Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: palermos
Wtedy istniała by szansa że może nie "rozdać" wszystkich nagród.
No bo skąd wie ile dziennie będzie zgłoszeń ?
Może być 30tyś a może być 30 sztuk.
W jednym i drugim przypadku powinny zostać rozdane wszystkie nagrody a tak nie będzie
edzia21
Postów 9859
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: loczeq
w sprawie loterii miałem sie nie wypowiadać ale ...
dla każdego dnia zostały przeprowadzone prelosowania (dokładnie 30) i każde z nich wskazuje dokładną godzinę (np. 4.32 17s 12.01 59 s). Wygrywa pierwsze zgłoszenie które zostanie zarejestrowane po danej (wylosowanej) godzinie. Dla każdego dnia jest to zestaw innych godzin.
joan
Postów 18759
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Pewnie z doświadczenia. Ale jak się zastanowić, to jest to logiczne.
visserarthur
Postów 4212
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dokładnie, też myślę, że tak właśnie jest, ale regulamin jasno o tym nie mówi...
edzia21
Postów 9859
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: loczeq
Nie tyle nie jasno co wręcz całkiem co innego:
"Losowania Nagród dziennych odbywają codziennie od 8 kwietnia 2013 r. do 30 czerwca
2013 r. Łącznie każdego dnia loterii losowane jest 30 Nagród dziennych. System
informatyczny w sposób losowy losuje 30 Zgłoszeń dziennie, a uczestnik jest o tym fakcie
informowany zgodnie z §4 ust. 7 i 8 (Zgłoszenie zwycięskie)."
Czyli losuje zgłoszenia a nie czasy...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
visserarthur
Postów 4212
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Jak zwał, tak zwał. Pan z LR ma do mnie oddzwonić- zobaczymy.
dede
Postów 1164
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To winiary to wogóle jakieś dziwne bo nie oddzwonili drugi raz choć powinni i bonik poszedł do rezerwy zapewne
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest 7 dni na pisemną reklamację wg. reg.Wszyscy, którzy poczuli się dotknięci sposobem rozwiazania konkursu moga sie odwołać:§26
Wszelkie Reklamacje związane z przebiegiem lub wynikami Konkursu winny być składane na piśmie,
listem poleconym, na adres Organizatora - MTP Sp. z o.o. określony w § 4 z dopiskiem „Reklamacja
konkursowa Motor Show 2013”, w terminie 7 dni od daty ogłoszenia wyników Konkursu (liczy się data
otrzymania reklamacji przez Organizatora).
Reklamacje nadesłane po tym terminie nie będą rozpatrywane. Reklamacja zostanie rozpatrzona przez
Organizatora w terminie 7 dni od jej otrzymania. Uczestnik zostanie poinformowany pisemnie o
wynikach postępowania reklamacyjnego – listem poleconym. Decyzje Komisji Reklamacyjnej w
postępowaniu reklamacyjnym są ostateczne. ZłoŜenie reklamacji jest warunkiem dochodzenia roszczeń
wobec Organizatora.
Czekając na...
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dede
Postów 1164
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8895
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie było to samo wczoraj na dwóch różnych przeglądarkach...
notta
Postów 8895
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
u mnie to jest od wczoraj.. ani chrome, ani mozilla..
może samo się odblokuje
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
szprotka
Postów 2371
Data rejestracji 20.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co czytałam wcześniej to przychodzą do 3 dni od losowania, ale praktycznie były już w skrzynkach w trakcie ogłoszenia wyników. Dziwi mnie tylko dlaczego w piątek i niedzielę jest przyznanych mniej nagród - 14 i 7, a ja napewno grałam w te dni.