Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

deva

#6799267 Napisano: 04.08.2021 14:15:23
flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nataszka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziwny ten konkurs z biedronki . 650 nagród i nic nie trafić . Normalnie szok

Tam były nagrody dzienne i pewnie wiele osób jak wysyłało w każdym dniu ,to wpadło im wiele bonów... emotka

Tak chyba było tylko na plakacie. W regulaminie jeśli dobrze pamiętam nic nie ma o dziennych.

Ja wysyłałam w różnych dniach i tylko jedna nagroda... Dziwny ten konkurs,może rzeczywiście SMS nie doszły, nie ma jak spr

wysłałam 5 i tylko jedna wygrana...
nie było tak dużo wpisów w mdw jak na 650 nagród...dziwne...emotka
0 0

lukasz6

#6799268 Napisano: 04.08.2021 14:20:56
atyde25 napisał(a):

Ja  wysyłałam z plusa i też nic nie mam.Inna sprawa,że był to konek bez podania numeru paragonu.No i zakup za najmniej ok 12 zł .Jakoś ta karta za 50 zł zaczyna być dziecięcą igraszką.Na waciki............

no tak, dziecięca igraszka na waciki, ale wszyscy z forum grają i to masowo, z kilku numerów:) a potem frustracja, że się nie wygrało. Czy zawsze w każdym konkursie trzeba wygrać? Na szczęście nie gram o takie badziewne nagrody i się nie stresuję potem po wynikach emotka  no ale na orzeźwienie po porażce w takim konkursie zawsze można sobie zapodać Hallsa. Zapasy co niektórzy już pewnie mają  emotka
1 lukasz6 0

FBmonika33

#6799270 Napisano: 04.08.2021 14:23:38
lukasz6 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja  wysyłałam z plusa i też nic nie mam.Inna sprawa,że był to konek bez podania numeru paragonu.No i zakup za najmniej ok 12 zł .Jakoś ta karta za 50 zł zaczyna być dziecięcą igraszką.Na waciki............

no tak, dziecięca igraszka na waciki, ale wszyscy z forum grają i to masowo, z kilku numerów:) a potem frustracja, że się nie wygrało. Czy zawsze w każdym konkursie trzeba wygrać? Na szczęście nie gram o takie badziewne nagrody i się nie stresuję potem po wynikach emotka  no ale na orzeźwienie po porażce w takim konkursie zawsze można sobie zapodać Hallsa. Zapasy co niektórzy już pewnie mają  emotka

Powiem szczerze , że to halls to chociaż łatwo wygrać (co 10 min) łatwiej niż kaktus emotka cena 2 zł / 10 zł wygrana , kaktus chyba ok 3.50 jest 20 zł ok , ale wolę halls , który i tak lubię mieć pod ręką czy w aucie niż lody..

0 0

honcia4

#6799272 Napisano: 04.08.2021 14:27:50
Też nie udało się w Biedronce...
I takie małe pytanieCzy ma ktoś adres loterii szczepionkowej
0 0

joan

#6799281 Napisano: 04.08.2021 14:50:02
anialistopad napisał(a):

Konkurs o auto bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu = albeDNO. Byle spryciarz przy minimalnych zakupach i wielu starterach wysłał setki zgłoszeń. Obstawiam, że tak gdzieś na 50% nagród organizator nke otrzyma dokumentów. Farsa, jak zawsze... 
PS: Polecam u nich grać metodą zerojedynkową, czyli jedno zgłoszenie albo wcale. 

inska

#6799282 Napisano: 04.08.2021 14:58:05
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Konkurs o auto bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu = albeDNO. Byle spryciarz przy minimalnych zakupach i wielu starterach wysłał setki zgłoszeń. Obstawiam, że tak gdzieś na 50% nagród organizator nke otrzyma dokumentów. Farsa, jak zawsze... 
PS: Polecam u nich grać metodą zerojedynkową, czyli jedno zgłoszenie albo wcale. 

Kiedys wygralam u nich jakis bon- chyba 50zl do auchan albo coś w tym stylu, mimo że mialam paragon nie chciało mi się iść nawet na pocztę  żeby wysłać. Porównując ich i np Smolara to są wiele lat zapóźnieni. Ale jak nie ma rezerwy to agencja zyskuje na takim modelu.
1 joan 0

angelsoul

#6799286 Napisano: 04.08.2021 15:26:20
honcia4 napisał(a):

Też nie udało się w Biedronce...
I takie małe pytanieCzy ma ktoś adres loterii szczepionkowej

Musisz się zalogować na Internetowe Konto Pacjenta z wykorzystaniem profilu zaufanego. Tam klika się "Przystąp do loterii". Nie ma bezpośredniego linku.
1 honcia4 0

FBmonika33

#6799290 Napisano: 04.08.2021 15:47:38
inska napisał(a):

joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kiedys wygralam u nich jakis bon- chyba 50zl do auchan albo coś w tym stylu, mimo że mialam paragon nie chciało mi się iść nawet na pocztę  żeby wysłać. Porównując ich i np Smolara to są wiele lat zapóźnieni. Ale jak nie ma rezerwy to agencja zyskuje na takim modelu.

ja jestem początkująca, ale sensownie piszesz. Myślicie, że będą dodatkowo wybierać jak powiedzmy ta połowa odpadnie ?
0 0

normafia

#6799294 Napisano: 04.08.2021 15:49:21
deva napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nataszka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tam były nagrody dzienne i pewnie wiele osób jak wysyłało w każdym dniu ,to wpadło im wiele bonów... emotka

Tak chyba było tylko na plakacie. W regulaminie jeśli dobrze pamiętam nic nie ma o dziennych.

Ja wysyłałam w różnych dniach i tylko jedna nagroda... Dziwny ten konkurs,może rzeczywiście SMS nie doszły, nie ma jak spr

nie było tak dużo wpisów w mdw jak na 650 nagród...dziwne...
emotka

Na wszystkie wysłane zgłoszenia wpadło po 50 zł i na każde zgłoszenie jak zwykle mam pokrycie w paragonach, ale nie wiem czy wyślę w ogóle dane. Postarałam się mocno w tym konkursie i szkoda mi "sprzedać" moim zdaniem dobry tekst za tak małą kwotę. Zawsze warto rozważyć na ile wycenia się swoje wypociny. emotka  Mój błąd, że zapomniałam jakie są nagrody II stopnia. Myślę, że każdy konkursowicz planował ustrzelić auto. Ja też tak planowałam, ale Albedo nigdy za bardzo mnie nie lubiło. emotka
0 0

fineessa

#6799308 Napisano: 04.08.2021 16:21:14
Mysle ze gdyby była rezerwa dużo osób by skorzystało, jeśli jej nie ma-dużo nagród przepadnie.
1 deva 0

asantesana

#6799309 Napisano: 04.08.2021 16:23:45
normafia napisał(a):

Na wszystkie wysłane zgłoszenia wpadło po 50 zł i na każde zgłoszenie jak zwykle mam pokrycie w paragonach, ale nie wiem czy wyślę w ogóle dane. Postarałam się mocno w tym konkursie i szkoda mi "sprzedać" moim zdaniem dobry tekst za tak małą kwotę. Zawsze warto rozważyć na ile wycenia się swoje wypociny. ;)  Mój błąd, że zapomniałam jakie są nagrody II stopnia. Myślę, że każdy konkursowicz planował ustrzelić auto. Ja też tak planowałam, ale Albedo nigdy za bardzo mnie nie lubiło. emotka

Przecież oni ten tekst już mają, nie wysyłając danych oddajesz go za darmo  emotka
1 @gnieszk@ 0

normafia

#6799314 Napisano: 04.08.2021 16:31:08
asantesana napisał(a):

normafia napisał(a):

Na wszystkie wysłane zgłoszenia wpadło po 50 zł i na każde zgłoszenie jak zwykle mam pokrycie w paragonach, ale nie wiem czy wyślę w ogóle dane. Postarałam się mocno w tym konkursie i szkoda mi "sprzedać" moim zdaniem dobry tekst za tak małą kwotę. Zawsze warto rozważyć na ile wycenia się swoje wypociny. ;)  Mój błąd, że zapomniałam jakie są nagrody II stopnia. Myślę, że każdy konkursowicz planował ustrzelić auto. Ja też tak planowałam, ale Albedo nigdy za bardzo mnie nie lubiło. emotka

Przecież oni ten tekst już mają, nie wysyłając danych oddajesz go za darmo  emotka

Mają, ale jeśli są uczciwi, to nie ośmielą się go użyć. emotka   A ja trochę to przerobię do potrzeb innego konkursu i poślę bez kaca moralnego, że już komuś innemu ten tekst "sprzedałam". emotka

edzia21

#6799316 Napisano: 04.08.2021 16:33:25
normafia napisał(a):

deva napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nataszka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka

Na wszystkie wysłane zgłoszenia wpadło po 50 zł i na każde zgłoszenie jak zwykle mam pokrycie w paragonach, ale nie wiem czy wyślę w ogóle dane. Postarałam się mocno w tym konkursie i szkoda mi "sprzedać" moim zdaniem dobry tekst za tak małą kwotę. Zawsze warto rozważyć na ile wycenia się swoje wypociny. emotka  Mój błąd, że zapomniałam jakie są nagrody II stopnia. Myślę, że każdy konkursowicz planował ustrzelić auto. Ja też tak planowałam, ale Albedo nigdy za bardzo mnie nie lubiło. emotka

U mnie też nagrodzonych 100% wysłanych tekstów...ale co z tego, jak same II stopnia emotka  
1 normafia 0

laureat

#6799327 Napisano: 04.08.2021 16:49:26
W dzisiejszych czasach to bon na 200 zł to powinno być jakieś minimum. 50 czy 100 zł to niestety dzisiaj żadne pieniądze, coraz trudniej kupić za to coś sensownego. Jak przeglądam stare notatki, to takie nagrody były w konkursach sprzed kilku lat. A przez ten czas dużo się zmieniło, wszystko sporo podrożało, jak patrzę na raporty GUS, to większość podsatawowych produktów podrożało o 40-120%. Koszty grania, zakupów promocyjnych też są wyższe, a nominały bonów od lat te same. 

violka88

#6799333 Napisano: 04.08.2021 17:02:25
Po dwóch dniach odezwali się z żabki - info zgłoszenie moje i męża nie zostało nagrodzoneemotka
0 0

normafia

#6799334 Napisano: 04.08.2021 17:08:11
edzia21 napisał(a):

normafia napisał(a):

deva napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nataszka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka

U mnie też nagrodzonych 100% wysłanych tekstów...ale co z tego, jak same II stopnia  emotka  

No dokładnie. Z Albedo nigdy nie było mi po drodze, ale cenię tę agencję za to, że kiedy w 2012 r nagrodziła autem tekst niezgodny z regulaminem (przekroczył 160 znaków), kupiła drugi samochód i wybrała tekst zgodny z regulaminem. Inni organizatorzy tak nie robią. Wystarczy spojrzeć na fb jak głupio tłumaczy się Wawel, że za "dokończenie zdania" uznał tekst złożony z wielu zdań. emotka

FBmonika33

#6799341 Napisano: 04.08.2021 17:28:46
Orkisz wódka. Szkoda, że się nie udało. Mąż jest fanem lady pank
0 0

akarolcia

#6799355 Napisano: 04.08.2021 18:12:30
banka-manka napisał(a):

Czy w konkursie Durex przychodzi zwrotka?

0 0

akarolcia

#6799356 Napisano: 04.08.2021 18:13:40
akarolcia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

W regulaminie nic nie ma napisane o zwrotce wiec chyba nie
0 0

banka-manka

#6799365 Napisano: 04.08.2021 18:55:21
akarolcia napisał(a):

akarolcia napisał(a):

banka-manka napisał(a):

W regulaminie nic nie ma napisane o zwrotce wiec chyba nie

Tak, tak czytałam.
Tylko zastanawiam się, czy mimo braku zapisu jest takie info, bo zazwyczaj w konkursach SMS zwrotka jest.
I wolałabym się upewnić czy inni uczestnicy mają tak samo, czy to błąd po mojej stronie emotka  
0 0