Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBsebastian3

#7242664 Napisano: 24.02.2025 14:39:42
mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Ja pierd...ę, dostałam dziś @ : Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że przesłany przez Panią dowód zakupu został zweryfikowany negatywnie.Tym samym utraciła Pani prawo do otrzymania nagrody w wysokości 1.000 zł z powodu niespełnienia wymogów regulaminu loterii „Mlekovita z polskim smakiem oraz tysiakiem”. Powodem weryfikacji negatywnej jest fakt, że paragon nie potwierdza zakupu produktu promocyjnego marki Polskie / Polska / Polski (zwane łącznie produktami marki Polskie), których producentem jest Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita.           Zachęcamy do ponownego udziału w loterii, po dokonaniu zakupu prawidłowego produktu. Listę produktów objętych loterią znajdzie Pani w załączonym pliku.

Kupiłam ser w Aldi, na paragonie jest napisane tylko ser z piep.chil. Mam zdjęcie paragonu razem z produktem, ale oni chcieli żeby oryginał paragonu przesłać im pocztą. Jak myślicie, jest sens jeszcze walczyć z nimi? No, załmałam się.

To co im konkretnie wyslalas poczta?

oryginał paragonu

Nie poszlaś do sklepu żeby wyprosić potwierdzenie,że zakupiony produkt to konkursowy?  Aby jakąś pieczatke i parafke postawili? Szkoda
0 0

lirianka

#7242666 Napisano: 24.02.2025 14:42:14
mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Ja pierd...ę, dostałam dziś @ : Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że przesłany przez Panią dowód zakupu został zweryfikowany negatywnie.Tym samym utraciła Pani prawo do otrzymania nagrody w wysokości 1.000 zł z powodu niespełnienia wymogów regulaminu loterii „Mlekovita z polskim smakiem oraz tysiakiem”. Powodem weryfikacji negatywnej jest fakt, że paragon nie potwierdza zakupu produktu promocyjnego marki Polskie / Polska / Polski (zwane łącznie produktami marki Polskie), których producentem jest Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita.           Zachęcamy do ponownego udziału w loterii, po dokonaniu zakupu prawidłowego produktu. Listę produktów objętych loterią znajdzie Pani w załączonym pliku.

Kupiłam ser w Aldi, na paragonie jest napisane tylko ser z piep.chil. Mam zdjęcie paragonu razem z produktem, ale oni chcieli żeby oryginał paragonu przesłać im pocztą. Jak myślicie, jest sens jeszcze walczyć z nimi? No, załmałam się.

oryginał paragonu

A ser z pieprzem i chilli nie jest czasem marki Wypasione? Tutaj liczą się tylko produkty marki Polskie/Polska/Polski.

nanajka81

#7242667 Napisano: 24.02.2025 14:45:31
lirianka napisał(a):

ser z pieprzem i chilli

no właśnie, to pewnie o to im chodzi. Ja też się prawie nabrałam żeby kupować "wypasione" ale to ma być "polskie" i koniec.
1 atyde25 0

atyde25

#7242668 Napisano: 24.02.2025 14:46:11
Dobrze, że napisaliście ja  po ich poprzednim promo te wypasione same kupowałam. Ale ,że nie mam farta by na 1 nagrodę dziennie się wbić. Ale to  bezsensu bo wypasione też polskie jest   emotka
0 0

mama2006

#7242669 Napisano: 24.02.2025 14:46:12
lirianka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

mama2006 napisał(a):

oryginał paragonu

A ser z pieprzem i chilli nie jest czasem marki Wypasione? Tutaj liczą się tylko produkty marki Polskie/Polska/Polski.

no to odwaliłam
2 radziosny, MDL 0

kachakacha

#7242671 Napisano: 24.02.2025 14:58:49
Nie wiem czy to pocieszenie, ale tutaj łatwo się pomylić. Mój tato kupił mleko wypasione. Jak mu wyjaśniłam, że musi pisać na opakowaniu polskie, to kupił ser góralski wędzony, na którym była flaga i napisane "produkt polski".

U mnie weryfikacja przeszła pozytywnie - na paragonie było napisane tylko jogurt polski, ale był też kod kreskowy produktu.
0 0

martaxxx73

#7242674 Napisano: 24.02.2025 15:15:58
Moja weryfikacja z Mlekovity pozytywna.Bardzo uważałam, czytałam regulamin żeby się nie pomylić. Zwycięski paragon był z biedry - mleko polskie kupiłam.
Ja też ostatnio wysłałam męża do sklepu po jogurt na konkurs i kupił mi jogurt w Mlekovicie, sklepie firmowym, ale taki co nie pisało polski,bo oni też mają różne te jogurty.
0 0

montezuma

#7242676 Napisano: 24.02.2025 15:21:57
sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI
1 mia 0

atyde25

#7242677 Napisano: 24.02.2025 15:26:53
Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.
0 0

@gnieszk@

#7242678 Napisano: 24.02.2025 15:30:48
atyde25 napisał(a):

Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

LadyInWhite

#7242679 Napisano: 24.02.2025 15:42:12
@gnieszk@ napisał(a):

atyde25 napisał(a):

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

dokładnie, ja ostatnio kupiłam 3 polskie mleka w Zabce, ale na paragonie napisane "Mleko Spoż" ,bez opisu, wysłałam im to na maila i Pani odpisała ze bez problemu mogę takie paragony zgłosi emotka
0 0

niunio

#7242689 Napisano: 24.02.2025 16:12:05
montezuma napisał(a):

sam fakt, że tak wiele osób kupuje niewłaściwe produkty - wiele mówi o organizatorach promocji... (niepochlebnie)
Też pierwsze zgłoszenia (na szczęście nietrafione) miałem z serii WYPASIONE... teraz uważam - ale i tak jest czasem kłopot, jak np. w Żabce na jogurtach (na deser) nie ma dokładnego info, że należy do serii POLSKI

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

montezuma

#7242696 Napisano: 24.02.2025 16:26:36
niunio napisał(a):

...

Przecież informacja o marce "Polskie" jest dosłownie wszędzie: w nazwie loterii, adresie strony, opisie, krokach, haśle reklamowym, regulaminie, a na grafice jeszcze pokazane są poszczególne produkty... emotka

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Pepa

#7242700 Napisano: 24.02.2025 16:29:54
niunio napisał(a):

montezuma napisał(a):

Tak nie do końca. Na stronie loterii to rzuca się przede wszystkim napis Mlekovita, dlatego sporo ludzi kupi różne produkty z Mlekovity bez napisu polskie na opakowaniu. Ja już zgłosiłam jogurt grecki z Mlekovity i serek waniliowy emotka ale nie jest otagowany, że to polskie, więc pozostaje mi nie wygrać, chociaż zgłosiłam też mleko to powinno być ok.
2 montezuma, mia 0

zezowaty_kot

#7242704 Napisano: 24.02.2025 16:39:26
montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

Może i tak - ale dla mnie MLEKOVITA to mlekovita    sam fakt, ze tak wiele osób się pomyliło o czymś mówi ( a ja nie bawię się w loterię od wczoraj emotka  
Przyznasz sam, że to trochę dziwaczne, że jedne sery Mlekovity są objęte promocja a inne nie... 
Pomijam już to, że naprawdę w głównych sieciach (Biedronka, Lidl) są góra 2 produkty marki POLSKI (to też jest mega słabe)

Ale chrupek do mleka LUBELLI nie kupujesz na loterie makaronową? 
To przecież bliźniacza reguła, jeden producent, inna linia produktów.

montezuma

#7242708 Napisano: 24.02.2025 16:48:29
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot - racja emotka  
... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić emotka
1 mia 0

FBsebastian3

#7242709 Napisano: 24.02.2025 16:51:18
montezuma napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

... co nie zmienia faktu, że pierwszy raz od nie pamiętam jak dawna - pomyliłem produkt loteryjny (na szczęście bez konsekwencji)
Nie śledzę dokładnie tych wpisów - ale odnoszę wrażenie, że wielu konkursowiczów dało się podobnie zmylić emotka

U mnie z dwa poszły błędne

zmurcia

#7242711 Napisano: 24.02.2025 16:54:29
FBsebastian3 napisał(a):

montezuma napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja też na początku puściłam 2-3 paragony z wypasionym (ocknęłam się jak ktoś na forum zwrócił uwagę). Sugerowałam się marką Mlekovita. Nawet nie przyszło mi do głowy że to się dzieli na wypasione i polskie. 
Potem modliłam się żeby żaden nie był wygrany 🤣

Pepa

#7242713 Napisano: 24.02.2025 16:54:47
zezowaty_kot napisał(a):

montezuma napisał(a):

niunio napisał(a):

...

W Lubelli nie ma takich wątpliwości, bo jednak proszą makaron.
2 montezuma, mia 0

montezuma

#7242714 Napisano: 24.02.2025 16:55:21
FBsebastian3 napisał(a):

....

Pociesza mnie ten wpis... choć ja dopiero przy czwartym serku WYPASIONYM się zreflektowałem emotka  i następnego dnia trzymałem kciuki, by nie dostać informacji o wylosowaniuemotka