Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dede

#7294334 Napisano: 04.09.2025 23:15:54
Jak wpisujecie nr paragonu w konku Wedel Aldi?  Ja mam z ukośnikiem i nie wiem jak to wysłać.
0 0

joan

#7294335 Napisano: 04.09.2025 23:24:27
katrin1 napisał(a):

Mozecue napusac jaka była nazwa nadawcy sms z naleczowianki? I jak zaczynał się ten sms z informacją o wygranej? Zastanawiam się czy z rozpędu nie usunęłam info.

Nadawca: 4321
Treść: Gratulujemy! Jesteś laureatem...
0 0

danaaa

#7294336 Napisano: 04.09.2025 23:27:29
katrin1 napisał(a):

Mozecue napusac jaka była nazwa nadawcy sms z naleczowianki? I jak zaczynał się ten sms z informacją o wygranej? Zastanawiam się czy z rozpędu nie usunęłam info.

SMS z informacją o wygranej przyszedł z numeru 4321. Początek SMSa:
Gratulujemy! Zostales laureatem nagrody...

(w przypadku nagrody II i V stopnia)
0 0

nanajka81

#7294352 Napisano: 05.09.2025 07:22:41
joan napisał(a):

sweety162 napisał(a):

a moze jest tak ze poinformowali o produktach- czekaja te 4 dni i jak ktos sie nie odezwie to z laureatow kart wybieraja nastepne najlepsze i te osoby dostaja produkty

Kto by sobie dowalał tyle dodatkowej roboty? emotka Z regulaminu wynika, że nawet rezerwa nie jest obowiązkowa, a co dopiero zabawa w żonglowanie pośród 151 pozycji emotka

A może oni chcą informować, jak galaretka Krueger? Że dostajesz info o wygranej od razu z bonem? Ino tera czekają na wygenerowanie tych bonów emotka

To powinni wcześniej załatwić "generowanie wygranych". Mieli naprawdę dużo czasu aby ogarnąć temat i ja nijak nie rozumiem informowania zwycięzców "na raty". Zaraz się okaże, że już wszyscy poinformowani i kolejny konkurs będzie można wsadzić w kategorię "coś mi tu śmierdzi ale nic na to nie poradzę".
0 0

jagodzianka

#7294358 Napisano: 05.09.2025 08:22:52
Napiszę ktoś jak było na pokazie wartości L’Oreal , co się działo ?

atyde25

#7294379 Napisano: 05.09.2025 09:04:38
Ja widziałam relacje influ na insta.
Była Wieniawa, Torbicka ,Łukasz od Andziaksa z matką Reszta to jakieś gwiazdeczki 2 kategorii.
Był pokaz i te osoby tak się snuły po wybiegu. I chyba była lampka Martini bo byli sponsorem.
Trochę bida Loreal przyoszczędził.
Jak ktoś był niech coś doda z pierwszej ręki emotka
0 0

kocie_lakocie

#7294395 Napisano: 05.09.2025 09:41:15
jagodzianka napisał(a):

Jak dla mnie słabo organizacyjnie. Niby zaproszenie jako gość VIP o wartości podajże ok. 1000zł (już nie pamiętam dokładnej wartości, ale ktoś może mnie poprawić). 
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Sporo Influ (ja tych ludzi nie znam, ale wili się na ściankach).
Do jedzenia nic, żadnych giftów emotka
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu emotka

Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).

Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę emotka
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!!

zof83

#7294397 Napisano: 05.09.2025 09:43:53
kocie_lakocie napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Jak dla mnie słabo organizacyjnie. Niby zaproszenie jako gość VIP o wartości podajże ok. 1000zł (już nie pamiętam dokładnej wartości, ale ktoś może mnie poprawić). 
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu emotka

Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).

Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę emotka
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!!

Gifty były za opaski - 2 sera loreal, spray utrwalający do makijażu i bodajże odzywka do włosów

kocie_lakocie

#7294413 Napisano: 05.09.2025 10:07:18
zof83 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Gifty były za opaski - 2 sera loreal, spray utrwalający do makijażu i bodajże odzywka do włosów

A to może przeoczyłam, ale też nie widziałam żeby ktoś wychodził z jakimś prezentem.
0 0

atlantydek

#7294414 Napisano: 05.09.2025 10:12:39

jagodzianka napisał(a):

A tańce i hulanki jakieś były?

sania30

#7294430 Napisano: 05.09.2025 10:58:39
Z Chemia do blika są tylko 2 wpisy, mam nadzieję że jeszcze wszystkich nie poinformowali
0 0

nanajka81

#7294431 Napisano: 05.09.2025 11:00:06
sania30 napisał(a):

Z Chemia do blika są tylko 2 wpisy, mam nadzieję że jeszcze wszystkich nie poinformowali

Było 40 000 nagród więc no... niech se jaj nie robią tylko informują wszystkich.
0 0

deva

#7294433 Napisano: 05.09.2025 11:03:15
nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Było 40 000 nagród więc no... niech se jaj nie robią tylko informują wszystkich.

Brałam udział zaraz na początku i nie mam nagrody, martwi mnie to
0 0

nanajka81

#7294434 Napisano: 05.09.2025 11:04:27
deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Też brałam udział na początku i mnie to zastanawia... W ostatnim czasie wiele konkursów mnie zastanawia emotka
0 0

nikos

#7294435 Napisano: 05.09.2025 11:05:14
deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Ja dziś dostałam. Spełniłam warunki jakoś w połowie trwania akcji.
0 0

deva

#7294436 Napisano: 05.09.2025 11:05:17
nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Też brałam udział na początku i mnie to zastanawia... W ostatnim czasie wiele konkursów mnie zastanawia emotka

To nie jestem sama 🙂
1 nanajka81 0

tad_pole

#7294455 Napisano: 05.09.2025 12:01:26
jakie macie doświadczenia ze Studio Rec? Czy trzeba wysyłać dokument przesyłka polecona wysłana pocztą polską czy może być kurierem? Czy bardzo pilnują terminów? I czy trzeba być obecnym przy odbiorze nagrody? Bo z uwagi na to, że przez cały dzień nie ma mnie w domu, wysłałabym do rodziców
0 0

joan

#7294466 Napisano: 05.09.2025 12:43:35
lasiglasty napisał(a):

Tak z ciekawości: kto by wolał, żeby Almette zamiast tego domku dawało 1 125 000 zł gotówki jako nagrodę główną emotka ?

Mógłby być nawet sam okrąglutki milion tylko! emotka

Z mojego punktu siedzenia -> obejrzałam tegoroczny dom i powiem, że yyy na zdjęciach wyszedł wyjątkowo brzydki i na ubogo. I po kij taka duża część mojego ogrodu warzywnego zawalona miejscem do grillowania na pół wsi. I u góry dwa dziecięce łóżeczka, jakby w kraju nad Wisłą standardowa rodzina rosła w modelu 2+2. I wszystkie (niewygodne!) meble z salonu do wywalenia, czyli 2 fotele, 4 krzesła i kanapa. Tradycyjnie już od kilku lat prysznic u Almette na dolnym piętrze; kto to wymyślił, temu Złotą Malinę Architektury i przymusowa terapia genowa na pobudzenie wyobraźni.

Ale trudno, i takiego brzydala przyjmę... emotka

zaczytana-pola

#7294494 Napisano: 05.09.2025 13:53:47
Ale nie musicie grać. Absolutnie! Im Was mniej, tym większe szanse dla mnie. Biorę nawet z tym prysznicem.

joan

#7294495 Napisano: 05.09.2025 13:56:14
zaczytana-pola napisał(a):

Ale nie musicie grać. Absolutnie! Im Was mniej, tym większe szanse dla mnie. Biorę nawet z tym prysznicem.

Musimy - Polak musi mieć na co narzekać! emotka