Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Nuna1210
Postów 742
Data rejestracji 13.05.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mietowa
Postów 1984
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
simonapp
Postów 371
Data rejestracji 03.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są takie, które bardzo odstają od innych a i tak nie wydają wszystkich nagród.
8igora9
Postów 932
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aczkolwiek jak dostaną kilka maili z zapytaniem, to przynajmniej następnym razem będą pamiętali, żeby napisać w mailu stopień nagrody. 😁
Luiza12
Postów 1000
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
8igora9
Postów 932
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co konkurs podwyższają wartość tych kart przedpłaconych. Dodali nagrody drugiego stopnia, teraz jeszcze zamienili głośniki na hajs, więc też na plus.
A akurat te ich ciuchy zwykle są zadziwiająco dobrej jakości. W rodzinie kilka osób sobie w nich chodzi, a taki sweter czy bluzę można sprzedać na Vinted za 40-50zl.
I prawda jest taka, że inne rzeczy na Vinted też schodzą, nie zapomnę gaci z Sosnowca od Wyborowej sprzedanych w ciągu minuty od wystawienia ogłoszenia. 🤣 Co dla jednego jest śmieciem, dla innego może być skarbem. 🤣 Ludzie to kupują za własne pieniądze, więc tym bardziej mnie nie dziwi, że będą chętni, żeby o to grać.
Mój największy konkursowy śmieć to chyba jakaś torba od Coca coli z loterii w aplikacji. Wystawiłam na Vinted za piątak a, sprzedałam, a przy pakowaniu napisałam Panu, że jednak wstydzę się takie coś sprzedawać nawet za 5zl. 🤣
maixys
Postów 374
Data rejestracji 14.10.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zbieraj punkty i zamieniaj je na zakupy!
Polecam program Allegro Share – za rejestrację z mojego linku dostaniesz 500 punktów na start. 🛍️ Możesz zgarnąć do 200 zł na zakupy wielokrotnie! Dołącz już teraz:
Kliknij tutaj i zarejestruj się 🛒
gregory04
Postów 330
Data rejestracji 24.06.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mietowa
Postów 1984
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
edit. Zerknęłam i faktycznie się myliłam. Jest Sensitive Fresh
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10402
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?
Luiza12
Postów 1000
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat.
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać
pioge7
Postów 8410
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
osiek16
Postów 111
Data rejestracji 03.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maixys
Postów 374
Data rejestracji 14.10.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Luiza12
Postów 1000
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
monikar
Postów 3313
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ziolko
Postów 10402
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pamiętam akcję z Mysiorkami i autami z lidla. To był gruuuby przekręt. I udowodniono im to.
anaesth
Postów 3213
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane