a):

madllen napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Ja czekam na Somersby  emotka

Może więc wysyłają po kolei idąc markami Piwa emotka
1 madllen 0

estrelitta

#6796006 Napisano: 19.07.2021 15:07:27
Pytanie do laureatów konkursu  Smakowita Netto - podajecie te wszystkie dane - Pesel i nr dowodu?
0 0

kreo42

#6796014 Napisano: 19.07.2021 15:22:12
Też jak drugi raz wygraliście voucher do islodycze nie dostaliście odrazu kodu? Ja mam że wysłany zostanie w najbliższym czasie, mój pierwszy wygrany był odrazu z kodem
0 0

margobb

#6796022 Napisano: 19.07.2021 15:51:32
kreo42 napisał(a):

Też jak drugi raz wygraliście voucher do islodycze nie dostaliście odrazu kodu? Ja mam że wysłany zostanie w najbliższym czasie, mój pierwszy wygrany był odrazu z kodem

Wczoraj wygralam i też mam takie info. 
1 kreo42 0

kreo42

#6796023 Napisano: 19.07.2021 15:53:08
margobb napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Wczoraj wygralam i też mam takie info. 

Dzięki,  napewno maja juz za dużo zamówień i rozładować muszą emotka