Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rudzixon

#7269495 Napisano: 11.06.2025 08:30:04
kacia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kacia napisał(a):

Czy ktoś pomize rozwiać wątpliwości, wygrałam w konkursie Liptona w Lidlu, mam formularz laureata, ale zgłoszenia mialam 2 i nie wiem, z którego Paragony wpisywać dane?

sprawdz na laureaci smolar

Niestety na https://www.laureaci.smolar.pl/ nie ma do wyboru tego konkurs emotka

Sprawdź w wynikach
https://wyniki.smolar.pl/#wyniki
0 0

as32572

#7269548 Napisano: 11.06.2025 11:09:06
Działa Wam zgłaszanie kodów w Kinley?
Ciągle mam:
Wystąpił nieoczekiwany błąd. Spróbuj ponownie później.
0 0

Kamil_K

#7269551 Napisano: 11.06.2025 11:19:07
agakaz2 napisał(a):

czy wysyłali karty do dino z loterii coca-cola?
a boxy z biedronki kit-kat?
I ciekawe na jakim etapie są koszulki nivea

Dino coca-cola mają czas do 24 go czerwca
0 0

kacia

#7269561 Napisano: 11.06.2025 11:45:08
rudzixon napisał(a):

kacia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kacia napisał(a):

Czy ktoś pomize rozwiać wątpliwości, wygrałam w konkursie Liptona w Lidlu, mam formularz laureata, ale zgłoszenia mialam 2 i nie wiem, z którego Paragony wpisywać dane?

sprawdz na laureaci smolar

Niestety na https://www.laureaci.smolar.pl/ nie ma do wyboru tego konkurs emotka

Sprawdź w wynikach
https://wyniki.smolar.pl/#wyniki

Dzięki;)))

0 0

elemelex

#7269602 Napisano: 11.06.2025 13:20:17
Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 
Autentycznie nie rozumiem. emotka

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

marcika

#7269606 Napisano: 11.06.2025 13:29:14
Jakie dane się podawało w formularzu w Śmiejżelkach? Tylko kod i maila? Będę Wdzięczna jeśli ktoś zapisał screena i sprawdzi emotka
0 0

elmas

#7269609 Napisano: 11.06.2025 13:35:07
marcika napisał(a):

Jakie dane się podawało w formularzu w Śmiejżelkach? Tylko kod i maila? Będę Wdzięczna jeśli ktoś zapisał screena i sprawdzi emotka

Dokładnie tak - kod i mail emotka
1 marcika 0

Morti84

#7269619 Napisano: 11.06.2025 14:00:59
elemelex napisał(a):

Wąż Waflowy, serio? Nie winię autora wypowiedzi,niech mu nagroda służy, ale komisję. Albo ostatnio tez był "wnikliwy wafel" że co? To samo, też gratuluję, tylko komisji się czepiam. Na czym polega wężowatość i wnikliwość wafla? Czy wafel was o coś kiedyś zapytał? 

Edit: Po namyśle, z wężem chyba chodzi o to, że jak go połamiesz na te części to można ułożyć kanciastego węża.

Też nie wiem co ja tam źle robię, że żadne z wielu moich zgłoszeń od początku nawet wafli nie wygrało... Wybierają moim zdaniem często coś baaaaardzo na siłę, a w mojej opinii dobre zgłoszenia są pomijane. Oczywiście tak jak piszesz, gratulacje dla wygranych, no ale błagam, są takie wygrane zgłoszenia, że ręce opadają.

Z ciekawości wrzucę poniżej trochę swoich zgłoszeń... i tak nikt ich już nie wpisze, a jak któraś zainspiruje to nie ma za co. Chodzi mi tylko, żeby ktoś stwierdził, czy te zgłoszenia moje, to faktycznie dno i wodorosty i dlatego jury na nie "nie leci", czy jednak potwierdza się teza, że wybierają co im w rękę wpadnie, bo im się nie chce tego czytać i tyle...
To niektóre z moich zgłoszeń, w różnych etapach (łącznie wysłałem około 50 haseł) :

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wedloszał Waflonamiętności
Wcinam Wędkując

Kwiat Paproci

#7269621 Napisano: 11.06.2025 14:01:56
czy ktoś wie co może jechać z PELARGOS SP. Z O.O? bo nic mi do głowy nie przychodzi....
0 0

Morti84

#7269622 Napisano: 11.06.2025 14:05:22
@Kwiat napisał(a):

czy ktoś wie co może jechać z PELARGOS SP. Z O.O? bo nic mi do głowy nie przychodzi....

Ta firma poza konkursami zajmuje się też wysyłką sampli, więc jeśli nie jakaś nagroda to może jakieś próbki, może gdzieś się na jakieś testowanie zapisałaś (nie wiem pampers, nestle, nivea itp...)
0 0

donia7

#7269623 Napisano: 11.06.2025 14:05:25
Morti84 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Też nie wiem co ja tam źle robię, że żadne z wielu moich zgłoszeń od początku nawet wafli nie wygrało... Wybierają moim zdaniem często coś baaaaardzo na siłę, a w mojej opinii dobre zgłoszenia są pomijane. Oczywiście tak jak piszesz, gratulacje dla wygranych, no ale błagam, są takie wygrane zgłoszenia, że ręce opadają.

Z ciekawości wrzucę poniżej trochę swoich zgłoszeń... i tak nikt ich już nie wpisze, a jak któraś zainspiruje to nie ma za co. Chodzi mi tylko, żeby ktoś stwierdził, czy te zgłoszenia moje, to faktycznie dno i wodorosty i dlatego jury na nie "nie leci", czy jednak potwierdza się teza, że wybierają co im w rękę wpadnie, bo im się nie chce tego czytać i tyle...
To niektóre z moich zgłoszeń, w różnych etapach (łącznie wysłałem około 50 haseł) :

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wcinam Wędkując

Mógłbyś jeszcze raz powysyłać, bo niektóre bardzo fajne...Szkoda, że je wkleiłeś tu emotka
0 0

elemelex

#7269625 Napisano: 11.06.2025 14:07:37
Mnie ostatnie rozbawiło, ale ja mam inny gust niż jury także nie wiem czy warto się kierować  emotka
0 0

kiwiwi

#7269626 Napisano: 11.06.2025 14:07:48
elemelex napisał(a):

Chyba za bardzo na serio bierzesz każde zadanie  emotka  Nie wszystko musi mieścić się w sztywnych ramach albo pasować do schematu. A nawet nie powinno, jeśli mowa o kreatywności emotka
0 0

Morti84

#7269627 Napisano: 11.06.2025 14:08:03
donia7 napisał(a):

Morti84 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wcinam Wędkując

Mógłbyś jeszcze raz powysyłać, bo niektóre bardzo fajne...Szkoda, że je wkleiłeś tu emotka

W tym konkursie już ich nie zgłoszę, a za rok każdy zapomni. Poza tym wymyślić kolejną nie jest problemem, problemem bardziej jest nieprofesjonalne podejście wielu agencji (a bardziej wybranego jury) do tematu rozstrzygania konkursów... no ale tego raczej nikt z nas nie zmieni.
0 0

nanajka81

#7269628 Napisano: 11.06.2025 14:09:15
Morti84 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wow! Wyśmienity!
Wymarzone Wgryzienie
Wesoły Wafloszał
Wspomnienia Wracają
Weźmy Wolne
Wiejski Wodzirej
Wrzaśnij WEDEL!
Więcej Wiary
Wir Wyśmienitości
Wedelino Wafnaldo
Wywedliło Waflomierz
Waćpanna Wolna?
Wywalony Wkosmos
Wafel Wyczekany
Wedlowskie Wyczyny
Wygrywam Wedlem
Wafel Wow!
Wuala Wafel
Wygrała Wiekszość
Wybitne Wyczucie
Waflogłód Wyeliminowany
Wyspa Wafli
Wedlowska Wspólnota
Wafelki Wczekoladzie
Wcinam Wędkując

Fajne jak wiele, wiele haseł które ludzie wymyślają i które nie wiadomo czemu wygrywają. Mi się wydaje że oni tam trochę na chybił trafił wybierają (II czy III stopień). W zeszłym roku wygrałam głośnik hasłem "wafelkując weselej", w tym roku nie wygrałam nic ale też jakoś specjalnie się nie staram bo wedel mi się totalnie przejadł i unikam takich zakupów. A Ty się nie poddawaj i jak Cię stać na kolejne zakupy to próbuj. Konkurencja jest olbrzymia.
0 0

elemelex

#7269630 Napisano: 11.06.2025 14:11:24
kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

Chyba za bardzo na serio bierzesz każde zadanie  emotka  Nie wszystko musi mieścić się w sztywnych ramach albo pasować do schematu. A nawet nie powinno, jeśli mowa o kreatywności emotka

Tak, ale kreatywność jak dla musi musi mieć ułamek sensu, wtedy to jest super wypowiedź. A tak to może być cokolwiek byle byłoby dziwne np. widły wulkanu xD

Morti84

#7269632 Napisano: 11.06.2025 14:15:03
nanajka81 napisał(a):

Fajne jak wiele, wiele haseł które ludzie wymyślają i które nie wiadomo czemu wygrywają. Mi się wydaje że oni tam trochę na chybił trafił wybierają (II czy III stopień). W zeszłym roku wygrałam głośnik hasłem "wafelkując weselej", w tym roku nie wygrałam nic ale też jakoś specjalnie się nie staram bo wedel mi się totalnie przejadł i unikam takich zakupów. A Ty się nie poddawaj i jak Cię stać na kolejne zakupy to próbuj. Konkurencja jest olbrzymia.

Nie no poddać się nie mam zamiaru. Fakt, że konkurencja jest ogromna tym bardziej mobilizuje, bo wtedy wygrana smakuje bardziej, ale tylko wtedy kiedy podejście do wyłaniania laureatów jest profesjonalne, albo chociaż trochę sprawia takie wrażenie. 
Też jestem zdania, że II i III jest wybierany jak leci, żeby tylko odbębnić i tyle. Nikt bowiem gustów jury oceniał nie będzie. A zawsze to więcej czasu zostanie na kawusię emotka

kiwiwi

#7269633 Napisano: 11.06.2025 14:17:25
elemelex napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

Tak, ale kreatywność jak dla musi musi mieć ułamek sensu, wtedy to jest super wypowiedź. A tak to może być cokolwiek byle byłoby dziwne np. widły wulkanu xD

Ale ja nie bronię wyników WW, tutaj metodą wyboru laureatów jest raczej zamieszanie w kotle i co się wyłowi  emotka  A widły wulkanu to jest bardzo ciekawe hasło emotka

elemelex

#7269634 Napisano: 11.06.2025 14:20:10
kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ale ja nie bronię wyników WW, tutaj metodą wyboru laureatów jest raczej zamieszanie w kotle i co się wyłowi  emotka  A widły wulkanu to jest bardzo ciekawe hasło emotka

hehehe emotka
0 0

darq1991

#7269638 Napisano: 11.06.2025 14:34:40
Ja w tamtym roku wygrałem wafelki a potem w rodzinie wpadł jeszcze głośnik. Oba hasła mojego autorstwa wygrały tydzień po tygodniu. W tej edycji wysłałem kilkadziesiąt zgłoszeń, staram się być kreatywny i nic, zero wygranej. Tu już nie chodzi o złość na to, że nie wygrałem, chodzi o to że komisja wybiera propozycje, które często są banalne, proste lub wprost dziwne. Nie wiem czy oni tego nie losują bo jeśli docenialiby kreatywność to sorry, ale część zgłoszeń nie zasługiwałaby nawet na wafelki. Ja powoli odpuszczam bo wiem, że nie wygram choćbym wymyślił mega hasło. Szkoda kreatywności, choć muszę wygrać drugi bilet z Wedla więc przy zakupie WW biorę jeszcze udział w dwóch konkursach więc jeszcze się może skuszę.
1 Morti84 0