Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

majonez1992

#7143299 Napisano: 29.11.2023 21:55:51
flinta_13 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nikos napisał(a):

zielonaszpilka zapomniałam jeszcze o innej dziurze w ścianie, ta była konkretna. Pani wzięła sobie taboret do sypialni, bo nie mogła dosięgnąć góry okna. Taboret z racji tego, że jest masywny, drewniany A co za tym idzie ciężki wyślizgnął jej się z rąk i zrobiła mi krechę przez ścianę na wysokości kolan na środku ściany sypialni... znów mi słabo na samo wspomnienie...

Profesjonalna usługa sprzątająca emotka  Jeśli to kosztowało 650 zł, to ja na bank nie zdecyduję się na tę za 250 zł, bo się po prostu boję emotka  Zresztą co oni za taką kasę zrobią? Kurze mi zetrą chociaż w jednym pokoju? emotka

Źle interpretujecie. To są wycenione zniszczenia, tamta Pani miała do wykorzystania aż 650 zł, za 250 to najwyżej zbije Ci lustro. Nie ma się czego bać  emotka

A 7 lat nieszczęścia jest dla tego co stłucze czy dla właściciela lustra? emotka

U mnie z kolei mąż zapytał czy ta sprzątaczka jego też obsłuży emotka

Mega slaby tekst;) chyba ze uwazasz ze twojego meza ma „obslugiwac” w wiadomych celach sprzataczka. Albo twoj maz tak uwaza. Rownie obrzydliwie. emotka  I dziwie sie ze z kobiecych ust padaja takie teksty, macie osoby sprzatajace za pros. tytuki? Brawo 🥳

pusheen

#7143302 Napisano: 29.11.2023 22:08:36
Gratuluję męża idioty, ja bym się nim jednak w internecie nie chwaliła. emotka

donia7

#7143304 Napisano: 29.11.2023 22:12:32
Ja wybrałam bon. Nie wyobrażam sobie, że ktoś miałby mi wparować do domu i sprzątać zakamarki, które ja sama codziennie pucuje emotka  Pewnie jakby ekipa poszła, to sprzątałabym za nimi. Chociaż kiedyś jak nie mieszkałam jeszcze w domu, to myślałam, że takie profesjonalne sprzątanie jest fajne emotka   Teraz wolę dzieci zagonić, żeby się zaangażowały.

majonez1992

#7143305 Napisano: 29.11.2023 22:12:40
pusheen napisał(a):

Gratuluję męża idioty, ja bym się nim jednak w internecie nie chwaliła. emotka

No coz;) dla niektorych osoba sprzatajaca to jest… k… wa. Naprawde ohydne. Zastanow ir sie co piszecie i co lajkujecie, to jest ciezka robota i jak widaz utozsamiana z jakimis dodatkami… i to kobiety pisza. Masakra 😬
0 0

majonez1992

#7143306 Napisano: 29.11.2023 22:14:09
donia7 napisał(a):

Ja wybrałam bon. Nie wyobrażam sobie, że ktoś miałby mi wparować do domu i sprzątać zakamarki, które ja sama codziennie pucuje emotka  Pewnie jakby ekipa poszła, to sprzątałabym za nimi. Chociaż kiedyś jak nie mieszkałam jeszcze w domu, to myślałam, że takie profesjonalne sprzątanie jest fajne emotka   Teraz wolę dzieci zagonić, żeby się zaangażowały.

A do mnie przychodzi pani do sprzatania, tylko traktuje ja z szacunkiem, jak kazdego czlowieka. I nie jest pania do osblugiwania hehehehe „mezusia”. Wspolczuje;)

donia7

#7143307 Napisano: 29.11.2023 22:20:14
Niektórzy faceci mają sprośne żarty.  Są kobiety, które przyjmują to na luzie, ale mój jakby coś takiego palnął, to by dostał strzała i ze złamanym nosem jechał do szpitala emotka

majonez1992

#7143309 Napisano: 29.11.2023 22:37:49
donia7 napisał(a):

Niektórzy faceci mają sprośne żarty.  Są kobiety, które przyjmują to na luzie, ale mój jakby coś takiego palnął, to by dostał strzała i ze złamanym nosem jechał do szpitala emotka

tym bardziej sie dziwie ze jakas małzonka chwali sie idiotyzmem meza… i uwaza to za cos godnego uwagi! Szczerze Ci wspolczuje tak otwartego swiatopogladu i mezusia emotka
0 0

flinta_13

#7143310 Napisano: 29.11.2023 22:41:22
majonez1992 napisał(a):

donia7 napisał(a):

tym bardziej sie dziwie ze jakas małzonka chwali sie idiotyzmem meza… i uwaza to za cos godnego uwagi! Szczerze Ci wspolczuje tak otwartego swiatopogladu i mezusia emotka

Akurat jestem z tych kobiet na luzie i nic mnie już w życiu nie zdziwi, a męża sama sobie współczuję, więc wolę się pośmiać niż płakać !!
1 donia7 0

majonez1992

#7143312 Napisano: 29.11.2023 22:47:12
flinta_13 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Akurat jestem z tych kobiet na luzie i nic mnie już w życiu nie zdziwi, a męża sama sobie współczuję, więc wolę się pośmiać niż płakać !!

Spoko;) to chociaz nie chwal sie jego tekstami obrazajacymi inne pracuje kobiety!!!
0 0

zielonaszpilka

#7143316 Napisano: 29.11.2023 22:49:17
donia7 napisał(a):

A ja mam ciągłe wahania od "profesjonalne sprzątanie jest fajne" do "nie wyobrażam sobie" emotka  Może kiedyś się skuszę emotka  Do sąsiada z naprzeciwko przyjeżdża raz w w tygodniu jedna pani i zawsze z zazdrością zerkam jak podjeżdża, a ja akurat po raz setny myję okno w kuchni i upalcowane szafki i czasami niewiele brakuje, żebym zaproponowała jej też pracę u mnie emotka
0 0

Cynamon28

#7143317 Napisano: 29.11.2023 22:49:50
Ktoś wie za które dni były wyniki mkcafe ?
0 0

mandarynka16

#7143319 Napisano: 29.11.2023 23:02:03

donia7 napisał(a):

A ja mam ciągłe wahania od "profesjonalne sprzątanie jest fajne" do "nie wyobrażam sobie" emotka  Może kiedyś się skuszę emotka  Do sąsiada z naprzeciwko przyjeżdża raz w w tygodniu jedna pani i zawsze z zazdrością zerkam jak podjeżdża, a ja akurat po raz setny myję okno w kuchni i upalcowane szafki i czasami niewiele brakuje, żebym zaproponowała jej też pracę u mnie emotka

Jak ktoś Co raz dobrze ( bo tu też ciężko trafić ) posprząta dom, to te wahania Ci szybko przejdą emotka  wiem z doświadczenia. 
A i to, że się sprząta przed przyjściem Pani sprzątającej, to taki klasyk, większość osób to przerabia
Ja wybrałam sprzątanie   emotka

tad_pole

#7143334 Napisano: 30.11.2023 01:52:05
Ile trzeba przeznaczyć na te 2 Cillit Bang z Biedronki? Orientujecie się?
0 0

zielonaszpilka

#7143335 Napisano: 30.11.2023 01:54:31
tad_pole napisał(a):

40 zł - teraz są po 19,99
1 tad_pole 0

zielonooka85

#7143337 Napisano: 30.11.2023 02:08:40

tad_pole napisał(a):

Zbyt dużo, dlatego z wzięciem udziału zastanawiam się do ostatniej chwili emotka  A żeby to jeszcze tak super działało...
0 0

zielonaszpilka

#7143338 Napisano: 30.11.2023 02:10:30
zielonooka85 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Zbyt dużo, dlatego z wzięciem udziału zastanawiam się do ostatniej chwili emotka  A żeby to jeszcze tak super działało...

Ja nie znoszę takiej ciężkiej chemii emotka  Kupiłam produkty na jeden paragon, ale nie wiem, co mam z nimi zrobić. Może na jakieś zbiórki przedświąteczne oddam?

zielonooka85

#7143339 Napisano: 30.11.2023 02:30:21

zielonooka85 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Ja nie znoszę takiej ciężkiej chemii emotka  Kupiłam produkty na jeden paragon, ale nie wiem, co mam z nimi zrobić. Może na jakieś zbiórki przedświąteczne oddam?

O to to to, jest myśl! I pamiętaj, dobro wraca. Ja sobie wczoraj pomyślałam, że kawy nakupię do loterii i wrzucę do tych koszyków zbiórkowych w sklepach. I chyba mi za samą dobrą myśl wszechświat podziękował nagrodą z Reginy emotka

zielonooka85

#7143340 Napisano: 30.11.2023 02:36:22
Co do sprzątania domów, to ja sobie nie wyobrażam, żeby mój ktoś teraz posprzątał. Ta osoba chyba by weszła, spojrzała, i wyszła. No może w międzyczasie by jeszcze zemdlała.

Sama kiedyś jeździłam sprzątać domy za granicą. No i to jest fajna sprawa dla tych ludzi, którym dom się sprząta. Pracują cały dzień. Wracają po 16: podłoga umyta, ze zmywarki wszystko wyciągnięte, łazienka lśni, ubrania poprasowane, w kuchni czysto. No szczerze.. kto by tak nie chciał? Ale to co innego, gdy ktoś przychodzi tydzień w tydzień i sprząta dom, a co innego jak trzeba raz przyjść i odgruzować emotka

banka-manka

#7143343 Napisano: 30.11.2023 06:37:29

zielonooka85 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Ja nimi na wiosnę psikam chwasty, które rosną na podjeździe pomiędzy kostką brukową i przy krawężniku na ulicy przy trawniku. 24/48 h wszystko spalone. Potem tylko pozamiatać ostrą szczotką i nie muszę na kolanach godzinami tego wyrywać.

sydariameki

#7143344 Napisano: 30.11.2023 06:49:43
Ile kosztuje dziś kalendarz Lindt w Kauflandzie?
0 0