Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#5630070 Napisano: 08.04.2013 11:40:35
u mnie alpen gold 1 maskotka na 5 kodów-wszystkie wysłane smsem, wiec ZDECYDOWANIE LEPIEJ PRZEZ STRONE.
0 0

bartula

#5630074 Napisano: 08.04.2013 11:42:46
koza.k90 napisał(a):

bartula napisał(a):

Jak to jest z Bielendą? Nagrody główne są z tych tygodniowych wybierane?

z tygodniowych

Od razu dostaje się eska, ze ma się np. kosmetyki i Ipada

Dziękuję, nadzieja pogrzebana, żałoby nie będzie emotka
0 0

darog

#5630079 Napisano: 08.04.2013 11:45:53
bartula
nataszka napisał(a):

bartula napisał(a):

chyba tak ,w sumie nie ma co się nastawiać -1 nagroda za marzec Tablet i 1 wycieczka z 2 miesięcy.Ciekawe czy już poinformowani szczęśliwcy...???

bartula&nataszka
na FB są wyniki (podobno) bo nie mam FB, czy możecie wklepać tu te hasła z wycieczką, ipodem? emotka
0 0

nataszka

#5630081 Napisano: 08.04.2013 11:46:12
bartula napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

bartula napisał(a):

z tygodniowych

Od razu dostaje się eska, ze ma się np. kosmetyki i Ipada

Dziękuję, nadzieja pogrzebana, żałoby nie będzie emotka

To niezupełnie tak jak pisze poprzedniczka -że sms o kosmetyklach i nagrodzie rzeczowejw jednym sku. Nagroda wybierana z całego miesica -tablet a nagroda główna z 2 miesięcy ze wszystkich zgłoszeń ,tylko terazzagadka czy oni już poinformowani emotka
0 0

bethan

#5630083 Napisano: 08.04.2013 11:47:22
darog napisał(a):

u mnie alpen gold 1 maskotka na 5 kodów-wszystkie wysłane smsem, wiec ZDECYDOWANIE LEPIEJ PRZEZ STRONE.

Przez www się nie wysyła emotka
0 0

nataszka

#5630084 Napisano: 08.04.2013 11:50:48
darog napisał(a):

bartula

nataszka napisał(a):

bartula napisał(a):

chyba tak ,w sumie nie ma co się nastawiać -1 nagroda za marzec Tablet i 1 wycieczka z 2 miesięcy.Ciekawe czy już poinformowani szczęśliwcy...???

bartula&nataszka
na FB są wyniki (podobno) bo nie mam FB, czy możecie wklepać tu te hasła z wycieczką, ipodem? emotka

są wyniki na FB ,ale ipad tylko za luty....brakuje jeszcze haseł za ipad za marzecz i nagrody glównej -wycieczki.... emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5630085 Napisano: 08.04.2013 11:51:38
Dziś rano na FB był Ipod z ubiegłego miesiąca

Nowe wklepuja do kilku dni
0 0

darog

#5630089 Napisano: 08.04.2013 11:57:20
malgorzatap napisał(a):

darog napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

darog napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Larki górą! Kolejne auto trafiło do Pani, która zrobiła pracę plastyczną na konkurs Motor Show. Zagadałem do jednego Pana organizatora jakim cudem dołączyła pracę plastyczną skoro trzeba było wrzucić tylko kupon z hasłem do urny, stwierdził że to był konkurs na hasło. A po zadaniu pytania: jak dołączyła pracę do zgłoszenia i wrzuciała do urny? - Nie wiem.
Oczywiście czysty przypadek, że mając 3 tyś zgłoszeń wygrało to do której była dołączona praca.

No cóż, zawsze to samo emotka
Olać hasło. Najważniejsze, że kółka się kręciły po nacisnięciu guzika emotka

cześć, a gdzie jst relacja z tego konka, zdjęcia, etc? skąd wiecie o dołączeniu gadżetów do hasła? i kto wygrał i jakie auto?
dzięki za odp.

Tu można poczytac:
https://www.facebook.com/PoznanMotorShow

http://www.gloswi...tml#galeria-material

a... czyli to "słup" moniau? tzn jej prawdziwa siostra? tak kojarze. emotka emotka emotka emotka

Tak to jej siostrzyczka, widać z to ryjca i z gabarytów emotka
Ciekawe czy moniś da jej wsiąść do auta czy od razu na Allegro emotka

kojarze. laureatka powiedziała że laurke wyklejał szwagier...a nie siostra...(dla zmyły)
ps. w Kobylnicy k/Poznania mieszka przyjaciółka mojej siostry która w wawie studiuje...
moniau odpali tysiaka (1 tys zł) za odbiór auta, sama i jej mąż Radek? nie brali nawet udziału w konkursie-bo WY emotka z forum piszecie paszkwile i podajecie jej nazwisko i jakiegoś "Karolaka"?
Więcej będę wiedział w pt.
0 0

assal

#5630095 Napisano: 08.04.2013 12:05:05
Ma ktoś regulamin tego konkursu na hasło? emotka
0 0

wrrrryyy

#5630097 Napisano: 08.04.2013 12:08:34
assal napisał(a):

Jesli chodzi o Motor Show to regulamin jest tu:
http://www.motors..._nowa_skode_octavia/
0 0

Gość: jolcia12

#5630109 Napisano: 08.04.2013 12:17:59
darog napisał(a):

malgorzatap napisał(a):

Tak to jej siostrzyczka, widać z to ryjca i z gabarytów emotka
Ciekawe czy moniś da jej wsiąść do auta czy od razu na Allegro emotka

kojarze. laureatka powiedziała że laurke wyklejał szwagier...a nie siostra...(dla zmyły)
ps. w Kobylnicy k/Poznania mieszka przyjaciółka mojej siostry która w wawie studiuje...
moniau odpali tysiaka (1 tys zł) za odbiór auta, sama i jej mąż Radek? nie brali nawet udziału w konkursie-bo WY emotka z forum piszecie paszkwile i podajecie jej nazwisko i jakiegoś "Karolaka"?
Więcej będę wiedział w pt.

Kurde, ludzie opanujcie się z tą swoją zazdrością!
Jak można w taki sposób wypowiadać się na publicznym forum?

To że komuś zazdrościcie nie daje wam prawa do obrażania kogoś!

0 0

darog

#5630111 Napisano: 08.04.2013 12:21:16
wrrrryyy napisał(a):

assal napisał(a):

Jesli chodzi o Motor Show to regulamin jest tu:
http://www.motors..._nowa_skode_octavia/

cos mi się wydaje, że jest SZANSA emotka emotka
że to auto siostra moniau straci...SKORO szwagier jej pomagał-to już nie jest samodzielna praca...:) ale że komisja nie czuwala nad niefortunnym zbiegiem słów?
0 0

Gość: trampek

#5630115 Napisano: 08.04.2013 12:23:55
Czy ktos wprowadzal wyniki na kociarze.pl jak tak prosze o pw bo nie wiem jak to zrobic nic sie nie pojawia jak kilkam na wprowadz badanie.
0 0

kunlu

#5630129 Napisano: 08.04.2013 12:34:33
a czy składacie reklamacje na wyniki konkursu?
myślicie, że jest szansa na jego sprawiedliwe rozstrzygnięcie?
może skoro to sprawka agencji, to warto poinformowac o tym sponsora nagród?
0 0

vickichelm

#5630130 Napisano: 08.04.2013 12:37:25
Mam pytanie odnośnie konkursu Powitalna Wycieczka http://www.everydayme.pl/artykul/konkurs czy otrzymaliście nagrody z tego konkursu? Albo przynajmniej e-maila?
0 0

Gość: bc14

#5630131 Napisano: 08.04.2013 12:37:57
wbiłam włąsnie paragon na konkurs wianiary i od razu wyświetliło mi się, że nie wygrałam ... dziwna loteria..
0 0

darog

#5630140 Napisano: 08.04.2013 12:45:52
nataszka napisał(a):

darog napisał(a):

bartula

nataszka napisał(a):

bartula napisał(a):

bartula&nataszka

są wyniki na FB ,ale ipad tylko za luty....brakuje jeszcze haseł za ipad za marzecz i nagrody glównej -wycieczki.... emotka

może czekają na paragony z ostatniego etapu? i dopiero wtedy zamieszczą głównych laureatów? nie wiem jak tam w reg.
0 0

joan

#5630150 Napisano: 08.04.2013 12:52:16
bc14 napisał(a):

wbiłam włąsnie paragon na konkurs wianiary i od razu wyświetliło mi się, że nie wygrałam ... dziwna loteria..

Widocznie wygrywa np. co tysięczne zgłoszenie. Zresztą, w ogólnopolskich loteriach nie warto brać udziału i tyle.
0 0

Gość: palermos

#5630166 Napisano: 08.04.2013 13:05:24
joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Widocznie wygrywa np. co tysięczne zgłoszenie. Zresztą, w ogólnopolskich loteriach nie warto brać udziału i tyle.

Też nie rozumiem zasady przyznawania nagród dziennych.
W regulaminie pisze że jest codzienne losowanie, ale wyniki jak widać są "online" emotka
0 0

anet

#5630186 Napisano: 08.04.2013 13:29:49
palermos napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Też nie rozumiem zasady przyznawania nagród dziennych.
W regulaminie pisze że jest codzienne losowanie, ale wyniki jak widać są "online" emotka

Wydaje mi się, że "komputer" na bieżąco losowo przyznaje nagrodę bądź nie.
0 0