Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ekuc2
no to super
jeszcze wczoraj stronka była ale żadnych wyników nie było
na FB też szukałam wczoraj i też nie znalazłam ale myślałam że to ja robię coś nie tak
no nic trzeba ich nękać na FB
Gość: ekuc2
strona cały czas funkcjonuje pod adresem http://odetnijmetki.samsung.pl/ a według regulaminu na wyniki musicie jeszcze trochę poczekać
ale komunikat ups mówi co innego
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luckymen
Postów 1226
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze statoila były już wysłane, jeszcze orlen tylko
aendrius1
Postów 1244
Data rejestracji 29.05.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tez czekam i chyba sie nie doczekamy
Gość: pawel1615
pokazuje sie podziekowanie
Gość: jackk76
ja czekam na orlen, ale chyba robią na złość bo nasmarowałem na nich (Media Contact) reklamacje gdzie się dało
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: miriam
od wczoraj 7 dni na powiadomienie
bodajże
zaczytana-pola
Postów 11604
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lada moment zaczną dzwonić. Z tego co pamiętam, przy ostatniej dzwonili następnego dnia.
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj już pewnie nie...
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie rozbawił najbardziej rysunek 3-letniego dziecka, które narysowało szczegółowo budę dla pieska, domki, ludzi, drzewka i budkę (i tu uwaga cytat) z HOD-DOGAMI
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie zauważyłaś napisu Sklep wielobranżowy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba od 30 listopada 7 dni czyli do końća tyg?
ale nie wiem czy będą dzwonić czy smsy słac...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
mundek2004
Postów 2512
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i warzywa i owoce
Gość: jola17
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane