Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#6856060 Napisano: 27.04.2022 14:07:48
byekitty napisał(a):

Co jest z Tmobilem? Zawsze informowali chwilę wcześniej, zeby zdążyć z publikacja wyników na stronie. Czyżby chcieli informować na wariata po majówce? Mogliby już zacząć...emotka

ja cały czas się boję, że już po .. no ale obyście mieli rację, że jeszcze nie informowali
1 byekitty 0

pikawka

#6856062 Napisano: 27.04.2022 14:13:16
byekitty napisał(a):

Co jest z Tmobilem? Zawsze informowali chwilę wcześniej, zeby zdążyć z publikacja wyników na stronie. Czyżby chcieli informować na wariata po majówce? Mogliby już zacząć...emotka

Też się od kilku dni zastanawiam co tak długo ... no oby jeszcze nie byloemotka

byekitty

#6856063 Napisano: 27.04.2022 14:14:02
Sto pro nie było emotka

banka-manka

#6856072 Napisano: 27.04.2022 15:03:13
Konkurs grillowy Hochland Netto, komuś udało się kupić te sery? Pytałam pracowników czy są te produkty, albo kiedy będą. Nikt nic nie wie.
1 monisss 0

monisss

#6856073 Napisano: 27.04.2022 15:08:16
banka-manka napisał(a):

Konkurs grillowy Hochland Netto, komuś udało się kupić te sery? Pytałam pracowników czy są te produkty, albo kiedy będą. Nikt nic nie wie.

no właśnie mi forumowiczka chciała kupić i wróciła z info, że u niej nie ma.. to fajny konkurs zrobili, że serów kupić nie można

bingo9842

#6856074 Napisano: 27.04.2022 15:10:23
monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

no właśnie mi forumowiczka chciała kupić i wróciła z info, że u niej nie ma.. to fajny konkurs zrobili, że serów kupić nie można

Ja wczoraj byłam w 2 sklepach i też nic.

simonapp

#6856082 Napisano: 27.04.2022 15:49:12
assal napisał(a):

Simonapp: Konkurs a loteria to dwie różne rzeczy. W konkursie agencje potrafią przymknąć oko na błędny numer paragonu, przesłanie danych po terminie, nieco tańszy zakup jak regulaminowy emotka  A i tak często nie wszystkie nagrody ostatecznie zostają wydane. W loterii wszystko musi się zgadzać idealnie, a literówki zdarzają się bardzo często. Laureat rezerwowy jest z reguły jeden do nagrody, a jak i on nie spełnia wymogów, to co zrobić? Nie można bez wystąpienia o pozwolenie wybrać kolejnego emotka

Nie zgadzam się z Tobą. 
Są agencje, które, potrafią postępować OK względem nas (a może i prawa).
Pozytywne przykłady LOTERII:
"Rioteria" regulamin pkt 7,4 (na końcu) .. bierze pod uwagę laureata rezerwowego. Powyższa procedura będzie podejmowana, aż do potwierdzenia PEŁNEJ listy laureatów.  ( która będzie opublikowana na stronie)
"Nussbeisser" regulamin pkt 25 i 26 .. procedura jest powtarzana do momentu spełnienia przez osobę rezerwową warunków określonych w regulaminie. 
"Kinley" rezerwa dopiero po drugiej osobie rezerwowej. 
Można? - można.
W 'Wielkanoc z Tymbark" 500 osób mogło otrzymać nagrody, a ile otrzymało? Zróbmy sobie sami sobie statystykę po ilości zgłaszanych paragonów, bo listy laureatów nie zobaczymy.
Nie może to się odbywać kosztem nas, konkursowiczów. 
i TRZEBA O TYM GŁOŚNO MÓWIĆ. 
A i ciekawostka z "Monini" - tam nagrody z bramek, (nie do końca się kumulowały)  przechodząc na Organizatora.
A innych przykładów konkursów można by mnożyć.  

oset

#6856096 Napisano: 27.04.2022 17:20:09
simonapp napisał(a):

assal napisał(a):

Simonapp: Konkurs a loteria to dwie różne rzeczy. W konkursie agencje potrafią przymknąć oko na błędny numer paragonu, przesłanie danych po terminie, nieco tańszy zakup jak regulaminowy emotka  A i tak często nie wszystkie nagrody ostatecznie zostają wydane. W loterii wszystko musi się zgadzać idealnie, a literówki zdarzają się bardzo często. Laureat rezerwowy jest z reguły jeden do nagrody, a jak i on nie spełnia wymogów, to co zrobić? Nie można bez wystąpienia o pozwolenie wybrać kolejnego emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Są agencje, które, potrafią postępować OK względem nas (a może i prawa).
Pozytywne przykłady LOTERII:
"Rioteria" regulamin pkt 7,4 (na końcu) .. bierze pod uwagę laureata rezerwowego. Powyższa procedura będzie podejmowana, aż do potwierdzenia PEŁNEJ listy laureatów.  ( która będzie opublikowana na stronie)
"Nussbeisser" regulamin pkt 25 i 26 .. procedura jest powtarzana do momentu spełnienia przez osobę rezerwową warunków określonych w regulaminie. 
"Kinley" rezerwa dopiero po drugiej osobie rezerwowej. 
Można? - można.
W 'Wielkanoc z Tymbark" 500 osób mogło otrzymać nagrody, a ile otrzymało? Zróbmy sobie sami sobie statystykę po ilości zgłaszanych paragonów, bo listy laureatów nie zobaczymy.
Nie może to się odbywać kosztem nas, konkursowiczów. 
i TRZEBA O TYM GŁOŚNO MÓWIĆ. 
A i ciekawostka z "Monini" - tam nagrody z bramek, (nie do końca się kumulowały)  przechodząc na Organizatora.
A innych przykładów konkursów można by mnożyć.  

U nas poszło 4 zgłoszenia (mąż i ja) i były to różne kwoty od ponad 200 po kilkadziesiąt złociszy na paragonie i nic. Zlecający takie akcje powinni patrzeć na ręce takim agencjom, które chcą się obłowić z każdej strony. A to losując kilka razy te same osoby, skoro można dać tylko jedna nagrodę, a to zamiast paragonu z najwyższą kwotą celowo wylosować z najniższą, żeby więcej zostało dla agencji. To wszystko celowe działanie. Powinno być zawsze do każdej wylosowanej nagrody kilka rezerwowych osób i powinna być zawsze opublikowana lista zwycięzców. A że nikt ze zlecających tego nie sprawdza i nikt nie robi zamieszania to i lepiej dla agencji. A co my możemy? Gdyby to ktoś ogarnięty zgłosił w odpowiednim miejscu, to może by to coś dało, a tak to pomarudzimy chwilę i... koniec tematu.

Gość: mariolakal

#6856110 Napisano: 27.04.2022 18:24:55
bingo9842 napisał(a):

monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ja wczoraj byłam w 2 sklepach i też nic.

U mnie też nie ma... 

mietowa

#6856138 Napisano: 27.04.2022 20:20:08
"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 
0 0

banka-manka

#6856140 Napisano: 27.04.2022 20:38:29
mietowa napisał(a):

"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'.

Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?
0 0

mietowa

#6856141 Napisano: 27.04.2022 20:39:35
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'.Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź. 
0 0

sks900

#6856142 Napisano: 27.04.2022 20:39:56
mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?

https://szlakiemnagrod.pl/#form
0 0

banka-manka

#6856143 Napisano: 27.04.2022 20:41:59
mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'. Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź. 

Ostatnio jesteś pechowa z tymi formularzami. Może to tak pechowo - szczęśliwa emotka  emotka
0 0

mietowa

#6856144 Napisano: 27.04.2022 20:42:03
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"
0 0

mietowa

#6856145 Napisano: 27.04.2022 20:43:21
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'. Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Ostatnio jesteś pechowa z tymi formularzami. Może to tak pechowo - szczęśliwa emotka  :hyh

To prawda! Myślałam, że nikt nie zauważy emotka  emotka

sks900

#6856146 Napisano: 27.04.2022 20:43:35
mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"

A ze smartfona nie da rady wysłać?
0 0

mietowa

#6856147 Napisano: 27.04.2022 20:44:51
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem. 
0 0

sks900

#6856149 Napisano: 27.04.2022 20:47:25
mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem. 

A co z ciasteczkami w przeglądarce? 
0 0

mietowa

#6856150 Napisano: 27.04.2022 20:52:23
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

A co z ciasteczkami w przeglądarce? 

A co z nimi, w sensie co powinnam zrobić? Spróbowałam na jeszcze jednym komputerze. Nope. No nie mam pojęcia. 
0 0