Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kornwalija

#6854390 Napisano: 15.04.2022 10:12:42
Formularz konkursu przewiduje tylko nr dowodu zakupu, a ja mam FV imienną. Regulamin dopuszcza FV. Wpisać po prostu jej numer?
0 0

elektro

#6854399 Napisano: 15.04.2022 11:14:12
tak

Niebieska_Laguna

#6854406 Napisano: 15.04.2022 13:13:22
Czy komuś udało się zapłacić tymi bonami do Lidla wysyłanymi na mejla z konkursu Zima z Lidlem? Bo dzisiaj w Lidlu kierowniczka stwierdziła, że to nie bon a reklama ze strony.
0 0

monisss

#6854407 Napisano: 15.04.2022 13:15:37
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy komuś udało się zapłacić tymi bonami do Lidla wysyłanymi na mejla z konkursu Zima z Lidlem? Bo dzisiaj w Lidlu kierowniczka stwierdziła, że to nie bon a reklama ze strony.

o kurcze. a nie ma tam żadnych numerów czy kodu kreskowego?
0 0

Niebieska_Laguna

#6854408 Napisano: 15.04.2022 13:17:24
monisss napisał(a):

Jest numer seryjny, kod kreskowy,  numer karty, pin, ale i tak odmówili przyjęcia, zanim zadzwonię na infolinię Lidla, chciałam się upewnić, czy w innych przyjmowali. 
1 monisss 0

monisss

#6854412 Napisano: 15.04.2022 13:37:38

monisss napisał(a):

Jest numer seryjny, kod kreskowy,  numer karty, pin, ale i tak odmówili przyjęcia, zanim zadzwonię na infolinię Lidla, chciałam się upewnić, czy w innych przyjmowali. 

rozumiem..to raczej kwestia kierownika sklepu i jego nieznajomosci tematu... powodzenia 

szczupak

#6854414 Napisano: 15.04.2022 13:50:52
monisss napisał(a):

monisss napisał(a):

rozumiem..to raczej kwestia kierownika sklepu i jego nieznajomosci tematu... powodzenia 

Niestety u mnie podobnie, nie mogłam zaplacic, a że się  bardzo spieszyłam zostawiłam to na po swietach
0 0

olciak

#6854424 Napisano: 15.04.2022 14:41:42

Płatność jak tradycyjną kartą podarunkową Lidl. Na kasie samoobsługowej płaciłam bez, problemu.
0 0

pannajaska

#6854438 Napisano: 15.04.2022 15:58:35
Pomóżcie! Czy agencja Graf rozdawala w jakims konkursie aparaty cyfrowe ostatnio? 
Czekałam tyle czasu na nagrodę z konkursu Wilkinson romantyczny, miał to być aparat Instax, dostałam mały aparat cyfrowy o mniejszej wartości. Wydaje mi się że to za ten konkurs bo na nic innego nie czekam. Czy ktoś również ma taka sytuacje z tym konkursem lub zdażylo mu sie miec wczesniej podobną? Co robić, pisać reklamację do agencji? Jakie są szanse ze dostanę właściwą nagrodę? 
0 0

ktosiek1

#6854450 Napisano: 15.04.2022 17:22:06
pannajaska napisał(a):

Pomóżcie! Czy agencja Graf rozdawala w jakims konkursie aparaty cyfrowe ostatnio? Czekałam tyle czasu na nagrodę z konkursu Wilkinson romantyczny, miał to być aparat Instax, dostałam mały aparat cyfrowy o mniejszej wartości. Wydaje mi się że to za ten konkurs bo na nic innego nie czekam. Czy ktoś również ma taka sytuacje z tym konkursem lub zdażylo mu sie miec wczesniej podobną? Co robić, pisać reklamację do agencji? Jakie są szanse ze dostanę właściwą nagrodę? 

ja w tym konkursie udziału nie brałam, ale w którymś wątku ktoś pisał, że wygrał zestaw o wartości regulaminowej 100 zł, a dostał 2 paczki maszynek po 16 zł....
jeżeli w regulaminie masz wymieniony dokładnie rodzaj i wartość nagrody i np. Instax wymieniony z nazwy, a nagroda którą dostałaś jest inna - jak najbardziej powinnaś napisać reklamację. 
0 0

aguagu

#6854451 Napisano: 15.04.2022 17:26:02
[quote=

ktosiek1 napisał(a):

pannajaska napisał(a):

pannajaska]Pomóżcie! Czy agencja Graf rozdawala w jakims konkursie aparaty cyfrowe ostatnio? Czekałam tyle czasu na nagrodę z konkursu Wilkinson romantyczny, miał to być aparat Instax, dostałam mały aparat cyfrowy o mniejszej wartości. Wydaje mi się że to za ten konkurs bo na nic innego nie czekam. Czy ktoś również ma taka sytuacje z tym konkursem lub zdażylo mu sie miec wczesniej podobną? Co robić, pisać reklamację do agencji? Jakie są szanse ze dostanę właściwą nagrodę? 

Do mnie już dawno dotarł instax 11, a w rodzinie zestaw maszynek. (4 opakowania) 
Może to z tej puli dodatkowych wygranych? 
0 0

pannajaska

#6854463 Napisano: 15.04.2022 19:02:46
aguagu napisał(a):

[quote=

ktosiek1 napisał(a):

pannajaska napisał(a):

pannajaska]Pomóżcie! Czy agencja Graf rozdawala w jakims konkursie aparaty cyfrowe ostatnio? Czekałam tyle czasu na nagrodę z konkursu Wilkinson romantyczny, miał to być aparat Instax, dostałam mały aparat cyfrowy o mniejszej wartości. Wydaje mi się że to za ten konkurs bo na nic innego nie czekam. Czy ktoś również ma taka sytuacje z tym konkursem lub zdażylo mu sie miec wczesniej podobną? Co robić, pisać reklamację do agencji? Jakie są szanse ze dostanę właściwą nagrodę? 

Do mnie już dawno dotarł instax 11, a w rodzinie zestaw maszynek. (4 opakowania) Może to z tej puli dodatkowych wygranych? 
Właśnie nie, z głównej puli, ociagali sie z wysyłką kupe czasu. Nie tylko ja dostalam zły aparat, bede w takim razie skladac reklamację. Dzięki 

0 0

izkak

#6854474 Napisano: 15.04.2022 19:59:25
rene napisał(a):

darog napisał(a):

Mleko Łaciate- godzina minęła i nie ma potwierdzenia na mail- to normalne?

U mnie też dziś nie ma!
są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka
Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 
zostały juz zgłoszone emotka

Dzisiaj pierwszy raz zgłosiłam kod do loterii i też nie dostałam potwierdzenia. Dopytam tylko, czy na stronie pojawia się jakiś komunikat o przyjęciu zgłoszenia tzw. "podziękowanie"? U mnie po wysłaniu po prostu schował się ten formularz, bez żadnego innego info na stronie. Tak ma być? emotka

0 0

ReneK

#6854483 Napisano: 15.04.2022 21:45:18
izkak napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka
Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 

Dzisiaj pierwszy raz zgłosiłam kod do loterii i też nie dostałam potwierdzenia. Dopytam tylko, czy na stronie pojawia się jakiś komunikat o przyjęciu zgłoszenia tzw. "podziękowanie"? U mnie po wysłaniu po prostu schował się ten formularz, bez żadnego innego info na stronie. Tak ma być? emotka

Tak formularz wówczas sie chowa!
2 andii, izkak 0

mandarynka16

#6854485 Napisano: 15.04.2022 22:21:00
izkak napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka

Jak się pojawi podziękowanie to będzie też mail, jak nie ma podziękowania to nie ma maila, ale przy powtornej probie pokazuje, że paragon jest już w bazie 
1 ReneK 0

Gość: mariolakal

#6854487 Napisano: 15.04.2022 22:51:39
rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!
są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka

U mnie po ponownej próbie pojawia się komunikat, o błędnych danych bez żadnego info, że paragon został uż zgłoszony, więc nie wiem czy moje zgłoszenie w ogóle dotarło... 
0 0

ReneK

#6854488 Napisano: 15.04.2022 22:54:31
mariolakal napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie po ponownej próbie pojawia się komunikat, o błędnych danych bez żadnego info, że paragon został uż zgłoszony, więc nie wiem czy moje zgłoszenie w ogóle dotarło... 

Tak błędne dane !ale jak spojrzysz na formularz to przy paragonie jest napisane że dany parago zostal kuz zgłoszony!bynajmniej tak jest u mnie za kazdym razem jak formularz znika! emotka  
0 0

soulfly

#6854496 Napisano: 16.04.2022 08:52:28
Gdzie można kupić Tenzi Detailer?
0 0

agakaz2

#6854498 Napisano: 16.04.2022 09:08:00
rene napisał(a):

mariolakal napisał(a):

rene napisał(a):

darog napisał(a):

U mnie też dziś nie ma!są dni ze pojawia się odrazu!ale ostatnio to rzadkość! emotka Pocieszeniem jest fakt !iż próbując wysłać ponownie te same dane!System podpowiada ze 

Tak błędne dane !ale jak spojrzysz na formularz to przy paragonie jest napisane że dany parago zostal kuz zgłoszony!bynajmniej tak jest u mnie za kazdym razem jak formularz znika! emotka  

ale wy się nakręcacie

jak zgłasza się 1 mleko powiadomienie.ienia brak
więcej sztuk mail przychodzi od razu
0 0

kornwalija

#6854500 Napisano: 16.04.2022 09:40:13
Powiadomienia z Łaciate u mnie doszły wszystkie.

Natomiast założyłam aplikację żabki i nie mam maila z linkiem aktywacyjnym od rana. W spamie też nic. Ktoś tak miał?
0 0