Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madllen

#6853017 Napisano: 05.04.2022 19:50:25
mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy obecnie jest jakiś konkurs / loteria, gdzie trzeba dokonać zakupu tabletek / kapsułek do zmywarki? emotka  

Wystarczy wpisać Somat lub Finish w wyszukiwarce emotka

można też sprawdzić Fairy  emotka
1 mietowa 0

maria1980

#6853029 Napisano: 05.04.2022 20:56:39
madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy obecnie jest jakiś konkurs / loteria, gdzie trzeba dokonać zakupu tabletek / kapsułek do zmywarki? emotka  

A można tez po prostu zapytać . Tak jest , proszę bardzo https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wiosenne-odswiezanie-z-eksperckim-skladem#.YkyQyi89cgo

mampytanie

#6853032 Napisano: 05.04.2022 21:11:48
maria1980 napisał(a):

madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A można tez po prostu zapytać . Tak jest , proszę bardzo https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wiosenne-odswiezanie-z-eksperckim-skladem#.YkyQyi89cgo

Bardzo Ci dziękuję emotka emotka
0 0

mampytanie

#6853033 Napisano: 05.04.2022 21:17:11
madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Oczywiście wiem, że mogłam sobie wyszukać. Ale akurat od jakoś półtora tygodnia kiepsko mi chodzą e-konkursy i niektóre inne strony, ale to chyba wina mojej przeglądarki, pewnie muszę coś zaktualizować (nie chodzi mi przycisk wyszukiwania tu, tak samo jak na jednym z portali zakupowych - nie mogę się zalogować, bo przycisk logowania jest nieaktywny. I tak, próbowałam na dwóch urządzeniach). Z resztą, swoje pytanie napisałam w wątku dyskusyjnym o konkursach, także poprawnie emotka   
1 maria1980 0

mietowa

#6853034 Napisano: 05.04.2022 21:25:07
mampytanie napisał(a):

madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Oczywiście wiem, że mogłam sobie wyszukać. Ale akurat od jakoś półtora tygodnia kiepsko mi chodzą e-konkursy i niektóre inne strony, ale to chyba wina mojej przeglądarki, pewnie muszę coś zaktualizować (nie chodzi mi przycisk wyszukiwania tu, tak samo jak na jednym z portali zakupowych - nie mogę się zalogować, bo przycisk logowania jest nieaktywny. I tak, próbowałam na dwóch urządzeniach). Z resztą, swoje pytanie napisałam w wątku dyskusyjnym o konkursach, także poprawnie emotka   

Spoko   emotka . Ja nie napisałam tego złośliwie, myślałam, że naprawdę nie wiesz, że wyszuka po tych frazach, a to przecież daje lepszy pogląd na sprawę niż zapytanie w wątku   emotka .

kornwalija

#6853058 Napisano: 06.04.2022 09:19:33
rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rene napisał(a):

Czy można zgłosić na loterie paragon który jest kopią?(zaciela sie drukarka przy wydruku i dali mi kopie  emotka mial ktos moze doświadczenia z wygrana na taki paragon? Czy lepiej nie ryzykowac i paragon w kosz!

Przeczytaj regulamin. Większość nie pozwala na takie coś. Paragon niestety raczej w kos.

A może fv się da?

Dziekuje za podpowiedź emotka Jutro podejde po FA bo jest faktycznie dopuszczalna jako dowod zakupu!  emotka

Obecnie chęć FV zgłasza się chyba przed samym zakupem kasjerowi.
0 0

dany-duszek

#6853078 Napisano: 06.04.2022 11:18:51
kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rene napisał(a):

Czy można zgłosić na loterie paragon który jest kopią?(zaciela sie drukarka przy wydruku i dali mi kopie  emotka mial ktos moze doświadczenia z wygrana na taki paragon? Czy lepiej nie ryzykowac i paragon w kosz!

Przeczytaj regulamin. Większość nie pozwala na takie coś. Paragon niestety raczej w kos.

A może fv się da?

Dziekuje za podpowiedź emotka Jutro podejde po FA bo jest faktycznie dopuszczalna jako dowod zakupu!  emotka

ale FV dla osób prywatnych także trzeba zgłosić w trakcie kasowania?
1 ReneK 0

adamo86

#6853080 Napisano: 06.04.2022 11:22:15
dany-duszek napisał(a):

kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rene napisał(a):

A może fv się da?

Zależy chyba od sklepu. W niektórych jest kartka przy kasie, że istnieje możliwość zgłoszenia chęci otrzymania faktury jedynie przed opłaceniem.
1 ReneK 0

niunia-k

#6853086 Napisano: 06.04.2022 11:37:47
Chce zagrac w loterii hochland jednak na paragonie widnieje tylko ser żółty emotka przejdzie w tej agencji ?
0 0

dany-duszek

#6853091 Napisano: 06.04.2022 11:58:52
adamo86 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rene napisał(a):

A może fv się da?

Zależy chyba od sklepu. W niektórych jest kartka przy kasie, że istnieje możliwość zgłoszenia chęci otrzymania faktury jedynie przed opłaceniem.

chyba każdy sklep ma taką informację gdyż na paragonie na którym ma być FV muszą podać nip, ale chyba do FV imiennej nie potrzeba im nipu/peselu?
0 0

maria1980

#6853137 Napisano: 06.04.2022 13:58:28
dany-duszek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rene napisał(a):

A może fv się da?

chyba każdy sklep ma taką informację gdyż na paragonie na którym ma być FV muszą podać nip, ale chyba do FV imiennej nie potrzeba im nipu/peselu?

Tylko faktury na firmę trzeba zgłosić przed wystawieniem paragonu . 

zielonaszpilka

#6853141 Napisano: 06.04.2022 14:06:28
kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rene napisał(a):

A może fv się da?

Jeśli potrzebujesz faktury na osobę prywatną to masz 3 miesiące na zgłoszenie się do sprzedawcy licząc od końca miesiąca, w którym odebrano towar lub wykonano usługę. Jeżeli jakiś sprzedawca nie chce tego zrobić to łamie przepisy.
1 ReneK 0

kate1980

#6853172 Napisano: 06.04.2022 17:47:47
czy tylko ja nie mogę otworzyć linku do wyników tego konkursu?
https://www.claud...ursu-dla-glosujacych
0 0

olunka

#6853173 Napisano: 06.04.2022 17:52:21
czy ktos dostał maila z tego konkursu
https://www.e-kon...dynu-18#.Yk23FzUwjIU
0 0

barraquito

#6853174 Napisano: 06.04.2022 18:03:32

kate1980 link mi się otwiera ale nie ma list zwycięzców (albo się nie otwierają) 

1 kate1980 0

kate1980

#6853175 Napisano: 06.04.2022 18:15:56
barraquito napisał(a):

kate1980 link mi się otwiera ale nie ma list zwycięzców (albo się nie otwierają) 

źle się wyraziłam. o to mi właśnie chodziło
0 0

domenicasun

#6853176 Napisano: 06.04.2022 18:32:33
kate1980 napisał(a):

barraquito napisał(a):

źle się wyraziłam. o to mi właśnie chodziło

U mnie lista laureatów póki co też się nie otwiera. Ten kto wygrał już o tym wie. 1 kwietnia informowali mailowo zwycięzców głosowania internetowego. Pozostałych laureatów pewnie też.
1 kate1980 0

anialistopad

#6853185 Napisano: 06.04.2022 18:57:50
W animacji Payback pojawił się kod zniżkowy na zakup vouchera do allegro lub empiku. Zapomniałam jaki to kod i nie mogę nigdzie go odnaleźć . Czy,ktoś odpowie jaki to kod? 10 minut temu go widziałam ,a teraz go nie ma
0 0

izak1000

#6853198 Napisano: 06.04.2022 20:21:18
Czy w przypadku wygranej w Winiary wysyłacie 2 części tego załącznika oswiadczenia czy tylko 1 stronę i skan paragonu. 
0 0

izkak

#6853204 Napisano: 06.04.2022 21:12:35
anialistopad napisał(a):

W animacji Payback pojawił się kod zniżkowy na zakup vouchera do allegro lub empiku. Zapomniałam jaki to kod i nie mogę nigdzie go odnaleźć . Czy,ktoś odpowie jaki to kod? 10 minut temu go widziałam ,a teraz go nie ma

TURBO10 emotka