Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

samuraj

#7181417 Napisano: 08.06.2024 11:12:43
olunka napisał(a):

czy dostal ktos maila z Hardmade o wygranej, ale nie zaraz tylko ostatnio? ja wygralam, nie dostałam maila, napisałam i odpisali,ze mieli problem z pocztą i przepraszaja, ale maila dalej nie mam:(

Ja mam wygraną z koła gdzieś w połowie ale @ brak.
0 0

olunka

#7181419 Napisano: 08.06.2024 11:15:23
samuraj napisał(a):

olunka napisał(a):

czy dostal ktos maila z Hardmade o wygranej, ale nie zaraz tylko ostatnio? ja wygralam, nie dostałam maila, napisałam i odpisali,ze mieli problem z pocztą i przepraszaja, ale maila dalej nie mam:(

ciekawe czy w koncu dostaniemy
0 0

samuraj

#7181421 Napisano: 08.06.2024 11:19:01
olunka napisał(a):

samuraj napisał(a):

olunka napisał(a):

ciekawe czy w koncu dostaniemy

Miejmy nadzieje,ze obejdzie się bez problemów.

agnesita

#7181449 Napisano: 08.06.2024 14:00:00
justyna1411 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Czy maile z bonami do stokrotki z magnum poszły w jednym czasie czy wysyłają etapowo?
emotka

Też mnie to zastanawia, ale nikt nic nie pisze... Choć znając Smolara, wszystko za jednym razem.

U mnie 14.14

U mnie 14.08

U mnie Suntago 14.15
0 0

Pepa

#7181460 Napisano: 08.06.2024 15:08:57
Czy z Nałęczowianki otrzymaliście od razu zwrotne smsy ?
0 0

rare85

#7181463 Napisano: 08.06.2024 15:21:27
Tak jak lubię konkursy Avanti ze względu na fajne nagrody, tak średnio pasują mi produkty, które trzeba kupować (ileż można jeść chipsów?! I popijać Pepsi emotka ). A teraz w tym nowym konku w Auchan trzeba kupić aż 3 paki i to hot. Czy te smaki są naprawdę ostre?
1 kumulacja 0

Pepa

#7181465 Napisano: 08.06.2024 15:31:41
rare85 napisał(a):

Tak jak lubię konkursy Avanti ze względu na fajne nagrody, tak średnio pasują mi produkty, które trzeba kupować (ileż można jeść chipsów?! I popijać Pepsi emotka ). A teraz w tym nowym konku w Auchan trzeba kupić aż 3 paki i to hot. Czy te smaki są naprawdę ostre?

Ostatnio przypadkiem kupiłam Doritos flaming hot są tragiczne, nie da się ich zjeść niestety, może cheetos będą lżejsze, ale pewnie też podobna koncepcja smaku. Niestety przesadzili z tymi 3 paczkami.

pusheen

#7181466 Napisano: 08.06.2024 15:34:09
rare85 napisał(a):

Są mocno ostre niestety. Jadłam Cheetosy i Doritosy i te drugie były lekko mniej ostre, ale wciąż ciężkie do jedzenia.  emotka
1 rare85 0

rare85

#7181467 Napisano: 08.06.2024 15:37:35
pusheen napisał(a):

rare85 napisał(a):

Są mocno ostre niestety. Jadłam Cheetosy i Doritosy i te drugie były lekko mniej ostre, ale wciąż ciężkie do jedzenia.  emotka

O, cheetosie! Ostre smaki to nie moja bajka. W takim razie będę szukać "dostawcy" paragonów emotka Jakby ktoś chętny na zapas chipsów na Euro na przykład, to ja chętnie zafunduję emotka
0 0

kwadracik

#7181474 Napisano: 08.06.2024 16:23:50
zielonaszpilka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Byłem wczoraj z Tatą na meczu Polska Ukraina. Wchodziliśmy oko 20, były spore kolejki  do wstępnej bramki biletowej. Zagadaliśmy się, kiedy byliśmy blisko ochroniarzy, to zobaczyliśmy, że ludzie przed nami pokazują dowody osobiste. Nasz też sympatyczny ochroniarz poprosił o to. Tata się grzebał, ostatecznie wystarczył mój. Szybko zapytałem, czy sprawdzają  wszystkich. Odpowiedział, że na odprawie uczulali na to , że bilet bez dowodu jest nieważny i żeby sprawdzić jak najczęściej. Ludzie, którzy siedzieli obok nas, też mieli sprawdzane.

Dzięki za szczegółowy opis:) czy wiesz czy pod stadionem był punkt zmiany danych na bilecie?

edit. Sama sobie odpowiem emotka  na mecz Polska-Turcja jest włączona opcja zmiany danych na bilecie i teoretycznie będzie to można zrobić w info punkcie w dniu meczu emotka  zobaczymy emotka  połowa znajomych wpisała żony, ale chcą zabrać niepełnoletnich synów emotka  może się uda emotka

Sama mam zamiar tak zrobić.Zobaczymy,co z tego wyniknie emotka

visserarthur

#7181479 Napisano: 08.06.2024 16:55:29
atlantydek napisał(a):

Byłem wczoraj z Tatą na meczu Polska Ukraina. Wchodziliśmy oko 20, były spore kolejki  do wstępnej bramki biletowej. Zagadaliśmy się, kiedy byliśmy blisko ochroniarzy, to zobaczyliśmy, że ludzie przed nami pokazują dowody osobiste. Nasz też sympatyczny ochroniarz poprosił o to. Tata się grzebał, ostatecznie wystarczył mój. Szybko zapytałem, czy sprawdzają  wszystkich. Odpowiedział, że na odprawie uczulali na to , że bilet bez dowodu jest nieważny i żeby sprawdzić jak najczęściej. Ludzie, którzy siedzieli obok nas, też mieli sprawdzane.

Mojej rodzinie nie sprawdzali.

targicola

#7181492 Napisano: 08.06.2024 18:58:56
Czy komuś w ostatnich dniach też trafiło się pińćset z Toffeffe i nie dostał w @ zwrotnym linka do podania danych czy tam jakiegoś formularza?jest @ z gratulacjami i to wszystko.i czas 72h na podanie danych.....eh Fortis....chyba,że to przychodzi na raty?
0 0

awe

#7181497 Napisano: 08.06.2024 19:05:10
Pepa napisał(a):

Czy z Nałęczowianki otrzymaliście od razu zwrotne smsy ?

tak
1 Pepa 0

cudaczek121

#7181499 Napisano: 08.06.2024 19:21:31
targicola napisał(a):

Czy komuś w ostatnich dniach też trafiło się pińćset z Toffeffe i nie dostał w @ zwrotnym linka do podania danych czy tam jakiegoś formularza?jest @ z gratulacjami i to wszystko.i czas 72h na podanie danych.....eh Fortis....chyba,że to przychodzi na raty?

Ja tam nie grałam, ale może na wszelki wypadek podaj im w mailu zwrotnym swoje dane i adres do wysyłki, by oni widzieli, że był jakiś kontakt z Twojej strony. No i może napisz zapytanie odnośnie tego czy jest tam jakiś dodatkowy formularz.

Nelusia102

#7181528 Napisano: 08.06.2024 22:08:15
cudaczek121 napisał(a):

targicola napisał(a):

Ja tam nie grałam, ale może na wszelki wypadek podaj im w mailu zwrotnym swoje dane i adres do wysyłki, by oni widzieli, że był jakiś kontakt z Twojej strony. No i może napisz zapytanie odnośnie tego czy jest tam jakiś dodatkowy formularz.

Fortis - to naprawdę moim zdaniem fajna firma . Dostajesz maila w nim jest - w drugim rzędzie  -  Gratulacje .......   i 72godz formularz .... podświetl to myszką, stań łapką na słowo "formularz " i kliknij , wtedy przeniesie Cię do formularza , wypełniasz dane, podajesz konto bankowe i czekasz na pieniądze , które przychodzą szybko.

targicola

#7181538 Napisano: 08.06.2024 23:02:39
[quote=Dzięki.Tak zrobiłem i jest SI
emotka

Nelusia102]
cudaczek121 napisał(a):

targicola napisał(a):

Fortis - to naprawdę moim zdaniem fajna firma . Dostajesz maila w nim jest - w drugim rzędzie  -  Gratulacje .......   i 72godz formularz .... podświetl to myszką, stań łapką na słowo "formularz " i kliknij , wtedy przeniesie Cię do formularza , wypełniasz dane, podajesz konto bankowe i czekasz na pieniądze , które przychodzą szybko.
1 darog 0

darog

#7181551 Napisano: 09.06.2024 09:53:10
Trudno. Lubię wygrywać tego rodzaju nagrody - bo zawsze przeznaczam je fundacjom na licytacje.

Po raz kolejny. Konkurs ZAKONCZYŁ SIĘ 3 czerwca- jest w bazie jako "aktywny" do dziś! Owszem, w "komentarzu" widze w tej chwili wzmiankę, iż zgłoszenia przyjmowane są do 3.06.2024 - ale czy jak mam czytać komentarze do każdego konkursu? 

https://www.e-kon...onkurs-roland-garros
0 0

maixys

#7181554 Napisano: 09.06.2024 11:05:59
Jaki jest najtańszy produkt konkursowy Jacobs w Intermarche?  emotka
0 0

majonez1992

#7181564 Napisano: 09.06.2024 12:00:58
Gdzies mozna wygrac bilet na Openera oprocz loterii/konkursu Martini?
0 0

ktosiek1

#7181566 Napisano: 09.06.2024 12:16:26
Czy ktoś ma podrzucić regulamin z zakończonego konkursu Heinz w Lidlu, albo info kiedy minął termin wysyłki nagród? Chodzi o ten konkurs patelniami. Chciałabym napisać do Heinz w sprawie braku wysyłki nagród skoro agencja nie odpowiada. Z góry dziękuję  emotka
0 0