Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

yaagatka

#7059341 Napisano: 09.11.2022 15:15:14
wojteke-konkursy napisał(a):

Śmierdzi mi ten Monster Żabka.
Ja 3 zgłoszenia, siostra 2, znajomi też mieli po 1 i 0 wygranych. Nie dostaliśmy nawet żadnego kodu...

Dodam, że nie dostałem odpowiedzi na maila odnośnie pytania czy wszyscy zostali poinformowani.

Ja wygrałam fotel, ale tez brak jakiejkolwiek informacji...

PS. Skad wiem, ze wygrałam? Bo własnie po to brałąm udział w konkursie emotka
1 simonapp 0

incendio12

#7059343 Napisano: 09.11.2022 15:16:51

Ja 3 zgłoszenia, siostra 2, znajomi też mieli po 1 i 0 wygranych. Nie dostaliśmy nawet żadnego kodu...

Dodam, że nie dostałem odpowiedzi na maila odnośnie pytania czy wszyscy zostali poinformowani.

Była duża dyskusja o tym w wątku "czy informowali?", zerknij sobie. Podobno wszyscy zostali już poinformowani.. Ja dzwoniłam do Fortisa tez ich trochę pomęczyć, to powiedzieli mi, że zgłoszeń było Kilkadziesiąt tysięcy (mhm jasne) i nie starczyło nagród dla wszystkich emotka  I powiedzieli, że jeśli chcę potwierdzić mój brak wygranej, to mam napisać do nich maila, ale ze są teraz zasypani mailami przez ten konkurs i że na odpowiedź trochę poczekam. Już nie pisałam do nich, bo i tak im nie wierzę w nic, trzeba żyć z tym, że zostaliśmy oszukani i tyle emotka
1 Emememe 0

Emememe

#7059346 Napisano: 09.11.2022 15:25:35
incendio12 napisał(a):

Była duża dyskusja o tym w wątku "czy informowali?", zerknij sobie. Podobno wszyscy zostali już poinformowani.. Ja dzwoniłam do Fortisa tez ich trochę pomęczyć, to powiedzieli mi, że zgłoszeń było Kilkadziesiąt tysięcy (mhm jasne) i nie starczyło nagród dla wszystkich emotka  I powiedzieli, że jeśli chcę potwierdzić mój brak wygranej, to mam napisać do nich maila, ale ze są teraz zasypani mailami przez ten konkurs i że na odpowiedź trochę poczekam. Już nie pisałam do nich, bo i tak im nie wierzę w nic, trzeba żyć z tym, że zostaliśmy oszukani i tyle emotka

Cytując ich wczorajszą odpowiedź: "Wszystke zgłoszenia zostały wnikliwie przeanalizowane" wnioskuję, że w tym Fortisie pracują roboty, a nie ludzie 😀 Kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń przeanalizowali w świąteczny dzień, w czasie gdy inni spacerowali po grobach xD Eh, lecą w kulki i tyle.
Ubolewam, że do Warszawy tak daleko, chętnie zobaczyłabym tę listę nagrodzonych 😀

sabaka

#7059347 Napisano: 09.11.2022 15:27:44
Emememe napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cytując ich wczorajszą odpowiedź: "Wszystke zgłoszenia zostały wnikliwie przeanalizowane" wnioskuję, że w tym Fortisie pracują roboty, a nie ludzie 😀 Kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń przeanalizowali w świąteczny dzień, w czasie gdy inni spacerowali po grobach xD Eh, lecą w kulki i tyle.
Ubolewam, że do Warszawy tak daleko, chętnie zobaczyłabym tę listę nagrodzonych 😀

Ja im nawet na zakończenie współpracy pogratulowałam komisji za takie wybitne umiejętności szybkiego czytania, ale już nie odpisali 🥱

agakaz2

#7059348 Napisano: 09.11.2022 15:28:10
sabart napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

A na Lay'sy w żabce macie kod?
U mnie brak...
Na twixy mam...

Dostałam od razu

Edit: kupiłam Twix i coca-cole na jednym paragonie oba konkursy, może przez to nie dostałam na Twix?

ja kupilam wszystkie 3 razem, cola,twix jakikolwiek wzięłam i lays
I kody od razu mam
0 0

FBsebastian3

#7059352 Napisano: 09.11.2022 15:43:28
otrzymałam takiego sms-a . To jakaś ściema? Nie grałam w żabce w nic. Komuś coś to mówi? Dzieki
0 0

agakaz2

#7059353 Napisano: 09.11.2022 15:44:20
FBsebastian3 napisał(a):

otrzymałam takiego sms-a . To jakaś ściema? Nie grałam w żabce w nic. Komuś coś to mówi? Dzieki

tak ostatnio na profilu zabka chyba o tym pisali
0 0

Emememe

#7059354 Napisano: 09.11.2022 15:44:59
FBsebastian3 napisał(a):

https://niebezpie...ace-kupony-od-zabki/
0 0

anialistopad

#7059356 Napisano: 09.11.2022 15:55:06
Nivea men działa Wam?
0 0

planeta

#7059357 Napisano: 09.11.2022 15:58:36
anialistopad napisał(a):

Nivea men działa Wam?

Właśnie nie działa
0 0

FBsebastian3

#7059368 Napisano: 09.11.2022 16:33:46
Emememe napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

https://niebezpie...ace-kupony-od-zabki/

Dziekuje. Czulam ,ze coś nie tak. Łatwo mozna sie przejechac jak sie jest wkręcony w konkursy

zelazo

#7059371 Napisano: 09.11.2022 16:46:21
Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.
0 0

sledzik860

#7059376 Napisano: 09.11.2022 17:06:22
agakaz2 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

tak ostatnio na profilu zabka chyba o tym pisali

Już sam URL ostrzega przed kliknięciem.
1 kumulacja 0

Finezyjna

#7059398 Napisano: 09.11.2022 17:45:51
Czy Jagermeister to jest 5 etap ?
Czy te @ idą wszystkie od razu, czy stopniowo ? Na stronie pojawia się lista ? emotka
0 0

bianka33

#7059401 Napisano: 09.11.2022 17:54:36
Finezyjna napisał(a):

Czy te @ idą wszystkie od razu, czy stopniowo ? Na stronie pojawia się lista ? emotka

Tak, 5 etap.
I i II stopień był o tej samej godzinie 17:09 emotka
1 Finezyjna 0

ikropka

#7059402 Napisano: 09.11.2022 17:55:23
melancholia napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Tak, 5 etap.

Idą stopniowo. Do mnie 2 stopień dotarł o 17:49. Wyników tego etapu jeszcze nie ma na stronie.
0 0

bianka33

#7059404 Napisano: 09.11.2022 17:58:17
ikropka napisał(a):

melancholia napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Tak, 5 etap.

Idą stopniowo. Do mnie 2 stopień dotarł o 17:49. Wyników tego etapu jeszcze nie ma na stronie.

Dzięki za poprawkę, u mnie akurat były o tej samej godzinie emotka
1 ikropka 0

Cynamon28

#7059408 Napisano: 09.11.2022 18:07:42
zelazo napisał(a):

Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.

Grałem na ulicy i nie chciałem krzyczeć i też nie wygrałem.
0 0

incendio12

#7059412 Napisano: 09.11.2022 18:11:37
Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Grałem na ulicy i nie chciałem krzyczeć i też nie wygrałem.

Ja też nie mogłam krzyczeć, bo siostra spala i też nie wygrałam emotka  Może jeszcze raz zagram jak będę mogła krzyknąć i sprawdzę teorię czy to loteria czy nie do końca emotka
0 0

Mulinka

#7059415 Napisano: 09.11.2022 18:21:17
Konkurs Grant's? Czy przychodzi potwierdzenie na maila, tak jak w Jagerze, czy tylko potwierdzenie wysłania wiadomości na stronie?
0 0