Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

budryska

#6854695 Napisano: 19.04.2022 11:06:39
FBsebastian3 napisał(a):

Coca cola konkurs w aplikacje gdzie jest kod? Pisze, że pod etykieta. Mam tam pole, niby pod nim powinien być numer ale nic nie ma

A zdrapałeś to pole? To jest zdrapka, a od nią kod.
0 0

Afrodyta72

#6854715 Napisano: 19.04.2022 11:57:10
Działa napisał(a):

Coca cola konkurs w aplikacje gdzie jest kod? Pisze, że pod etykieta. Mam tam pole, niby pod nim powinien być numer ale nic nie ma

0 0

FBsebastian3

#6854728 Napisano: 19.04.2022 12:31:10
budryska napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Faktycznie. Ale mam następny problem. Czy kod wpisuje w aplikacji Coca coli bo gdy wbijam w miejsce"kod" to mam informacje "nieprawidłowy kod" a jest wyraźny więc nie mogłam się pomylić 
0 0

paulaaa

#6854729 Napisano: 19.04.2022 12:45:29
FBsebastian3 napisał(a):

budryska napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Faktycznie. Ale mam następny problem. Czy kod wpisuje w aplikacji Coca coli bo gdy wbijam w miejsce"kod" to mam informacje "nieprawidłowy kod" a jest wyraźny więc nie mogłam się pomylić 

U mnie to samo, a sprawdzone na wielu kodach i w każdym przypadku komunikat o nieprawidłowym kodzie
0 0

pawelkoo

#6854731 Napisano: 19.04.2022 12:48:54
A "stare" kody działają? Te z zakrętek? Albo jeśli ktoś miał wpisane ale niewykorzystane to może je użyć do tej loterii?
0 0

Afrodyta72

#6854743 Napisano: 19.04.2022 14:08:25

Mam 6 etykiet ,żaden kod nie wchodzi ,8 nakrętek ...promocja jeszcze się nie rozpoczęła,to jakiś dramat na tej stronie , pomijając wczorajszy fakt ,że na pewno nikt nie wygrał tych klapek z rozmiaru 41 i 42 .

0 0

Emememe

#6854746 Napisano: 19.04.2022 14:39:35
pawelkoo napisał(a):

A "stare" kody działają? Te z zakrętek? Albo jeśli ktoś miał wpisane ale niewykorzystane to może je użyć do tej loterii?

Kody z nakrętek działają, można brać z nimi udział w loterii emotka
0 0

malmika

#6854765 Napisano: 19.04.2022 16:54:56
zielonaszpilka napisał(a):

malmika

Pchasz się w karniaka

Nie wiedziałam. To usuwam.. 
0 0

pannajaska

#6854768 Napisano: 19.04.2022 17:04:28
Czy z konkursu Hipp byly juz rozsyłane bony albo jakiekolwiek informacje od nich o pozytywnej weryfikacji
0 0

darog

#6854794 Napisano: 19.04.2022 21:52:14
darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.
Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim
...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

0 0

mietowa

#6854795 Napisano: 19.04.2022 22:02:22
darog napisał(a):

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim
...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 
Myśle kupie sos w sklepie. Patrze nazywa się "Ukraiński" ( choć nie nazywał się wcześniej rosyjski) - jako że dzień dziś płynie troszke w ukraińskim szoku - przy okazji zrobię foto zdjęć ukraińskich sosów (wcześniej chyba nazywał się seczuański) 

No i co w związku z tym? emotka
0 0

darog

#6854798 Napisano: 19.04.2022 22:24:05
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. 

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.
0 0

Gość: cb656

#6854799 Napisano: 19.04.2022 22:27:52
mietowa napisał(a):

No i co w związku z tym?

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich...

Jak to, co? Odpowiedź jest w pierwszym zdaniu. To musi być dla daroga szok, zapragnął się tym podzielić, bo pewnie szuka pomocy, jak się otrząsnąć z traumy. emotka

visserarthur

#6854801 Napisano: 19.04.2022 22:35:48
Tak zauważam, że ściana wschodnia jest mało tolerancyjna i pisowska zarazem... Jak nasi wybyli do innych krajów, to nie pisali dla nich w języku polskim...!? Zapomnieliście też, że w Polsce już 5 lat temu była reklama dla Ukraińców po ukraińsku, czy wtedy nie wzbudzała na wschodzie aż takich emocji...:
http://tv.wirtual...-elzy-reklamuje-play
0 0

mietowa

#6854802 Napisano: 19.04.2022 22:39:16
darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

darog napisał(a):

Chyba Organizatorzy mają dość konkursowiczów polskich, W sklepach wywieszki w j. ukraińskim o konkursie i zasady.Wydawało mi się, że to może  nadgorliwy miłosierny przedstawiciel handlowy. NIE to organizator podaje info w j. ukraińskim...dziś dzieci w szkole uczyły się hymnu ukraińskiego, knajpa z sushi (MOI) na Świętojańskiej w Bstoku  zdjęła flagę unijną i wywiesiła na zewnątrz ukraińską. Oglądam gazetkę z HEBE - w języku polskim i jednocześnie ukraińskim. 

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 

Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

zielonaszpilka

#6854805 Napisano: 19.04.2022 22:56:17
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć? 

darog

#6854808 Napisano: 20.04.2022 00:20:23
zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć? 

- też jestem tego zdania, szkoła nie jest od uczenia hymnu a to powinno być w domu - skoro tak bardzo rodzic się czuje Polakiem
- jasne, że nastolatkowie polscy przede wszystkim nos w ajfony i siedzą w autobusach nie patrzą kto obok stoi
- w moim gronie nie ma "PISu"
- ojciec jeździ autobusem raz na pół roku - skoro akurat tak mu się przydarzyło-nie miał prawa powiedzieć?
Cóż ..taki do ukraiński ze wszech miar w Polsce dzień, kończąc przy kompie i sprawdzając konkurs Columbita a tam - po ukraińsku.

Sąsiedzi się rozwodzą...przez "Ukrainę" pół godz temu kumpel wyszedł ode mnie. Żona nie zdzierżyła, że TRZECI tydzień Andrzej jeździ jako wolontariusz ratownik medyczny na granice. Wypłata za to z pracy 1 tys zł - skoro wybrał wolontariat. 
- Ukrainki - pielęgniarki za to palcem  jako wolontariuszki nie ruszyły- minął miesiąc. Czekają na zatrudnienie w USK. W końcu Andrzej zrozumiał i kończy wolontaryjną 3-tygodniową działalność. także i noc upływa z tematem ukraińskim.  
Dobranoc, slava Ukrainie i niech ten koszmar puti.nowski się skończy wraz z nim.
0 0

banka-manka

#6854833 Napisano: 20.04.2022 07:42:27
Czy ktoś zapisał sobie link lub sam regulamin z konkursu Seko? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-swietuj-30-lat-z-seko
Konkurs się zakończył i strona konkursowa jest nieaktywna.
0 0

atyde25

#6854835 Napisano: 20.04.2022 07:45:00
Columbit mocno poleciał serio myślą,że ludzie którzy walczą o przetrwanie i życie będą nagle w polszy walczyć o nagrody w konkursach promocyjnych.................
Mnie osobiście rozwaliło,że rosyjscy żołnierze zadzwonili do żony przez zabiciem jej męża i syna by sobie posłuchała czy się pożegnała.Chyba się za dużo naoglądali Gry o tron.Dobrze,że akurat w tych czasach nie było telefonów.............
0 0

blanca

#6854858 Napisano: 20.04.2022 08:56:03
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś zapisał sobie link lub sam regulamin z konkursu Seko? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-swietuj-30-lat-z-sekoKonkurs się zakończył i strona konkursowa jest nieaktywna.

https://s3-eu-wes..._na_widelcu_2_1_.pdf