Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Malena_

#7104535 Napisano: 29.06.2023 12:13:52
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Czy ktoś z wygranych mógłby zdradzić, czym ujął Jury w Konkursie Kujawskiego? Napisałam 4 dobre teksty, 3 wiersze, pełne metafor, odniesień do polskiej wsi, do wspomnień, tradycji.
I tak jak nieczęsto jestem z siebie zadowolona, tak tutaj naprawdę jestem dumna z moich prac.
Napisałam piosenkę ( wprost idealną do następnej reklamy Kujawskiego w tv 
Nie otrzymałam żadnej nagrody. 
( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wszystkie zgłoszenia wysłałam w przedostatni i ostatni dzień) 

Intryguje mnie jedno. Czy w konkursie można było zamieszczać linki do yt, insta, tik tik toków itd.
Czy dzisiaj jeszcze ktokolwiek patrzy dziś ma na piękny tekst?

Mnie intryguje natomiast coś innego emotka  Od dłuższego czasu czytam Twoje wpisy, w których często żalisz się, że zrobiłaś fantastyczne zgłoszenie, a nie wygrałaś. I teraz zastanawiam się czy Twoje zgłoszenia są naprawdę świetne, tylko zbyt ambitne na gusta komisji czy jednak są po prostu słabe, a wydaje Ci się, że są dobre emotka  Może podziel się jakimś swoim tekstem to ocenimy. Są małe szanse, że ktoś Ci napisze czym wygrał. To cenna wiedza. Czasem sama się nią dzielę, ale raczej z osobami z dłuższym stażem albo w ramach "wymiany" tekstowej emotka

Wysłałam kilka tekstów na priv emotka

8igora9

#7104546 Napisano: 29.06.2023 12:21:02
Tutaj zawsze wszyscy piszą, jakie to dzieła sztuki stworzyli na konkursy i człowiek zaczyna wątpić, czy ma szansę na cokolwiek ze swoimi wypocinami... a jak tylko gdzieś opublikują wyniki, to się okazuje, że wcale szału nie było. 🤔

Majkii

#7104556 Napisano: 29.06.2023 12:33:43
mietowa napisał(a):

margarittta napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Właśnie wskoczył mi kod z Żabki FuzeTea. Może u wszystkich się teraz pojawią.

u mnie również wskoczył kod emotka

Rzeczywiście, i u mnie

I u mnie też emotka
0 0

8igora9

#7104558 Napisano: 29.06.2023 12:35:02
Majkii napisał(a):

mietowa napisał(a):

margarittta napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Właśnie wskoczył mi kod z Żabki FuzeTea. Może u wszystkich się teraz pojawią.

u mnie również wskoczył kod emotka

Rzeczywiście, i u mnie

I u mnie też emotka

U mnie tez wskoczył kod chociaż miałam kupiona te brzoskwiniowa, której nie ma na liście produktów, które biorą udział.
0 0

adamo86

#7104559 Napisano: 29.06.2023 12:35:58
8igora9 napisał(a):

Tutaj zawsze wszyscy piszą, jakie to dzieła sztuki stworzyli na konkursy i człowiek zaczyna wątpić, czy ma szansę na cokolwiek ze swoimi wypocinami... a jak tylko gdzieś opublikują wyniki, to się okazuje, że wcale szału nie było. 🤔

Wszyscy piszą arcydzieła emotka  ale niestety miejsce na podium jest ograniczone emotka

TurboMike

#7104561 Napisano: 29.06.2023 12:37:47
No właśnie... i dlatego czasem pozwalam sobie wątpić w uczciwość emotka Ale wróć! TurboMike nie siej herezji emotka  Z każdym przegranym konkursem jakoś mi łatwiej to przychodzi emotka   
Z drugiej strony sobie czasem myślę... że oni już tych specjalistów (to chyba o mnie emotka )  od rymów wszelkiej maści mają dosyć i nagradzają jakieś wyciskacze łez o drążych rękach babci...  No i jakbym był na ich miejscu to po kilku dniach czytania zgłoszeń też by mi się nie chciało chyba czytać czegoś co ma więcej niż 300 znaków ;/
0 0

samuraj

#7104569 Napisano: 29.06.2023 12:51:46
kumulacja napisał(a):

Czy otwiera Wam się strona z tym konkursem:
https://www.e-kon...drogerii-super-pharm

Nie
1 kumulacja 0

Ostin789

#7104570 Napisano: 29.06.2023 12:56:19
TurboMike napisał(a):

No właśnie... i dlatego czasem pozwalam sobie wątpić w uczciwość emotka Ale wróć! TurboMike nie siej herezji emotka  Z każdym przegranym konkursem jakoś mi łatwiej to przychodzi emotka   
Z drugiej strony sobie czasem myślę... że oni już tych specjalistów (to chyba o mnie emotka )  od rymów wszelkiej maści mają dosyć i nagradzają jakieś wyciskacze łez o drążych rękach babci...  No i jakbym był na ich miejscu to po kilku dniach czytania zgłoszeń też by mi się nie chciało chyba czytać czegoś co ma więcej niż 300 znaków ;/

Dlatego ja mam nadzieje, że będzie coraz więcej konkursów niepisanych. Najwięcej czasu idzie
mi na sklejenie głupich rymów emotka a i tak zazwyczaj pudło
1 TurboMike 0

Gość: koszalek

#7104575 Napisano: 29.06.2023 13:20:51
Niech pisane zostaną, bo bramkowe w dużej części zdominowane przez ludzi kupujących hurtowe ilości. Podoba mi się pomysł z quizem Somersby, chociaż nie idzie mi świetnie  emotka

Ostin789

#7104578 Napisano: 29.06.2023 13:24:52
Loterie mnie najbardziej irytują, zwykle najfajniejsze nagrody i zero wpływu na zdobycie 😒😁
0 0

karols

#7104579 Napisano: 29.06.2023 13:29:57
koszalek napisał(a):

Niech pisane zostaną, bo bramkowe w dużej części zdominowane przez ludzi kupujących hurtowe ilości. Podoba mi się pomysł z quizem Somersby, chociaż nie idzie mi świetnie  emotka

Albo osób mający dostęp do bramek w jakiś magiczny sposób 😁 nie wierzę w takie szczęście, że jedna i ta sama osoba zdobywa po kilka głównych nagród z bramek emotka
albo fejk albo ....
0 0

wiolka252

#7104583 Napisano: 29.06.2023 13:48:23
Przychodzi Wam jakieś info ze dobrze się zarejestrowało? Mnie wybija spowrotem do formularza

https://www.kaufl...rz-oszczedzania.html
1 agata1221 0

adamo86

#7104584 Napisano: 29.06.2023 13:50:56
karols napisał(a):

koszalek napisał(a):

Albo osób mający dostęp do bramek w jakiś magiczny sposób 😁 nie wierzę w takie szczęście, że jedna i ta sama osoba zdobywa po kilka głównych nagród z bramek emotka
albo fejk albo ....

Tu nie chodzi o dostęp do bramek tylko ilość zgłoszeń. Był temat kolegi, co ma dostęp do kapsli, zawleczek, nakrętek - i wygrywa hurtowo emotka
0 0

TurboMike

#7104589 Napisano: 29.06.2023 14:18:06
Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

https://www.faceb...riaPDk88D6xWfABg7Uyl
0 0

adamo86

#7104591 Napisano: 29.06.2023 14:22:54
TurboMike napisał(a):

Dla przykładu x-kom.pl rozstrzygnął swój konkurs na FB (do wygrania był sprzęt komputerowy za ok 6 tyś). Tam też ciężko stwierdzić że najlepsza praca wygrała... no ale kim my jesteśmy, żeby o tym decydować emotka  

Wygrała najlepsza - wg Jury emotka
Krótko gram, ale z tego co wiem tak było, jest i będzie. Zgadzanie się lub nie nic tu nie zmieni.

Praca spoko - nawiązanie do komputerów, mocy, niezawodności i gamingu 
innych nie czytałem

karols

#7104596 Napisano: 29.06.2023 14:37:14
adamo86 napisał(a):

karols napisał(a):

koszalek napisał(a):

albo fejk albo ....

Tu nie chodzi o dostęp do bramek tylko ilość zgłoszeń. Był temat kolegi, co ma dostęp do kapsli, zawleczek, nakrętek - i wygrywa hurtowo emotka

No dobrze , ale inna sprawa to zawleczki, kapsle .
A inna kupno produktów za min 20 zł i dużo trafień emotka
0 0

ilonaxx5

#7104597 Napisano: 29.06.2023 14:38:43
myślicie że whiskas już cały poszedł czy informują na raty?
0 0

adamo86

#7104599 Napisano: 29.06.2023 14:39:33
ilonaxx5 napisał(a):

myślicie że whiskas już cały poszedł czy informują na raty?

Też się zastanawiam emotka  ale najwidoczniej nasz pies w roli kota się nie spodobał szanownej Komisji emotka

sks900

#7104606 Napisano: 29.06.2023 14:55:09
karols napisał(a):

koszalek napisał(a):

W której loterii nagrody główne, takie powyżej 10 tys. zł, były w bramkach? Poza tym do końca nie ma co wierzyć we wszystko co ludzie na forach wypisują.
1 ilonaxx5 0

zielonaszpilka

#7104610 Napisano: 29.06.2023 15:01:43
TurboMike napisał(a):

Wygrało całkiem fajne imię, a według Ciebie które zaproponowane imiona były fajniejsze?