Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

niewyspanamama

#7315897 Napisano: 23.11.2025 01:00:12
Cytrusek77 napisał(a):

Ale ta loteria coca cola w biedronce zapierdziela, jak około 8 wygrałam to było coś 25.900 zgłoszeń, patrzę teraz a tam 27.026, strach puścić zgłoszenie emotka

Od wczoraj zapierdziela juz totalnie bo na insta masa osób z dużymi zasięgami dodawała posty i relacje z tą akcją i zachęcała do brania udziałuemotka   Po tym juz tylko setki komentarzy leciały , ze dzieki za info napewno zagram... także ludzie namnożyli się na potęgę
0 0

Miligili

#7315901 Napisano: 23.11.2025 09:15:08
Czy ktoś pytał organizatora czy w konkursie zdjęciowym Coca Coli w Carrefour liczą się paragony z Carrefour express ?
0 0

MonsantoR

#7315902 Napisano: 23.11.2025 09:21:52
Czy duże Coca cola są inaczej rozliczane?
0 0

fan-mandaryny

#7315938 Napisano: 23.11.2025 17:10:50
jakie macie doświadczenia z First Line? Czy w przypadku wygranej trzeba im od razu przedłożyć paragon z pieczątką? Czy poczekać na takie żądanie? Czy zdjęcie paragonu z produktem wystarczy? Chodzi mi o tą kawę z Dino w saszetkach?
0 0

notta

#7315980 Napisano: 23.11.2025 20:38:30
fan-mandaryny napisał(a):

jakie macie doświadczenia z First Line? Czy w przypadku wygranej trzeba im od razu przedłożyć paragon z pieczątką? Czy poczekać na takie żądanie? Czy zdjęcie paragonu z produktem wystarczy? Chodzi mi o tą kawę z Dino w saszetkach?

z mojego doświadczenia wynika, że zawsze chcą pieczątki. Odsyłam im paragon bez, a potem dosyłają info, że pieczątka jest potrzebna i wydłużają termin odesłania paragonu.

anialistopad

#7315983 Napisano: 23.11.2025 20:52:26
notta napisał(a):

z mojego doświadczenia wynika, że zawsze chcą pieczątki. Odsyłam im paragon bez, a potem dosyłają info, że pieczątka jest potrzebna i wydłużają termin odesłania paragonu.

Nie mialam z nimi problemow. U mnie zdjecie z produktem i nie ganiali po pieczatke

ktosiek1

#7315984 Napisano: 23.11.2025 20:52:47
notta napisał(a):

Tak dokładnie, też musiałam w jednej z loterii jechać po pieczątkę. Idiotyczne zasady, bo loteria w jednej sieci. Powinni sami to ogarnąć, a nie na gracza zrzucać.

fan-mandaryny

#7316015 Napisano: 24.11.2025 00:36:13
Ciekawi mnie jeszcze zapis w regulaminie loterii Jacobs w Dino, odnośnie IP. Zrozumiałem, że jeśli ja i mama (osoba zamieszkująca pod tym samym adresem, co ja) i brat (który mieszka gdzieś indziej), skorzysta z tego samego komputera podczas zgłaszania się do loterii i wszyscy wygramy coś, to trzeciej osoby (którąś z naszej trójki zgłaszających się z tego samego komputera) nie wykluczą podczas nagradzania. Czy dobrze zrozumiałem? Bo przecież w formularzu nie ma miejsca na adres, więc ewentualna weryfikacja tego, czy mieszkamy pod tym adresem, byłaby po wypełnieniu ewentualnego formularza laureata.
0 0

koniczynka123

#7316023 Napisano: 24.11.2025 08:24:21

Ciekawi mnie jeszcze zapis w regulaminie loterii Jacobs w Dino, odnośnie IP. Zrozumiałem, że jeśli ja i mama (osoba zamieszkująca pod tym samym adresem, co ja) i brat (który mieszka gdzieś indziej), skorzysta z tego samego komputera podczas zgłaszania się do loterii i wszyscy wygramy coś, to trzeciej osoby (którąś z naszej trójki zgłaszających się z tego samego komputera) nie wykluczą podczas nagradzania. Czy dobrze zrozumiałem? Bo przecież w formularzu nie ma miejsca na adres, więc ewentualna weryfikacja tego, czy mieszkamy pod tym adresem, byłaby po wypełnieniu ewentualnego formularza laureata.

Kiedyś wysłano mi zrzut zgłoszenia, bo nie wierzyłam że pomyliłam cyfrę (nagroda przepadła) to na tym zrzucie był też mój IP. Co prawda nie chodziło o IP ale wiem, że mają go też przy zgłoszeniu.

Jestemnowa

#7316031 Napisano: 24.11.2025 09:26:54
Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .
1 ZetZ 0

Kwiat Paproci

#7316032 Napisano: 24.11.2025 09:28:49
Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

jakiego konkursu / loterii dotyczy ta sprawa ?
0 0

pou

#7316035 Napisano: 24.11.2025 09:33:54
@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

jakiego konkursu / loterii dotyczy ta sprawa ?                                                                                                                                                                                                                   Monster -DINO

0 0

Jestemnowa

#7316036 Napisano: 24.11.2025 09:40:38
pou napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jakiego konkursu / loterii dotyczy ta sprawa ?                                                                                                                                                                                                                   Monster -DINO

0 0

uzuri

#7316038 Napisano: 24.11.2025 09:49:31
Jestemnowa napisał(a):

Fortis odpisał w sprawie negatywnej weryfikacji monstera  i wychodzi na to że jest ograniczenie nie ma osobę a na gospodarstwo domowe 1 szt . Do męża napisali ,że na ten adres już jest pozytywnie zweryfikowany bon to już drugiego nie będzie nawet jeśli wygrała inna osoba .

Wszystko się zgadza - taki zapis jest w regulaminie

0 0

Monika11

#7316039 Napisano: 24.11.2025 09:52:47
A Bobovita Dino też ma ograniczenie ? Powariowali już .... , szukam w reg. i nic nie widzę , przecież Fortis nie robił tak jak Smolar
0 0

samuraj

#7316041 Napisano: 24.11.2025 09:57:14
Monika11 napisał(a):

A Bobovita Dino też ma ograniczenie ? Powariowali już .... , szukam w reg. i nic nie widzę , przecież Fortis nie robił tak jak Smolar

W bobo nie było limitu na osobę.
1 Monika11 0

Jestemnowa

#7316042 Napisano: 24.11.2025 10:00:35
samuraj napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W bobo nie było limitu na osobę.

uzuri napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Wszystko się zgadza - taki zapis jest w regulaminie

A np. moja mami wygrała 1 bon , ma inny adres a też ma neg weryfikację  . Coś mi się wydaje ,że mają jakiś problem w systemie tylko ciężko będzie im się do tego przyznać . Tak jak to było z odbiorem coli na bp. ale to tylko bony , będziemy się martwić jak zaczną przepadać duzeee nagrody 😉
1 ZetZ 0

Anisu

#7316057 Napisano: 24.11.2025 11:04:51
Czy gdzieś można kupić Mąkę ze Smokiem produkcji Polskich Zakładów Zbożowych „PZZ” w Krakowie S.A. ? Oprócz Krakowa emotka
0 0

moskala22

#7316059 Napisano: 24.11.2025 11:08:38
Anisu napisał(a):

Czy gdzieś można kupić Mąkę ze Smokiem produkcji Polskich Zakładów Zbożowych „PZZ” w Krakowie S.A. ? Oprócz Krakowa emotka

o ile się nie mylę, w biedronce dzis widziałam mąke tortową
1 Anisu 0

moskala22

#7316061 Napisano: 24.11.2025 11:09:43
moskala22 napisał(a):

Anisu napisał(a):

o ile się nie mylę, w biedronce dzis widziałam mąke tortową

https://www.faceb...yst/990251553156947/
0 0