Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Diana02

#7059457 Napisano: 09.11.2022 21:21:04
incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.

Grałem na ulicy i nie chciałem krzyczeć i też nie wygrałem.

Ja też nie mogłam krzyczeć, bo siostra spala i też nie wygrałam emotka  Może jeszcze raz zagram jak będę mogła krzyknąć i sprawdzę teorię czy to loteria czy nie do końca emotka

Ja zaczęłam krzyczeć, ale sobie przypomniałam że mieszkam w bloku i już sąsiedzi na górze się zerwali bo słyszałam i skończyłam i też nie wygrałam 😂🤣
0 0

elektro

#7059461 Napisano: 09.11.2022 21:37:35
To raczej bramki .
Ja trochę głośniej ale krótko gol i od razu byl maks. I była wygrana

incendio12

#7059464 Napisano: 09.11.2022 21:40:04
Diana02 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.

Ja też nie mogłam krzyczeć, bo siostra spala i też nie wygrałam emotka  Może jeszcze raz zagram jak będę mogła krzyknąć i sprawdzę teorię czy to loteria czy nie do końca emotka

Ja zaczęłam krzyczeć, ale sobie przypomniałam że mieszkam w bloku i już sąsiedzi na górze się zerwali bo słyszałam i skończyłam i też nie wygrałam 😂🤣

Nie wiem właśnie czy to wystarczy krzyknąć raz czy trzeba krzyczeć dłużej, bo ten progres tam wraca do początku jak się przestaje krzyczeć i ja nie wiem kiedy kliknąć ten przycisk  emotka  Może ktoś wytłumaczy jak to działa i czy w ogóle trzeba krzyczeć emotka
0 0

anaesth

#7059471 Napisano: 09.11.2022 22:17:41
elektro napisał(a):

To raczej bramki .
Ja trochę głośniej ale krótko gol i od razu byl maks. I była wygrana

Ja mam zablokowany dostęp do mikrofonu podczas używania przeglądarki. Nie wygrałam, ale byłoby to słabe, gdyby wygrana była uzależniona od okrzyku...
0 0

sledzik860

#7059486 Napisano: 10.11.2022 07:12:27
incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Nie krzyczałem i 2 razy wtopa xD Coś może w tym jest emotka
0 0

sabaka

#7059487 Napisano: 10.11.2022 07:22:42
sledzik860 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Ja za pierwszym razem 20 zł do Żabki, a długo byłam cicho bo byłam na ulicy, v dopiero jak weszłam do domu to jak kaszlnelam to od razu wynik. Za drugim razem od razu krzyczałam głośno i nic. A ten mikrofon naciskałam tak jakbym chciała zacząć nagrywać, wtedy samo się wyłączało po głośnym dźwięku.
0 0

malenka89

#7059500 Napisano: 10.11.2022 09:06:05
A czy ktoś kupował przykładowo 6 produktów za jednym razem, na jeden paragon i otrzymał 3 kody? Czy muszę to rozdzielać?
0 0

asper01

#7059502 Napisano: 10.11.2022 09:27:33
sledzik860 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Ja darłem papę w aucie, ale chyba słabo, bo tylko 20 zł emotka
0 0

andii

#7059504 Napisano: 10.11.2022 09:31:08
malenka89 napisał(a):

A czy ktoś kupował przykładowo 6 produktów za jednym razem, na jeden paragon i otrzymał 3 kody? Czy muszę to rozdzielać?

agakaz2 pisała ze kupiła wszystko razem i dostała 3 kody
1 malenka89 0

deva

#7059507 Napisano: 10.11.2022 09:35:29
asper01 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Ja darłem papę w aucie, ale chyba słabo, bo tylko 20 zł emotka

Ja się darłam dwa razy. Za pierwszym razem Steam za drugim razem nawet 2 dychy nie wpadły 🐸
0 0

adamo86

#7059510 Napisano: 10.11.2022 09:43:24
andii napisał(a):

malenka89 napisał(a):

W pytaniu chyba chodziło o 6 paczek chipsów na raz, a nie zakupy na 3 konkursy? W Lay's w takim wypadku przysługuje tylko 1 kod

Na wszystkie 3 wyzwania można kupić na jednym paragonie i są 3 kody emotka
1 andii 0

malenka89

#7059511 Napisano: 10.11.2022 09:44:18
adamo86 napisał(a):

andii napisał(a):

malenka89 napisał(a):

W pytaniu chyba chodziło o 6 paczek chipsów na raz, a nie zakupy na 3 konkursy?

sorki, nie wyspałam się dzisiaj i nawet pytania nie mogę dobrze skonstruować emotka  chodziło mi o coca colę. W sensie, że jak kupię 6 puszek to dostanę 3 kody emotka
1 andii 0

ch_magd

#7059518 Napisano: 10.11.2022 10:16:51
Czy z Woolite informują na bieżaco? 
0 0

yaagatka

#7059551 Napisano: 10.11.2022 12:27:16
incendio12 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy ktoś otrzymał kod w aplikacji Żabki na konkurs "Weź Paczkę na Balet" Żabka, dokonując zakupu po 1 listopada?

Wątpię, żeby dało się teraz otrzymać kod, bo wyzwanie w aplikacji było do 1 listopada, po prostu wysyłać zgłoszenia można do 8 listopada  emotka

Ja kupiłam przed 1 listopada a dzisiaj kodu nie mam. Pisałam do nich z poziomu aplikacji ale nie widze tego... Kiedys miałam podobny przypadek, na infolinii zapewnili mnie ze niby przysla i wcale nie przyslali ... :/ 

Bo kody znikają jak wyzwanie się kończy, trzeba zapisać. Ale jak do nich napiszesz to powinni odpisać, chociaż dziś ostatni dzień to nie wiem czy aż tak szybko odpiszą emotka

HURRA!! Odpisali na maila! Dzisiaj! Czyli dwa dni po zakończeniu konkursu. emotka
Dobra informacja jest taka, że kod w aplikacji przydzielili wcześniej, jeszcze 8 listopada, wiec zdążyłam coś wysłać.emotka
0 0

incendio12

#7059561 Napisano: 10.11.2022 12:44:13
yaagatka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy ktoś otrzymał kod w aplikacji Żabki na konkurs "Weź Paczkę na Balet" Żabka, dokonując zakupu po 1 listopada?

Wątpię, żeby dało się teraz otrzymać kod, bo wyzwanie w aplikacji było do 1 listopada, po prostu wysyłać zgłoszenia można do 8 listopada  emotka

Ja kupiłam przed 1 listopada a dzisiaj kodu nie mam. Pisałam do nich z poziomu aplikacji ale nie widze tego... Kiedys miałam podobny przypadek, na infolinii zapewnili mnie ze niby przysla i wcale nie przyslali ... :/ 

Bo kody znikają jak wyzwanie się kończy, trzeba zapisać. Ale jak do nich napiszesz to powinni odpisać, chociaż dziś ostatni dzień to nie wiem czy aż tak szybko odpiszą emotka

HURRA!! Odpisali na maila! Dzisiaj! Czyli dwa dni po zakończeniu konkursu. emotka
Dobra informacja jest taka, że kod w aplikacji przydzielili wcześniej, jeszcze 8 listopada, wiec zdążyłam coś wysłać.emotka

Chyba mieli dużo zapytań o to więc 8 listopada pojawił się kod znowu, z tego co widziałam  emotka  Ale dziwne ze tak długo odpisywali, bo jak ja do nich kilka razy kiedyś pisałam to zdarzało się nawet, że odpisywali po paru minutach  emotka  
0 0

basiczek2

#7059566 Napisano: 10.11.2022 13:01:06
Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Urodziny z Drop.
Czy zaznaczaliście opcję :" Wyrażam zgodę na publikację nadesłanego zadania konkursowego." 
Z regulaminu wynika, że nie jest to obowiązkowe. Ja nie zaznaczam i zastanawiam się czy to dlatego nic nie wygrywam w tym konkursie czy po prostu moja twórczość nie trafia do szanownego jury emotka  
0 0

atyde25

#7059584 Napisano: 10.11.2022 13:45:50
Jestem w szoku żappka się naprawiła miałam 3 wyzwania.Są 3 kody nawet produkty mi się udało dość szybko odszukać.Tylko grać taaaa.Colę i tak piję,sprawę chipsów i batonów przemilczę.

paulaaa

#7059586 Napisano: 10.11.2022 14:00:25
basiczek2 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Urodziny z Drop.
Czy zaznaczaliście opcję :" Wyrażam zgodę na publikację nadesłanego zadania konkursowego." 
Z regulaminu wynika, że nie jest to obowiązkowe. Ja nie zaznaczam i zastanawiam się czy to dlatego nic nie wygrywam w tym konkursie czy po prostu moja twórczość nie trafia do szanownego jurry emotka  

Ja zaznaczyłam, że wyrażam zgodę, choć wolałabym jednak, żeby nie publikowali, bo napisałam takie głupoty, że aż mi wstyd emotka  Ale czy to miało wpływ na wygraną to tylko szanowne jury wie emotka
1 basiczek2 0

antylopia

#7059598 Napisano: 10.11.2022 14:30:43
Czy w wyzwaniu żabkowym z colą w żabce wykrzyczenie coś daje?
0 0

adamo86

#7059599 Napisano: 10.11.2022 14:31:46
antylopia napisał(a):

Czy w wyzwaniu żabkowym z colą w żabce wykrzyczenie coś daje?

Z wpisów wynika, że nie emotka  ale i tak u mnie 0/3 emotka
0 0