Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

MDL

#7259982 Napisano: 11.05.2025 18:00:43
ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

WW- mam takie pytanie, czy jak wysłałam np wczoraj swoje hasło
i  dziś ktoś inny będzie chciał wysłać takie samo, to przyjmie zgłoszenie czy nie?

Wyskoczy komunikat, że takie hasło już jest zgloszone

Dokładnie, wczoraj zrobiłam sobie listę haseł, sprawdziłam, mogę wprowadzić... dziś zabrałam się za wprowadzanie i ktoś wpadł od wczoraj na moje hasło emotka  Na szczęście tylko jedno
0 0

pikawka

#7259985 Napisano: 11.05.2025 18:08:53
ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

i  dziś ktoś inny będzie chciał wysłać takie samo, to przyjmie zgłoszenie czy nie?

Aa to super emotka
0 0

pikawka

#7259986 Napisano: 11.05.2025 18:09:09
MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dokładnie, wczoraj zrobiłam sobie listę haseł, sprawdziłam, mogę wprowadzić... dziś zabrałam się za wprowadzanie i ktoś wpadł od wczoraj na moje hasło emotka  Na szczęście tylko jedno

Wczoraj  wysyłałam haha
0 0

anialistopad

#7259989 Napisano: 11.05.2025 18:15:43
Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko
0 0

lasiglasty

#7259991 Napisano: 11.05.2025 18:22:32
anialistopad napisał(a):

Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o:sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonóworaz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.

Czyli konkursy też się skończą na alko

No to lipa, bo sezon wakacyjno-grillowy w konkursach, to prawie same piwne/alko. Za rok jak to wejdzie w życie będzie abstynencja, ale nagród.
0 0

MDL

#7259992 Napisano: 11.05.2025 18:23:04
pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wczoraj  wysyłałam haha

Haha to na pewno to, bo było świetne, było nr 2 na mojej liście emotka
1 pikawka 0

pikawka

#7259994 Napisano: 11.05.2025 18:30:55
MDL napisał(a):

pikawka napisał(a):

MDL napisał(a):

ania1111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wczoraj  wysyłałam haha

Haha to na pewno to, bo było świetne, było nr 2 na mojej liście emotka

Wysłałam 4 i żadne mi się nie powtórzyło póki co, nie ma co tego zostawiać na ostatnią  chwilę  bo właśnie będą się powtarzać emotka
2 uzuri, MDL 0

isiulka

#7260019 Napisano: 11.05.2025 20:37:41
Hej, pomslałam, ze wrzucę małe ogłoszenie parafialne emotka
12 czerwca, organizowany jest event dla dzieciaków z domu dziecka z okolic Katowic i Gliwic - 70 dzieciaków w różnym wieku. 
Ponieważ event jest z okazji dnia dziecka to słodycze są jak najbardziej wskazane, juz opróżniłam swoje zapasy ale to i tak kropla w morzu przy takiej zgrai, więc jeśli ktoś chciałby się się również pozbyć swoich zapasów z Kitkatow, Milki, WW, Nutella i innych slodyczowych konkursów. Z chęcią przekaże wszelkie słodycze do wolontariuszek. Najlepiej aby słodycze były jednakowe, aby się dało dokupić ewentualne braki w randomowym sklepie. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na PV, podam paczkomat pod który można je wysyłać lub odbiorę osobiście emotka
0 0

newgirl

#7260028 Napisano: 11.05.2025 21:31:39
Czy ktoś prostym językiem wytłumaczy mi jak będzie wyglądać losowanie nagród roshen? Czy będzie wiadomo odrazu? Bramek żadnych tam nie ma? Ciężko mi się dziś myśli 😂
0 0

zielonooka85

#7260040 Napisano: 11.05.2025 22:34:52
Może ktoś wie, dlaczego w WW ciągle wyskakuje powiadomienie "coś poszło nie tak, spróbuj później"? emotka  Co robię nie tak?
0 0

zielonooka85

#7260043 Napisano: 11.05.2025 23:08:43
zielonooka85 napisał(a):

Może ktoś wie, dlaczego w WW ciągle wyskakuje powiadomienie "coś poszło nie tak, spróbuj później"? emotka  Co robię nie tak?

Odpowiem sobie sama: trzeba wpisać wszystkie dane ręcznie, autouzupełnianie nie przechodzi. Dziękuję, powodzenia, dobranoc.
1 newgirl 0

notta

#7260064 Napisano: 12.05.2025 08:19:01
7DAYS - kod na bank dobry, a nie wchodzi? te kody są jakieś problemowe?
0 0

andii

#7260065 Napisano: 12.05.2025 08:21:12
notta napisał(a):

Raczej nie, bo dosyć wyraźne sąemotka
Może 1 / I ?
1 notta 0

nique

#7260069 Napisano: 12.05.2025 08:44:19
Jak to teraz jest z tą Agencją - MediaS Mobile Katarzyna Mysiorek?
Kiedyś miała bardzo złą sławę. Coś się zmieniło?
0 0

Emememe

#7260073 Napisano: 12.05.2025 09:00:40
notta napisał(a):

Też mam problem z 1 kodem - nie wchodzi mimo, że dobrze wpisuję.
1 notta 0

notta

#7260074 Napisano: 12.05.2025 09:00:53
nique napisał(a):

teraz mają mniej konkursów, ale też nagrody mniejszego kalibru. Obecnie brak zastrzeżeń
0 0

atlantydek

#7260076 Napisano: 12.05.2025 09:07:10
nique napisał(a):

Szefowa usunęła słupy  z listy znajomych  fb emotka . Tak na serio, to rozdają prawilnie  nagrody,  o dziwo chyba nawet te większe. To wniosek z wpisów tutaj.  Jakiś iPhone mi mignął, poprawcie mnie, jeśli się mylę i robię dobry PR pani M niesłusznie
1 nique 0

Luiza37

#7260077 Napisano: 12.05.2025 09:09:23
atlantydek napisał(a):

nique napisał(a):

Szefowa usunęła słupy  z listy znajomych  fb emotka . Tak na serio, to rozdają prawilnie  nagrody,  o dziwo chyba nawet te większe. To wniosek z wpisów tutaj.  Jakiś iPhone mi mignął, poprawcie mnie, jeśli się mylę i robię dobry PR pani M niesłusznie

Ja w zeszłym roku wygrałam u nich główna nagrodę z Monnari - voucher na wycieczkę. Jak dla mnie bez zarzutów, kontakt z agencja bardzo dobry, wszystko na plus.
Jedyny problem rok temu przy tym konkursie był taki, że wybrali niektóre odpowiedzi dłuższe niż zakładał limit znaków w regulaminie. Potem naprawili swój błąd i przyznali dodatkowe nagrody.
0 0

yaagatka

#7260078 Napisano: 12.05.2025 09:17:15
Luiza37 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

nique napisał(a):

Ja w zeszłym roku wygrałam u nich główna nagrodę z Monnari - voucher na wycieczkę. Jak dla mnie bez zarzutów, kontakt z agencja bardzo dobry, wszystko na plus.
Jedyny problem rok temu przy tym konkursie był taki, że wybrali niektóre odpowiedzi dłuższe niż zakładał limit znaków w regulaminie. Potem naprawili swój błąd i przyznali dodatkowe nagrody.

Fajnie, że o tym piszesz!
Brałam udział w jakimś tegorocznym Monnari i wydawało mi się, nagradzają 'swoich', bo według mnie była masa lepszych odpowiedzi. Dlatego dobrze słyszeć, że się myliłam emotka
1 Luiza37 0

Agnes

#7260101 Napisano: 12.05.2025 10:05:58
wytłumaczcie mi ten @ z netto
Prosimy Cię o krótkie potwierdzenie, że dane adresowe są poprawne.
Jeśli wszystko się zgadza – nie musisz nic robić.

tzn odpisujecie na tego meila pisząc swoje dane czy nie odpisujecie?
0 0