Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Luiza12

#7180752 Napisano: 06.06.2024 08:20:36
Cześć, czy były wyniki tego konkursu Słodka Wiosna Intermarche https://www.e-kon...ka-wiosna-intemarche ?
To jest w ogóle jeszcze realne, że oni ten konkurs rozstrzygną? Czy agencja już zwinęła się razem z nagrodami?emotka
0 0

atlantydek

#7180754 Napisano: 06.06.2024 08:26:02
Luiza12 napisał(a):

Cześć, czy były wyniki tego konkursu Słodka Wiosna Intermarche https://www.e-kon...ka-wiosna-intemarche ?
To jest w ogóle jeszcze realne, że oni ten konkurs rozstrzygną? Czy agencja już zwinęła się razem z nagrodami?emotka

Rozwiążą. Mają szybkość żółwia, ale póki co nie kradną.
0 0

Luiza12

#7180756 Napisano: 06.06.2024 08:30:58
atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Hmm, ten konkurs się skończył już tak dawno, że to chyba niemożliwe by tyle to trwało, ktoś miał może jakiś kontakt z agencją w tej sprawie? Oni jeszcze istnieją?emotka
0 0

dzasmina

#7180761 Napisano: 06.06.2024 08:46:01
andii napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Czy ktoś wygrał może coś w coli Dino?

A który numer paragonu wpisujemy w Coli? Ten u góry?

Ja wpisałam ten u góry
1 andii 0

nanajka81

#7180763 Napisano: 06.06.2024 09:01:41
Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Hmm, ten konkurs się skończył już tak dawno, że to chyba niemożliwe by tyle to trwało, ktoś miał może jakiś kontakt z agencją w tej sprawie? Oni jeszcze istnieją?emotka

Komisja Konkursowa najpóźniej do dnia 05.04.2024 roku dokona weryfikacji, czy numery paragonów w
Zgłoszeniach nie powtarzają się oraz dokona wyboru 33 Laureatów Konkursu, którzy otrzymają Nagrodę.

Nie brałam w tym udziału ale z regulaminu wynika że konkurs dawno rozwiązany... Może nagrody po rodzinie porozdawali skoro nikt z konkursowiczów się nie chwalił wygraną...
0 0

doode

#7180766 Napisano: 06.06.2024 09:06:27
zielonaszpilka napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

A tam nie ma losowania na koniec?

Bramkiemotka   
Staram się omijać Fortisa szerokim łukiem, ale skoro już miałam paragon to zagrałam. Gdyby jednak ktoś słyszał o jakimś farciarzu, to puśćcie oczko emotka

Faktycznie… przy tylu nagrodach jeszcze nikt się nie pochwalił? No i znowu cos
tu brzydko pachnie. Chyba trzeba mocniej pisać do sponsorów w sprawie fortisa, bo to kolejny raz, kiedy są podejrzenia co uczciwości agencji. Jakoś inne agencje nie mają tak częstych fakapów.

również wyczuwam jakiś przekręt... jak na tak drogi los przy tulu nagrodach... odechciewa się wysyłać  0/6

assal

#7180767 Napisano: 06.06.2024 09:12:22
Nanajka81: Ta agencja potrafi rozwiązać konkurs w listopadzie, gdy zgłoszenia były do początku lipca  emotka
Bardzo miła pani zawsze prosi, by spróbować paragon jeszcze znaleźć, bo ona wie, że to już trochę czasu minęło...  emotka
Tempo mają jakie mają, ale gdy mnie raz dłużej w Polsce nie było, powiedzieli, że mogą czekać na paragon do miesiąca. Im się nigdy z niczym nie śpieszy.

adamo86

#7180770 Napisano: 06.06.2024 09:16:29
nanajka81 napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Komisja Konkursowa najpóźniej do dnia 05.04.2024 roku dokona weryfikacji, czy numery paragonów w
Zgłoszeniach nie powtarzają się oraz dokona wyboru 33 Laureatów Konkursu, którzy otrzymają Nagrodę.

Nie brałam w tym udziału ale z regulaminu wynika że konkurs dawno rozwiązany... Może nagrody po rodzinie porozdawali skoro nikt z konkursowiczów się nie chwalił wygraną...

Bez przesady... co konkurs to samo - dopiero 2 miesiące minęły, dajcie im jeszcze trochę czasu emotka

romecky81

#7180776 Napisano: 06.06.2024 09:30:16
Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...
0 0

jomico

#7180779 Napisano: 06.06.2024 09:33:35
romecky81 napisał(a):

Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...

szczegoly nie, ale ostatnio byly oswiadczenia do danego miasta
0 0

Maczupikczu

#7180780 Napisano: 06.06.2024 09:36:02
doode napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Bramkiemotka   
Staram się omijać Fortisa szerokim łukiem, ale skoro już miałam paragon to zagrałam. Gdyby jednak ktoś słyszał o jakimś farciarzu, to puśćcie oczko emotka

tu brzydko pachnie. Chyba trzeba mocniej pisać do sponsorów w sprawie fortisa, bo to kolejny raz, kiedy są podejrzenia co uczciwości agencji. Jakoś inne agencje nie mają tak częstych fakapów.

również wyczuwam jakiś przekręt... jak na tak drogi los przy tulu nagrodach... odechciewa się wysyłać  0/6

U mnie 0/5 , jeden los u mnie wychodzi 15 zł - 3 butelki 0,5. Nie ma u mnie żadnych puszek ani kinleya, a Wy ile płacicie za zgłoszenie?
0 0

TusiaS

#7180781 Napisano: 06.06.2024 09:36:14
[quote=Dostaliśmy przydział do konkretnego meczu na ten moment, nie mamy informacji jeszcze odnośnie transportu itp

romecky81]Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...
0 0

romecky81

#7180783 Napisano: 06.06.2024 09:38:23
TusiaS napisał(a):

[quote=Dostaliśmy przydział do konkretnego meczu na ten moment, nie mamy informacji jeszcze odnośnie transportu itp

romecky81]Poszukuję kogoś kto wygrał w Lidl Kids wypad z dzieciakiem na Euro. Znajdzie się ktoś taki? Ciekawi mnie czy osoba ta ma już wszelkie szczegóły wyjazdu...

No właśnie, bo i u mnie przydział jest - pierwszy mecz PL a nie wiadomo nic więcej...
I info, że w "najbliższych dniach" szczegóły... 
Plus taki, że nie jestem jedyny jak widzę emotka
0 0

adamo86

#7180792 Napisano: 06.06.2024 09:49:07
Maczupikczu napisał(a):

doode napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Bramkiemotka   

U mnie 0/5 , jeden los u mnie wychodzi 15 zł - 3 butelki 0,5. Nie ma u mnie żadnych puszek ani kinleya, a Wy ile płacicie za zgłoszenie?

Wystarczy spojrzeć kto jest organizatorem i wszystko jasne emotka

asiaaa85

#7180793 Napisano: 06.06.2024 09:50:10

Ja płacę 12 zł - u mnie 0/1 jak narazie .

Ja w loteriach organizowanych przez fortis wygrałam dużo razy ( bramki ) i wszystko poszło Ok
Po prostu konkurs jest oblegany , bo są fajne nagrody .
Ja w konkursie fortis euro sklep wysłałam 25 paragonów nie trafiłam w żadną bramkę(było ich bardzo dużo ) też mówiłam , że ten konkurs to ściema  a wpadła  główna emotka  
Może być ciężko tutaj  coś ustrzelić dużo ludzi kupuje Coca colę + thermomix kusi i mamy tysiące zgłoszeń. 

0 0

tyros27

#7180796 Napisano: 06.06.2024 09:59:04
"Zostań Mistrzem grilla" Dino. Amooco dodało już zakładkę w laureatach. Czy to oznacza, że już mają wyniki?
0 0

jomico

#7180798 Napisano: 06.06.2024 10:02:16
tyros27 napisał(a):

"Zostań Mistrzem grilla" Dino. Amooco dodało już zakładkę w laureatach. Czy to oznacza, że już mają wyniki?

a wchodzi komuś mail?
0 0

olunka

#7180806 Napisano: 06.06.2024 10:20:23
czy dostal ktos informację, że jest do odbioru karta z Dużego Bena w sklepie?
0 0

adamo86

#7180808 Napisano: 06.06.2024 10:21:02
jomico napisał(a):

tyros27 napisał(a):

a wchodzi komuś mail?

Nie za bardzo tam wygrywam, ale po wpisach coś kojarzę, że potrafią zrobić zakładkę laureatów, a uzupełnić ją dopiero po kilku dniach.
0 0

zof83

#7180810 Napisano: 06.06.2024 10:24:01
olunka napisał(a):

czy dostal ktos informację, że jest do odbioru karta z Dużego Bena w sklepie?

Ja wybrałam taką formę dostawy, ale nadal cisza w tym temacie emotka
0 0