Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asiaaa85

#7226106 Napisano: 01.12.2024 19:42:22

Jakieś 200 zgłoszeń na starcie odpada, bo ludziom się nie chce czytać regulaminu.   Ale nawet te 1000 zgłoszeń obejrzeć to przecież dwie godziny max, więc dlaczego by mieli losować?

A jest tam coś w regulaminie ważnego ? , bo sama dokładnie nie czytałam emotka  

To są tylko moje przypuszczenia , bo w ich ostatnim
konkursie dużo osób stwierdziło ,że zrobili losowanie , teraz mogą wybierać,nigdy nic nie wiadomo
emotka  

0 0

pusheen

#7226108 Napisano: 01.12.2024 19:47:52
asiaaa85 napisał(a):

Jakieś 200 zgłoszeń na starcie odpada, bo ludziom się nie chce czytać regulaminu.   Ale nawet te 1000 zgłoszeń obejrzeć to przecież dwie godziny max, więc dlaczego by mieli losować?

A jest tam coś w regulaminie ważnego ? , bo sama dokładnie nie czytałam emotka  

To są tylko moje przypuszczenia , bo w ich ostatnim
konkursie dużo osób stwierdziło ,że zrobili losowanie , teraz mogą wybierać,nigdy nic nie wiadomo
emotka  

W zdjęciowych konkursach nie uważam, żeby losowali. Oni mają specyficzny gust i wystarczy go poznać żeby często u nich wygrywać.  Co do regulaminu to jest parę ograniczeń, chociażby na ilość nagród na gospodarstwo domowe.
0 0

asiaaa85

#7226112 Napisano: 01.12.2024 20:18:11
Pewnie ograniczenia na gospodarstwo i na zdjęciu może być tylko uczestnik bez osób trzecich .
0 0

mandarynka16

#7226114 Napisano: 01.12.2024 20:26:59
asiaaa85 napisał(a):

Pewnie ograniczenia na gospodarstwo i na zdjęciu może być tylko uczestnik bez osób trzecich .

O ile sami będą przestrzegać regulaminu emotka
1 asiaaa85 0

Jestemnowa

#7226116 Napisano: 01.12.2024 20:33:37
Jest jeszcze wzmianka o pieczątce ze sklepu jeśli opis jest zły a u mnie opis ' cukierki czekoladowe ' 🫣
0 0

team2sis

#7226117 Napisano: 01.12.2024 20:34:02
Dodawał ktoś już Lajkonika? Czy tylko mi po wgraniu zdj paragonu, przy dodawaniu zgłoszenia dodaje również zdjęcie paragonu ? Czy to tylko jakoś błąd u mnie ? 🫣😅
0 0

AgnieszkaPara

#7226119 Napisano: 01.12.2024 20:47:24
Cześć, czy ktoś z was brał udział w konkursie Melvit z Kauflandem na FB?
0 0

8igora9

#7226120 Napisano: 01.12.2024 20:48:42
team2sis napisał(a):

Dodawał ktoś już Lajkonika? Czy tylko mi po wgraniu zdj paragonu, przy dodawaniu zgłoszenia dodaje również zdjęcie paragonu ? Czy to tylko jakoś błąd u mnie ? 🫣😅

U nie tak samo w poprzednich dniach. Mam nadzieję, że zdjęcie konkursowe normalnie się wgrało i tylko tak to wygląda, jakbyśmy dodawali 2 razy zdjęcie paragonu.
0 0

myszania

#7226125 Napisano: 01.12.2024 21:09:22
AgnieszkaPara napisał(a):

Cześć, czy ktoś z was brał udział w konkursie Melvit z Kauflandem na FB?

Tak, ja.
0 0

baxter

#7226133 Napisano: 01.12.2024 21:52:23
Czy po wygraniu Hardmade @ o wygranej przychodzi od razu czy z opoźnieniem? Wygrałam ok. 10 minut temu i cisza emotka
0 0

ktosiek1

#7226137 Napisano: 01.12.2024 21:56:47
baxter napisał(a):

Czy po wygraniu Hardmade @ o wygranej przychodzi od razu czy z opoźnieniem? Wygrałam ok. 10 minut temu i cisza emotka

U mnie po ok. 10 minutach
1 baxter 0

niewyspanamama

#7226140 Napisano: 01.12.2024 22:06:18
asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".
0 0

lesks

#7226143 Napisano: 01.12.2024 22:08:04
cześć, znalazł ktoś może filtr Doritos na TikToku? nie mogę za nic go znaleźć
0 0

harnas

#7226145 Napisano: 01.12.2024 22:10:46
niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

może po prostu to jest ten ich klucz? Chcą nagradzać szarych konsumentów, a nie profesjonalistów z lustrzankami i studiem do robienia zdjęć. Z punktu widzenia fundatora to dobre, bo nagradzają realnych konsumentów, a nie konkursowiczów - przynajmniej w ich trybie rozumowania emotka
0 0

sniezynqa

#7226147 Napisano: 01.12.2024 22:12:52
Jestemnowa napisał(a):

Jest jeszcze wzmianka o pieczątce ze sklepu jeśli opis jest zły a u mnie opis ' cukierki czekoladowe ' 🫣

Też mam taki sam opis

1183
0 0

isiulka

#7226150 Napisano: 01.12.2024 22:29:16

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

stokrotka238

#7226152 Napisano: 01.12.2024 22:41:21
sniezynqa napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Też mam taki sam opis

1183

1224 kurczę czy wszyscy muszą wrzucać zgłoszenia na, ostatnią chwilę?! 🤪
0 0

Andrzej007

#7226153 Napisano: 01.12.2024 22:58:59
isiulka napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem jaka jest prawda, ale jak rok temu włożyłem dużo sił w wykonanie zdjęcia i nie zostałem wyróżniony. Natomiast szwagier przesunął sofe, położył się z paczką M&M's, a w tle miał włączone wyscig F1. Wygrał 1000 zł.

Czy można wysłac zgłoszenie? Od 10 minut próbuje i nie chce sie wysłać emotka
1 catcat 0

zielonooka85

#7226159 Napisano: 01.12.2024 23:23:08
U mnie nie przechodzi... A zdjęcie ma mniej niż 300 KB 🤦
0 0

lukaszn12

#7226160 Napisano: 01.12.2024 23:23:45
stokrotka238 napisał(a):

sniezynqa napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Też mam taki sam opis

1183

1224 kurczę czy wszyscy muszą wrzucać zgłoszenia na, ostatnią chwilę?! 🤪

1275
0 0