Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6856062 Napisano: 27.04.2022 14:13:16
byekitty napisał(a):

Co jest z Tmobilem? Zawsze informowali chwilę wcześniej, zeby zdążyć z publikacja wyników na stronie. Czyżby chcieli informować na wariata po majówce? Mogliby już zacząć...emotka

Też się od kilku dni zastanawiam co tak długo ... no oby jeszcze nie byloemotka

byekitty

#6856063 Napisano: 27.04.2022 14:14:02
Sto pro nie było emotka

banka-manka

#6856072 Napisano: 27.04.2022 15:03:13
Konkurs grillowy Hochland Netto, komuś udało się kupić te sery? Pytałam pracowników czy są te produkty, albo kiedy będą. Nikt nic nie wie.
1 monisss 0

monisss

#6856073 Napisano: 27.04.2022 15:08:16
banka-manka napisał(a):

Konkurs grillowy Hochland Netto, komuś udało się kupić te sery? Pytałam pracowników czy są te produkty, albo kiedy będą. Nikt nic nie wie.

no właśnie mi forumowiczka chciała kupić i wróciła z info, że u niej nie ma.. to fajny konkurs zrobili, że serów kupić nie można

bingo9842

#6856074 Napisano: 27.04.2022 15:10:23
monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

no właśnie mi forumowiczka chciała kupić i wróciła z info, że u niej nie ma.. to fajny konkurs zrobili, że serów kupić nie można

Ja wczoraj byłam w 2 sklepach i też nic.

simonapp

#6856082 Napisano: 27.04.2022 15:49:12
assal napisał(a):

Simonapp: Konkurs a loteria to dwie różne rzeczy. W konkursie agencje potrafią przymknąć oko na błędny numer paragonu, przesłanie danych po terminie, nieco tańszy zakup jak regulaminowy emotka  A i tak często nie wszystkie nagrody ostatecznie zostają wydane. W loterii wszystko musi się zgadzać idealnie, a literówki zdarzają się bardzo często. Laureat rezerwowy jest z reguły jeden do nagrody, a jak i on nie spełnia wymogów, to co zrobić? Nie można bez wystąpienia o pozwolenie wybrać kolejnego emotka

Nie zgadzam się z Tobą. 
Są agencje, które, potrafią postępować OK względem nas (a może i prawa).
Pozytywne przykłady LOTERII:
"Rioteria" regulamin pkt 7,4 (na końcu) .. bierze pod uwagę laureata rezerwowego. Powyższa procedura będzie podejmowana, aż do potwierdzenia PEŁNEJ listy laureatów.  ( która będzie opublikowana na stronie)
"Nussbeisser" regulamin pkt 25 i 26 .. procedura jest powtarzana do momentu spełnienia przez osobę rezerwową warunków określonych w regulaminie. 
"Kinley" rezerwa dopiero po drugiej osobie rezerwowej. 
Można? - można.
W 'Wielkanoc z Tymbark" 500 osób mogło otrzymać nagrody, a ile otrzymało? Zróbmy sobie sami sobie statystykę po ilości zgłaszanych paragonów, bo listy laureatów nie zobaczymy.
Nie może to się odbywać kosztem nas, konkursowiczów. 
i TRZEBA O TYM GŁOŚNO MÓWIĆ. 
A i ciekawostka z "Monini" - tam nagrody z bramek, (nie do końca się kumulowały)  przechodząc na Organizatora.
A innych przykładów konkursów można by mnożyć.  

oset

#6856096 Napisano: 27.04.2022 17:20:09
simonapp napisał(a):

assal napisał(a):

Simonapp: Konkurs a loteria to dwie różne rzeczy. W konkursie agencje potrafią przymknąć oko na błędny numer paragonu, przesłanie danych po terminie, nieco tańszy zakup jak regulaminowy emotka  A i tak często nie wszystkie nagrody ostatecznie zostają wydane. W loterii wszystko musi się zgadzać idealnie, a literówki zdarzają się bardzo często. Laureat rezerwowy jest z reguły jeden do nagrody, a jak i on nie spełnia wymogów, to co zrobić? Nie można bez wystąpienia o pozwolenie wybrać kolejnego emotka

Nie zgadzam się z Tobą. Są agencje, które, potrafią postępować OK względem nas (a może i prawa).
Pozytywne przykłady LOTERII:
"Rioteria" regulamin pkt 7,4 (na końcu) .. bierze pod uwagę laureata rezerwowego. Powyższa procedura będzie podejmowana, aż do potwierdzenia PEŁNEJ listy laureatów.  ( która będzie opublikowana na stronie)
"Nussbeisser" regulamin pkt 25 i 26 .. procedura jest powtarzana do momentu spełnienia przez osobę rezerwową warunków określonych w regulaminie. 
"Kinley" rezerwa dopiero po drugiej osobie rezerwowej. 
Można? - można.
W 'Wielkanoc z Tymbark" 500 osób mogło otrzymać nagrody, a ile otrzymało? Zróbmy sobie sami sobie statystykę po ilości zgłaszanych paragonów, bo listy laureatów nie zobaczymy.
Nie może to się odbywać kosztem nas, konkursowiczów. 
i TRZEBA O TYM GŁOŚNO MÓWIĆ. 
A i ciekawostka z "Monini" - tam nagrody z bramek, (nie do końca się kumulowały)  przechodząc na Organizatora.
A innych przykładów konkursów można by mnożyć.  

U nas poszło 4 zgłoszenia (mąż i ja) i były to różne kwoty od ponad 200 po kilkadziesiąt złociszy na paragonie i nic. Zlecający takie akcje powinni patrzeć na ręce takim agencjom, które chcą się obłowić z każdej strony. A to losując kilka razy te same osoby, skoro można dać tylko jedna nagrodę, a to zamiast paragonu z najwyższą kwotą celowo wylosować z najniższą, żeby więcej zostało dla agencji. To wszystko celowe działanie. Powinno być zawsze do każdej wylosowanej nagrody kilka rezerwowych osób i powinna być zawsze opublikowana lista zwycięzców. A że nikt ze zlecających tego nie sprawdza i nikt nie robi zamieszania to i lepiej dla agencji. A co my możemy? Gdyby to ktoś ogarnięty zgłosił w odpowiednim miejscu, to może by to coś dało, a tak to pomarudzimy chwilę i... koniec tematu.

Gość: mariolakal

#6856110 Napisano: 27.04.2022 18:24:55
bingo9842 napisał(a):

monisss napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ja wczoraj byłam w 2 sklepach i też nic.

U mnie też nie ma... 

mietowa

#6856138 Napisano: 27.04.2022 20:20:08
"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 
0 0

banka-manka

#6856140 Napisano: 27.04.2022 20:38:29
mietowa napisał(a):

"Podążaj szlakiem nagród" - działa Wam formularz? U mnie ciągle jakiś błąd, niezależnie od urządzenia i czy wpisuję, czy wklejam odpowiedź. 

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'.

Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?
0 0

mietowa

#6856141 Napisano: 27.04.2022 20:39:35
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'.Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź. 
0 0

sks900

#6856142 Napisano: 27.04.2022 20:39:56
mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?

https://szlakiemnagrod.pl/#form
0 0

banka-manka

#6856143 Napisano: 27.04.2022 20:41:59
mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'. Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Kurcze, to co u mnie może być nie tak? Zaraz mnie trafi "szlak" emotka . Gdyby ktoś miał pomysł, prosze o podpowiedź. 

Ostatnio jesteś pechowa z tymi formularzami. Może to tak pechowo - szczęśliwa emotka  emotka
0 0

mietowa

#6856144 Napisano: 27.04.2022 20:42:03
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"
0 0

mietowa

#6856145 Napisano: 27.04.2022 20:43:21
banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Wysłałam kilka godzin temu i jeszcze teraz, za każdym razem ok. Po jest komunikat 'zgłoszenie przyjęte'. Dopytam jeszcze odnośnie tego konkursu, czy potwierdzenie na email powinno przyjść?

Ostatnio jesteś pechowa z tymi formularzami. Może to tak pechowo - szczęśliwa emotka  :hyh

To prawda! Myślałam, że nikt nie zauważy emotka  emotka

sks900

#6856146 Napisano: 27.04.2022 20:43:35
mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Działa, przed chwilą sprawdziłem. Może wyczyść ciasteczka w przeglądarce. Blokowania reklam nie masz?https://szlakiemnagrod.pl/#form

Wyłączyłąm blokowanie. Wciąz to samo: "Formularz nie został wysłany. Uzupełnij wszystkie pola i spróbuj ponownie"

A ze smartfona nie da rady wysłać?
0 0

mietowa

#6856147 Napisano: 27.04.2022 20:44:51
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem. 
0 0

sks900

#6856149 Napisano: 27.04.2022 20:47:25
mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

No właśnie nie, dlatego myślałam, że może coś z formularzem. Generalnie staram się Wam nie zawracać głowy i sama kombinuję, ale tutaj już kompletnie nie wiem. 

A co z ciasteczkami w przeglądarce? 
0 0

mietowa

#6856150 Napisano: 27.04.2022 20:52:23
sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

sks900 napisał(a):

mietowa napisał(a):

A co z ciasteczkami w przeglądarce? 

A co z nimi, w sensie co powinnam zrobić? Spróbowałam na jeszcze jednym komputerze. Nope. No nie mam pojęcia. 
0 0

mietowa

#6856151 Napisano: 27.04.2022 20:54:50
Alleluja! Okazuje się, że formularz oszukuje. Jeśli mówi, że zostało mi 2 znaki, to tak naprawdę wcale nie. Przeszło, gdy zostało 6 czy 8. 

Dziękuję za pomoc!