Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fryteczka

#7294267 Napisano: 04.09.2025 19:34:11
deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp
1 deva 0

deva

#7294268 Napisano: 04.09.2025 19:35:40
fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików
1 fryteczka 0

@gnieszk@

#7294270 Napisano: 04.09.2025 19:45:55
deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Ja też dziś dostałam. Mail i SMS z pinem i numerem czeku
1 fryteczka 0

agicho

#7294274 Napisano: 04.09.2025 19:56:20
zielonaszpilka napisał(a):

agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

No faktycznie teraz to widzę 🤪😅 to ja wysyłałam sam prefix woda .

Tak pracownicy agencji "czytają" nasze zgłoszenia emotka

Na ogół jak się źle wysłało .dostawało się smsa .,że zky prefix 🤯

Prefix miałaś dobry, dlatego dostałaś dobrą zwrotkę. W tym wypadku prefix to było tylko słowo woda, a to miałaś.

A z ciekawości, co masz wpisane w smsie z gratulacjami w miejscu numer paragonu, który wygrał?

1234 😶‍🌫️
0 0

halliday

#7294275 Napisano: 04.09.2025 19:56:39
deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

o 10 były smsy i maile. Może nie spełniłaś warunku braku płatności po 1.06.2025 do startu loterii?
0 0

@gnieszk@

#7294276 Napisano: 04.09.2025 19:57:22
halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

o 10 były smsy i maile. Może nie spełniłaś warunku braku płatności po 1.06.2025 do startu loterii?

Z pewnością nie poszło wszystko naraz. Pewnie to kilka dni potrwa

darog

#7294279 Napisano: 04.09.2025 20:12:21
agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Słuchajcie czy ktoś będzie łaskawy i wyniki się paragonem z lipca(ewentualnej 1 sierpnia)  Nałęczowianka na początek sierpnia, mój wyblakł  🥶a zostały mi sierpniowe od 2.08

jak? przeciez tam masz numer paragonu

Nie,  tam wyjątkowo przy zgłoszeniu nie podawało się numeru  paragonu, tylko prefix woda. .oni wszystkim do wejścia wysłali numer 1234 i potem sie dołącza paragon .ale już sprawa załatwiona .

SMS Nałęczowianki w Bdr miał format: WODA.NrParagonu.DataZakupu.TreśćZgłoszenia, np. WODA.956548.12082025.poproszenagrode Czy były dwa regulaminy? emotka

U mnie nagroda 100zł, tylko że w zgłoszeniu konkursowym jest jak wychwalam "rodowita"
- to losowanie.
- kto by czytał tysiące zgłoszeń
- korci mnie, by powiadomić sponsora Nałęczowianki / jak już ta stówka będzie u mnie/ 

Kiedyś też w tekście nagrodzonym było o Wawel / a konkurs Wedel/ lub odwrotnie. też jakiś drobny bon wpadł bodajże do C4

MDL

#7294281 Napisano: 04.09.2025 20:14:34
darog napisał(a):

agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Słuchajcie czy ktoś będzie łaskawy i wyniki się paragonem z lipca(ewentualnej 1 sierpnia)  Nałęczowianka na początek sierpnia, mój wyblakł  🥶a zostały mi sierpniowe od 2.08

jak? przeciez tam masz numer paragonu

Nie,  tam wyjątkowo przy zgłoszeniu nie podawało się numeru  paragonu, tylko prefix woda. .oni wszystkim do wejścia wysłali numer 1234 i potem sie dołącza paragon .ale już sprawa załatwiona .

SMS Nałęczowianki w Bdr miał format: WODA.NrParagonu.DataZakupu.TreśćZgłoszenia, np. WODA.956548.12082025.poproszenagrode Czy były dwa regulaminy? emotka

U mnie nagroda 100zł, tylko że w zgłoszeniu konkursowym jest jak wychwalam "rodowita"
- to losowanie.
- kto by czytał tysiące zgłoszeń
- korci mnie, by powiadomić sponsora Nałęczowianki / jak już ta stówka będzie u mnie/ 

Kiedyś też w tekście nagrodzonym było o Wawel / a konkurs Wedel/ lub odwrotnie. też jakiś drobny bon wpadł bodajże do C4

Nieźle.... fajne, że napisałeś, to jest mi lżej, że moje teksty nie były takie słabe jednak, tylko po prostu mnie nie wylosowali :)
1 ewikewikk 0

deva

#7294284 Napisano: 04.09.2025 20:20:05
halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Spełniłam. Pewnie nie poszło wszystko naraz ale już się zdenerowalam. Kto jeszcze czeka?
0 0

imp96

#7294286 Napisano: 04.09.2025 20:22:00
deva napisał(a):

halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Spełniłam. Pewnie nie poszło wszystko naraz ale już się zdenerowalam. Kto jeszcze czeka?

Ja czekam
1 deva 0

ILIKETOWINMONEY

#7294292 Napisano: 04.09.2025 20:33:35
Z konkursem skyn chyba jakiś wałek. 50 zestawów od skyn i pare wpisów na forum, a na 100 kart rossmann żadnego wpisu? Ciekawe..
1 agicho 0

FBsebastian3

#7294294 Napisano: 04.09.2025 20:35:06
imp96 napisał(a):

deva napisał(a):

halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Ja czekam

Też nie mam , czekam
1 deva 0

nanajka81

#7294295 Napisano: 04.09.2025 20:41:39
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Z konkursem skyn chyba jakiś wałek. 50 zestawów od skyn i pare wpisów na forum, a na 100 kart rossmann żadnego wpisu? Ciekawe..

W konkursach z Rossmana w ostatnim czasie nagrody zostają przyznawane tajemniczym konkursowiczom (nie z tego forum). Palmolive, Elmex, teraz Skyn....
1 ZetZ 0

rainbowdash

#7294299 Napisano: 04.09.2025 20:50:23
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Bliżej ostatecznego terminu informowania trzeba będzie ruszyć i zasypać ich pytaniami (organizatorów)
1 agicho 0

joan

#7294302 Napisano: 04.09.2025 20:55:35
Co do Skyn -> nie podoba mi się następujący zapis w regulaminie: "Jeżeli Laureat: a) nie skontaktuje się z Organizatorem (...) w terminie 4 dni roboczych od otrzymania wiadomości od Organizatora (...) uznawać się będzie, że (...) Nagroda taka pozostanie własnością Organizatora, który będzie mógł wystąpić do Komisji Konkursowej o przyznanie jej innemu Uczestnikowi (...)"

Oznacza to, że jeśli laureaci kart nie odpiszą na mejla z gratulacjami, ich nagrody przechodzą na własność organizatora i ten ewentualnie może (ALE NIE MUSI!!!) przyznać je innym uczestnikom emotka
1 nanajka81 0

nanajka81

#7294308 Napisano: 04.09.2025 21:15:28
joan napisał(a):

Co do Skyn -> nie podoba mi się następujący zapis w regulaminie: "Jeżeli Laureat: a) nie skontaktuje się z Organizatorem (...) w terminie 4 dni roboczych od otrzymania wiadomości od Organizatora (...) uznawać się będzie, że (...) Nagroda taka pozostanie własnością Organizatora, który będzie mógł wystąpić do Komisji Konkursowej o przyznanie jej innemu Uczestnikowi (...)"

Oznacza to, że jeśli laureaci kart nie odpiszą na mejla z gratulacjami, ich nagrody przechodzą na własność organizatora i ten ewentualnie może (ALE NIE MUSI!!!) przyznać je innym uczestnikom emotka

Najpierw trzeba tę wiadomość dostać... Wg mnie coś niedobrego dzieje się w tych rossmanowskich konkursach. Nagrody niby przyznane ale listy nie pokażą, na forum wpisów albo 1 albo zero. Nie wiem jak to możliwe.
0 0

sweety162

#7294310 Napisano: 04.09.2025 21:24:47
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

Najpierw trzeba tę wiadomość dostać... Wg mnie coś niedobrego dzieje się w tych rossmanowskich konkursach. Nagrody niby przyznane ale listy nie pokażą, na forum wpisów albo 1 albo zero. Nie wiem jak to możliwe.

a moze jest tak ze poinformowali o produktach- czekaja te 4 dni i jak ktos sie nie odezwie to z laureatow kart wybieraja nastepne najlepsze i te osoby dostaja produkty
0 0

ola120

#7294311 Napisano: 04.09.2025 21:26:50
Nie wiem, w jakim wątku to napisać -jeśli ktoś nie ma wybranej placówki, to proszę o talenciaki dla Szkoły Podstawowej nr 7 w Olsztynie https://szkoly.li...ialShare/87040008451
1 ewikewikk 0

joan

#7294312 Napisano: 04.09.2025 21:29:15
sweety162 napisał(a):

a moze jest tak ze poinformowali o produktach- czekaja te 4 dni i jak ktos sie nie odezwie to z laureatow kart wybieraja nastepne najlepsze i te osoby dostaja produkty

Kto by sobie dowalał tyle dodatkowej roboty? emotka Z regulaminu wynika, że nawet rezerwa nie jest obowiązkowa, a co dopiero zabawa w żonglowanie pośród 151 pozycji emotka

A może oni chcą informować, jak galaretka Krueger? Że dostajesz info o wygranej od razu z bonem? Ino tera czekają na wygenerowanie tych bonów emotka
0 0

katrin1

#7294331 Napisano: 04.09.2025 23:11:51
Mozecue napusac jaka była nazwa nadawcy sms z naleczowianki? I jak zaczynał się ten sms z informacją o wygranej? Zastanawiam się czy z rozpędu nie usunęłam info.
1 kumulacja 0