Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katake

#7130506 Napisano: 12.10.2023 11:50:47
mietowa napisał(a):

Czy ktoś nie dostał maila, mimo że formularz Wedel przepuszcza?

Tak, ja. Nadal nie mam maila.
0 0

BelciaIzabelcia

#7130507 Napisano: 12.10.2023 11:50:52
mietowa napisał(a):

Ja mam
0 0

katake

#7130508 Napisano: 12.10.2023 11:51:03
mietowa napisał(a):

0 0

mietowa

#7130516 Napisano: 12.10.2023 12:00:52
katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

U mnie już doszedł emotka
0 0

Agnes

#7130518 Napisano: 12.10.2023 12:03:41
kimberly napisał(a):

maverick napisał(a):

eli75 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Agnes napisał(a):

paragon na Wawel opisany cukierki luz
przejdzie czy coś wymysleć innego?
od razu napiszę że wygrałam i stąd te pytanie

ja bym wysłała, co mam.
Jakby było coś dla nich niejasne, wtedy bym poszła po jakąś pieczątkę.

Moim zdaniem taki paragon nie przejdzie, bo zgodnie z Regulaminem cukierki luz nie są objęte promocją, więc na paragonie jest zakupiony produkt nie zgodny z regulaminem.

Co za brednie, "Kup min. 200g dowolnych słodyczy Wawel na wagę (możesz miksować smaki)."
Do udziału w Loterii nie uprawnia zakup Słodyczy Wawel konfekcjonowanych lub paczkowanych.
A paragon nie przejdzie, nie ma ani Waw(el), ani Tiki Taki ani Bara Bara, więc to mogą być Opolanki albo i Irysy emotka

Widziałam, że na ich FB ktoś o to pytał,  co jeśli pisze cukierki Mix i odpisali, że zdają sobie sprawę, że ich słodycze na wagę często są w sklepach tak opisane, więc jak najbardziej taki paragon może być.
Ale o pieczątkę chyba ta osoba nie dopytywała nie wiem czy wystarczy sam paragon, z ich odpowiedzi wynika jakby tak.

ja myslałam by im wysłac tez fotkę cukierków
0 0

notta

#7130519 Napisano: 12.10.2023 12:03:46
mietowa napisał(a):

katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

A gdzie szukac formularza?
0 0

mietowa

#7130520 Napisano: 12.10.2023 12:04:37
notta napisał(a):

mietowa napisał(a):

katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

https://laureaci.amooco.com/
1 notta 0

olivkap

#7130521 Napisano: 12.10.2023 12:05:27
notta napisał(a):

mietowa napisał(a):

katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

1 notta 0

kimberly

#7130522 Napisano: 12.10.2023 12:06:17
Agnes napisał(a):

kimberly napisał(a):

maverick napisał(a):

eli75 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Agnes napisał(a):

paragon na Wawel opisany cukierki luz
przejdzie czy coś wymysleć innego?
od razu napiszę że wygrałam i stąd te pytanie

ja bym wysłała, co mam.
Jakby było coś dla nich niejasne, wtedy bym poszła po jakąś pieczątkę.

Moim zdaniem taki paragon nie przejdzie, bo zgodnie z Regulaminem cukierki luz nie są objęte promocją, więc na paragonie jest zakupiony produkt nie zgodny z regulaminem.

Co za brednie, "Kup min. 200g dowolnych słodyczy Wawel na wagę (możesz miksować smaki)."
Do udziału w Loterii nie uprawnia zakup Słodyczy Wawel konfekcjonowanych lub paczkowanych.
A paragon nie przejdzie, nie ma ani Waw(el), ani Tiki Taki ani Bara Bara, więc to mogą być Opolanki albo i Irysy emotka

Widziałam, że na ich FB ktoś o to pytał,  co jeśli pisze cukierki Mix i odpisali, że zdają sobie sprawę, że ich słodycze na wagę często są w sklepach tak opisane, więc jak najbardziej taki paragon może być.
Ale o pieczątkę chyba ta osoba nie dopytywała nie wiem czy wystarczy sam paragon, z ich odpowiedzi wynika jakby tak.

ja myslałam by im wysłac tez fotkę cukierków

W sumie dobry pomysł, wyślij zdjęcie paragonu razem z cuksami:)
0 0

yaagatka

#7130532 Napisano: 12.10.2023 12:23:44
W KONKURSIE Crunchips Czipsujemy może dodać foto z innymi osobami, czy to ma być jena osoba?
Regulamin ogranicza tylko wlasnosci intelektualne osób trzecich i właściwie nic konkretnego tam nie ma.
Więc rozumiem, że chyba można... ?
1 panasa 0

eli75

#7130536 Napisano: 12.10.2023 12:33:57
olivkap napisał(a):

notta napisał(a):

mietowa napisał(a):

katake napisał(a):

mietowa napisał(a):

Koleżanka pisała do nich i dostała informację, że wszystkie maile do Laureatów zostały już wysłane, wiec jak nie macie to piszcie do nich z zapytaniem, ale sprawdźcie folder spam, bo mi tam właśnie wpadł.
0 0

majonez1992

#7130541 Napisano: 12.10.2023 12:44:37
Pytanko,
Bo miałam przerwę dość  długą i gram od maja emotka  w okresie świątecznym faktycznie jest więcej konkursów?
Jakieś ciekawsze nagrody może?:D

agata17134

#7130548 Napisano: 12.10.2023 13:01:42
Czy tylko ja mam problem z kodem do pyszne.pl od Heinekena? Na początku pokazywał się komunikat, że kod nieważny a teraz że nie ma wystarczająco środków....o co chodzi 🤔 emotka  ?
0 0

agata17134

#7130549 Napisano: 12.10.2023 13:01:46
Czy tylko ja mam problem z kodem do pyszne.pl od Heinekena? Na początku pokazywał się komunikat, że kod nieważny a teraz że nie ma wystarczająco środków....o co chodzi 🤔 emotka  ?
0 0

nanajka81

#7130554 Napisano: 12.10.2023 13:28:42
agata17134 napisał(a):

napisz do pyszne.pl to ci napiszą czy kod ważny. A jeżeli zacięło ci się na płatności (mi raz się tak stało) to ten kod tak jakby został zamrożony na 24h i jutro będzie dało się go użyć.
0 0

8igora9

#7130557 Napisano: 12.10.2023 13:31:03
yaagatka napisał(a):

W KONKURSIE Crunchips Czipsujemy może dodać foto z innymi osobami, czy to ma być jena osoba?
Regulamin ogranicza tylko wlasnosci intelektualne osób trzecich i właściwie nic konkretnego tam nie ma.

Mam zapisane w swoich konkursowych notatkach, że mogą być osoby trzecie i że wygrane zdjęcia będą publikowane na stronie konkursowej. 

Kupiliście już te chipsy? Tych ABC i Euro Sklepów w moim rejonie za bardzo nie ma, ale byłam w 4 groszkach i tylko w jednym były i to nie chipsy, ale nachosy Chrunchips za 10zl 🙈 Spytałam się Pani czy oni je w ogóle miewają, bo plakat wisi, a chipsów brak, to powiedziała, że ona je zamawia z hurtowni, a hurtownia nie przywozi. 🤔
1 yaagatka 0

agakaz2

#7130558 Napisano: 12.10.2023 13:32:52
8igora9 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Mam zapisane w swoich konkursowych notatkach, że mogą być osoby trzecie i że wygrane zdjęcia będą publikowane na stronie konkursowej. 

Kupiliście już te chipsy? Tych ABC i Euro Sklepów w moim rejonie za bardzo nie ma, ale byłam w 4 groszkach i tylko w jednym były i to nie chipsy, ale nachosy Chrunchips za 10zl 🙈 Spytałam się Pani czy oni je w ogóle miewają, bo plakat wisi, a chipsów brak, to powiedziała, że ona je zamawia z hurtowni, a hurtownia nie przywozi. 🤔

euro sklep ma pełno  , groszek i abc pusto
0 0

anialistopad

#7130573 Napisano: 12.10.2023 14:26:51
CBLog/1106 nadawca paczki DPD ,ktoś wie co to może być ? Konsola z monster duszki ? Czy coś innego .
0 0

lasiglasty

#7130577 Napisano: 12.10.2023 14:46:41
majonez1992 napisał(a):

Pytanko,
Bo miałam przerwę dość  długą i gram od maja emotka  w okresie świątecznym faktycznie jest więcej konkursów?

Ja gram bez przerwy od prawie 8 lat, w moim odczuciu już z jakieś 2-3 lata jest taka tendencja, że coraz mniej konkursów tematycznych związanych ze świętami, kiedyś to było bardziej seozonowe: walentynki, dzień babci, Wielkanoc, Boże Narodzenie. Zawsze w tych okresach czekałam na konkursowy wybuch, a ostatnio jakoś rzadko agencje nawiązują do tych dat, konkursów jest bardziej po równo, tyle co w innych miesiącach. Najmocniej trzymają się wakacje i sezon na konkursy piwne oraz pytania o grilla emotka Zawsze lubiłam ten okres listopad-grudzień przez świąteczne konkursy, ale zwłaszcza ostatni rok mnie zawiódł, bo mało świątecznych pytań, mało świątecznych nagród, a kiedyś nawet choinkę wygrałam i zawsz był Mikołaj w postaci dużej ilości konkursów rozwiązanych przed wigilią emotka  Ale to moje subiektywne obserwacje, ktoś może mieć inne odczucia. Może to przez wiek mam już wrażenie, że ten świat tak pędzi, że człowiek nie zdąży się podelektować świąteczną atmosferą konkursów. Na pewno jednak w okolicach grudnia można liczyć na wysyp konkursów  w formie kalendarzy adwentowych emotka

majonez1992

#7130583 Napisano: 12.10.2023 15:07:46
lasiglasty napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Pytanko,

Ja gram bez przerwy od prawie 8 lat, w moim odczuciu już z jakieś 2-3 lata jest taka tendencja, że coraz mniej konkursów tematycznych związanych ze świętami, kiedyś to było bardziej seozonowe: walentynki, dzień babci, Wielkanoc, Boże Narodzenie. Zawsze w tych okresach czekałam na konkursowy wybuch, a ostatnio jakoś rzadko agencje nawiązują do tych dat, konkursów jest bardziej po równo, tyle co w innych miesiącach. Najmocniej trzymają się wakacje i sezon na konkursy piwne oraz pytania o grilla emotka Zawsze lubiłam ten okres listopad-grudzień przez świąteczne konkursy, ale zwłaszcza ostatni rok mnie zawiódł, bo mało świątecznych pytań, mało świątecznych nagród, a kiedyś nawet choinkę wygrałam i zawsz był Mikołaj w postaci dużej ilości konkursów rozwiązanych przed wigilią emotka  Ale to moje subiektywne obserwacje, ktoś może mieć inne odczucia. Może to przez wiek mam już wrażenie, że ten świat tak pędzi, że człowiek nie zdąży się podelektować świąteczną atmosferą konkursów. Na pewno jednak w okolicach grudnia można liczyć na wysyp konkursów  w formie kalendarzy adwentowych emotka

Oki, dziękuję <3
0 0