Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBsebastian3

#7259938 Napisano: 11.05.2025 14:45:41
Grześki dzisiaj wygrałam i żadna wiadomość na meila nie przyszła. Jak to u nich jest?
0 0

visserarthur

#7259943 Napisano: 11.05.2025 14:56:06
atlantydek napisał(a):

montezuma napisał(a):

https://www.dlaha...we-prawo,157483.html

Jeśli te regulacje - dotyczące piwa - wejdą w życie (w projektowanej formie), to 1 stycznia 2026 roku skończą się wszystkie akcje promocyjne (loterie, konkursy) związane z tym napojem.

Spieszmy się grać w piwnych konkursach,   tak szybko mogą odejść... 

Wątpliwe, chodzi raczej o promocje cenowe. Taki był zamysł Ministry Zdrowia...
0 0

zezowaty_kot

#7259945 Napisano: 11.05.2025 15:00:26
gregory04 napisał(a):

jokan napisał(a):

czytałam sobie odpowiedzi na Berlinki na FB i sporo to kontent AI, ciekawe czy organizator takie rzeczy sprawdza...no ręce opadają, ludzie już całkiem nie myślą....emotka

W konkursach na fb zawsze 70% to odpowiedzi z Al, jeśli tak samo jest w konkursach promocyjnych to ja przestaje wierzyć w idee konkursów

Niepotrzebnie, bo jednak istnieje nadal wyższość nieszablonowego myślenia nad zlepkiem ugrzecznionego ejaj emotka  paradoksalnie ejaj jest nam na rękę, myślę że kiedy jury czyta dziesiąty raz ten sam tekst, to pomysł przestaje być ciekawy. emotka
2 ZetZ, niunio 0

snowflake

#7259946 Napisano: 11.05.2025 15:10:28
visserarthur napisał(a):

atlantydek napisał(a):

montezuma napisał(a):

https://www.dlaha...we-prawo,157483.html

Jeśli te regulacje - dotyczące piwa - wejdą w życie (w projektowanej formie), to 1 stycznia 2026 roku skończą się wszystkie akcje promocyjne (loterie, konkursy) związane z tym napojem.

Spieszmy się grać w piwnych konkursach,   tak szybko mogą odejść... 

Wątpliwe, chodzi raczej o promocje cenowe. Taki był zamysł Ministry Zdrowia...

Konkurs to też promocja. Wyjdzie w praniu w jaki sposób rozszerzą jej definicję w tym przypadku.
0 0

asiunia_malutka

#7259954 Napisano: 11.05.2025 16:20:14
rufus napisał(a):

asiunia_malutka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czy wysyłali koszulki z nivea? kosmetyki na biezaco

ja nadal czekam. myślałam, że na meczyk założę, tymczasem Real już zdążył przegrać, a koszulek ani widu ani słychu emotka

11 maja jeszcze  el clasico. Moze jeszcze wysla ;)

niestety, seans trwa, 1:0 dla realu, a koszulek nadal nie dali emotka

0 0

taak

#7259955 Napisano: 11.05.2025 16:22:15
Jest tu może ktoś kto korzysta z Klubiku Gerber? Czy jest jakiś problem z logowaniem? Wpisuję login, hasło, strona jakby się odświeża i nic się nie dzieje emotka
0 0

aneczka-p

#7259967 Napisano: 11.05.2025 17:00:50
taak napisał(a):

Jest tu może ktoś kto korzysta z Klubiku Gerber? Czy jest jakiś problem z logowaniem? Wpisuję login, hasło, strona jakby się odświeża i nic się nie dzieje emotka

U mnie na tę chwilę działa prawidłowo.
0 0

MDL

#7259968 Napisano: 11.05.2025 17:07:21
taak napisał(a):

U mnie też ok, zgłaszam właśnie na ostatnią chwilę moje historie emotka
0 0

pikawka

#7259974 Napisano: 11.05.2025 17:30:15
WW- mam takie pytanie, czy jak wysłałam np wczoraj swoje hasło
i  dziś ktoś inny będzie chciał wysłać takie samo, to przyjmie zgłoszenie czy nie?
0 0

ania1111

#7259979 Napisano: 11.05.2025 17:47:10
pikawka napisał(a):

i  dziś ktoś inny będzie chciał wysłać takie samo, to przyjmie zgłoszenie czy nie?

Wyskoczy komunikat, że takie hasło już jest zgloszone
0 0

MDL

#7259982 Napisano: 11.05.2025 18:00:43
ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dokładnie, wczoraj zrobiłam sobie listę haseł, sprawdziłam, mogę wprowadzić... dziś zabrałam się za wprowadzanie i ktoś wpadł od wczoraj na moje hasło emotka  Na szczęście tylko jedno
0 0

pikawka

#7259985 Napisano: 11.05.2025 18:08:53
ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aa to super emotka
0 0

pikawka

#7259986 Napisano: 11.05.2025 18:09:09
MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dokładnie, wczoraj zrobiłam sobie listę haseł, sprawdziłam, mogę wprowadzić... dziś zabrałam się za wprowadzanie i ktoś wpadł od wczoraj na moje hasło emotka  Na szczęście tylko jedno

Wczoraj  wysyłałam haha
0 0

anialistopad

#7259989 Napisano: 11.05.2025 18:15:43
Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko
0 0

lasiglasty

#7259991 Napisano: 11.05.2025 18:22:32
anialistopad napisał(a):

Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko

No to lipa, bo sezon wakacyjno-grillowy w konkursach, to prawie same piwne/alko. Za rok jak to wejdzie w życie będzie abstynencja, ale nagród.
0 0

MDL

#7259992 Napisano: 11.05.2025 18:23:04
pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wczoraj  wysyłałam haha

Haha to na pewno to, bo było świetne, było nr 2 na mojej liście emotka
1 pikawka 0

pikawka

#7259994 Napisano: 11.05.2025 18:30:55
MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wczoraj  wysyłałam haha

Haha to na pewno to, bo było świetne, było nr 2 na mojej liście emotka

Wysłałam 4 i żadne mi się nie powtórzyło póki co, nie ma co tego zostawiać na ostatnią  chwilę  bo właśnie będą się powtarzać emotka
2 uzuri, MDL 0

isiulka

#7260019 Napisano: 11.05.2025 20:37:41
Hej, pomslałam, ze wrzucę małe ogłoszenie parafialne emotka
12 czerwca, organizowany jest event dla dzieciaków z domu dziecka z okolic Katowic i Gliwic - 70 dzieciaków w różnym wieku. 
Ponieważ event jest z okazji dnia dziecka to słodycze są jak najbardziej wskazane, juz opróżniłam swoje zapasy ale to i tak kropla w morzu przy takiej zgrai, więc jeśli ktoś chciałby się się również pozbyć swoich zapasów z Kitkatow, Milki, WW, Nutella i innych slodyczowych konkursów. Z chęcią przekaże wszelkie słodycze do wolontariuszek. Najlepiej aby słodycze były jednakowe, aby się dało dokupić ewentualne braki w randomowym sklepie. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na PV, podam paczkomat pod który można je wysyłać lub odbiorę osobiście emotka
0 0

newgirl

#7260028 Napisano: 11.05.2025 21:31:39
Czy ktoś prostym językiem wytłumaczy mi jak będzie wyglądać losowanie nagród roshen? Czy będzie wiadomo odrazu? Bramek żadnych tam nie ma? Ciężko mi się dziś myśli 😂
0 0

zielonooka85

#7260040 Napisano: 11.05.2025 22:34:52
Może ktoś wie, dlaczego w WW ciągle wyskakuje powiadomienie "coś poszło nie tak, spróbuj później"? emotka  Co robię nie tak?
0 0